2011 Nisan Anneleri

canım gerçekten nazar olabilir arkadaşların dediğigi gibi boyada vermiş olabilir bu bitki çaylarını bende vermiyorum bebeğe yer kaplamasın midesinde diye

3 gündür gündüzleri poposunu yıkıyorum, silmiyorum. yıkayıp, yumuşakça kurutup öyle bezliyorum. bazen ben de panikleyip bağlayamayınca ve uzayınca nasıl yırtınıyor anlatamam..

kızlar evınnde derecesı olanlar varsa evınız kac derecee?benım evım 27 derece suan bebegım ondanmı bole acaba..

cnm benim derecem yatak odamda balkonda açık ve derece 26-27 yi gösteriyo.daha serin nasıl yapıcazki?klima açtım dün.klimamız oturma odasında biz yata odasına tıkıldık.net çekmiyo tv yok sıkıldım kapattım.napıcaz bende bilmiyorum.

3 gündür gündüzleri poposunu yıkıyorum, silmiyorum. yıkayıp, yumuşakça kurutup öyle bezliyorum. bazen ben de panikleyip bağlayamayınca ve uzayınca nasıl yırtınıyor anlatamam..

minicikler ama bizi nasıl korkutuyorlar yainş. atlatırsınız biran önce canım bizde yaşadık anlıyorum seni ki benim oğlumun sesi çıkmazken altı kapanacağı vakit ki yırtınmasını 2ay olucak bi daha görmedim duymadum

aynenn camlar acık ceyran yatırdım odayı yok gene aynı derece.camlar kapanınca 30 dereceyı buluo..
suan odasına gtırdım bebeıgımı besıgınde yatmıodu oturma odasında tutuyodum

mrb kızlar benm kızımda 3 gundur gunduzlerı uyumuyor yrm saat bıle zor gece 11de uyuyor ıyı uyuyor ama gunduz kucakta bızım kollarımız onnunda kemıklerı agrıdı artık sabhtan berı kaç kere kıyafet değiştrdım kusup duruyor

benımkıde dun cok kustuuustu basını bı gorsen bırı su dokmus sanardın.ama sonrasında bısey olmadı.

gece çayı veriyorum onu keseyim bakalım 15 gün boyunca ne olucak.
kakasını zaten öncedende yapamıyordu, şimdide ben yaptırıyorum aynı yani fark yok.

cnm üzülme bazı dönemlerde böyle olabiliyomuş.sağlık ocağından ne dediler?
eğer bebeğin bağırıp ağlamıyosa sakın mama verme derim.belkide boyuna gitmiştir.keşke sorsaydın boyunuda.
15 gün snraya gene çağırdı. ayın 21 inde gidicem. bakalım ne olucak.
o stresle boyunu sormaDIM
canım gerçekten nazar olabilir arkadaşların dediğigi gibi boyada vermiş olabilir bu bitki çaylarını bende vermiyorum bebeğe yer kaplamasın midesinde diye

evet nzarda olab,lir.
burdan diilde dışarıdan fln...

lıfe cıty ana saglıgındakı tartı dıgıtal mıydı dıgıtal olmuyor ordakıler gecenlerde ben gttım yanlş tartmışlardı sonra kendı drumuza tartıldık farklı çıktı

Son düzenleme:
kızlar suandakı nsorum alakasız bı durum amaa meyve suyu nolarak ne ıcıyosunuz gaz acısından soruyorum.havalar cok sıcak sadece su ıcmekle cekılmıooo kolayı ole cok ozledımkııı :)) sızler ne ıcıyosunuzz...

bugun elektrıklı sut sagma pompası sıparışı verdım aksıne kızım bgun mememı daha fazla emdı mama bır kere verdım bılseydım boyle yapcgını onceden sıparış verırdım

ben cola arada ıçıyorum yarm çay bardagı goz hakkı dıye çok canm ısteyınce.dondurma yıyorum genelde

hem mama hem emziren anneler, mamayı biberonlamı veriyorsunuz benim bebiş biberona alışıyo gibi göğsümü çok zor alıyor emzirene kadar canım çıkıyo sızlanıp göğsümü ağzıyla çekiştirip duruyo
bırakacak beni diye çok tedirginim, sizdede böylemi

bıberonla verıyorum ılk baştan berı verdıgım ıçın bı farkı yok mmede emıyor bıberonda tabı bıberonu daha çok sevıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…