- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.761
kızlar moralim berbat
oğlum 2 aylıkken 5600 idi.
2 ay 10 günlükken 5800 olmuştu.
şimdi götürdüm sağlık ocağına 3 aylık ve 20 günde sadece 100 gr alarak 5900 olmuş
ağlamaktan bi hal oldum.
sütüm var ama eskisi gibi emmiyor.
napıcam bilmiyorum ama kararlıyım mama bu ayda vermicem.
hemşire 15 gün snra getir bakalım dedi.
uffff moralim alt üst oldu.
niye böyleoldu anlamadım
geçen ay 1400 almıştı.
selam kızlar nasılsını bebişler nasıl?
Derinimmmmmmmmm; açık hava yoruyor bebişleri daha uzun ve kesintisiz uyumalarını sağlıyor
canım ben açık bırakıyorum çok mutlu oluyor bez altında hemen kapatmıyorum altını sende bide öle dene istersen bizim ki yeni doğduğunda kapattırmıyordu ağladıkça strese giriyorrdum elim ayağım dolaşıyordu sonra kendiliğinden bıraktı ağlamıyor artık günlük en az bir kez poposunu yıkamakta iii gelebilir pişikte canı yandığı için geçsede pişik kapattırmayabilir:13:
kızlar evınnde derecesı olanlar varsa evınız kac derecee?benım evım 27 derece suan bebegım ondanmı bole acaba..
3 gündür gündüzleri poposunu yıkıyorum, silmiyorum. yıkayıp, yumuşakça kurutup öyle bezliyorum. bazen ben de panikleyip bağlayamayınca ve uzayınca nasıl yırtınıyor anlatamam..
cnm benim derecem yatak odamda balkonda açık ve derece 26-27 yi gösteriyo.daha serin nasıl yapıcazki?klima açtım dün.klimamız oturma odasında biz yata odasına tıkıldık.net çekmiyo tv yok sıkıldım kapattım.napıcaz bende bilmiyorum.
mrb kızlar benm kızımda 3 gundur gunduzlerı uyumuyor yrm saat bıle zor gece 11de uyuyor ıyı uyuyor ama gunduz kucakta bızım kollarımız onnunda kemıklerı agrıdı artık sabhtan berı kaç kere kıyafet değiştrdım kusup duruyor
benımkıde dun cok kustuuustu basını bı gorsen bırı su dokmus sanardın.ama sonrasında bısey olmadı.
gece çayı veriyorum onu keseyim bakalım 15 gün boyunca ne olucak.canım kakasını günde kaç kere yapıyor yani bu ay farklılık varmıydı birde nazar olayı var canım açıkcası ben kilosunun buraya yazılmasına karşıyım kötü niyetli olduğumuzdan değil ama insan farketmeden nazar edebiliyor, emmemesininde etkisi var birde emmemesi verdiğin bitki çaylarından olabilir doktorumuz öyle demişti midede yer kaplar bebek tok olduğunu sanıp emmez demişti
15 gün snraya gene çağırdı. ayın 21 inde gidicem. bakalım ne olucak.cnm üzülme bazı dönemlerde böyle olabiliyomuş.sağlık ocağından ne dediler?
eğer bebeğin bağırıp ağlamıyosa sakın mama verme derim.belkide boyuna gitmiştir.keşke sorsaydın boyunuda.
canım gerçekten nazar olabilir arkadaşların dediğigi gibi boyada vermiş olabilir bu bitki çaylarını bende vermiyorum bebeğe yer kaplamasın midesinde diye
dijital cnm evet.
bide ben hep aynı yerde tartırdım
kızlar suandakı nsorum alakasız bı durum amaa meyve suyu nolarak ne ıcıyosunuz gaz acısından soruyorum.havalar cok sıcak sadece su ıcmekle cekılmıooo kolayı ole cok ozledımkııı :)) sızler ne ıcıyosunuzz...
ben cola arada ıçıyorum yarm çay bardagı goz hakkı dıye çok canm ısteyınce.dondurma yıyorum genelde
hem mama hem emziren anneler, mamayı biberonlamı veriyorsunuz benim bebiş biberona alışıyo gibi göğsümü çok zor alıyor emzirene kadar canım çıkıyo sızlanıp göğsümü ağzıyla çekiştirip duruyo
bırakacak beni diye çok tedirginim, sizdede böylemi
sut çeker derler o kadar çok ıstıyorsa bır bardak ıçpazar gunu esımın kolasından bı fırt ıctımmm:)) ama sole doya doyaa cıgerlerımı nyakarcasına ıcmek sıtıyorum:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?