2011 Nisan Anneleri

sodanın içine meyve suyu koyunca ınsan kendını bıraz gazoz içer gibi hissediyor onun dısında kayısı suyu ıcıyorum bagırsaklarımı da calıstırsın dıye

ben damlalık yada enjektorle verıyorum zor oluor bıraz ama bıberona alısmasından ıyıdır

valla benimki hala atıyor hala ağlıyor cnm
bende sürekli veriyorum ağzına hala pes etmek yok :))

aynı benım kı de pes etmıyor 7 tane emzık var bugun tek tek hepsını denedım yok şuan nuk var agzında .sankı bı ış yapıyormuş gıbı hızlı hızlı çekıyor emzık emenın uykusu gelır bızımkıde çalışıyor sankı hızlı hızlı

bugun hıç uyumadı kızım belkı yarm saat anca yatagıma ytryrm bende yannda olursam uyuyor kalktıgım an uyanıyor bırde kafasını yuzume dayayıp uyuyor.yatagına bırak kalsın dıyenlere gıcık oluyorum

kızlar bişey daha sorcam kaç saatte bir emziriyorsunuz benim 4-5 saati buluyor acaba bekleyince süt bozuluyo falanmıdır bilen varmı diğer bi topikte süt ekşimesinden bahsedilmişte
süt yaramıyomu acaba bekleyince??

aynenn camlar acık ceyran yatırdım odayı yok gene aynı derece.camlar kapanınca 30 dereceyı buluo..
suan odasına gtırdım bebeıgımı besıgınde yatmıodu oturma odasında tutuyodum

cnm ben tek taraflı açıyorum mutlaka yoksa durulmuyo evde.

cnm neden kakasını yapamıyo?

bugun elektrıklı sut sagma pompası sıparışı verdım aksıne kızım bgun mememı daha fazla emdı mama bır kere verdım bılseydım boyle yapcgını onceden sıparış verırdım

ay bendede öle oldu biliyomusun inanki aldım ve sadece 3kere kullandım

ben biberonla veriyorum zaten doğduğunda küvezde kalmıştı o zamnda biberonla beslenmişti.

emzik veren anneler, sizin bebişler de ağlıyor muydu? beğenmeyip atıyor muydu alışmadan önce??

cnm bizimki küvezde alışmış emziğe.yanlız bizimkindede şöle bi olay var bebedorun bi emziğini almıştım eve gelince onu verdim ve ondan başka emzik emmiyo.bebedorun başka şeklini bile aynı uç alıyuorum ama yok illa aynı model olucak.heryerde o modeli arıyoruz.

ben öle bişi duymadım hiç.ben 2 saatte emziriyodum fakat doktorum emzirme aralıklarını uzat bebeğin 2 saatte toplanan sütle doymayabilir 3-4 saate uzat demişti bende öyle yapıyorum.

aynenn camlar acık ceyran yatırdım odayı yok gene aynı derece.camlar kapanınca 30 dereceyı buluo..
suan odasına gtırdım bebeıgımı besıgınde yatmıodu oturma odasında tutuyodum

cnm ben tek taraflı açıyorum mutlaka yoksa durulmuyo evde.

cnm neden kakasını yapamıyo?

bugun elektrıklı sut sagma pompası sıparışı verdım aksıne kızım bgun mememı daha fazla emdı mama bır kere verdım bılseydım boyle yapcgını onceden sıparış verırdım

ben biberonla veriyorum zaten doğduğunda küvezde kalmıştı o zamnda biberonla beslenmişti.

emzik veren anneler, sizin bebişler de ağlıyor muydu? beğenmeyip atıyor muydu alışmadan önce??

cnm bizimki küvezde alışmış emziğe.yanlız bizimkindede şöle bi olay var bebedorun bi emziğini almıştım eve gelince onu verdim ve ondan başka emzik emmiyo.bebedorun başka şeklini bile aynı uç alıyuorum ama yok illa aynı model olucak.heryerde o modeli arıyoruz.

ben öle bişi duymadım hiç.ben 2 saatte emziriyodum fakat doktorum emzirme aralıklarını uzat bebeğin 2 saatte toplanan sütle doymayabilir 3-4 saate uzat demişti bende öyle yapıyorum.

kızlarr yardımmmm
kızım hep kucak ıstıyor bırakınca çıglık atıyor bırde oturmakta ıstemıyor dolaşcakmısız 11 olmasını beklıyor uyumak ıçın bı yolu olmalı bunun çozum bulan varmı?

ben bunun gazdan olduğunu düşünüyorum. demin omzumda uyudu yavaşça sırt üstü yatırıp izledim: birkaç dakikada bir zıplıyor, kramp giriyor sanırım. yüzünü ve karnını anneye yaslayınca rahat ediyor yoksa zıplayıp uyanıyor. yüzüstü yatırmak da bu aylarda tehlikeli, doktoru yatırmayın diyor.

valla cnm benimkide uyumuyo devamlı kucakte değiliz ama bi müddet sonra sıkılıyo ve kucak istiyo bende gündüz 1 kere mama veriyorum o zaman uyuyo :)

erenhava kullanıcısından alıntı

ugurlu geldı demek kı onlar yeter kı emsınler de pompada oylece kalsın

evt zıplıyor gozlerıde yarı kapalı gazını rahat çıkardı bugun ayrıca kakasını da yapıyor.evt çok tehlıkelı yuz ustu bı kaç kere yatrdım kustu burnundan geldı

valla cnm benimkide uyumuyo devamlı kucakte değiliz ama bi müddet sonra sıkılıyo ve kucak istiyo bende gündüz 1 kere mama veriyorum o zaman uyuyo :)

mama yedıkten sonrada uyumuyor allahtan annem yanımda olmasa ben yandım

cnm doktorumuz emdikten veya mama yedikten sonra hemen yüzüstü yatırmayın demişti bize.bi müddet omzunuzda gazını çıkarın dinlensin sonra yatırın demişti.
iyiki annen var cnm bende oda yok çalışıyo annem.zar zor idare ediyoruz işte.

evt senn ışın zor tek akıllı olsalar keşke

Ahh ahh bu uykusuzluklar yok mu....Ben de şu an feci durumdayım...Sabah 11 den beri uyumuyor bu çocuk uykusuzluğa nasıl dayanıyor valla anlamıyorum

Kızlar yaaa sizde de oluyor mu uyurken böyle karnı atıyor hızlı hızlı ve uykusunda ağlıyor yavrum yüzünü nasıl buruşturuyor bi görseniz
Neden böyle oluyor acaba?????

evt zıplıyor gozlerıde yarı kapalı gazını rahat çıkardı bugun ayrıca kakasını da yapıyor.evt çok tehlıkelı yuz ustu bı kaç kere yatrdım kustu burnundan geldı
Benim kız gözleri açık uyuyor yaaa galiba uykuya tam dalamıyor...Yüzüstü ben de yatırıyorum ama en fazla 20dk hemen boynu acıyor herhalde ki ağlayarak uyanıyor...

ahh cnm valla gündüz uykumuz yok pek.nasıl olcak böle bilmiyorum.10 dk anca uyyyo
Cnm ahh ahh gündüzleri benimki de uyumuyor hiç...Ben de babası da onu uyuturken, sallarken uyuyacağız nerdeyse ama hanfendi detı yok

7 tanemi bende 2 tane emzik aldım diye fazla diyodum zırt pırt atıyo sürekli gidip ağzına sokmak zorunda kalıyorum acaba başka alsam hiç atmadan emermi???

ben herkese gıcık oluyorum valla sanki bişeyden anlıyorlarmış gibi konuşan saçma sapan insanlardan gına geldi emmesinden uyumasına bakmasından ağlamasına kucağımda tutmamdan altını almama kadar her konuda her fırsatta egolarını tatmin etmek için kızımla olan ilişkime karışmalarından bu yolla konuşup birbirlerine kendilerini göstermeye çalışmalarından nefret ediyorum
ilk günden beri kızıma kendim bakıyorum
eve geldiğim ilk geceden itibaren hep yalnızdık
40ı çıkmadan şunu yapma bunu yapma diye korkutmalarından dolayı yıkayamadım kızımı hiç babasıyla 40ı önceki gün çıktı artık yıkamayıda kendim yapıyorum
hamileliğimden beri hiç bir işimi kimseye yaptırmadım aile binasında oturuyor olmamıza ve apartmanda genç kız dolu olmasına rağmen kimseden bi fayda görmedim
sezeryanlı olmama rağmen eve geldiğim gün işe güce başladım yani ortalama ameliyatın 3. gününden itibaren evi dahi temizlemeye başlamıştım
daha saymadığım neler neler bunlara rağmen daha çocuğu kucağında tutmayı dahi beceremeyenlerin işime karışmaya çalışmasından nefret ediyorum

Bebekler altı açık çok seviyorlar,acaba altını kapatmanı mı istemiyor?

ahh cnm valla gündüz uykumuz yok pek.nasıl olcak böle bilmiyorum.10 dk anca uyyyo
aynı aynıı

benmkıde sabh 7de kalktı 11 e kadar yarım saat uyudu kalktı 11 den akşm 10a kadar toplasan yarım saat uyumadı şimdı uyuyor

kızlar bence bızımkıler gece ıle gunduzu ayırt edıyorlar gunduz bızım gıbı uyumuyorlar gece uyuyorlar

evt 7 tane 7sınıde emmıyor dene ıstersen belkı sennkı bırını tutar.benmde kaynanm kıznn çocuguna bakıyor akşmları bı saat gelıp çocugu goruyor bunun bacagı nıye bole-kakası bır tuaf- burnu kapalımı- bu çocuk hıç uyumuyor-daha yenı canlandı-aç bu cocuk mama ver-yatakta dursun ne hemen alıyorsun ben de dedım bak utum duruyor kım yapcak uyusum ışıme bakcm dedım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…