- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.781
kızlar suandakı nsorum alakasız bı durum amaa meyve suyu nolarak ne ıcıyosunuz gaz acısından soruyorum.havalar cok sıcak sadece su ıcmekle cekılmıooo kolayı ole cok ozledımkııı :)) sızler ne ıcıyosunuzz...
hem mama hem emziren anneler, mamayı biberonlamı veriyorsunuz benim bebiş biberona alışıyo gibi göğsümü çok zor alıyor emzirene kadar canım çıkıyo sızlanıp göğsümü ağzıyla çekiştirip duruyo
bırakacak beni diye çok tedirginim, sizdede böylemi
valla benimki hala atıyor hala ağlıyor cnm
bende sürekli veriyorum ağzına hala pes etmek yok :))
aynenn camlar acık ceyran yatırdım odayı yok gene aynı derece.camlar kapanınca 30 dereceyı buluo..
suan odasına gtırdım bebeıgımı besıgınde yatmıodu oturma odasında tutuyodum
gece çayı veriyorum onu keseyim bakalım 15 gün boyunca ne olucak.
kakasını zaten öncedende yapamıyordu, şimdide ben yaptırıyorum aynı yani fark yok.
15 gün snraya gene çağırdı. ayın 21 inde gidicem. bakalım ne olucak.
o stresle boyunu sormaDIM
evet nzarda olab,lir.
burdan diilde dışarıdan fln...
bugun elektrıklı sut sagma pompası sıparışı verdım aksıne kızım bgun mememı daha fazla emdı mama bır kere verdım bılseydım boyle yapcgını onceden sıparış verırdım
hem mama hem emziren anneler, mamayı biberonlamı veriyorsunuz benim bebiş biberona alışıyo gibi göğsümü çok zor alıyor emzirene kadar canım çıkıyo sızlanıp göğsümü ağzıyla çekiştirip duruyo
emzik veren anneler, sizin bebişler de ağlıyor muydu? beğenmeyip atıyor muydu alışmadan önce??
kızlar bişey daha sorcam kaç saatte bir emziriyorsunuz benim 4-5 saati buluyor acaba bekleyince süt bozuluyo falanmıdır bilen varmı diğer bi topikte süt ekşimesinden bahsedilmişte
süt yaramıyomu acaba bekleyince??
aynenn camlar acık ceyran yatırdım odayı yok gene aynı derece.camlar kapanınca 30 dereceyı buluo..
suan odasına gtırdım bebeıgımı besıgınde yatmıodu oturma odasında tutuyodum
gece çayı veriyorum onu keseyim bakalım 15 gün boyunca ne olucak.
kakasını zaten öncedende yapamıyordu, şimdide ben yaptırıyorum aynı yani fark yok.
15 gün snraya gene çağırdı. ayın 21 inde gidicem. bakalım ne olucak.
o stresle boyunu sormaDIM
evet nzarda olab,lir.
burdan diilde dışarıdan fln...
bugun elektrıklı sut sagma pompası sıparışı verdım aksıne kızım bgun mememı daha fazla emdı mama bır kere verdım bılseydım boyle yapcgını onceden sıparış verırdım
emzik veren anneler, sizin bebişler de ağlıyor muydu? beğenmeyip atıyor muydu alışmadan önce??
kızlar bişey daha sorcam kaç saatte bir emziriyorsunuz benim 4-5 saati buluyor acaba bekleyince süt bozuluyo falanmıdır bilen varmı diğer bi topikte süt ekşimesinden bahsedilmişte
süt yaramıyomu acaba bekleyince??
bugun hıç uyumadı kızım belkı yarm saat anca yatagıma ytryrm bende yannda olursam uyuyor kalktıgım an uyanıyor bırde kafasını yuzume dayayıp uyuyor.yatagına bırak kalsın dıyenlere gıcık oluyorum
kızlarr yardımmmm
kızım hep kucak ıstıyor bırakınca çıglık atıyor bırde oturmakta ıstemıyor dolaşcakmısız 11 olmasını beklıyor uyumak ıçın bı yolu olmalı bunun çozum bulan varmı?
ben bunun gazdan olduğunu düşünüyorum. demin omzumda uyudu yavaşça sırt üstü yatırıp izledim: birkaç dakikada bir zıplıyor, kramp giriyor sanırım. yüzünü ve karnını anneye yaslayınca rahat ediyor yoksa zıplayıp uyanıyor. yüzüstü yatırmak da bu aylarda tehlikeli, doktoru yatırmayın diyor.
valla cnm benimkide uyumuyo devamlı kucakte değiliz ama bi müddet sonra sıkılıyo ve kucak istiyo bende gündüz 1 kere mama veriyorum o zaman uyuyo :)
evt zıplıyor gozlerıde yarı kapalı gazını rahat çıkardı bugun ayrıca kakasını da yapıyor.evt çok tehlıkelı yuz ustu bı kaç kere yatrdım kustu burnundan geldı
mama yedıkten sonrada uyumuyor allahtan annem yanımda olmasa ben yandım
cnm doktorumuz emdikten veya mama yedikten sonra hemen yüzüstü yatırmayın demişti bize.bi müddet omzunuzda gazını çıkarın dinlensin sonra yatırın demişti.
iyiki annen var cnm bende oda yok çalışıyo annem.zar zor idare ediyoruz işte.
evt senn ışın zor tek akıllı olsalar keşke
Ahh ahh bu uykusuzluklar yok mu....Ben de şu an feci durumdayım...Sabah 11 den beri uyumuyor bu çocuk uykusuzluğa nasıl dayanıyor valla anlamıyorumkızlarr yardımmmm
kızım hep kucak ıstıyor bırakınca çıglık atıyor bırde oturmakta ıstemıyor dolaşcakmısız 11 olmasını beklıyor uyumak ıçın bı yolu olmalı bunun çozum bulan varmı?
Kızlar yaaa sizde de oluyor mu uyurken böyle karnı atıyor hızlı hızlı ve uykusunda ağlıyor yavrum yüzünü nasıl buruşturuyor bi görsenizben bunun gazdan olduğunu düşünüyorum. demin omzumda uyudu yavaşça sırt üstü yatırıp izledim: birkaç dakikada bir zıplıyor, kramp giriyor sanırım. yüzünü ve karnını anneye yaslayınca rahat ediyor yoksa zıplayıp uyanıyor. yüzüstü yatırmak da bu aylarda tehlikeli, doktoru yatırmayın diyor.
Benim kız gözleri açık uyuyor yaaa galiba uykuya tam dalamıyor...Yüzüstü ben de yatırıyorum ama en fazla 20dk hemen boynu acıyor herhalde ki ağlayarak uyanıyor...evt zıplıyor gozlerıde yarı kapalı gazını rahat çıkardı bugun ayrıca kakasını da yapıyor.evt çok tehlıkelı yuz ustu bı kaç kere yatrdım kustu burnundan geldı
Cnm ahh ahh gündüzleri benimki de uyumuyor hiç...Ben de babası da onu uyuturken, sallarken uyuyacağız nerdeyse ama hanfendi detı yokahh cnm valla gündüz uykumuz yok pek.nasıl olcak böle bilmiyorum.10 dk anca uyyyo
7 tanemiaynı benım kı de pes etmıyor 7 tane emzık var bugun tek tek hepsını denedım yok şuan nuk var agzında .sankı bı ış yapıyormuş gıbı hızlı hızlı çekıyor emzık emenın uykusu gelır bızımkıde çalışıyor sankı hızlı hızlı
bugun hıç uyumadı kızım belkı yarm saat anca yatagıma ytryrm bende yannda olursam uyuyor kalktıgım an uyanıyor bırde kafasını yuzume dayayıp uyuyor.yatagına bırak kalsın dıyenlere gıcık oluyorum
Kızlar bizim kızın 1 haftadır altını kapatırken ağlama huyu başladı. Bir ara pişik olmuştu ondandır diyordum ama iyileşti hala aynı.. açarken bişi yok, yıkayıp kuruluyorum, duruyo öyle. Altını kremlemeye başlayınca mızırdanmaya, kapatırken de bağırmaya kıyameti koparmaya başlıyo. bezi mi sıkıyorum dedim gevşettim bu sefer çişler üstüne geçiyor, çok da sıkmıyorum zaten niye böyle anlamadım.
son iki banyosunda da banyo bitiminde altını kapatırken ve giydirirken aynısını yapmaya başladı..
aynı aynııahh cnm valla gündüz uykumuz yok pek.nasıl olcak böle bilmiyorum.10 dk anca uyyyo
Ahh ahh bu uykusuzluklar yok mu....Ben de şu an feci durumdayım...Sabah 11 den beri uyumuyor bu çocuk uykusuzluğa nasıl dayanıyor valla anlamıyorum
Kızlar yaaa sizde de oluyor mu uyurken böyle karnı atıyor hızlı hızlı ve uykusunda ağlıyor yavrum yüzünü nasıl buruşturuyor bi görseniz
Neden böyle oluyor acaba?????
Benim kız gözleri açık uyuyor yaaa galiba uykuya tam dalamıyor...Yüzüstü ben de yatırıyorum ama en fazla 20dk hemen boynu acıyor herhalde ki ağlayarak uyanıyor...
Cnm ahh ahh gündüzleri benimki de uyumuyor hiç...Ben de babası da onu uyuturken, sallarken uyuyacağız nerdeyse ama hanfendi detı yok
7 tanemibende 2 tane emzik aldım diye fazla diyodum zırt pırt atıyo sürekli gidip ağzına sokmak zorunda kalıyorum acaba başka alsam hiç atmadan emermi???
ben herkese gıcık oluyorum valla sanki bişeyden anlıyorlarmış gibi konuşan saçma sapan insanlardan gına geldi emmesinden uyumasına bakmasından ağlamasına kucağımda tutmamdan altını almama kadar her konuda her fırsatta egolarını tatmin etmek için kızımla olan ilişkime karışmalarından bu yolla konuşup birbirlerine kendilerini göstermeye çalışmalarından nefret ediyorum
ilk günden beri kızıma kendim bakıyorum
eve geldiğim ilk geceden itibaren hep yalnızdık
40ı çıkmadan şunu yapma bunu yapma diye korkutmalarından dolayı yıkayamadım kızımı hiç babasıyla 40ı önceki gün çıktı artık yıkamayıda kendim yapıyorum
hamileliğimden beri hiç bir işimi kimseye yaptırmadım aile binasında oturuyor olmamıza ve apartmanda genç kız dolu olmasına rağmen kimseden bi fayda görmedim
sezeryanlı olmama rağmen eve geldiğim gün işe güce başladım yani ortalama ameliyatın 3. gününden itibaren evi dahi temizlemeye başlamıştım
daha saymadığım neler neler bunlara rağmen daha çocuğu kucağında tutmayı dahi beceremeyenlerin işime karışmaya çalışmasından nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?