2011 Nisan Anneleri

ohh iyi demişsin cnm.uyuz oluyorum böel laflara.
benimkide benim üstümde oturuyo.bi gün yardımını görmedim ağız ucuyla işin varsa tutıyım diyo.ama sadece sevmeye geliyo zaten ondada oğlum durmuyo hemen mıkırdanıp ağlamaya başlıyo oda al al ağlıyo diyo.ee hani bakıcaktın iş yapıcaktım.kızına gitti haftasonu orda kalıcak 1 hafta felan.bugün aradım diyoki yemeğini felan yapabiliyomusun.ay ben zaten kendim yapıyodum yemeğimi birilerini yardımmı ediyoki bugüne kadar dedim.hııı diye cevap verdi.ee sen bana saçma sapan soru sorarsan bende öle cevap veririm.beni düşündüğünden değil ya oğlunu düşünüyodur.

sen de ıyı demışşsın

merhabaa valla bizim oğlan da aynı altı açıkken neşeli gülüyor oynuyor altını bağlamaya başladığım an başlıyor ağlamaya.pijaması mı sıkıyor dedim belinin lastiği bol olanları giydirmeye başladım yok bezini gevşettim yok.doktora sordum sonunda bişey demedi.:) sıkılıyor galiba garibim bezin içinde ondan öyle yapıyor:)

bizimki dün bir kademe daha atladı, artık daha yatırırken ağlamaya başlıyor gittikçe mutsuzlaşıyor kuzum, uyumadığı zamanlarda her şeye ağlar oldu... çok üzülüyorum çook..
dün çok gazı oldu, zor çıkarıyor zaten, bağıra bağıra ağlaya ağlaya çıkardı dün garibim

aynen yaa

aynı benmkı de.drumuz 6 aya kadr boyle devam eder demıştı.eger yrm çay bardagını doldurur gıbıyse ozamn ıdrar tahlılı yaparz demıştı

canım bi defada yarım çay bardağı yoksa günde toplamdamı çünkü oğlumda çok kusuyo ama devamlı posalı kusuyo bilemedim ki rahatsızlığı varmış gibide durmuyo

bende kola içiyorum azcık ama

takılmamaya bak canım yaaa

aysu yok cnm yapamıyor kakasını. nedenini bilmiyorum:S
doktor olabilir diyor.

bu arada dün eşim tutturdu mama alıcaz diyee
aslaa dedim çok direttim.
bi hafta snra tartılmaya götürürz ona göre fln dedim.
hiç istemiyorum mama vermek.
eşimi zor ikna ettim. inş. oğlum bi haftada kilo alır ve mama konusu kapanır.

bnm kızm meme emer yadasagıp verıdgm zamn hemn kaka yapıyor annm sutun yaramıyor olablr dıyor.yapmayanlrnkı yarıyormuş

sutun yetıyorsa doyuyorsa mamaya ne gerek var bence verme

bnm kızm meme emer yadasagıp verıdgm zamn hemn kaka yapıyor annm sutun yaramıyor olablr dıyor.yapmayanlrnkı yarıyormuş

sutun yetıyorsa doyuyorsa mamaya ne gerek var bence verme

cnm geçen ay 1400 almıştı gene kakasını yapmamıştı, ben yaptırıyodum.
bu ay sadece şok oldum 300 gr almış. bu ay hasta oldu antibiyotik fln kullandı.
yani çok az , gene kakasını ben yaptırıyodum
demekki neymişş kakanın yarayıp yaramadığıyla alakası yokmuşş. bunu anladım

belkı hastalıgı da etkılemış olabılır dr u ne dedı bu duruma bızım drumuz en az 700 gr almalı bır ayda demıştı

sağlık ocağına götürdümm ben.
tabiki az dedi
600 ile 1000 alması lazım ama 15 gün snra gel baalım dedi.antibiyotik etkilemiş olabilir dedi
bn salı günü gidicem 1 hafta olmuş oluyor.

Son düzenleme:
sağlık ocağına götürdümm ben.
tabiki az dedi
600 ile 1000 alması lazım ama 15 gün snra gel baalım dedi.antibiyotik etkilemiş olabilir dedi
bn salı günü gidicem 1 hafta olmuş oluyor.

evt ılaç etkılemıştr canım uzulme.olmadı mamaya başlarsın ben baştan berı mama verıyorum mecburen bı şekılde beslmemye çalışıyorum
çunku kuçk dogdu mememı fazla ememedı mamaya başldı dr

Son düzenleme:
-susamlı krokan
-maltana içecegi
-petibör bisküvi
-çay
-rezene çayı
-sussamlı çekırdeklı kurabıye
-çörek otu
-bulgur çorbası

kızlar bunlar baya sut yapıyor ben denedım tavsıye ederım

valla moralim çok bozuk:S
şimdi mamalarda çok ii tabi.
bakalım olmaazsa mamaya başlıcam.
sen ne kullanıosun aptamilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…