- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.801
evt 7 tane 7sınıde emmıyor dene ıstersen belkı sennkı bırını tutar.benmde kaynanm kıznn çocuguna bakıyor akşmları bı saat gelıp çocugu goruyor bunun bacagı nıye bole-kakası bır tuaf- burnu kapalımı- bu çocuk hıç uyumuyor-daha yenı canlandı-aç bu cocuk mama ver-yatakta dursun ne hemen alıyorsun ben de dedım bak utum duruyor kım yapcak uyusum ışıme bakcm dedım.
ohh iyi demişsin cnm.uyuz oluyorum böel laflara.
benimkide benim üstümde oturuyo.bi gün yardımını görmedim ağız ucuyla işin varsa tutıyım diyo.ama sadece sevmeye geliyo zaten ondada oğlum durmuyo hemen mıkırdanıp ağlamaya başlıyo oda al al ağlıyo diyo.ee hani bakıcaktın iş yapıcaktım.kızına gitti haftasonu orda kalıcak 1 hafta felan.bugün aradım diyoki yemeğini felan yapabiliyomusun.ay ben zaten kendim yapıyodum yemeğimi birilerini yardımmı ediyoki bugüne kadar dedim.hııı diye cevap verdi.ee sen bana saçma sapan soru sorarsan bende öle cevap veririm.beni düşündüğünden değil ya oğlunu düşünüyodur.
Kızlar bizim kızın 1 haftadır altını kapatırken ağlama huyu başladı. Bir ara pişik olmuştu ondandır diyordum ama iyileşti hala aynı.. açarken bişi yok, yıkayıp kuruluyorum, duruyo öyle. Altını kremlemeye başlayınca mızırdanmaya, kapatırken de bağırmaya kıyameti koparmaya başlıyo. bezi mi sıkıyorum dedim gevşettim bu sefer çişler üstüne geçiyor, çok da sıkmıyorum zaten niye böyle anlamadım.
son iki banyosunda da banyo bitiminde altını kapatırken ve giydirirken aynısını yapmaya başladı..
merhabaa valla bizim oğlan da aynı altı açıkken neşeli gülüyor oynuyor altını bağlamaya başladığım an başlıyor ağlamaya.pijaması mı sıkıyor dedim belinin lastiği bol olanları giydirmeye başladım yok bezini gevşettim yok.doktora sordum sonunda bişey demedi.:) sıkılıyor galiba garibim bezin içinde ondan öyle yapıyor:)
aynen yaamrb kızlar benm kızımda 3 gundur gunduzlerı uyumuyor yrm saat bıle zor gece 11de uyuyor ıyı uyuyor ama gunduz kucakta bızım kollarımız onnunda kemıklerı agrıdı artık sabhtan berı kaç kere kıyafet değiştrdım kusup duruyor
aynı benmkı de.drumuz 6 aya kadr boyle devam eder demıştı.eger yrm çay bardagını doldurur gıbıyse ozamn ıdrar tahlılı yaparz demıştı
kızlar suandakı nsorum alakasız bı durum amaa meyve suyu nolarak ne ıcıyosunuz gaz acısından soruyorum.havalar cok sıcak sadece su ıcmekle cekılmıooo kolayı ole cok ozledımkııı :)) sızler ne ıcıyosunuzz...
7 tanemibende 2 tane emzik aldım diye fazla diyodum zırt pırt atıyo sürekli gidip ağzına sokmak zorunda kalıyorum acaba başka alsam hiç atmadan emermi???
ben herkese gıcık oluyorum valla sanki bişeyden anlıyorlarmış gibi konuşan saçma sapan insanlardan gına geldi emmesinden uyumasına bakmasından ağlamasına kucağımda tutmamdan altını almama kadar her konuda her fırsatta egolarını tatmin etmek için kızımla olan ilişkime karışmalarından bu yolla konuşup birbirlerine kendilerini göstermeye çalışmalarından nefret ediyorum
ilk günden beri kızıma kendim bakıyorum
eve geldiğim ilk geceden itibaren hep yalnızdık
40ı çıkmadan şunu yapma bunu yapma diye korkutmalarından dolayı yıkayamadım kızımı hiç babasıyla 40ı önceki gün çıktı artık yıkamayıda kendim yapıyorum
hamileliğimden beri hiç bir işimi kimseye yaptırmadım aile binasında oturuyor olmamıza ve apartmanda genç kız dolu olmasına rağmen kimseden bi fayda görmedim
sezeryanlı olmama rağmen eve geldiğim gün işe güce başladım yani ortalama ameliyatın 3. gününden itibaren evi dahi temizlemeye başlamıştım
daha saymadığım neler neler bunlara rağmen daha çocuğu kucağında tutmayı dahi beceremeyenlerin işime karışmaya çalışmasından nefret ediyorum
aynen yaa
canım bi defada yarım çay bardağı yoksa günde toplamdamı çünkü oğlumda çok kusuyo ama devamlı posalı kusuyo bilemedim ki rahatsızlığı varmış gibide durmuyo
bende kola içiyorum azcık ama
takılmamaya bak canım yaaa
aysu yok cnm yapamıyor kakasını. nedenini bilmiyorum:S
doktor olabilir diyor.
bu arada dün eşim tutturdu mama alıcaz diyee
aslaa dedim çok direttim.
bi hafta snra tartılmaya götürürz ona göre fln dedim.
hiç istemiyorum mama vermek.
eşimi zor ikna ettim. inş. oğlum bi haftada kilo alır ve mama konusu kapanır.
bnm kızm meme emer yadasagıp verıdgm zamn hemn kaka yapıyor annm sutun yaramıyor olablr dıyor.yapmayanlrnkı yarıyormuş
sutun yetıyorsa doyuyorsa mamaya ne gerek var bence verme
cnm geçen ay 1400 almıştı gene kakasını yapmamıştı, ben yaptırıyodum.
bu ay sadece şok oldum 300 gr almış. bu ay hasta oldu antibiyotik fln kullandı.
yani çok az , gene kakasını ben yaptırıyodum
demekki neymişş kakanın yarayıp yaramadığıyla alakası yokmuşş. bunu anladım
sağlık ocağına götürdümm ben.
tabiki az dedi
600 ile 1000 alması lazım ama 15 gün snra gel baalım dedi.antibiyotik etkilemiş olabilir dedi
bn salı günü gidicem 1 hafta olmuş oluyor.
-susamlı krokan
-maltana içecegi
-petibör bisküvi
-çay
-rezene çayı
-sussamlı çekırdeklı kurabıye
-çörek otu
-bulgur çorbası
kızlar bunlar baya sut yapıyor ben denedım tavsıye ederım
günaydın..
evet ben de denemek için şu anda çörek otu çiğniyordum tam acı acı iyyyyy...
evt ılaç etkılemıştr canım uzulme.olmadı mamaya başlarsın ben baştan berı mama verıyorum mecburen bı şekılde beslmemye çalışıyorum
çunku kuçk dogdu mememı fazla ememedı mamaya başldı dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?