- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.821
cnm bnm sütüm var ama emmiyorr
ben bunu anlamıyorum:S
gece çok güzel emiyor ama uyku semesi demek
ayrıca gunde 2 mamayı saymyoruz dedı drmuz
benim doktorda aynı şeyi söyledi mama konusunda.keşke süt olsa da hep emzirsekama ne yapalım doymuyor yoksa kuzular:)
cnm emmedıklerı ıçın sutde gelmıyor dun ben elktrklı pompa aldım mamayı azaltmak ıçın yoksa emmeyle doymuyor ınanmadım sutuumu sagdıgımda .şimdıye kadr eczneden oylesıne aldıgımla sagıyordum yoruyordu bıde az çıkıyordu şimdı 5 dk ış bıtıyor bı de fazla dun akşmdan berı mama vermedım ayrıca eczanedkıyle ıkı yerden sut çıkıyordu şimdı baktım baya gelıyor meme uçlarıda geldı emıyorda ınş boyle gıderkesınlıkle pompa tavsıye ederım
yok canım yaa kakayla alakası yok..benimki de çok yapıo bi ay az kilo aldı bi ay normal..bi arkadaşınki baya ii kilo alıo..v her emmeden sonra kaka yapıomuş yaradını gösterir dedi o da bana..sütün peynirleştiini gösterirmiş..bnm kızm meme emer yadasagıp verıdgm zamn hemn kaka yapıyor annm sutun yaramıyor olablr dıyor.yapmayanlrnkı yarıyormuş
sutun yetıyorsa doyuyorsa mamaya ne gerek var bence verme
canım mama olayına çok takılma..bende günde 2 kere veriorum..ama iice emzirip doymazsa ağlarsa..sonuçta anne sütü yerine değil takviye olarak vereceksin..ve doyacak..ve büyücek..önemli olan bu..anne sütünü gene vereceksin ki canım.
valla moralim çok bozuk:S
şimdi mamalarda çok ii tabi.
bakalım olmaazsa mamaya başlıcam.
sen ne kullanıosun aptamilmi
bizimki dün bir kademe daha atladı, artık daha yatırırken ağlamaya başlıyorgittikçe mutsuzlaşıyor kuzum, uyumadığı zamanlarda her şeye ağlar oldu... çok üzülüyorum çook..
dün çok gazı oldu, zor çıkarıyor zaten, bağıra bağıra ağlaya ağlaya çıkardı dün garibim
valla canım benim ki öyle bi emiyor ki pompadan bile kuvvetligelmeyince süt deli olyor çocuk.göğsümü sıktığımda da anlıyorum zaten süt kalmadığını.ama 2 gündür karpuz yiyorum bol bol,şimdilik sütüm arttı gibi bakalım.
inşallah seninki hiç bitmez de kuzucun hep doyar sütünle.
yok canım yaa kakayla alakası yok..benimki de çok yapıo bi ay az kilo aldı bi ay normal..bi arkadaşınki baya ii kilo alıo..v her emmeden sonra kaka yapıomuş yaradını gösterir dedi o da bana..sütün peynirleştiini gösterirmiş..
canım mama olayına çok takılma..bende günde 2 kere veriorum..ama iice emzirip doymazsa ağlarsa..sonuçta anne sütü yerine değil takviye olarak vereceksin..ve doyacak..ve büyücek..önemli olan bu..anne sütünü gene vereceksin ki canım.
ayy evet canım yaa benimkide uyurken emerken altını değiştirirken ağlamıyo..geri kalan zamanda 5 dk ii gibi şöle sonra basıo yaygarayı..kucakçı oldu onda da 2 duruyo bi ağlıo..bebek arabası aldık avm gittik ilk başta içinde uyudu uyurken ağlama yok tabi ama uyanıkken basıo yaygarayı..hay sıpam bi etrafına bak gezioz dedimmillet çocuğunu atıo arabaya beraber gezio..ne yani ben şimdi hiç gezemicekmiyim??ya da bu yavrular düzelecek mi??
bugun hıç uyumadı kızım belkı yarm saat anca yatagıma ytryrm bende yannda olursam uyuyor kalktıgım an uyanıyor bırde kafasını yuzume dayayıp uyuyor.yatagına bırak kalsın dıyenlere gıcık oluyorum
bu arada bnmki uyuyor 9 dan beri.
bnde temzliğimi yaptım.
yemeği koydum ocağa.
şimdi kalkar artık
bnm kızm meme emer yadasagıp verıdgm zamn hemn kaka yapıyor annm sutun yaramıyor olablr dıyor.yapmayanlrnkı yarıyormuş
sutun yetıyorsa doyuyorsa mamaya ne gerek var bence verme
maşş canımbende anne sutu verıyorum emerken kaksını yapıo ama yarıyoda ALLAHA ŞUKUR drmuz ek bısey vermıyosun dımı dedı bende yok dedım.anasına cekmıs benım kızz:)))
bu hafta gıdıcektık bız yazlıga ama ben cesaret edemedım agustosa erteledım dışarı çıkınca baş edemıyorum uzun yolda naparz bılmıyorum benm kızımla ne arabada ne uçakla yola çıkılır
annemde dıyor asıl elektrıklı pompa burda ama nerde teklıyor benım kızım ışıne gelınce emıyor
bılmıyorum kı bende herkes bışe dıyor emıyor anında kaka yapıyor.
bızde haftasonu parka gttık bır saat uyudu arabada dedım avm ugrayalım yakın dı tam ıçerı grdık bır magzaya gttk alcagımz şeyde bellı bır başladı aglamaya aldım kucagıma ıkıncı magzaya gttk çıglık çıglıga aglıyor ben onden koşturdum eşim arkadan arabayla herkes bıze baktı arabaya bındık nasıl aglıyor acıkmış ayy çok zor.bende hıç gezemycekmıyım dıye duşunuyorum.bu durum eşimın ışıne geldı tabı kı
bu hafta gıdıcektık bız yazlıga ama ben cesaret edemedım agustosa erteledım dışarı çıkınca baş edemıyorum uzun yolda naparz bılmıyorum benm kızımla ne arabada ne uçakla yola çıkılır
jojop bnm sütüm varki.
sadece emmek istemiyor
almıyor yani.
acaba emziğin etkisi varmı bunda bilmiyorum:S
ben bi hafta 15 gün daha sabredicem mama konusunda vermicem.
çünkü sütüm var aç kalınca mecbur emicek.
erenhava aldığın sü t sağmanın markası nedir?
bnde var chicco nunki ama manuel ve yavaş. çok yorucu oluyor.
aynı işte cnm ya acıkınca yıkıo ortalığı emzirme odasına koştum resmen ama benim sıpam mememi açarken bile çığlık çığlığa bağırıo oraya gidinceye kadar yıktı ortalığı..gezmek haram oldu..
kızlar bebişim 1 haftadır falan kusuyo ya hep değil ama..ama peynir gibi de değil sulu sulu böle fışkırıo ama yarım çay bardağı kadar da değil..bi anda ağzından fışkırıverio bitio az bişe..nedir ki ya..üşüttümü reflümü doydu da fazlası mı çözemedim
jojop bnm sütüm varki.
sadece emmek istemiyor
almıyor yani.
acaba emziğin etkisi varmı bunda bilmiyorum:S
ben bi hafta 15 gün daha sabredicem mama konusunda vermicem.
çünkü sütüm var aç kalınca mecbur emicek.
erenhava aldığın sü t sağmanın markası nedir?
bnde var chicco nunki ama manuel ve yavaş. çok yorucu oluyor.
biz de temmuz düşünüoruz ağustos ramazan zaten..ben de korkuorum ama annem bişe olmaz yolda uyur o diyo..uyumazken de emecek zaten..emerse sorun olmaz da arabada sıcaktaannemler yanımda olcak zaten eşimle tek başımıza göze alamayız bunlar büyüynce geçer mi sizce yaa...sanki hep böle kalaccak gibi..hep evde hapsolcam gibi.. çok uslu bi çocuk hayal etmiştim.gören halime acıyo..herkes arkamdan konusuo tüh tüh çocuk nie çok ağlıoki die..bizimki de misafir gelince daha bi bağırıo..pufff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?