- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.841
mrb kızlar benm kızımda 3 gundur gunduzlerı uyumuyor yrm saat bıle zor gece 11de uyuyor ıyı uyuyor ama gunduz kucakta bızım kollarımız onnunda kemıklerı agrıdı artık sabhtan berı kaç kere kıyafet değiştrdım kusup duruyor
canım ana dizini tavsiye ediyorum benimkide aynıydı
gece çayı veriyorum onu keseyim bakalım 15 gün boyunca ne olucak.
kakasını zaten öncedende yapamıyordu, şimdide ben yaptırıyorum aynı yani fark yok.
15 gün snraya gene çağırdı. ayın 21 inde gidicem. bakalım ne olucak.
o stresle boyunu sormaDIM
evet nzarda olab,lir.
burdan diilde dışarıdan fln...
her bebeğin kakası bir değil tabi
lıfe cıty ana saglıgındakı tartı dıgıtal mıydı dıgıtal olmuyor ordakıler gecenlerde ben gttım yanlş tartmışlardı sonra kendı drumuza tartıldık farklı çıktı
bizim sağlık ocağındaki dijital doktordaki eski:)
ben cola arada ıçıyorum yarm çay bardagı goz hakkı dıye çok canm ısteyınce.dondurma yıyorum genelde
ay benim eşim göz hakkı dinlemiyor yoğurda süte hasret kaldım
hem mama hem emziren anneler, mamayı biberonlamı veriyorsunuz benim bebiş biberona alışıyo gibi göğsümü çok zor alıyor emzirene kadar canım çıkıyo sızlanıp göğsümü ağzıyla çekiştirip duruyo
bırakacak beni diye çok tedirginim, sizdede böylemi
canım alışır her bebek bir değil tabi ama doktorda ebede biberonla bir şey verme dedi
bugun hıç uyumadı kızım belkı yarm saat anca yatagıma ytryrm bende yannda olursam uyuyor kalktıgım an uyanıyor bırde kafasını yuzume dayayıp uyuyor.yatagına bırak kalsın dıyenlere gıcık oluyorum
ben sana diyorum anadizi
kızlar bişey daha sorcam kaç saatte bir emziriyorsunuz benim 4-5 saati buluyor acaba bekleyince süt bozuluyo falanmıdır bilen varmı diğer bi topikte süt ekşimesinden bahsedilmişte
süt yaramıyomu acaba bekleyince??
ne yaptın canım iki saatde bir emzireceksin ben hala gece bile iki saatde bir emziriyorum alarm kurup kalkıyorum
kızlarr yardımmmm
kızım hep kucak ıstıyor bırakınca çıglık atıyor bırde oturmakta ıstemıyor dolaşcakmısız 11 olmasını beklıyor uyumak ıçın bı yolu olmalı bunun çozum bulan varmı?
ana dizi
ben bunun gazdan olduğunu düşünüyorum. demin omzumda uyudu yavaşça sırt üstü yatırıp izledim: birkaç dakikada bir zıplıyor, kramp giriyor sanırım. yüzünü ve karnını anneye yaslayınca rahat ediyor yoksa zıplayıp uyanıyor. yüzüstü yatırmak da bu aylarda tehlikeli, doktoru yatırmayın diyor.
evet gaz maalesef sen yanındayken yatır canım hatta sırtından tutup yattığı yerde sağa sola doğru salla gaz çıkarmasına yardımcı olursun
evt zıplıyor gozlerıde yarı kapalı gazını rahat çıkardı bugun ayrıca kakasını da yapıyor.evt çok tehlıkelı yuz ustu bı kaç kere yatrdım kustu burnundan geldı
mama yedıkten sonrada uyumuyor allahtan annem yanımda olmasa ben yandım
emdikten hemen sonra yatırmıycaksın
7 tanemibende 2 tane emzik aldım diye fazla diyodum zırt pırt atıyo sürekli gidip ağzına sokmak zorunda kalıyorum acaba başka alsam hiç atmadan emermi???
ben herkese gıcık oluyorum valla sanki bişeyden anlıyorlarmış gibi konuşan saçma sapan insanlardan gına geldi emmesinden uyumasına bakmasından ağlamasına kucağımda tutmamdan altını almama kadar her konuda her fırsatta egolarını tatmin etmek için kızımla olan ilişkime karışmalarından bu yolla konuşup birbirlerine kendilerini göstermeye çalışmalarından nefret ediyorum
ilk günden beri kızıma kendim bakıyorum
eve geldiğim ilk geceden itibaren hep yalnızdık
40ı çıkmadan şunu yapma bunu yapma diye korkutmalarından dolayı yıkayamadım kızımı hiç babasıyla 40ı önceki gün çıktı artık yıkamayıda kendim yapıyorum
hamileliğimden beri hiç bir işimi kimseye yaptırmadım aile binasında oturuyor olmamıza ve apartmanda genç kız dolu olmasına rağmen kimseden bi fayda görmedim
sezeryanlı olmama rağmen eve geldiğim gün işe güce başladım yani ortalama ameliyatın 3. gününden itibaren evi dahi temizlemeye başlamıştım
daha saymadığım neler neler bunlara rağmen daha çocuğu kucağında tutmayı dahi beceremeyenlerin işime karışmaya çalışmasından nefret ediyorum
offf off ne biçim insanlar var ya
bizimki dün bir kademe daha atladı, artık daha yatırırken ağlamaya başlıyorgittikçe mutsuzlaşıyor kuzum, uyumadığı zamanlarda her şeye ağlar oldu... çok üzülüyorum çook..
dün çok gazı oldu, zor çıkarıyor zaten, bağıra bağıra ağlaya ağlaya çıkardı dün garibim
canım fışkırarak çıkarıyorsa doktora götür
aysu yok cnm yapamıyor kakasını. nedenini bilmiyorum:S
doktor olabilir diyor.
bu arada dün eşim tutturdu mama alıcaz diyee
aslaa dedim çok direttim.
bi hafta snra tartılmaya götürürz ona göre fln dedim.
hiç istemiyorum mama vermek.
eşimi zor ikna ettim. inş. oğlum bi haftada kilo alır ve mama konusu kapanır.
ah benim eşim verdirdi bir kere mama evde vardı hastaneden verdikleri ogün akşamaca benimki saat başı emdi bendesüt kalmadı artık deli gibi ağlıyor aranıyorhep gaz sancısından bu aç diye mama verdi dedim aç değil hep emdi sütüme bakıyorum geliyor sağıpda verdim yok anlamadı sonra ne zaman sonra gaz sancısı olan bebeğin sürekli emmek istediğini başkasından öğrendide emzirme demişti bana benim sözüme inanmadı ama
bnm kızm meme emer yadasagıp verıdgm zamn hemn kaka yapıyor annm sutun yaramıyor olablr dıyor.yapmayanlrnkı yarıyormuş
sutun yetıyorsa doyuyorsa mamaya ne gerek var bence verme
ya kakayı hemen yapması daha iyi yaramayla alakası yok canım
sağlık ocağına götürdümm ben.
tabiki az dedi
600 ile 1000 alması lazım ama 15 gün snra gel baalım dedi.antibiyotik etkilemiş olabilir dedi
bn salı günü gidicem 1 hafta olmuş oluyor.
canım antibiyotik yapmıştır gör bak düzelecek canını sıkıp sütünü azaltma, bir gün yine benim eşim:) beni üzmüştüde o gün resmen sütüm kesildi nasıl korktum akşamaca dünya şey yiyip içmiştim
günaydın..
evet ben de denemek için şu anda çörek otu çiğniyordum tam acı acı iyyyyy...
canım çörek otunu çekip yemeniz lazım çiğneyerek acı olur hem çekilmesi daha iyi evde kahve değirmeni varsa günlük çekip ye
cnm bnm sütüm var ama emmiyorr
ben bunu anlamıyorum:S
gece çok güzel emiyor ama uyku semesi demek
canım sütünü sağıp ver madem sütün var mama vermektense kendi sütünü vermiş olursun
cnm emmedıklerı ıçın sutde gelmıyor dun ben elktrklı pompa aldım mamayı azaltmak ıçın yoksa emmeyle doymuyor ınanmadım sutuumu sagdıgımda .şimdıye kadr eczneden oylesıne aldıgımla sagıyordum yoruyordu bıde az çıkıyordu şimdı 5 dk ış bıtıyor bı de fazla dun akşmdan berı mama vermedım ayrıca eczanedkıyle ıkı yerden sut çıkıyordu şimdı baktım baya gelıyor meme uçlarıda geldı emıyorda ınş boyle gıderkesınlıkle pompa tavsıye ederım
evet pompa çoğaltıyor dediğim markayı almışsın çok güzel gerçekten yalnız bir uyarım olacak kullanma kılavuzunda yazıyor onun motorunu temizle yoksa bozuldu sanıp benim gibi makinayı medicale geri gönderirsin:)) Allahtan adam tanıdıkta tamire uğraştırmadı yenisini verdi bize:)) bozulmasıda şöyle sağım yapmıyor
annemde dıyor asıl elektrıklı pompa burda ama nerde teklıyor benım kızım ışıne gelınce emıyor
bılmıyorum kı bende herkes bışe dıyor emıyor anında kaka yapıyor.
bızde haftasonu parka gttık bır saat uyudu arabada dedım avm ugrayalım yakın dı tam ıçerı grdık bır magzaya gttk alcagımz şeyde bellı bır başladı aglamaya aldım kucagıma ıkıncı magzaya gttk çıglık çıglıga aglıyor ben onden koşturdum eşim arkadan arabayla herkes bıze baktı arabaya bındık nasıl aglıyor acıkmış ayy çok zor.bende hıç gezemycekmıyım dıye duşunuyorum.bu durum eşimın ışıne geldı tabı kı
canım acıktığı içinse benim gibi yap ben süt sağıp yanıma alıyorum bir yere giderken:)
jojop bnm sütüm varki.
sadece emmek istemiyor
almıyor yani.
acaba emziğin etkisi varmı bunda bilmiyorum:S
ben bi hafta 15 gün daha sabredicem mama konusunda vermicem.
çünkü sütüm var aç kalınca mecbur emicek.
erenhava aldığın sü t sağmanın markası nedir?
bnde var chicco nunki ama manuel ve yavaş. çok yorucu oluyor.
canım santebebe al çok güzel elektrikli ayar düğmesi var acıtmadan sağıyor hemde pillede çalışıyor