2011 Nisan Anneleri

canım ana dizini tavsiye ediyorum benimkide aynıydı

her bebeğin kakası bir değil tabi

lıfe cıty ana saglıgındakı tartı dıgıtal mıydı dıgıtal olmuyor ordakıler gecenlerde ben gttım yanlş tartmışlardı sonra kendı drumuza tartıldık farklı çıktı

bizim sağlık ocağındaki dijital doktordaki eski:)

ben cola arada ıçıyorum yarm çay bardagı goz hakkı dıye çok canm ısteyınce.dondurma yıyorum genelde

ay benim eşim göz hakkı dinlemiyor yoğurda süte hasret kaldım

canım alışır her bebek bir değil tabi ama doktorda ebede biberonla bir şey verme dedi

ben sana diyorum anadizi

ne yaptın canım iki saatde bir emzireceksin ben hala gece bile iki saatde bir emziriyorum alarm kurup kalkıyorum

ana dizi

evet gaz maalesef sen yanındayken yatır canım hatta sırtından tutup yattığı yerde sağa sola doğru salla gaz çıkarmasına yardımcı olursun

emdikten hemen sonra yatırmıycaksın

offf off ne biçim insanlar var ya

canım fışkırarak çıkarıyorsa doktora götür

ah benim eşim verdirdi bir kere mama evde vardı hastaneden verdikleri ogün akşamaca benimki saat başı emdi bendesüt kalmadı artık deli gibi ağlıyor aranıyorhep gaz sancısından bu aç diye mama verdi dedim aç değil hep emdi sütüme bakıyorum geliyor sağıpda verdim yok anlamadı sonra ne zaman sonra gaz sancısı olan bebeğin sürekli emmek istediğini başkasından öğrendide emzirme demişti bana benim sözüme inanmadı ama(

bnm kızm meme emer yadasagıp verıdgm zamn hemn kaka yapıyor annm sutun yaramıyor olablr dıyor.yapmayanlrnkı yarıyormuş

sutun yetıyorsa doyuyorsa mamaya ne gerek var bence verme

ya kakayı hemen yapması daha iyi yaramayla alakası yok canım

sağlık ocağına götürdümm ben.
tabiki az dedi
600 ile 1000 alması lazım ama 15 gün snra gel baalım dedi.antibiyotik etkilemiş olabilir dedi
bn salı günü gidicem 1 hafta olmuş oluyor.

canım antibiyotik yapmıştır gör bak düzelecek canını sıkıp sütünü azaltma, bir gün yine benim eşim:) beni üzmüştüde o gün resmen sütüm kesildi nasıl korktum akşamaca dünya şey yiyip içmiştim

günaydın..
evet ben de denemek için şu anda çörek otu çiğniyordum tam acı acı iyyyyy...

canım çörek otunu çekip yemeniz lazım çiğneyerek acı olur hem çekilmesi daha iyi evde kahve değirmeni varsa günlük çekip ye

cnm bnm sütüm var ama emmiyorr
ben bunu anlamıyorum:S
gece çok güzel emiyor ama uyku semesi demek

canım sütünü sağıp ver madem sütün var mama vermektense kendi sütünü vermiş olursun

evet pompa çoğaltıyor dediğim markayı almışsın çok güzel gerçekten yalnız bir uyarım olacak kullanma kılavuzunda yazıyor onun motorunu temizle yoksa bozuldu sanıp benim gibi makinayı medicale geri gönderirsin:)) Allahtan adam tanıdıkta tamire uğraştırmadı yenisini verdi bize:)) bozulmasıda şöyle sağım yapmıyor

canım acıktığı içinse benim gibi yap ben süt sağıp yanıma alıyorum bir yere giderken:)

canım santebebe al çok güzel elektrikli ayar düğmesi var acıtmadan sağıyor hemde pillede çalışıyor

Bu göğüs ağrısından öleceğim artIk..Benki ağrılara dayanıklıyımdır bu beni mahfetti..Deliklerden biri beyaz olmuştu,bütün kremleri ve zeytinyağını denedim..Üstündeki deri kalktı ama yine beyazladı..Ucu acıyor,göğsüm ağrıyor..Artık oturdum ağladım..Yarın Emirhan'ın aşısı var,ebeye göstereyim bakalım o ne diyecek?

ooy oy, bütün öğleden sonrayı hastanede geçirdik bugün. bizim kız öğlen emdi sonra fışkıra fışkıra kustu 2 kez, 3.de de öğürdü ama bişi kalmamıştı kusacak.. apar topar gittik, ama iştahında kilosunda bişi yok. e bari idrar testi yapalım dedik, o arada kaka yaptı, baktım kan var onu da tahlile gönderdik. sonra doktor poposuna baktı; yavrumun ıkınmaktan poposu çatlamış.. tahliller temiz çıktı allahtan, belki mideyi üşütmüş olabiliriz, gövdesini sıcak tutacaz (bu antalya sıcağında).. poposu için de 3 tane merhem verdi, her açmada sürüyorum şimdi..
kuzumun gaz çıkarırken, altını açtığımda kıyameti koparması boşuna değilmiş

gecmış olsun bışe çıkmaMASINA sevındım canım benm kızımda aynı kusuyor bızde uşutmuş olabılır bende her kaka yapınca poposunu yıkıyorum ozamn uşutuyorum heralde.popolın omega kullanıyorum

Son düzenleme:

medacassol merhem kullan canım benım kını anca gecırdı

canım benim ya yasık kıyamam çok geçmiş olsun

ya kızlar bişey soracağım benim oğlan kakasını bazen yeşil yapıyor az ama sonra arkasından çok yapınca sarımsı kahverengi oluyor bi sıkıntı yoktur değilmi

kızlar bişey sorcam yaa.benim oğluşum 52 günlük oldu.işitme testi temiz çıktı.en ufak seste sıçrıyor,uyuyorsa uyanıyor o kadar hassas falan ama başı bi yana dönükken elimi şıklatıyorum dönüp bakmıyor.geçenlerde babaannesi yaptı ona tepki vermişti ama ondan sonra tepki verdiğini görmedim.sizinkiler nasıl? tepki veriyorlar mı?? canım sıkıldı şimdi

sağol canım, popolin omega yı pişik için kullanıyorsun sanırım. bana dapişik için bi onu bi de mustelayı önermişlerdi, mustela aldım, ilk sürüşte iyileştirdi. çatlak için sadece anüse sürmek üzere onarıcı+enfeksiyon önleyici+ağrı kesici 3 merhem kullanıyorum şimdi ekstradan.
canım benim ya yasık kıyamam çok geçmiş olsun
sağol canım..
ya kızlar bişey soracağım benim oğlan kakasını bazen yeşil yapıyor az ama sonra arkasından çok yapınca sarımsı kahverengi oluyor bi sıkıntı yoktur değilmi
yeşil kakayı sormuştum ben, arada bir oluyorsa sorun yok, senin yediklerinden olabilir demişti doktor.

çok geçmiş olsun canım ya en azından neden ağladığı kuzunun belli olmuş

Erenhava;

canım pompadan memnun kalmışsın markası ne kadara aldın canım netten bende bakıyorum

sante bebe canım eczacı eşimn arkadaşıydı 85 tl ye aldık.ayrıca eczacıda tavsıye ettı ben medela duşunuyordum ısım farkı var sonuçta hepsı aynı ışı yapıyor dedı ayrıca efalım de kullanıyor o da memnunmuş

benm kızımda sıçrıyor hatta çok hassas dıyoruz kulakları daha yenı yenı seslerede tepkı vermeye başladı endışelenme bence

bencede endişelenme 3.ayda oluyomuş sesin kaynağını aramak
bende merak etmiştim. internetten bak istersen aylık gelişimlerde neler olduğuna

Geçmiş olsun,o çatlama benim ilk oğlumda olmuştu,yazık bebişleri baya yoruyor..Geçmiş olsun canım..

Bazen tepki veriyor,bazen vermiyor..Canını nasıl isterse..Korkacak bir şey yok merak etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…