2011 Nisan Anneleri

canım kanal tıkandığı için süt birikmiştir ben ne çektim ilk günler ağlıyordum emzirirken doktora gittim ultrasonla bakıldı sağ mememin yapısı değişikmiş hep böyle olur emzirken yapacak bişey yok dedi şimdi süt birktirmiyorum hiç eğer o memem çok dolarsa henen sağıyorum ağrı hafifledi ama her emmede şişiyor

canım geçmiş olsun benimkide çok ıkınıyor ya

ya kızlar bişey soracağım benim oğlan kakasını bazen yeşil yapıyor az ama sonra arkasından çok yapınca sarımsı kahverengi oluyor bi sıkıntı yoktur değilmi

canım üşütünce olur

canım sesin geldiği yöne bakması için daha erken

bizimde medicalci arkadaşıtavsiye etmişti normalde 120 bizde gelişinden aldık:)

kızlar 10 buçuk gibi eve gittim kızımı aldım ve aşıya götürdüm 3 tane attılar bir koldan iki bacaktan babası tuttu ama bende ağladım prensesimle.kalın giydirdiğimi söylediler tarif ettiler.sadece yarım kilo almış kızım .4750 olmuş.bu milupa yaramadı bize.hero baby ye geçiyorum

cnm arkadaşımın kızıda kakasını kendi yapamıyodu makat darkığı çıktı.istersen bi konuş doktorunla onları çocuk cerrahına göndermişti doktorları.umarım öenli bişi değildr.
mama konusundada eğer emzirdiğinde duruyo ve ağlamıyosa doyuyodur.kilo almaması antibiotikten olabilir bencede.

çörekotunu nasıl yiyosun cnm?
bulgur çorbasını nasıl yapıyosun?

bu yakınlarda tatıle gıdecek olanlarınız varmı? varsa bebegımıze orda nası bakıcazz,kocamı ona gore ıkna edıcemde
....

cnm biz gidicez ayın 24ünde.alanyaya otele gidicez ve eşimle gidicez.bebekten bebeğe değişir her çocuğun huyu farklı.benimki arabada giderken uyuyo ama uzun yolda ne olur bilemem tabi.hatta tatili alırken sigortalı almıştık kışın bebek huysuz olursa iptal ettiririz diye.şimdilik bi sıkıntı yok hayırlısıyla gidicez inş.orda nasıl bakıcağıma gelince tabiki eskisi gibi tatil yapıcağımı düşünmüyorum ama hiç yoktan 1 hafta dinlenicem yemek derdi düşünmicem.havuza denize ancak 5 dk serinlemek için giricem.emzirme önlüğü aldım olduğum yerdede emzirebilicem.zaten mama takviyeside yapıyoruz.hayırlısı bakalım umarım pişman olmam.

ayy cnm çok geçmiş olsun.umarım en kısa sürede iileşir bebeğin.

aysu87
canım çorek otunu çıgnıyorum ayran veya başka bı içiecek ıçıyorum hemen

bulgur çorbası:
tereyag yada sıvı yagla saoganı kavur sonra domates salca sonra bulguruda ıçıne at kavur daha sonra su ılave et kayanamaya geldıgı zaman evdekı yeşıllıklerden ne varsa:taze sogan-dere otu-maydanoz vs. bulgurlar iştıkten sonra tamam dır afıyet olsun:) sutun bol olsun

Son düzenleme:
kızlar dr. kadir tuğcunun röportajını okuyun buraya kopyaladım ama çok uzun kabul etmedi

kızlar merhaba
bugün verem, zatürre ve 5 li karma aşımızı olduk şimdi takip ediyorum ateşi çıkmasın diye ama uyku yaptı kızıma herhalde 11 de uyudu 2 buçukta kalktı emdi 4 buçukta yattı hala yatıyor dün hiç uyumamıştı bu sattlerde emince bu kadar uyumuyor bugün aşıdan herhalde uyudu. makattan ölçtüm şimdi 37.1 di 38 olunca ateş sayılıyormuş makattan. bir de rota yaptırdınız mı ? yaptırırsam bugün yaptırmam gerekiyordu ben yaptırmadım.

aşı halsızlık yapıyor canım kol altından olç demıştı bızım drumuz 38 ustu ateş olur dedı ama ben yınede fıtıl kullandım korktum gece ateşlernır dıye ıyı geldı.3 ayımzda yapılcak

Son düzenleme:

bizim aile hekimi ve hastane doktorumuz makattan ölç demişti
acaba ben de uyandığında fitil atsam mı?

kızlar benim kızım da hep kucak istiyor bırakınca ağlıyor ya çok alıştı çok
artık kanguruya koyup kendime bağlayıp iş yapayım diye düşündüm
bu ana dizi ne ondan bahsetmişsiniz?

Son düzenleme:

çok saol cnm.seninde sütün bol olsun.

geçmiş olsun cnm.benim doktorum ateşi çıkmazsa kesinlikle ilaç vermeki etkisini göstersin aşılar demişti.ben kulaktan ölçüyorum.37.8i geçerse verirsin demişti ama en fazla 37 gördük bende ilaç vermedim.
rotayıda 3.ayda yapıcaz dedi.4 temmuzda çağırdı.

kızlar benim kızım da hep kucak istiyor bırakınca ağlıyor ya çok alıştı çok
artık kanguruya koyup kendime bağlayıp iş yapayım diye düşündüm
bu ana dizi ne ondan bahsetmişsiniz?

cnm ana dizi dedikleri şey anakucağı varya sallanan onlardan.
bende evde durmadığı zaman kanguruya koyuyorum napıyım başka türlü hiç bi iş yapamıyorum.

kızlar bende kendim için kontrole gittim.doktor 40ın çıkınca gel demişti ama ben anca gidebildim.
allaha şükür herşey normalmiş.rahimim eski haline gelmiş.yumurtalıklarım yumurta üretimine başlamış.gebelikten korunmak için ilaç kullanmak istiyosan bebeğin 6 aylık olmadan başlama sakın dedi.3 aylık iğneleri sordum onlarda hormon yüklü tavsiye etmiyorum dedi.sprali hiç söylemedi bile bende sormadım zaten istemiyorum.tek seçenek eşimin korunması kaldı.zaten bizde öyle yapıyoduk.dönüştede sağlık ocağına uğradım ama saat 5 olmuştu onun için kapanmıştı artık yarın gidicem.hem bebeğimi tarttırcam hemde tetenoz aşım için 3.doz vardı ama ben kağıdımı kaybettim ne zman olucam hatırlamıyorum.onu sorucam.

valla moralim çok bozuk:S
şimdi mamalarda çok ii tabi.
bakalım olmaazsa mamaya başlıcam.
sen ne kullanıosun aptamilmi

ben aptamil kullanıyorum cnm 24 satte 200 cc- 250 cc arası veriyorum bir de anne sütü tabi bu ay
1 kilo almış ama tabi en iyisi anne sütü ben günde 2 kere veriyorum mama o da artık emzire emzire sıkıyorum süt kalmamış o da ağlıyor huysuzlaşıyor o zaman veriyorum
insanlar da olsun sen yinede ver diyor emzire emzire gelecek diyorlar anlamadım gitti bu süt işini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…