- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.861
Geçmiş olsun,o çatlama benim ilk oğlumda olmuştu,yazık bebişleri baya yoruyor..Geçmiş olsun canım..
çok geçmiş olsun canım ya en azından neden ağladığı kuzunun belli olmuş
Bu göğüs ağrısından öleceğim artIk..Benki ağrılara dayanıklıyımdır bu beni mahfetti..Deliklerden biri beyaz olmuştu,bütün kremleri ve zeytinyağını denedim..Üstündeki deri kalktı ama yine beyazladı..Ucu acıyor,göğsüm ağrıyor..Artık oturdum ağladım..Yarın Emirhan'ın aşısı var,ebeye göstereyim bakalım o ne diyecek?
ooy oy, bütün öğleden sonrayı hastanede geçirdik bugün. bizim kız öğlen emdi sonra fışkıra fışkıra kustu 2 kez, 3.de de öğürdü ama bişi kalmamıştı kusacak.. apar topar gittik, ama iştahında kilosunda bişi yok. e bari idrar testi yapalım dedik, o arada kaka yaptı, baktım kan var onu da tahlile gönderdik. sonra doktor poposuna baktı; yavrumun ıkınmaktan poposu çatlamış.. tahliller temiz çıktı allahtan, belki mideyi üşütmüş olabiliriz, gövdesini sıcak tutacaz (bu antalya sıcağında).. poposu için de 3 tane merhem verdi, her açmada sürüyorum şimdi..
kuzumun gaz çıkarırken, altını açtığımda kıyameti koparması boşuna değilmiş
ya kızlar bişey soracağım benim oğlan kakasını bazen yeşil yapıyor az ama sonra arkasından çok yapınca sarımsı kahverengi oluyor bi sıkıntı yoktur değilmi
kızlar bişey sorcam yaa.benim oğluşum 52 günlük oldu.işitme testi temiz çıktı.en ufak seste sıçrıyor,uyuyorsa uyanıyor o kadar hassas falan ama başı bi yana dönükken elimi şıklatıyorum dönüp bakmıyor.geçenlerde babaannesi yaptı ona tepki vermişti ama ondan sonra tepki verdiğini görmedim.sizinkiler nasıl? tepki veriyorlar mı?? canım sıkıldı şimdi
sante bebe canım eczacı eşimn arkadaşıydı 85 tl ye aldık.ayrıca eczacıda tavsıye ettı ben medela duşunuyordum ısım farkı var sonuçta hepsı aynı ışı yapıyor dedı ayrıca efalım de kullanıyor o da memnunmuş
aysu yok cnm yapamıyor kakasını. nedenini bilmiyorum:S
doktor olabilir diyor.
bu arada dün eşim tutturdu mama alıcaz diyee
aslaa dedim çok direttim.
bi hafta snra tartılmaya götürürz ona göre fln dedim.
hiç istemiyorum mama vermek.
eşimi zor ikna ettim. inş. oğlum bi haftada kilo alır ve mama konusu kapanır.
-susamlı krokan
-maltana içecegi
-petibör bisküvi
-çay
-rezene çayı
-sussamlı çekırdeklı kurabıye
-çörek otu
-bulgur çorbası
kızlar bunlar baya sut yapıyor ben denedım tavsıye ederım
bu yakınlarda tatıle gıdecek olanlarınız varmı? varsa bebegımıze orda nası bakıcazz,kocamı ona gore ıkna edıcemde
....
ooy oy, bütün öğleden sonrayı hastanede geçirdik bugün. bizim kız öğlen emdi sonra fışkıra fışkıra kustu 2 kez, 3.de de öğürdü ama bişi kalmamıştı kusacak.. apar topar gittik, ama iştahında kilosunda bişi yok. e bari idrar testi yapalım dedik, o arada kaka yaptı, baktım kan var onu da tahlile gönderdik. sonra doktor poposuna baktı; yavrumun ıkınmaktan poposu çatlamış.. tahliller temiz çıktı allahtan, belki mideyi üşütmüş olabiliriz, gövdesini sıcak tutacaz (bu antalya sıcağında).. poposu için de 3 tane merhem verdi, her açmada sürüyorum şimdi..
kuzumun gaz çıkarırken, altını açtığımda kıyameti koparması boşuna değilmiş
kızlar dr. kadir tuğcunun röportajını okuyun buraya kopyaladım ama çok uzun kabul etmedi
kızlar dr. kadir tuğcunun röportajını okuyun buraya kopyaladım ama çok uzun kabul etmedi
kızlar merhaba
bugün verem, zatürre ve 5 li karma aşımızı olduk şimdi takip ediyorum ateşi çıkmasın diye ama uyku yaptı kızıma herhalde 11 de uyudu 2 buçukta kalktı emdi 4 buçukta yattı hala yatıyor dün hiç uyumamıştı bu sattlerde emince bu kadar uyumuyor bugün aşıdan herhalde uyudu. makattan ölçtüm şimdi 37.1 di 38 olunca ateş sayılıyormuş makattan. bir de rota yaptırdınız mı ? yaptırırsam bugün yaptırmam gerekiyordu ben yaptırmadım.
aşı halsızlık yapıyor canım kol altından olç demıştı bızım drumuz 38 ustu ateş olur dedı ama ben yınede fıtıl kullandım korktum gece ateşlernır dıye ıyı geldı.3 ayımzda yapılcak
ateşnı bı ha olç çok halszse kulln
aysu87
canım çorek otunu çıgnıyorum ayran veya başka bı içiecek ıçıyorum hemen
bulgur çorbası:tereyag yada sıvı yagla saoganı kavur sonra domates salca sonra bulguruda ıçıne at kavur daha sonra su ılave et kayanamaya geldıgı zaman evdekı yeşıllıklerden ne varsa:taze sogan-dere otu-maydanoz vs. bulgurlar iştıkten sonra tamam dır afıyet olsun:) sutun bol olsun
kızlar merhaba
bugün verem, zatürre ve 5 li karma aşımızı olduk şimdi takip ediyorum ateşi çıkmasın diye ama uyku yaptı kızıma herhalde 11 de uyudu 2 buçukta kalktı emdi 4 buçukta yattı hala yatıyor dün hiç uyumamıştı bu sattlerde emince bu kadar uyumuyor bugün aşıdan herhalde uyudu. makattan ölçtüm şimdi 37.1 di 38 olunca ateş sayılıyormuş makattan. bir de rota yaptırdınız mı ? yaptırırsam bugün yaptırmam gerekiyordu ben yaptırmadım.
kızlar benim kızım da hep kucak istiyor bırakınca ağlıyor ya çok alıştı çok
artık kanguruya koyup kendime bağlayıp iş yapayım diye düşündüm
bu ana dizi ne ondan bahsetmişsiniz?
valla moralim çok bozuk:S
şimdi mamalarda çok ii tabi.
bakalım olmaazsa mamaya başlıcam.
sen ne kullanıosun aptamilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?