- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.881
bana da doktorum 4. aydan sonra kulaktan ölç dedi şimdi çok küçük kulaktan ölçme demiştiçok saol cnm.seninde sütün bol olsun.
geçmiş olsun cnm.benim doktorum ateşi çıkmazsa kesinlikle ilaç vermeki etkisini göstersin aşılar demişti.ben kulaktan ölçüyorum.37.8i geçerse verirsin demişti ama en fazla 37 gördük bende ilaç vermedim.
rotayıda 3.ayda yapıcaz dedi.4 temmuzda çağırdı.
cnm ana dizi dedikleri şey anakucağı varya sallanan onlardan.
bende evde durmadığı zaman kanguruya koyuyorum napıyım başka türlü hiç bi iş yapamıyorum.
erenhava cnm çörekotu işe yaradı mı sütün oluyor mu
kızlar bende kendim için kontrole gittim.doktor 40ın çıkınca gel demişti ama ben anca gidebildim.
allaha şükür herşey normalmiş.rahimim eski haline gelmiş.yumurtalıklarım yumurta üretimine başlamış.gebelikten korunmak için ilaç kullanmak istiyosan bebeğin 6 aylık olmadan başlama sakın dedi.3 aylık iğneleri sordum onlarda hormon yüklü tavsiye etmiyorum dedi.sprali hiç söylemedi bile bende sormadım zaten istemiyorum.tek seçenek eşimin korunması kaldı.zaten bizde öyle yapıyoduk.dönüştede sağlık ocağına uğradım ama saat 5 olmuştu onun için kapanmıştı artık yarın gidicem.hem bebeğimi tarttırcam hemde tetenoz aşım için 3.doz vardı ama ben kağıdımı kaybettim ne zman olucam hatırlamıyorum.onu sorucam.
ben aptamil kullanıyorum cnm 24 satte 200 cc- 250 cc arası veriyorum bir de anne sütü tabi bu ay
1 kilo almış ama tabi en iyisi anne sütü ben günde 2 kere veriyorum mama o da artık emzire emzire sıkıyorum süt kalmamış o da ağlıyor huysuzlaşıyor o zaman veriyorum
insanlar da olsun sen yinede ver diyor emzire emzire gelecek diyorlar anlamadım gitti bu süt işini
bana da doktorum 4. aydan sonra kulaktan ölç dedi şimdi çok küçük kulaktan ölçme demişti
sallanan ben de de var şu arabalara takılandan bahsediyosun herhalde
kızlar bir de ben 59. günde adet oldum galiba az geliyordu çoğaldı galiba aybaşı kanı olsa gerek ama önceki gibi çok karnım ağrımadı kardeşim doğumdan sonra geçer adet ağrıların demişti. eğer adetse tabii.
bzm anadızımıde kol ve yastık bunlarda durmuyor arkadaşımda var denedık.
çok yorucu kucak ışı butun bedenım agrıyor sabh kkalkıyorum kemıklerım ıagrıyor ıkı buklum yuruyorum
bunn yannda rezene cayı pötibör maltanada ıçyrm bunların hepsı ışe yarıyor ozellıkle cay ve bıskuvı
bnmkıde ılaç kullnma dedı 4. ay sonu sprall konuştuk
emzırdıkçe çogalıyor bırde makıne tavsıye ederım oda çogaltıyor
hangi marka kullanıyosun cnm
sante bebe cnm opnceden ecz olesıne aldgm ugrasyrdm bışe çıkmıyodu sutum yok sanıyodum
rvt cnm elktrklı eşmn arkadaşından aldık ındırımlı 85.00 tl
90 cc felan gelır ama ben az az sagıp hemn verıyorum
kırala dene ozamn yıne mama verıyorum yınede ama sade bunla doymuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?