2011 Nisan Anneleri

bana da doktorum 4. aydan sonra kulaktan ölç dedi şimdi çok küçük kulaktan ölçme demişti
sallanan ben de de var şu arabalara takılandan bahsediyosun herhalde

kızlar bir de ben 59. günde adet oldum galiba az geliyordu çoğaldı galiba aybaşı kanı olsa gerek ama önceki gibi çok karnım ağrımadı kardeşim doğumdan sonra geçer adet ağrıların demişti. eğer adetse tabii.

erenhava cnm çörekotu işe yaradı mı sütün oluyor mu

bunn yannda rezene cayı pötibör maltanada ıçyrm bunların hepsı ışe yarıyor ozellıkle cay ve bıskuvı

bnmkıde ılaç kullnma dedı 4. ay sonu sprall konuştuk

emzırdıkçe çogalıyor bırde makıne tavsıye ederım oda çogaltıyor

cnm benim yarı kırkımdan sonra kesildi kanamam 22 mayısta adet olur gibi oldum bitti 2 hafta hiç gelmedi sonra gene geldi ama bu seferki azdı sadece günlük ped kullandım.şimdi oda kesildi.bugün doktordaydım onada söyledim.kırkbeşinci gün adeti diyoruz biz ona daha gelmez dedi.

bzm anadızımıde kol ve yastık bunlarda durmuyor arkadaşımda var denedık.
çok yorucu kucak ışı butun bedenım agrıyor sabh kkalkıyorum kemıklerım ıagrıyor ıkı buklum yuruyorum

ay sorma kucak çok büyük dert.bende anakucağında idare ediyorum biraz yatağına koyuyorum dönencesine bakıyo bi arada dışarı yürüyüşe çıkıyoruz öle geçiyo gün valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…