- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.901
neyse cnm ben de yemek yapmaya çalışıyordum kızım uyurken yine görüşürüz iyi akşamlar
acaba bu ilkinin şu oyuncaklı olanın fiyatı nedir ki
mrb kızlar..umarım tüm anne ve bebişler keyiflidir..bişe sormak istiyorum..ben spinal anestezi ile sezeryan oldum.anestezi uzmanı iğnenin yerini tam bulamadı galiba ki belimi sildi sildi tekrar iğne vurdu en az 3 diye tahmin ediyorum..belimde 3 delik vardı.. allahtan ayaklarım bastı yani..ama 3 gün baş ağrısı çektim bu genelde oluomuş sizlerde oldu mu bilmiorum ama..çok feciydi..halen elimde ayağımda bazen uyuşmalar oluo..nerdeyse felç kalacakmışım diorum hiç böle spinal anestezi olup bi kaç iğne yiyen var mı belden??ya da hala ameliyattan sonra arada uyuşma yaşayan?uyurken olurdu ama şimdi daha sık oluo..yada kızımıı emzirirken..e diorum ben bi sezeryan daha olsam allah korusun nolcam??sinirlerime zarar vermiş olabilrimi?*ya da omuriliğime??fikri olan varmı?
bırde gecelerı hep aynı saatte uyanıyor.benm hamıleyken tuv.gttgm saatler dıkkt ettımde
kızlar çok mutluyum oğlum bni emmeye başladı tekrar çok şükür.
sanırım nazar değdi bize.
bundan snra çok konuşamamyı öğrendm
ama 3 gün boyunca çok cebellendik oğlumla.
eşimede mama verdirmeme konusunda çok direndim.
zafer biizm oldu.
ayın 21 inde götürücem sağlık ocağına bakalım kaç gr almış olcak.
inş. normal ilerler.
gözün aydın canım bencede herkese anlatma nazar için
benim bebeğimde beni çok emmiyor biberonu daha çok seviyor sanırım
özel bişey yaptınmı sana alışması için
inşallah benimkide emer
bazı bebekler iç güdüyle doğar doğmaz emmeye başlıyorlarmış doğumdan hemen sonra oğlumu getirdiler bitürlü emmedi nasıl bi velet ya napsam olmadı göğüslerim şişti acıyo annem bası yapıyo fln emmedi , sonra kan şekeri düşer sarılık olur diye kaşıkla bikaç defa mama verdik paşamsaol cnm
bnde biberonla gece çayı veriyordum heralde o yuzden bırakmaya yeltendi.
bide başkalarının yanında emziriyodm
akıllandım ve emzirmiyorum artık.
3 gün boyunca aç kaldı diyebilirim.
ama pes etmedim mama hiiç vermedim
veee napıcak bana geri döndü.
ama o 3 gün bnm için çok zorluydu çünkü aç olmasına çok üzüldüm.o ağlıyodu ben ağlıyodum.
ama onun için dayanmam gerekiyodu ve başardık oğlumla.
darısı başına
zafer biizm oldu.
inş. normal ilerler.
merhaba arkadaşlar en son 30 martta doğum izninine çıkarken yazmıştım
15/04/2011 tarihinde 41+0 sezeryanla kızım zeynebi dünyaya getidim kızım şimdi 56 günlük çok şükür bu duyguyu herkeze nasip etsin rabbim
kızlar bende nisan annesiyim oğlusum 50 günlük oldu ve 20 gündür zar zor emiyor sütümü sağıp verincede istemiyor, ancak uyurken cok az alıyor oda yetmiyor tabi. mamada vermiyorum sütüm geri gitmeye basladı ne yapıcamı bilmiyorum
maşallah cnmkızlar çok mutluyum oğlum bni emmeye başladı tekrar çok şükür.
zafer biizm oldu.
inş. normal ilerler.
nerlerdeydin cnm büyümüş bile zeynebin.benim de bi zeynebim var.allah hepimizinkini bağışlasın.merhaba arkadaşlar en son 30 martta doğum izninine çıkarken yazmıştım
15/04/2011 tarihinde 41+0 sezeryanla kızım zeynebi dünyaya getidim kızım şimdi 56 günlük çok şükür bu duyguyu herkeze nasip etsin rabbim
benim 50 ün sürdü canım kanamam.merak etme.son günlerde bile kırmızı bordo geldiği oldu.slm arkadaşlar yaa size acil bişi sorcam. doğumdan sonra halen kanamanız devam edio mu ? benim pazar günü kırkım çıkacak. son zamanlarda sarı renkli damla damla leke oluodu dedim herhalde bitecek..sonra bi baktım iki gündür çamaşırımı kirletecek kadar geldi.korktum bende. yarın jinekoloğuma kontrole gitcem ama yine de içim hiç rahat değil:44:
kızlar bende nisan annesiyim oğlusum 50 günlük oldu ve 20 gündür zar zor emiyor sütümü sağıp verincede istemiyor, ancak uyurken cok az alıyor oda yetmiyor tabi. mamada vermiyorum sütüm geri gitmeye basladı ne yapıcamı bilmiyorum
mrb kızlar..umarım tüm anne ve bebişler keyiflidir..bişe sormak istiyorum..ben spinal anestezi ile sezeryan oldum.anestezi uzmanı iğnenin yerini tam bulamadı galiba ki belimi sildi sildi tekrar iğne vurdu en az 3 diye tahmin ediyorum..belimde 3 delik vardı.. allahtan ayaklarım bastı yani..ama 3 gün baş ağrısı çektim bu genelde oluomuş sizlerde oldu mu bilmiorum ama..çok feciydi..halen elimde ayağımda bazen uyuşmalar oluo..nerdeyse felç kalacakmışım diorum hiç böle spinal anestezi olup bi kaç iğne yiyen var mı belden??ya da hala ameliyattan sonra arada uyuşma yaşayan?uyurken olurdu ama şimdi daha sık oluo..yada kızımıı emzirirken..e diorum ben bi sezeryan daha olsam allah korusun nolcam??sinirlerime zarar vermiş olabilrimi?*ya da omuriliğime??fikri olan varmı?
zafer biizm oldu.
inş. normal ilerler.
merhaba arkadaşlar en son 30 martta doğum izninine çıkarken yazmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?