2011 Nisan Anneleri

mrb kızlar..umarım tüm anne ve bebişler keyiflidir..bişe sormak istiyorum..ben spinal anestezi ile sezeryan oldum.anestezi uzmanı iğnenin yerini tam bulamadı galiba ki belimi sildi sildi tekrar iğne vurdu en az 3 diye tahmin ediyorum..belimde 3 delik vardı..allahtan ayaklarım bastı yani..ama 3 gün baş ağrısı çektim bu genelde oluomuş sizlerde oldu mu bilmiorum ama..çok feciydi..halen elimde ayağımda bazen uyuşmalar oluo..nerdeyse felç kalacakmışım diorumhiç böle spinal anestezi olup bi kaç iğne yiyen var mı belden??ya da hala ameliyattan sonra arada uyuşma yaşayan?uyurken olurdu ama şimdi daha sık oluo..yada kızımıı emzirirken..e diorum ben bi sezeryan daha olsam allah korusun nolcam??sinirlerime zarar vermiş olabilrimi?*ya da omuriliğime??fikri olan varmı?

cnm öncelikle geçmiş olsun.ben genel anestezi oldum bi bilgim yok ama mutlaka doktoruna danış derim gecikme bu konuda.

kızlar çok mutluyum oğlum bni emmeye başladı tekrar çok şükür.
sanırım nazar değdi bize.
bundan snra çok konuşamamyı öğrendm
ama 3 gün boyunca çok cebellendik oğlumla.
eşimede mama verdirmeme konusunda çok direndim.
zafer biizm oldu.
ayın 21 inde götürücem sağlık ocağına bakalım kaç gr almış olcak.
inş. normal ilerler.

merhaba arkadaşlar en son 30 martta doğum izninine çıkarken yazmıştım
15/04/2011 tarihinde 41+0 sezeryanla kızım zeynebi dünyaya getidim kızım şimdi 56 günlük çok şükür bu duyguyu herkeze nasip etsin rabbim

gözün aydın canım bencede herkese anlatma nazar için
benim bebeğimde beni çok emmiyor biberonu daha çok seviyor sanırım
özel bişey yaptınmı sana alışması için
inşallah benimkide emer

slm arkadaşlar yaa size acil bişi sorcam. doğumdan sonra halen kanamanız devam edio mu ? benim pazar günü kırkım çıkacak. son zamanlarda sarı renkli damla damla leke oluodu dedim herhalde bitecek..sonra bi baktım iki gündür çamaşırımı kirletecek kadar geldi.korktum bende. yarın jinekoloğuma kontrole gitcem ama yine de içim hiç rahat değil:44:

gözün aydın canım bencede herkese anlatma nazar için
benim bebeğimde beni çok emmiyor biberonu daha çok seviyor sanırım
özel bişey yaptınmı sana alışması için
inşallah benimkide emer

saol cnm
bnde biberonla gece çayı veriyordum heralde o yuzden bırakmaya yeltendi.
bide başkalarının yanında emziriyodm
akıllandım ve emzirmiyorum artık.
3 gün boyunca aç kaldı diyebilirim.
ama pes etmedim mama hiiç vermedim
veee napıcak bana geri döndü.
ama o 3 gün bnm için çok zorluydu çünkü aç olmasına çok üzüldüm.o ağlıyodu ben ağlıyodum.
ama onun için dayanmam gerekiyodu ve başardık oğlumla.
darısı başına

kızlar bende nisan annesiyim oğlusum 50 günlük oldu ve 20 gündür zar zor emiyor sütümü sağıp verincede istemiyor, ancak uyurken cok az alıyor oda yetmiyor tabi. mamada vermiyorum sütüm geri gitmeye basladı ne yapıcamı bilmiyorum

bazı bebekler iç güdüyle doğar doğmaz emmeye başlıyorlarmış doğumdan hemen sonra oğlumu getirdiler bitürlü emmedi nasıl bi velet ya napsam olmadı göğüslerim şişti acıyo annem bası yapıyo fln emmedi , sonra kan şekeri düşer sarılık olur diye kaşıkla bikaç defa mama verdik paşam
emeceği varsa da kesinlikle reddetti, doğumun ikinci gün hırs yaptım emmese de aç kalsada mama yok emziricem dedim ve 5 gün uğraştım sonunda mecbi ur kaldı emdi,tek göğsümü ama diğer göğsümün ucu yok diye onu da emmedi bir hafta da onun için uğraştım ve başardım maşallah oğluma allah yardım etti şimdi sülük gibi çekiyo beni anneme kalsa bu çocuk aç biras mama verelim diycekti ve oğlum bu mucizevi mamadan uzak kalacaktı

cnm çok sevindim inşallah 21inde kilo almış olur.

gözünaydın cnm.hoşgeldin tekrar aramıza.

hoşgeldin aramıza cnm.eğer bebeğin emmiyosa zorla cnm aman seni bırakmasın.o emmediği zanlardada mutlaka sağ sütünüki geri gitmesin.

maşallah cnmnazar değiyo emmeye ben inanıyorum ne kilosunu kimseye söle ne de emio de..benim de hamileyken süt inmeye başlamıştı bebişim de doğduğu gün memeyi aldı herkes aaa emio iyi iyi emio dedi..ve göğüs uçlarım öle bi yara oldu ki..çatlak falan değil bildiğin koptu ucu yani..2 ay oldu hala acıya cıya emziriorum..hiç keyfini çıkartarak emziremedim.kayınvalidem bile ii sabırlıymışsın ben bu şekilde olsam emziremezdim heralde dedi.yılmadım başlarda mama vermedim gene de gocunmadan emzirdim.1 aydır az kilo alıo gibi die 2 kere mama veriorum toplamda 60 cc.ama herkes göğsüm için nazar dio.ben de öle düşünüorum.bu kadar yara normal değil çünkü..gene de allaha şükrediorum ki emzirebildim inşallah böle gider..yılmam.bazen iice acısı canıma tak edio ama sabır diorum.yani diyeceğim emme olayında göz çok değiyo..
nerlerdeydin cnm büyümüş bile zeynebin.benim de bi zeynebim var.allah hepimizinkini bağışlasın.
benim 50 ün sürdü canım kanamam.merak etme.son günlerde bile kırmızı bordo geldiği oldu.

allah kolaylık versin canım.karanlıkta emzir uyurken sakinken emzir.bi dönem olabilomuş yılma..kolay gelsin

Bende spinal oldum Banada 3 defa iğne vurdu çok canım yandı ama uyusma geç olunca genel yapmışlar haberim yok uyandım hersey bitmiş ve bacaklarım uyusuktu. O uyusmalar ve bas ağrısı bendede oldu hatta bıgun iki büklüm kaldım omuriliğimde ağrı oldu ve sol kolumdada uyusma oldu bı Kac defa yasadım bunu ama gecti çok şükür. Bende o üç iğne izini görünce kesin yanlış yaptı dedim..

Geçmiş olsun..Bu kadar uyuşmaların varsa doktora gitmelisin bence..Ben epidural sezeryan oldum ama şükür iyiyim..

Aman maşallah,nazar değmesin..Bir daha da bebeğin emmeyi hiç bırakmasın..

Sağlıklı büyüsün..Maşallah abla olmuş artık..

Sütü sağ süt poşetleri ile buzluğa at canım..Sütün çekilmez..Bebeğin de eninde sonunda acıkınca emer inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…