2011 Nisan Anneleri

Benimki yalancı meme gibi kullanıyor.Genelde ağzında ama geceleri 2-3 saatte bir emiyor.Gündüz devamlı birlikteyiz..Emiyor ve uykuya dalıyor,yatırıyorum uyanıyor.Sonra tekrar meme böyle devam ediyoruz.Yalancı memeye alıştırmaya çalışıyorum..

dırek adresı kopyalasan buraya?

canım adres vermek yasak

kızlar benim kızım da hep kucak istiyor bırakınca ağlıyor ya çok alıştı çok
artık kanguruya koyup kendime bağlayıp iş yapayım diye düşündüm
bu ana dizi ne ondan bahsetmişsiniz?

canım happy baby ana dizi yaz nete benimki ondan yine ayağımda salladığım oluyor ama en azından kucağımı o kadar istemiyor birde akşamları uyuduktan sonra eşime sallatırıyorum ben kanepede uyuyorum:))

benim doktorum kontrole gel demedi anlamıyorum benim doktoru

canım adettir o

benim belimde ağrı var baş ağrısınıda oğlum küvezde yatarken hasateneye gide gele yorgun düşmüştüm o zaman çok çektim doktoruma gitmiştim göğsüm şiştiği için o zaman migren ilacı vermişti bana bir kere içtim sonra baktım emzirirken kullanmayla ilgili bişey yazmıyor bıraktım bende ama çok etkliydi:) uyuşma olmadı ben hiç kımıldamadım iğne yapılrken aferin dediler bir kerede oldu:)

hadi canım gözünaydın maşaallah nazar çok fena bende oğlum yoğun bakımdayken emzirmeye gidiyordum emmediği zamanlar sağıp bırakıyordum ordaki kadınların gözü değdi heralde günlerce göğüs ağrısı çektim

canım emzirmeden nasıl durdu bebişin benim sütüm ilk iki gün gelmedi ev hastaneden mama verip gönderdiler kaşıkla verdik bizde ama bebeğimin ikinci gün evde şekeri düştü ve havale geçirdi üç gün yoğunbakımda yattı yavrum( seninki nasıl durdu şekeri düşmeden

Selam kızlar, günaydın
Cumartesi 40 gün sonrası ilk kontrolüme gittim, içerde bir miktar daha atılmamış kan var lekelenmelerin biraz daha devam edebilir dedi doktorum. Bugün 46. günüm..
Çok sportmen bi kişilik olduğum için P) hemen spor yapabilir miyim diye sordum, yapabilirsin hiçbir sorun olmaz artık dedi. Eşim çıktıktan sonra dalga geçti biraz benimle; sanki spor yaptığım var da, eskiden de yapmazdım,2 sene önce koşu bandı almıştım ama ev küçük olduğundan duvarın önüne koymak zorunda kaldım, duvara karşı koşmak da hiç eğlenceli değil o yüzden pek koşmadım. Hatta Antalya'da olup almak isteyen varsa ucuza satabilirim bilginize.. Her neyse, yaptığım tek spor yazın yüzmekti, bu sene ona da hasret kalacağım anlaşılan. Akrabalar tatile geldi gittiler, ben ise marketten ya da doktordan başka yere çıkamıyorum, o da bebekle olduğundan 2-3 saat içinde eve dönmek üzere tabii... Off yalnızlığın gözü kör olsunnnn
Bizim kızı uyutmak için bugün kundak yöntemini denedim, öyle çabuk uyudu ki bişi oldu sandım korktum Elini kolunu oynatamayınca da uzun sürdü hala uyuyor yawww.. Tabii bu sıcakta her yerini kundaklamadım: Annemin yazması ile ve sadece gövdeyi, kolları saracak şekilde sarmaladım. Süpermiş.. Daha önce sarmaya çalıştığımda mızırdandı diye, sevmedi istemedi diye pes etmiştim meğer 2-3 dakika sabredince teslim oluyormuş bebiş..

Son düzenleme:
kızlar merhaba
ya kızım üşüttü hapşırıyor ve öksürüyor geçen perşembe aşı için sağlık ocağına götürdüğümde göğsünü dinlemişti aile hekimi iyi bir sorun yok demişti 3 aşıdan sonra akşam biraz ateşi çıktı üstünü soyundurdum ondan mı acaba üşüttü inş ciğerlerinde bir problem yoktur ufak bir üşütmedir doktora götürücem bakalım ne diyecek

kızlar bir de kızımla çok konuşuyorum gözünü açıp beni dinliyor gülüyor he hı diye sesler çıkarıyor çok güzel bir şey gerçekten
artık tv de izliyor kızım ya büyüdü bebişlerimiz ama huyları da değişti son zamanlarda daha çok emmek istiyor şimdi mıkırdanıyor mesela ben bir bakayım :)

bende merak ediorum ark.kaç saat arayla nekadar emiyor bebekler benim kinin 2.ayı doldu bugün 3-4 saat arayla 15 dk emior bazen 5 dk

o kadar sık emiyo ki..emince de çoğu zaman yarım saat emio..bazen 10 dk olduğu da oluo..emio sonra bi yarım saat durup tekrar emio..yani uyanıkken saat başı emziriorum diyebilirim..o anki sıkıntısı açlık deilse bile kızım beni emzik sanıoben de emziriorum valla ..2 saat 3 saat hesabı yapmıorum.emzirme gazlanır diolar ama napim hem emmeyince durmuo hem de emsin büyüsün bari diorum.ama uyurken öğlen 2 3 saat emmio.gece 3 4 saat bazen 5 saat emmediği oluo..benim kızımın öğlen uykusu hiç yok öğlenleri yapışığız.gece uyuyo emmio o yüzden acısını öğlen çıkarıo galiba depoluo..doymuo sanırım sütüm az günde 2 kere de mama veriorum.emsin ki sütümü de çoğaltsın diye ha bire de memeyi dayıyorum

Merhaba arkadaşlar,
Ben Meral, bu siteyi çok beğendim keşke daha önce haberdar olsaydım.
Nisan'ın 20 sinde doğum yaptın. 53 günlük bir kızım var. ismini Zeynep koyduk.
bizimde pek çok bebek gibi gaz sorunlarımız var.

bu arada Castello bebek arabası alan var. nette indirim vardı ama ürünü görmeden karar veremedim

hoşgeldin canım
güle güle büyüt bebeğini ismi de çok güzelmiş maaşallah adıyla yaşasın gaz problemi çoğumuzda var canım 3. aydan sonra rahat edecek inşallah meleklerimiz

evet canım kolları çok oynuyor miniklerin benimkide hep sıçrıyor o yüzden ama kundak yapsamda ne yapıp edip çıkarıyor dışarı:) birde bu ara parmak emmeye başladı cokur cokur emiyor:)) bu arada maşaallah de bebeğine annelerinde gözü çok değiyor:)

canım benimkide öyle gülüyor ses çıkarıyor çırpınıyor beşiğine peluş oyuncağını astım onlarla konuşuyor:) dönence alıcam o yüzden

günaydınn anneler.
biz bugün oğlumu doktora götürücez. çünkü gündüzleri emmeyi reddediyor.
gece ise normal güzel emiyor.
anlayamıyorum neden diye:S
bakalm belki doktor bi çözüm sunar bize (inş.)

canım inşaallah güzel sonuçlar çıkar

selam kızlar oğluma dönence almak istiyorum kullanan var mı?

Bir sorum daha var biraz çekiniyorumda neyse siz yabancı değilsiniz? kırkınız çıktıktan sonra eşinizle malum durumunuz nasıl biz hala bir girişimde bulunmadık hamilelikle beraber nerden baksanız dört ay oldu ben çok yorgun oluyorum terdi sütdü çatlaklarımda kilomu derken kendimden tiksiniyorum o yüzden eşime yaklaşmak istemiyorum o da yaklaşmıyor ben sinirliyim diye mi yoksa beğenmediğinden mi beğenmediğini düşünüyorum ben olsam bende beğenmem gerçi bir iki kere söyledi dikişlerine bişey olmaz değilmi şu oğlanı sallamaktan fırsat olmuyor falan diye ama ya beni istemiyorsa ve mecburen yapma gereği duyuyorsa( benim gibi hisseden var mı? birde benim doğum ve sonrası çok problemli oldu çok yıprandık yeni toparlanıyor sayılırız

bızm hamılelıkte yasaktı dogumdan 6 hafta sonra kontrole gttk ozamn dr serbest deyınce başladık:) bence ıyıleşmenı beklıyordur eşim dr dan bızzat kendı duydu yoksa o da ole beklıyordu garıbım ama bıraz yanma oluyor bırlıkte olurken sankı ılk beraberlık gıbı

Son düzenleme:

canım doktor bana kontrole gel falan demediki hepinizinki demiş zaten ben hep sıkıntı yaşıyorum beraberlikde tam alışmıştım hamile kaldım:))eşimde onu diyor benim korktuğumu düşünüyor sanırım ama ben kendimi beğenmiyorumki nasıl olacak bu iş

Son düzenleme:
eflalim; bebek doğunca benim de dengem altüst oldu.ama eşimi ihmal etmek ona haksızlık olur diye düşünüyorum.bizi beğenmediklerini sanmam.ama düzen değiştiği için ne yapacaklarını bilemiyorlar.bide benim eşimin kafası çok karıştı.beni seviyor musun; deyip duruyor.ilişkiye girememek eşleri uzaklaştırıyor sanki.

onu ihmal ettiğimden değil karşılıklı durumumuz bebeğimiz çok gazlı ve sürekli onla uğraşıyoruz ben çok yoruluyorum akşam geldiğinde o da yoruluyor hep erteliyoruz benimde işime geliyor kendimi hiç beğenmiyorum ya çatlaklar çok fena eşim birde kilo sevmez bunu bile bile yaklaşmak tuhaf geliyor kiloma bişey demiyor ama sevmediğini bilince...

canım ben de aynı durumdayım bazen delirecek gibi oluyorum.. yalancı memeye alıştırmaya ben de uğraşıyorum ama olmuyor bi türlü, sen neler deniyosun canım ?

canım ne dedi doktor bi çözüm gösterdi mi ?

evet ben aldım beşiğine astım hem müzik dinliyor hem de o döndükçe takip ediyor tekme atıyor filan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…