- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.921
dırek adresı kopyalasan buraya?
kızlar benim kızım da hep kucak istiyor bırakınca ağlıyor ya çok alıştı çok
artık kanguruya koyup kendime bağlayıp iş yapayım diye düşündüm
bu ana dizi ne ondan bahsetmişsiniz?
kızlar bende kendim için kontrole gittim.doktor 40ın çıkınca gel demişti ama ben anca gidebildim.
allaha şükür herşey normalmiş.rahimim eski haline gelmiş.yumurtalıklarım yumurta üretimine başlamış.gebelikten korunmak için ilaç kullanmak istiyosan bebeğin 6 aylık olmadan başlama sakın dedi.3 aylık iğneleri sordum onlarda hormon yüklü tavsiye etmiyorum dedi.sprali hiç söylemedi bile bende sormadım zaten istemiyorum.tek seçenek eşimin korunması kaldı.zaten bizde öyle yapıyoduk.dönüştede sağlık ocağına uğradım ama saat 5 olmuştu onun için kapanmıştı artık yarın gidicem.hem bebeğimi tarttırcam hemde tetenoz aşım için 3.doz vardı ama ben kağıdımı kaybettim ne zman olucam hatırlamıyorum.onu sorucam.
kızlar bir de ben 59. günde adet oldum galiba az geliyordu çoğaldı galiba aybaşı kanı olsa gerek ama önceki gibi çok karnım ağrımadı kardeşim doğumdan sonra geçer adet ağrıların demişti. eğer adetse tabii.
mrb kızlar..umarım tüm anne ve bebişler keyiflidir..bişe sormak istiyorum..ben spinal anestezi ile sezeryan oldum.anestezi uzmanı iğnenin yerini tam bulamadı galiba ki belimi sildi sildi tekrar iğne vurdu en az 3 diye tahmin ediyorum..belimde 3 delik vardı.. allahtan ayaklarım bastı yani..ama 3 gün baş ağrısı çektim bu genelde oluomuş sizlerde oldu mu bilmiorum ama..çok feciydi..halen elimde ayağımda bazen uyuşmalar oluo..nerdeyse felç kalacakmışım diorum hiç böle spinal anestezi olup bi kaç iğne yiyen var mı belden??ya da hala ameliyattan sonra arada uyuşma yaşayan?uyurken olurdu ama şimdi daha sık oluo..yada kızımıı emzirirken..e diorum ben bi sezeryan daha olsam allah korusun nolcam??sinirlerime zarar vermiş olabilrimi?*ya da omuriliğime??fikri olan varmı?
kızlar çok mutluyum oğlum bni emmeye başladı tekrar çok şükür.
sanırım nazar değdi bize.
bundan snra çok konuşamamyı öğrendm
ama 3 gün boyunca çok cebellendik oğlumla.
eşimede mama verdirmeme konusunda çok direndim.
zafer biizm oldu.
ayın 21 inde götürücem sağlık ocağına bakalım kaç gr almış olcak.
inş. normal ilerler.
bazı bebekler iç güdüyle doğar doğmaz emmeye başlıyorlarmış doğumdan hemen sonra oğlumu getirdiler bitürlü emmedi nasıl bi velet ya napsam olmadı göğüslerim şişti acıyo annem bası yapıyo fln emmedi , sonra kan şekeri düşer sarılık olur diye kaşıkla bikaç defa mama verdik paşam
emeceği varsa da kesinlikle reddetti, doğumun ikinci gün hırs yaptım emmese de aç kalsada mama yok emziricem dedim ve 5 gün uğraştım sonunda mecbi ur kaldı emdi,tek göğsümü ama diğer göğsümün ucu yok diye onu da emmedi bir hafta da onun için uğraştım ve başardım maşallah oğluma allah yardım etti şimdi sülük gibi çekiyo beni anneme kalsa bu çocuk aç biras mama verelim diycekti ve oğlum bu mucizevi mamadan uzak kalacaktı
bende merak ediorum ark.kaç saat arayla nekadar emiyor bebekler benim kinin 2.ayı doldu bugün 3-4 saat arayla 15 dk emior bazen 5 dk
Merhaba arkadaşlar,
Ben Meral, bu siteyi çok beğendim keşke daha önce haberdar olsaydım.
Nisan'ın 20 sinde doğum yaptın. 53 günlük bir kızım var. ismini Zeynep koyduk.
bizimde pek çok bebek gibi gaz sorunlarımız var.
bu arada Castello bebek arabası alan var. nette indirim vardı ama ürünü görmeden karar veremedim
Selam kızlar, günaydın
Cumartesi 40 gün sonrası ilk kontrolüme gittim, içerde bir miktar daha atılmamış kan var lekelenmelerin biraz daha devam edebilir dedi doktorum. Bugün 46. günüm..
Çok sportmen bi kişilik olduğum içinP) hemen spor yapabilir miyim diye sordum, yapabilirsin hiçbir sorun olmaz artık dedi. Eşim çıktıktan sonra dalga geçti biraz benimle; sanki spor yaptığım var da, eskiden de yapmazdım,2 sene önce koşu bandı almıştım ama ev küçük olduğundan duvarın önüne koymak zorunda kaldım, duvara karşı koşmak da hiç eğlenceli değil o yüzden pek koşmadım. Hatta Antalya'da olup almak isteyen varsa ucuza satabilirim bilginize.. Her neyse, yaptığım tek spor yazın yüzmekti, bu sene ona da hasret kalacağım anlaşılan. Akrabalar tatile geldi gittiler, ben ise marketten ya da doktordan başka yere çıkamıyorum, o da bebekle olduğundan 2-3 saat içinde eve dönmek üzere tabii... Off yalnızlığın gözü kör olsunnnn
Bizim kızı uyutmak için bugün kundak yöntemini denedim, öyle çabuk uyudu ki bişi oldu sandım korktumElini kolunu oynatamayınca da uzun sürdü hala uyuyor yawww.. Tabii bu sıcakta her yerini kundaklamadım: Annemin yazması ile ve sadece gövdeyi, kolları saracak şekilde sarmaladım. Süpermiş.. Daha önce sarmaya çalıştığımda mızırdandı diye, sevmedi istemedi diye pes etmiştim meğer 2-3 dakika sabredince teslim oluyormuş bebiş..
kızlar bir de kızımla çok konuşuyorum gözünü açıp beni dinliyor gülüyor he hı diye sesler çıkarıyor çok güzel bir şey gerçekten
artık tv de izliyor kızım ya büyüdü bebişlerimiz ama huyları da değişti son zamanlarda daha çok emmek istiyor şimdi mıkırdanıyor mesela ben bir bakayım :)
günaydınn anneler.
biz bugün oğlumu doktora götürücez. çünkü gündüzleri emmeyi reddediyor.
gece ise normal güzel emiyor.
anlayamıyorum neden diye:S
bakalm belki doktor bi çözüm sunar bize (inş.)
Bir sorum daha var biraz çekiniyorumda neyse siz yabancı değilsiniz? kırkınız çıktıktan sonra eşinizle malum durumunuz nasıl biz hala bir girişimde bulunmadık hamilelikle beraber nerden baksanız dört ay oldu ben çok yorgun oluyorum terdi sütdü çatlaklarımda kilomu derken kendimden tiksiniyorum o yüzden eşime yaklaşmak istemiyorum o da yaklaşmıyor ben sinirliyim diye mi yoksa beğenmediğinden mi beğenmediğini düşünüyorum ben olsam bende beğenmem gerçi bir iki kere söyledi dikişlerine bişey olmaz değilmi şu oğlanı sallamaktan fırsat olmuyor falan diye ama ya beni istemiyorsa ve mecburen yapma gereği duyuyorsa( benim gibi hisseden var mı? birde benim doğum ve sonrası çok problemli oldu çok yıprandık yeni toparlanıyor sayılırız
bızm hamılelıkte yasaktı dogumdan 6 hafta sonra kontrole gttk ozamn dr serbest deyınce başladık:) bence ıyıleşmenı beklıyordur eşim dr dan bızzat kendı duydu yoksa o da ole beklıyordu garıbımama bıraz yanma oluyor bırlıkte olurken sankı ılk beraberlık gıbı
eflalim; bebek doğunca benim de dengem altüst oldu.ama eşimi ihmal etmek ona haksızlık olur diye düşünüyorum.bizi beğenmediklerini sanmam.ama düzen değiştiği için ne yapacaklarını bilemiyorlar.bide benim eşimin kafası çok karıştı.beni seviyor musun; deyip duruyor.ilişkiye girememek eşleri uzaklaştırıyor sanki.
Benimki yalancı meme gibi kullanıyor.Genelde ağzında ama geceleri 2-3 saatte bir emiyor.Gündüz devamlı birlikteyiz..Emiyor ve uykuya dalıyor,yatırıyorum uyanıyor.Sonra tekrar meme böyle devam ediyoruz.Yalancı memeye alıştırmaya çalışıyorum..
günaydınn anneler.
biz bugün oğlumu doktora götürücez. çünkü gündüzleri emmeyi reddediyor.
gece ise normal güzel emiyor.
anlayamıyorum neden diye:S
bakalm belki doktor bi çözüm sunar bize (inş.)
evet canım kolları çok oynuyor miniklerin benimkide hep sıçrıyor o yüzden ama kundak yapsamda ne yapıp edip çıkarıyor dışarı:) birde bu ara parmak emmeye başladı cokur cokur emiyor:)) bu arada maşaallah de bebeğine annelerinde gözü çok değiyor:)
canım benimkide öyle gülüyor ses çıkarıyor çırpınıyor beşiğine peluş oyuncağını astım onlarla konuşuyor:) dönence alıcam o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?