- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.961
Mrb kızlar nasılsınız
Biz iyiyiz uykularımız maş. biraz daha düzene girmeye başladı...Denemediğimiz yol kalmamıştı ama kendi haline bırakmak en iyisiymiş.Kendimi çok üzüp yıprattım ama herşey olacağına varıyor
Mrb kızlar nasılsınız
Biz iyiyiz uykularımız maş. biraz daha düzene girmeye başladı...Denemediğimiz yol kalmamıştı ama kendi haline bırakmak en iyisiymiş.Kendimi çok üzüp yıprattım ama herşey olacağına varıyor
Hadi gözün aydın maşallah
Aslında evet kendimizi yırtıyoruz resmen ama büyüdükçe çala çala bir havaya döner derler ya o hesap bir düzene giriyor. Ama tabii asıl sorun o arada çocuğa kötü alışkanlıklar kazandırmamak: kucakta uyumaya, sallanarak uyumaya vs alıştırmak gibi..
ıstemeden alşkanlık kazndırıyorz ama yapcak bışey yok.dun kayınpedrm fecı kucaga alştrmssnz dıyor bı saat gormeyle yorum yaptı hemen sınır oluyrm bu duruma
tatlım corek otu yagını bebegemı ıcırıyosun? nasıl kullanıosun
markası ne canım çok pahalı ya dönenceler:) birde beğenmezse
desene hepimiz aynıyız:)
canım geçmiş olsun maşaallah kuzuna, emziğide canım tutmayınca ne yaparsa yap olmuyor ablamında kızı üç ay tutmadı son bir denemiş tutmuş şimdi özel bişey yapmadı üst komuşumunki tutmyor benim oğlum tutuyordu nazar değdi ay ne güzel tutuyor dediler hep şimdi emziği verince yüzünü buruşturuyor parmaklarını emmeye başladı
ne güzel canım moralin düzelmiştir inşaallah gerek kalmaz mamaya, gündüz emzirmene ne dedi?
canım denemediğimşey kalmadı yine gaz yine gaz o sancıyı çekiyor hep rezeneyide ben sabah 30 ml yarım çay kaşığı koyup veriyordum artık vermiyorum faydası yok boşuna vermeye gerek yok o yüzden, biogaia kullanıyodum bitti şimdi komşum zincoyu dedi onda varmış vericek onu deniycez
canım yağı içiriyormusun bir çay kaşığı çok gelmesin malum karaciğer etkilenir böyle şeylerden ben o yağla ayaklarının altına masaj yapıldığnı duydum
o sıteye gırıyorum ama yapamıyorum:) ( benı hatırladınmı) :))))
kızlar fitili doktor önerdi gliserin yağı zaten bende z.yağıyla deniyorum kayısı yada kuru incire gelince kzıım zaten ihal gibi cıvık yapıyo kaksını süt içinde ibrahim saraçoğlunun havuç incir kürünü duydum yarından itibaren onu yapmak istiyorum bakalım işe yarıyacak mı aranızda deneyen var mı yada başka bir yol deneyim memnun kalan işe başladım ve kızıma süt sağıp bırakmam lazım
Kucağa alışması başka ama, bütün bebekler alışıyo kucağa ve evet bu yorumu yapanlara ben de uyuzum, çocuk yürümeyi mi biliyo da alışmayacak kucağa?? Hep yatacak mı bu bebe?? Tabii ki kucakta duracak sıkıldıkça pozisyondan pozisyona giriyor yavrucaklar.. Ama kucakta uyutma işi biraz sakat. Bizimki de alışmaya başladı kucakta uyumaya ama kilosu artınca çok sorun olacak, hem hiçbir iş yapılmıyo kucaktayken...
kızlar çay kaşığına bikaç damla döküp içiriyorum eğer çok sancılanmışsa her zaman değil zaten nefret ediyo onun tadından ben de öyle ama napalım faydasını görüyoruz diye katlanıyoruz..
hatırladım canımistersen sen bana nasıl bişey istediğini söyle ben yapar yapıştıracağın linki veririm sana..
cnm havuç incir kürünü denediğinde işe yarasa banada anlatırmısın?
inşallah yarar işe.
benimkide ilk zamanlar kucakta uyuyodu baktımki kilo arttıkça zor oluyo ki oğlum çok kilolu değil.bende mecbur ayağımda uyutmaya başladım.uykuya dalamıyoruz çok zor dalıyo mecbur sallıyorum.
kızlar çay kaşığına bikaç damla döküp içiriyorum eğer çok sancılanmışsa her zaman değil zaten nefret ediyo onun tadından ben de öyle ama napalım faydasını görüyoruz diye katlanıyoruz..
hatırladım canımistersen sen bana nasıl bişey istediğini söyle ben yapar yapıştıracağın linki veririm sana..
21 nısanmı senın dogumun?
duygum canım nisan annelerine bakıyodum seni gördüm yaşasın
Cnm istesek de istemesek de çocuklar bişeye alışıyorlar...Ben sallıyorum valla yoksa kucaktan inmek istemiyorHadi gözün aydın maşallah
Aslında evet kendimizi yırtıyoruz resmen ama büyüdükçe çala çala bir havaya döner derler ya o hesap bir düzene giriyor. Ama tabii asıl sorun o arada çocuğa kötü alışkanlıklar kazandırmamak: kucakta uyumaya, sallanarak uyumaya vs alıştırmak gibi..
Aman takma yaaa annem de bana dedi çok bu çocuğu kucağa alıştırdın diye ama yapacak bişey yok emziriyorusun, gazını çıkarıyorsun faland erken çocuklar kucağı seviyor...ıstemeden alşkanlık kazndırıyorz ama yapcak bışey yok.dun kayınpedrm fecı kucaga alştrmssnz dıyor bı saat gormeyle yorum yaptı hemen sınır oluyrm bu duruma
Aysucum yaaa benimkisinin de uykuya dalma problemi var...Çok zor dalıyor bazen 1 saatten fazla bile sallıyorum...Tüm günüm onunla geçiyor bazen çok bunalıyorum ama sabır bu günler de geçecek elbet...benimkide ilk zamanlar kucakta uyuyodu baktımki kilo arttıkça zor oluyo ki oğlum çok kilolu değil.bende mecbur ayağımda uyutmaya başladım.uykuya dalamıyoruz çok zor dalıyo mecbur sallıyorum.
aaaa gülay doğum yaptınm ı cnm
ondan snra gtmednmi hiç doktora?
hım zor yaa cnm anlıyorum amaa karnında durması vallahi dahaaa kolayy.
metehan sabahtan beri uyumuyor çıldırdım resmenn,sürekli ağlıyor.
ayağımda sallıyorum yerine koyuyorum uyanıyorr
sabrım tükeniyor:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?