2011 Nisan Anneleri

maş canım.kendı halıne bırakmak en ıyısı bız ugraştıkça daha çok stres oluyorz bu da onları etkılıyor

Hadi gözün aydın maşallah
Aslında evet kendimizi yırtıyoruz resmen ama büyüdükçe çala çala bir havaya döner derler ya o hesap bir düzene giriyor. Ama tabii asıl sorun o arada çocuğa kötü alışkanlıklar kazandırmamak: kucakta uyumaya, sallanarak uyumaya vs alıştırmak gibi..

ıstemeden alşkanlık kazndırıyorz ama yapcak bışey yok.dun kayınpedrm fecı kucaga alştrmssnz dıyor bı saat gormeyle yorum yaptı hemen sınır oluyrm bu duruma

ıstemeden alşkanlık kazndırıyorz ama yapcak bışey yok.dun kayınpedrm fecı kucaga alştrmssnz dıyor bı saat gormeyle yorum yaptı hemen sınır oluyrm bu duruma

Kucağa alışması başka ama, bütün bebekler alışıyo kucağa ve evet bu yorumu yapanlara ben de uyuzum, çocuk yürümeyi mi biliyo da alışmayacak kucağa?? Hep yatacak mı bu bebe?? Tabii ki kucakta duracak sıkıldıkça pozisyondan pozisyona giriyor yavrucaklar.. Ama kucakta uyutma işi biraz sakat. Bizimki de alışmaya başladı kucakta uyumaya ama kilosu artınca çok sorun olacak, hem hiçbir iş yapılmıyo kucaktayken...

tatlım corek otu yagını bebegemı ıcırıyosun? nasıl kullanıosun

kızlar çay kaşığına bikaç damla döküp içiriyorum eğer çok sancılanmışsa her zaman değil zaten nefret ediyo onun tadından ben de öyle ama napalım faydasını görüyoruz diye katlanıyoruz..

o sıteye gırıyorum ama yapamıyorum:) ( benı hatırladınmı) :))))

hatırladım canım istersen sen bana nasıl bişey istediğini söyle ben yapar yapıştıracağın linki veririm sana..

cnm havuç incir kürünü denediğinde işe yarasa banada anlatırmısın?
inşallah yarar işe.

benimkide ilk zamanlar kucakta uyuyodu baktımki kilo arttıkça zor oluyo ki oğlum çok kilolu değil.bende mecbur ayağımda uyutmaya başladım.uykuya dalamıyoruz çok zor dalıyo mecbur sallıyorum.

yaptım canım sagolasın yınede:)

aynı sekılde bende aygımda sallıyorum,daldıgı an bırakıyorum
bazen cok uykusu geldıgınde kendı uyuyo ve kucagı sevmıyo sırtı agrıodur dıye bazen ben alıyorum kucagıma sıkılıo hemen..yavas yavas gecıcek hepsı nası rahat edıyosak ole yapacaz mecbur kım ne derse desın...

21 nısanmı senın dogumun?

Cnm istesek de istemesek de çocuklar bişeye alışıyorlar...Ben sallıyorum valla yoksa kucaktan inmek istemiyor

Aman takma yaaa annem de bana dedi çok bu çocuğu kucağa alıştırdın diye ama yapacak bişey yok emziriyorusun, gazını çıkarıyorsun faland erken çocuklar kucağı seviyor...

benimkide ilk zamanlar kucakta uyuyodu baktımki kilo arttıkça zor oluyo ki oğlum çok kilolu değil.bende mecbur ayağımda uyutmaya başladım.uykuya dalamıyoruz çok zor dalıyo mecbur sallıyorum.
Aysucum yaaa benimkisinin de uykuya dalma problemi var...Çok zor dalıyor bazen 1 saatten fazla bile sallıyorum...Tüm günüm onunla geçiyor bazen çok bunalıyorum ama sabır bu günler de geçecek elbet...

aaaa gülay doğum yaptınm ı cnm

yok be canım bugün 40+6 olduk hala geleceği yok bizim kızın en son aradığında hastanedeydim ya o gün yatışım yapılcaktı nst de sancım çıktı doktor çatı muayenesi yaptı hiç açılma yok ama doğum sancıların başladığı için sen bu gece bile doğuma gelebilirsin dedi bir haftayı geçti tık yok dünyalar benim oldu aslında ödüm patladı o gün ağlamaktan canım çıktı ne yapcam offf

ondan snra gtmednmi hiç doktora?

dün sadece ersanla bi sağlıkocağına gittik suyuma baktırdık azalma falan var mı diye her şey yolunda dediler ama 10 gün içinde daha olmazsa alırlar dedi ordaki doktorlar aslında korkuyorum öyle ya da böyle çıkacak bi yerlerden ama ben sancı hissetmiyorum ya suni denicekler die korkuyorum eğer açılma olmazsa ondan sonra sezeryan olurmuş normalde beni çok ürkütüyo birde her gün bugün mü olcak stresiyle yaşamak çok kötü

hım zor yaa cnm anlıyorum amaa karnında durması vallahi dahaaa kolayy.
metehan sabahtan beri uyumuyor çıldırdım resmenn,sürekli ağlıyor.
ayağımda sallıyorum yerine koyuyorum uyanıyorr
sabrım tükeniyor:S

kız yerim ben onu çok tatlı maşallah yaa çok hoşuma gitti annem yerim seni ben dedim görünce :))
içerde ağlama gibi durumları yok sesleri solukları çıkmıyo dünyaya geldilermi uslu durmuyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…