2011 Nisan Anneleri

kızlar bebek bezi 3-6 kg sıkıyor diye 4-9 geçtim o da pot duruyor siz ne kullanıyorsunuz

evet canım normal o, yağlı kısım üste çıkıyo, karıştırmalısın.

canım normal ooo suyu alta çöküyo bende önceden bozulmuş zannediyodum o sütü biraz salla düzelecek görürsün

evet canım normal o, yağlı kısım üste çıkıyo, karıştırmalısın.

desenize gitti güzelim süt çöpe bide sağcam diye ne çok uğraşmıştım bide yakında işe başlayacağım
nasıl saklayacağım kızlar

desenize gitti güzelim süt çöpe bide sağcam diye ne çok uğraşmıştım bide yakında işe başlayacağım
nasıl saklayacağım kızlar

bebek malzemeleri satan mağazalarda süt saklama poşetleri satılıyor canım, bir de asetat kalemi gibi bir kalem edin. poşetin üzerine sağdığın tarihi yazıp buzluğa/derin dondurucuya atıyorsun. saklama sürelerini internette bulabilirsin: derin dondurucuda 6 aya kadar saklanabiliyor. yalnız geri ıstırken direkt ısıtmıyorsun, sıcak suyun içinde bekleterek ısıtıyorsun..

umarım önemli bir şey değildir canım, haberdar et bizi de..

kızlar bebek bezi 3-6 kg sıkıyor diye 4-9 geçtim o da pot duruyor siz ne kullanıyorsunuz
3 numaraya geçtim potlu ama rahat cnm..
allah kolaylık versin cnm..
bende rezene içine kimyon atıp içiorum.özellikle gaz yapcak bişeler yemeden içiorum.deilse o gaz bu gaz peynir ekmek yicez.örneğin mercimek köftesi yemeden kimyonla rezene yapıp içiorum faydası oluo.bide kızlar ben gazlandığında kızm ilk ay bi öğün sütümü vermeyip biberonla mama veriodum.çünkü emdikçe benden gazlanıodu.yukarıdan tazikli mama verince alttan çıkıodu kaşıkla vermek aynı etkiyi yapmıodu.her zaman deil ama çok gazlanınca biberon maması verdim
canım çocuk ayaktan üşütür gazlanır ayağından çorabını çıkarma kalın olsun üstü kısa kol yeter sahildeymişsin.koldan gaz almaz ki..ben bugün sahilde olmadım halde kısa kola geçtim.rahat etti bebişim.deilse pişip isilik olması dakötü..bide tulumun ayağı sıcak tutmuo tam sarmıo ayaksız giydirip çorap giydir bence çorabın kalın olsun gazlanmaz
cnmm neden o kadar sıcak yapıyosun ki.
22 ile 24 derece arası olmalı.
ben artık içine kısa kolu çıtçıtlı badi üstüne penye badi.
altınada ayaklı tulum giydiriyorum bu kadar.

ben de pantolon çorap üstüne kısa kol çıtçıt üstüne kısa kol penye giydirdim..ii oldu pişiomuş yavrum.onlara da zor sıcak

sağol canım.. ben de koldan üşümez dedim ama ne hikmetse o günler çok sıkıntı çekti. olmazsa yine kısa kolluya geçip yelek giydirsem de olabilir, maksat gövde üşümesin. sadece ayak değil gövdeden de üşüyor, hatta geçen hafta midesini üşüttük fena kustu buraya da yazmıştım.
ben unutuyorum kimyon ve rezene içmeyi, yedikten sonra içsem etkilemez mi bunlar?
bi de bi şey soracağım, elma yağı denen şey adaçayı yağıymış öyle mi??

evet canım acı elma yağı ada çayıymış bende alırken anlatmıştı aktar amca

Gazdan şikayetçi arkadaslar ;ben koca bı bardağa 2 tatlı kasığı yumana 1tatli kasığı konulalım rezenesinden atıp sıcak suyla karıştırıp iciyorum,oglumada zinco gaz falan kalmıyor koca adam gibi zart zart gaz çıkartıyor))))

inşallah basit bi bezedir canım Allah korusun seni ve bebeğini haber ver dönünce..

canım senin bebiş kaç kilo? benimki daha 5 kg bile değil heralde (24 haziranda net ağırlığını öğrencem) 3 - 6 kg. olan bacaklarında biraz iz yapıyor, bu paket bitince ben de geçsem mi acaba? sen memnun musun sızdırma falan yapmıyo di mi?

canım bende de var hamile olduğumu öğrendiğim gün farkettim ve kabus gibiydi.çocuğu unuttuk proflar ultrasonlar derken beze(fibro adenom) olduğunu öğrendim.genç bayanlarda genelde beze olurmuş.bu arada göğsüme süt dolunca daha belirginleşti.seninki de öyle olabilir

eşim gitmiş 2 adet 2-5 almış benim kız 5 kiloyu geçti değiştiricem .birini mecburen açtım ama iz yapıyor sıkıyor galiba
bende de zaman zaman gelip gidiyor herhalde süt birikmiştir diyorum
kızlaarr merhaba...
bugün oğluşumun aşıları var.aşı yaptıranlar tavsiyeniz var mı ateşolmaması için??şurup dışında
bizim aşılar ateş yaptı biraz. paranox fitil koydum yarım yarım düşürdü
canım donenceyı nerden ve nekadara aldın.fısh prıce dan sorduk 140 dedıı

artık işe başlayıncaya kadar dayanabildiğim yere kadar bu savaşa devam edecem [/B][/QUOTE]

ya öyle iyi birmarka almadım kuzenim verecek diye şöyle biraz oyalansın diye 30 liralık bir şey aldım

Graco Swing N Bounce Two-In-One Ana Kuca-Salncak Venus iin En Uygun Fiyat Garantisi

gazlı bebeği olanlar kucağından indiremeyenler ayağında tüm gün sallamak zorunda kalan anneler beri gelsin inanamadım bu ürünü aldım kızlar bebeğimi emzirdim altını değiştirdim bi koyayım dedim titreşimi açtım 2. kademede sallanmayı ayarladım müziğide açtım bezini çöpe atmaya gittim bi de ne göreyimm oğlum uyumak üzere ve uyudu bu bir rüya olsa gerek reklam gibi oldu ama ne çektiğimi bi ben bilirim bide sizler şidddetle tavsiye ederim

nisanin sonunda doğum yaptım ben de az kalsın mayıs annesi olacaktım

doktorumuzun dedikleri aynen şu;

anneden bebeğine gaz geçmez istediğini yiyip içebilirsin (fasulye-mercimek)
sadece sana gaz yapar sen çekersin

anne sütünün kalitesini artırmak diye bişey yoktur
normal besleneceksin canın ne istiyosa vücudun ona ihtiyacı var demektir
bol su,uyku,huzur süt yapıcı bunlar
her annenin sütü bebeğine yeter
eğer altın sarısı rengindeyse bebek doyuyordur

bebeğe gaz giderici hiçbirşey vermeyin rezene dahil
emzirdikten sonra üstten mutlaka gazını çıkartın böylece gaz sancısı çekmez
çocuk hava yuttuğu için gazı olur eğer çıkartılmazsa sancıya dönüşür
pamukçuk varsa tedavi gerekir o çocuğun hava yutmasına ve doğru ememesine yol açar bebek beslenemez

biz 1 yaşına kadar bebeklerin burnunu tıkalı kabul ederiz
rahat emmesi için hergün 5*5 serum fizyolojik - deniz suyu damlat burnuna

her kakadan sonra yıka hametan sür pişik olmasın

hatırladıklarım bunlar
ikinci kızım olduğu için tecrübe de var
ben doktorun dediklerini aynen yapıyorum siz de deneyin bi kaç gün

çocuklar ilk üç ay hiç bir alışkanlık edinmezler
istediğiniz kadar kucakta gezdirebilirsiniz
hatta doya doya gezdirin
3 yaşındaki kızım sevmek için kucağıma aldığımda durmuyo
o yüzden bu kucakta durduğu günleri arayacaksınız.
sevin bütün gün kucak kucağa gezin
hatta birlikte aynı yatakta uyuyun

çocuk 2-3 yaşına kadar anneyle babayla yatmalı
anneye güven duygusunu geliştirmesi için
biz kızımla 7. aya kadar aynı odada yattık
7. ayında odasını ayırdım (o zamanlar bunun doğru olduğunu zannediyordum)
ama pek odasında durmadı beşik ayrı odada kaldı kızım bizimle yattı
1 yaşından sonra hep birlikte yattık
3 yaş olduğunda kendi yatağına geçti şimdi istesekte bizim yatağa gelmiyor

ezerim diye korkmayın yastıklarınızı biraz aşağı kaydırın
ayaklarınız biraz açıkta kalabilir ama olsun
yaşı gelince zorlanmadan ayrılır sizden korkmayın
çocuklarınızın ağlamasına izin vermeyin sürekli kucağınızda tutun
ama ayağınızda sallamayın

naçizane almak isteyene benden tavsiyeler
daha fazlası için burç fm hafta içi pazartesi salı çarşamba günleri saat 11 de adem güneş ile çocuk deyip geçmeyin programında
ben hala arşivden dinliyorum notlar alıyorum

Allah bu aziz misafirlari hakkıyla yetiştirebilmeyi nasip etsin
gazı, nazı, kilosu, bezi fasa fiso önemli olan çocuğun ruhu
vesselam
uzun oldu hakkınızı helal edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…