- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #53.001
kızlar bebek bezi 3-6 kg sıkıyor diye 4-9 geçtim o da pot duruyor siz ne kullanıyorsunuz
kızlar bişey soracağım dün sütümü az bişey sağıp dolaba koydum bugün dışarı çıkınca veririm diye ama sabah koyduğum gibi almadım :97: alta suyu çökmüş üste süt kısmı çıkmış bide süt kesilmiş gibi yani bozulmuş gibi bölemi olması gerekiyor acaba anlayamadım
canım normal ooo suyu alta çöküyo bende önceden bozulmuş zannediyodum o sütü biraz salla düzelecek görürsün
evet canım normal o, yağlı kısım üste çıkıyo, karıştırmalısın.
desenize gitti güzelim süt çöpe bide sağcam diye ne çok uğraşmıştımbide yakında işe başlayacağım
nasıl saklayacağım kızlar
Kızlar göğsümdeki kitle için yarın doktora gidiyorum eşim randevu almış dediğiniz gibi süt birikmesi değil onu yaşadım çünkü bu bilye gibi emzirirken mememi tutarken elime geliyor ama kaçıyor sol tarafta çok küçük bir kist vardı belki o büyümüştür
kızlar bebek bezi 3-6 kg sıkıyor diye 4-9 geçtim o da pot duruyor siz ne kullanıyorsunuz
3 numaraya geçtim potlu ama rahat cnm..kızlar bebek bezi 3-6 kg sıkıyor diye 4-9 geçtim o da pot duruyor siz ne kullanıyorsunuz
allah kolaylık versin cnm..off bu gece yine talimdeyiz. sabah 7'den beri toplam 2 saat falan ancak uyumuş olan bebişimin gaz sancısı tuttu, gece gece ortalığı inletti. en son emzirirken kafam düşüyodu, biraz da mama verdim (normalde vermiyorum ama süt az gibi geldi) eşime attım al napıyosan yap uyut, diye.. o da işten yorgun haliyle garibim uyutmuş 45 dakika sonra bizimki yine uyandı sancıyla,tam bir saat ciyak ciyak bağırdı yavrum. fön makinası, sıcak kompres, bacak hareketleri derken biraz gazı çıktı ama hala karnından ses geliyor, omzumda yorgun düştü uyuyakaldı, ben de bekliyorum kalanları da çıkarsın diyeee... çekilecek çilen varmış be bebeğim napalım...
bende rezene içine kimyon atıp içiorum.özellikle gaz yapcak bişeler yemeden içiorum.deilse o gaz bu gaz peynir ekmek yicez.örneğin mercimek köftesi yemeden kimyonla rezene yapıp içiorum faydası oluo.bide kızlar ben gazlandığında kızm ilk ay bi öğün sütümü vermeyip biberonla mama veriodum.çünkü emdikçe benden gazlanıodu.yukarıdan tazikli mama verince alttan çıkıodu kaşıkla vermek aynı etkiyi yapmıodu.her zaman deil ama çok gazlanınca biberon maması verdimArkadaşlar herkes gazdan şikayetçi, ben de kendimce uyguladığım yöntemi yazayım edim. Her bebek farklı ama belki işe yarayan olur. Bir arkadaş kolikli bebeği için doktor tavsiyesiyle suya kimyon ekleyip içirdiğini söylemişti. Ben de benimki kolikli değil oyüzden içirmek istemedim ama kendim her gün sabah akşam bir çay bardağı sıcak suya 2-3 çay kaşığı kimyonu ekleyip biraz soğuduktan sonra sonra içiyorum. Bir dikişte nefes almadan içiyorum yoksa midem bulanıyor :)İnşallah sizde de işe yarar.
canım çocuk ayaktan üşütür gazlanır ayağından çorabını çıkarma kalın olsun üstü kısa kol yeter sahildeymişsin.koldan gaz almaz ki..ben bugün sahilde olmadım halde kısa kola geçtim.rahat etti bebişim.deilse pişip isilik olması dakötü..bide tulumun ayağı sıcak tutmuo tam sarmıo ayaksız giydirip çorap giydir bence çorabın kalın olsun gazlanmazBizim kızın gaz durumu birkaç gündür iyi gibiydi, dün yine hortladı. Ben artık şu sonucu çıkardım: kzım da benim gibi soğuğa dayanıksız. Ev 30 derece ama klima açarsam (ki bulunduğu odada zaten açmıyorum, başka odada açıp dolaylı olarak soğutsun evi diye uğraşıyorum) gazını çıkaramamaya başlıyor. Veya dün markete gittik mesela, biraz serindi, sonucunda dün geceki halimizi yazmıştım yukarıda.. Gazın azalmayacağını kabullendim, çünkü gaz yapmasın diye çok sınırlı çeşit yiyorum. Ama üşürse-ki çok çabuk üşüyor- çıkarmak tam bir işkence oluyor. Üşüdüğü durum da dediğim gibi 29-30 derece olan evde uzun kollu patikli tulum+üzerinde penye yelek ile dolaylı da olsa klimaya maruz kalması durumu. Ben terleye terleye kurdeşen döküyorum resmen.
cnmm neden o kadar sıcak yapıyosun ki.
22 ile 24 derece arası olmalı.
ben artık içine kısa kolu çıtçıtlı badi üstüne penye badi.
altınada ayaklı tulum giydiriyorum bu kadar.
3 numaraya geçtim potlu ama rahat cnm..
allah kolaylık versin cnm..
bende rezene içine kimyon atıp içiorum.özellikle gaz yapcak bişeler yemeden içiorum.deilse o gaz bu gaz peynir ekmek yicez.örneğin mercimek köftesi yemeden kimyonla rezene yapıp içiorum faydası oluo.bide kızlar ben gazlandığında kızm ilk ay bi öğün sütümü vermeyip biberonla mama veriodum.çünkü emdikçe benden gazlanıodu.yukarıdan tazikli mama verince alttan çıkıodu kaşıkla vermek aynı etkiyi yapmıodu.her zaman deil ama çok gazlanınca biberon maması verdim
canım çocuk ayaktan üşütür gazlanır ayağından çorabını çıkarma kalın olsun üstü kısa kol yeter sahildeymişsin.koldan gaz almaz ki..ben bugün sahilde olmadım halde kısa kola geçtim.rahat etti bebişim.deilse pişip isilik olması dakötü..bide tulumun ayağı sıcak tutmuo tam sarmıo ayaksız giydirip çorap giydir bence çorabın kalın olsun gazlanmaz
ben de pantolon çorap üstüne kısa kol çıtçıt üstüne kısa kol penye giydirdim..ii oldu pişiomuş yavrum.onlara da zor sıcak
sağol canım.. ben de koldan üşümez dedim ama ne hikmetse o günler çok sıkıntı çekti. olmazsa yine kısa kolluya geçip yelek giydirsem de olabilir, maksat gövde üşümesin. sadece ayak değil gövdeden de üşüyor, hatta geçen hafta midesini üşüttük fena kustu buraya da yazmıştım.
ben unutuyorum kimyon ve rezene içmeyi, yedikten sonra içsem etkilemez mi bunlar?
bi de bi şey soracağım, elma yağı denen şey adaçayı yağıymış öyle mi??
Kızlar göğsümdeki kitle için yarın doktora gidiyorum eşim randevu almış dediğiniz gibi süt birikmesi değil onu yaşadım çünkü bu bilye gibi emzirirken mememi tutarken elime geliyor ama kaçıyor sol tarafta çok küçük bir kist vardı belki o büyümüştür
cnmm neden o kadar sıcak yapıyosun ki.
22 ile 24 derece arası olmalı.
ben artık içine kısa kolu çıtçıtlı badi üstüne penye badi.
altınada ayaklı tulum giydiriyorum bu kadar.
kızlaarr merhaba...
bugün oğluşumun aşıları var.aşı yaptıranlar tavsiyeniz var mı ateşolmaması için??şurup dışında
eşim gitmiş 2 adet 2-5 almış benim kız 5 kiloyu geçti değiştiricem .birini mecburen açtım ama iz yapıyor sıkıyor galibakızlar bebek bezi 3-6 kg sıkıyor diye 4-9 geçtim o da pot duruyor siz ne kullanıyorsunuz
bende de zaman zaman gelip gidiyor herhalde süt birikmiştir diyorumKızlar göğsümdeki kitle için yarın doktora gidiyorum eşim randevu almış dediğiniz gibi süt birikmesi değil onu yaşadım çünkü bu bilye gibi emzirirken mememi tutarken elime geliyor ama kaçıyor sol tarafta çok küçük bir kist vardı belki o büyümüştür
bizim aşılar ateş yaptı biraz. paranox fitil koydum yarım yarım düşürdükızlaarr merhaba...
bugün oğluşumun aşıları var.aşı yaptıranlar tavsiyeniz var mı ateşolmaması için??şurup dışında
canım donenceyı nerden ve nekadara aldın.fısh prıce dan sorduk 140 dedıı
markası ne canım çok pahalı ya dönenceler:) birde beğenmezse
desene hepimiz aynıyız:)
canım geçmiş olsun maşaallah kuzuna, emziğide canım tutmayınca ne yaparsa yap olmuyor ablamında kızı üç ay tutmadı son bir denemiş tutmuş şimdi özel bişey yapmadı üst komuşumunki tutmyor benim oğlum tutuyordu nazar değdi ay ne güzel tutuyor dediler hep şimdi emziği verince yüzünü buruşturuyor parmaklarını emmeye başladı
ne güzel canım moralin düzelmiştir inşaallah gerek kalmaz mamaya, gündüz emzirmene ne dedi?
canım denemediğimşey kalmadı yine gaz yine gaz o sancıyı çekiyor hep rezeneyide ben sabah 30 ml yarım çay kaşığı koyup veriyordum artık vermiyorum faydası yok boşuna vermeye gerek yok o yüzden, biogaia kullanıyodum bitti şimdi komşum zincoyu dedi onda varmış vericek onu deniycez
canım yağı içiriyormusun bir çay kaşığı çok gelmesin malum karaciğer etkilenir böyle şeylerden ben o yağla ayaklarının altına masaj yapıldığnı duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?