2011 Nisan Anneleri

aysu bızım çocuklar aynı gun dogmuşlar anladıgım kadaryla ıkımızın sorunud da hemen hemen aynı:) sut sorunu ve mama

cnm 4 nisanda doğum yaptım ben çizelgelerde aynı gözüküyo.

Aysucum yaaa benimkisinin de uykuya dalma problemi var...Çok zor dalıyor bazen 1 saatten fazla bile sallıyorum...Tüm günüm onunla geçiyor bazen çok bunalıyorum ama sabır bu günler de geçecek elbet...

aynen cnm bugün neredeyse hiç uyumadı.bi gülüyo bi ağlıyo kucağıma yapıştı kaldı.

merhaba.bende senin gibiydim cnm.hiç açılmam yoktu sancıda yoktu.gerçi benim gebelik şekerim vardı 41.haftamda aldı doktorum.ama suni sancı işini bana bıraktı yanlız şöle dedi.kendi açılman yok suni sancı reaksiyon göstermeyebilir boşa çekebilrsin bilgin olsun ama istersen deneriz dedi.bende direk sezeryana karar vermiştim.
rabbim hayırlı doğumlar nasib etsin.

ayy bunların hepsimi aynı olur yaaa.bendede sabır kalmadı bugün mızmızmızzzz

uff sorma cnm yaa bugün cidden çıldırdım:S demin ağrı kesici fitil attım
aysucum sen bnm msnime mail olarak atsan ben pek girmiorm msne de.

Son düzenleme:

canım git hemen buralarda falan vakit harcama bol bol uyu......bize çok söylediler ama yaşamayınca boş anlaşılmıyo

profildeki çizelge kısmının neresi olduğunu anlamadım arkadaşım, biraz daha açarsan

profildeki çizelge kısmının neresi olduğunu anlamadım arkadaşım, biraz daha açarsan

canım sayfanın sağ üst tarafında ''kontrol paneli'' var ordan girince açılan sayfanın sol tarafında biraz aşağıda ''profil düzenle'' var o sayfayı da açtığında yine biraz alt kısımda ''Çizelge'' karşısındaki kutucuğa yapıştırıyosun..

off bu gece yine talimdeyiz. sabah 7'den beri toplam 2 saat falan ancak uyumuş olan bebişimin gaz sancısı tuttu, gece gece ortalığı inletti. en son emzirirken kafam düşüyodu, biraz da mama verdim (normalde vermiyorum ama süt az gibi geldi) eşime attım al napıyosan yap uyut, diye.. o da işten yorgun haliyle garibim uyutmuş 45 dakika sonra bizimki yine uyandı sancıyla,tam bir saat ciyak ciyak bağırdı yavrum. fön makinası, sıcak kompres, bacak hareketleri derken biraz gazı çıktı ama hala karnından ses geliyor, omzumda yorgun düştü uyuyakaldı, ben de bekliyorum kalanları da çıkarsın diyeee... çekilecek çilen varmış be bebeğim napalım...

ayy kıyamam canım benim yaa ): minicikken ne büyük acılar çekiyolar insanın yüreği dayanmıyo.. Allah kolaylık versin sana da canım, hepimize versin sabır ve kolaylık..

evet o delik işi işe yarıyor:) canım tahini eşim almıştı şıralı tahin orda varmıdır bilmem ama pekmezlede olur tahin helvasıda olur sade lokumuda kesin dene

canım biogaia bende kullandım aynı maalesef zaten doktorlarda diyor her bebekde aynı yöntem işe yaramıyormuş

canım havuç incir kürünü ben hamile kalmak için yaptım güzel kilo aldırıyor:)

ıstemeden alşkanlık kazndırıyorz ama yapcak bışey yok.dun kayınpedrm fecı kucaga alştrmssnz dıyor bı saat gormeyle yorum yaptı hemen sınır oluyrm bu duruma

ya alışsın kucak bebek için çok önemli bu günler bir daha mı gelicek

Arkadaşlar herkes gazdan şikayetçi, ben de kendimce uyguladığım yöntemi yazayım edim. Her bebek farklı ama belki işe yarayan olur. Bir arkadaş kolikli bebeği için doktor tavsiyesiyle suya kimyon ekleyip içirdiğini söylemişti. Ben de benimki kolikli değil oyüzden içirmek istemedim ama kendim her gün sabah akşam bir çay bardağı sıcak suya 2-3 çay kaşığı kimyonu ekleyip biraz soğuduktan sonra sonra içiyorum. Bir dikişte nefes almadan içiyorum yoksa midem bulanıyor :)İnşallah sizde de işe yarar.

Evet kimyon bir arkadaşımda da işe yaramıştı ben de arasıra içiyorum ama çoğunlukla unutuyorum. Çünkü kahvaltı etmeye bile zor fırsat buluyorum, onu da nefes nefese ediyorum hep :) rezene, kimyon hangisi aklıma gelirse onu içiyorum. bazen ikisi de gelmiyor..

Bizim kızın gaz durumu birkaç gündür iyi gibiydi, dün yine hortladı. Ben artık şu sonucu çıkardım: kzım da benim gibi soğuğa dayanıksız. Ev 30 derece ama klima açarsam (ki bulunduğu odada zaten açmıyorum, başka odada açıp dolaylı olarak soğutsun evi diye uğraşıyorum) gazını çıkaramamaya başlıyor. Veya dün markete gittik mesela, biraz serindi, sonucunda dün geceki halimizi yazmıştım yukarıda.. Gazın azalmayacağını kabullendim, çünkü gaz yapmasın diye çok sınırlı çeşit yiyorum. Ama üşürse-ki çok çabuk üşüyor- çıkarmak tam bir işkence oluyor. Üşüdüğü durum da dediğim gibi 29-30 derece olan evde uzun kollu patikli tulum+üzerinde penye yelek ile dolaylı da olsa klimaya maruz kalması durumu. Ben terleye terleye kurdeşen döküyorum resmen.

Son düzenleme:

cnmm neden o kadar sıcak yapıyosun ki.
22 ile 24 derece arası olmalı.
ben artık içine kısa kolu çıtçıtlı badi üstüne penye badi.
altınada ayaklı tulum giydiriyorum bu kadar.

cnmm neden o kadar sıcak yapıyosun ki.
22 ile 24 derece arası olmalı.
ben artık içine kısa kolu çıtçıtlı badi üstüne penye badi.
altınada ayaklı tulum giydiriyorum bu kadar.

Canım ben yapmıyorum ki, Antalya'da yaşıyoruz, evin bugünlerdeki normal ısısı bu, buna rağmen klima açarsam üşüyor demeye çalışıyorum.. Birkaç gün aynı senin dediğin gibi giydirdim o günler tam felaketti... Geri uzun kolluya döndüm..

allah kolaylık versin canım yaa işin çok zor gerçekten o sıcaklarda

kızlar bişey soracağım dün sütümü az bişey sağıp dolaba koydum bugün dışarı çıkınca veririm diye ama sabah koyduğum gibi almadım :97: alta suyu çökmüş üste süt kısmı çıkmış bide süt kesilmiş gibi yani bozulmuş gibi bölemi olması gerekiyor acaba anlayamadım

Kızlar göğsümdeki kitle için yarın doktora gidiyorum eşim randevu almış dediğiniz gibi süt birikmesi değil onu yaşadım çünkü bu bilye gibi emzirirken mememi tutarken elime geliyor ama kaçıyor sol tarafta çok küçük bir kist vardı belki o büyümüştür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…