2011 Nisan Anneleri

Bilinçli olarak gülmeler 40'tan sonra yavaş yavaş başlıyor. yüzüne dokunup oyunlar yaptıkça gülüyor bizimki de..
Bizimki iki gündür de rüyasında ne görüyorsa uyurken ağlamaya başladı 2 gündür babaannesi çok zorladı hem uyusun hem de emzik tutsun diye, ondan etkilendi sanıyorum yawrum, gece uykusunda ağlıyor bağırıyor ama uyanmıyor. o yüzden emzik denemelerine 1 hafta ara vereceğim, daha da zolamayacağım almazsa almasın napim. gerçi ben zaten çok zorlamıyordum, ağlarsa bırakıyordum, babaannesi inatlaşıyordu, o da gitti bugün...

40 dan sonra gülümsemeler başladı şimdi 2,5 aylık yüzüne bakınca gülümsüyor hep maşallah kuzuma yerim onu ben

kızlar bebişim 13 nisan da doğdu çizelgemi hala düzeltmedim bilen varsa hazırlayıp bana özel mesaj atabilir mi

dün gece kendimi sağdım maalesef 30 cc çıktı.
ama manuelinde etkisi olabilir bi 10 20 cc fln daha fazla olabilir belki:S
ama tabikide genede az...

canım çok geçmiş olsun kuzuna

hamdolsun canım iyiki

ay cnm benim çok geçmiş olsun asyacığa..merak etme o kadar da zayıf değil en yakın zamanda açığı kapatır
canım ben de saatli emzirmeye karşıyım yaa..valla ben sık sık emziriyorum.gazlanıyolar her halukarda zaten.bi kaç kere az emzirmeyi denedim inan daha huysuz oldu.sık sık emziriyorum sabah 6 da kalkıyo.8 gibi bi 40 dk şekerleme yapıyo.sonra 12 ye kadar falan sık sık emziriyorum 11 gibi de bi 90 cc mama veriorum iice doyuyo.ondan sonra sallayınca uyuyo.cnm bence aç olduğu için uyumuo olabilir.bi dene sık emzirmeyi istersen.her emzirmeden sonra gazını çıkar.bide ben sabahları sab damlasını da veriorum.
bayadır girmiyodum kk ya ayy çok özlemişim
e gelin cnm yaa..buralar boş kaldı.şu face i kim icat etti yaa burayı unuttunuz

canım 2 aylıkken falan hatta 40 ı cıkınca gülüolar.ama tabi keyifleri yerinde olacak.yatıryorum konusunca gülüo.

Saatli ama askeri düzen değil, yarım saat erkenolur geç olur, gerçi şu sıralar genellikle erken oluyor. Zaten fazla emmeden memede uyuklamaya başladı bir kaç gündür, aç olsa memeyi boşaltır, bizim kız anca çiğnesin, çiğnerken de içinden süt gelsin damla damla. Hem doymuyo olsa kilo almaz, kaka seyrek yapar diyor doktoru, bizde bunlar yok. Emme refleksini tatmin için olduğunu düşünüyorum ve bunu sürekli emzirerek tatmin edersem sırf gaz değil, süt birikmiyor akşama ne içecek bu çocuk? Sütüm maşallah varken ve yeterken mamaya mı geçeyim? Bilmiyorum işte ne yapacağımı. Haftaya kontrolde doktorla görüşeceğim, olmazsa başka hastanede 2. bir doktor var tavsiye edilen, ondan da görüş almayı düşünüyorum. Bebeğin psikolojisini de bozmadan bir çözüm bulmam lazım..

kızlar bana hero baby den kaşık maması kavanoz maması ve bebe bisküvisi gndermişler.
15 gün önce üye olmuştum sitesinden numune istemiştim ve gndermişler. sanırım 3.5 aydan snra gnderiyolar

dün gece kendimi sağdım maalesef 30 cc çıktı.
ama manuelinde etkisi olabilir bi 10 20 cc fln daha fazla olabilir belki:S
ama tabikide genede az...

Vallah manuel de aldım 20 cc bir göüsden çıkardım.Elektrikli de aldım 20 cc süt çıkardım.Sütüm az olsa bu çocuk nasıl kilo alır anlamadım..

Canım ben de onunla uğraşıyorum yapınca sana yazarım

Maşşallah,nazar değmesin :)

arkadaşlar size sütle ilgili bi tavsiyem olucak inşş işinize yarar bu hazır toz mayalar varya poğça falan yaparken kullandığımız onlardan sabah öğle akşam 1 çaykaşığı alın üstüne bol su için sütünüz allahın izniyle artacaktır bence bi deneyin bi kaybınız olmaz inşş kazancınız olur

denicem cnm saol.

teşekkürler, bunu da deneyelim bakalım

kızlar süt sağma makinesi bende santebebe tavsiye ederim, bugün aşımız var:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…