- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #53.101
Arkadaşlar ben mayıs annesiyim, oğlum 35 günlük oldu. Size bişey sormak istiyorum; sizin bebekleriniz tam olarak kaç günlükken ilk gülücüklerini atmaya başladı ve başını tutmaya başladı.çok merak ediyorum benimki ne zaman gülmeye başlıyacak diye, sağlık ocağındaki ebe bilinçli olarak bebek 4 aylıkken gülmeye başlar dedi, bana çok geç geldi,daha erken diye biliyordum..
Arkadaşlar ben mayıs annesiyim, oğlum 35 günlük oldu. Size bişey sormak istiyorum; sizin bebekleriniz tam olarak kaç günlükken ilk gülücüklerini atmaya başladı ve başını tutmaya başladı.çok merak ediyorum benimki ne zaman gülmeye başlıyacak diye, sağlık ocağındaki ebe bilinçli olarak bebek 4 aylıkken gülmeye başlar dedi, bana çok geç geldi,daha erken diye biliyordum..
selam kızlar bir süredir kızım iştahsızdı ne beni emiyor ne de mama yiyordu kilo alımı da çok yavaşdı artık iyice piskolojim bozulmaya başlamıştı beni bıraktı diye çok üzülüyordum ne zaman göğsüme yatırsam kıymeti koparıyordu dün doktora götürdük ve idrar tahlili istedi poşeti yapıştırdık ve beklemeye başladık bir süre sonra yapmış mı diye kenarından bir bakayım dedim ve o da idrir rengi o kadar koyu ki kaka kapmış içine karışmış sandım.... doktor sonuca bakınca enfeksiyon var o yüzden iştahsız dedi iğne verdi sabah akşam vurduruyoruz kültür için tekrar idrar verdik sonuç yarın çıkacakcanım kızım kaç gündür neler çekmiş arada birden çok kötü ağlıyordu ne olduğunu anlayamıyorduk idrar yaparken yandığından ağlıyormuş iğneler iyi gelmeye başladı dünden beri baya iyiyiz beni emiyor yetmediği zaman mama veriyorum biraz zayıf bir bebek 72 günlük çıplak olarak 4780 inşallah yakında açığı kapatacaz
öyle cnm yaa çok şükür 3.5 ay emdi.geriside takviyelerle olsun napalım.
şimdi 3 te emzirdim.
saat 5 6 gibi mama vericem. bu sefer mememi vermicem. 90 cc yapayım bakalım hepsini içicekmi
o zaman anlarım bende kaç ml süt olduğunu bi seferde.
sen kaç saatte bir veriyosun.?
bnmki iyiki havale falan geçirmemiş cnm yaa.
allah bütün bebekleri korusun.
ay cnm benim çok geçmiş olsun asyacığa..merak etme o kadar da zayıf değil en yakın zamanda açığı kapatırselam kızlar bir süredir kızım iştahsızdı ne beni emiyor ne de mama yiyordu kilo alımı da çok yavaşdı artık iyice piskolojim bozulmaya başlamıştı beni bıraktı diye çok üzülüyordum ne zaman göğsüme yatırsam kıymeti koparıyordu dün doktora götürdük ve idrar tahlili istedi poşeti yapıştırdık ve beklemeye başladık bir süre sonra yapmış mı diye kenarından bir bakayım dedim ve o da idrir rengi o kadar koyu ki kaka kapmış içine karışmış sandım.... doktor sonuca bakınca enfeksiyon var o yüzden iştahsız dedi iğne verdi sabah akşam vurduruyoruz kültür için tekrar idrar verdik sonuç yarın çıkacakcanım kızım kaç gündür neler çekmiş arada birden çok kötü ağlıyordu ne olduğunu anlayamıyorduk idrar yaparken yandığından ağlıyormuş iğneler iyi gelmeye başladı dünden beri baya iyiyiz beni emiyor yetmediği zaman mama veriyorum biraz zayıf bir bebek 72 günlük çıplak olarak 4780 inşallah yakında açığı kapatacaz
canım ben de saatli emzirmeye karşıyım yaa..valla ben sık sık emziriyorum.gazlanıyolar her halukarda zaten.bi kaç kere az emzirmeyi denedim inan daha huysuz oldu.sık sık emziriyorum sabah 6 da kalkıyo.8 gibi bi 40 dk şekerleme yapıyo.sonra 12 ye kadar falan sık sık emziriyorum 11 gibi de bi 90 cc mama veriorum iice doyuyo.ondan sonra sallayınca uyuyo.cnm bence aç olduğu için uyumuo olabilir.bi dene sık emzirmeyi istersen.her emzirmeden sonra gazını çıkar.bide ben sabahları sab damlasını da veriorum.yahu bu bebekler gündüz uykusu nedir bilmezler mi? babaannesi geldi, biraz düzelir gibi olmuştu gündüz uyudu, emzik tuttu 1-2 gün falan şimdi bugün yine eski halimize döndük, huysuzluğumuz üzerimizde.. ağladıkça babaanne meme ver diyor vermem diyorum şakayla karışık bana kızıyor saatle meme mi verilirmiş diye. ona bakarsan çocuk emdikten doyduktan sonra da yalanıyor anlatamadım öfff...... bi yandan da seviniyorum eski yüzünü göstermesine, yoksa "sen bakamyosun" muamelesi yapabilirdi valla :))
bu arada hafiften konak olmaya başladı galiba, bu zeytinyağı karbonat karışımı kafada ne kadar bekletiliyor kızlar, biliyor musunuz?
e gelin cnm yaa..buralar boş kaldı.şu face i kim icat etti yaa burayı unuttunuzbayadır girmiyodum kk ya ayy çok özlemişim
canım ben de saatli emzirmeye karşıyım yaa..valla ben sık sık emziriyorum.gazlanıyolar her halukarda zaten.bi kaç kere az emzirmeyi denedim inan daha huysuz oldu.sık sık emziriyorum sabah 6 da kalkıyo.8 gibi bi 40 dk şekerleme yapıyo.sonra 12 ye kadar falan sık sık emziriyorum 11 gibi de bi 90 cc mama veriorum iice doyuyo.ondan sonra sallayınca uyuyo.cnm bence aç olduğu için uyumuo olabilir.bi dene sık emzirmeyi istersen.her emzirmeden sonra gazını çıkar.bide ben sabahları sab damlasını da veriorum.
kızlar bebişim 13 nisan da doğdu çizelgemi hala düzeltmedim bilen varsa hazırlayıp bana özel mesaj atabilir mi
Canım ben de onunla uğraşıyorum yapınca sana yazarım
dün gece kendimi sağdım maalesef 30 cc çıktı.
ama manuelinde etkisi olabilir bi 10 20 cc fln daha fazla olabilir belki:S
ama tabikide genede az...
Canım ben de onunla uğraşıyorum yapınca sana yazarım
arkadaşlar size sütle ilgili bi tavsiyem olucak inşş işinize yarar bu hazır toz mayalar varya poğça falan yaparken kullandığımız onlardan sabah öğle akşam 1 çaykaşığı alın üstüne bol su için sütünüz allahın izniyle artacaktır bence bi deneyin bi kaybınız olmaz inşş kazancınız olur
dün gece kendimi sağdım maalesef 30 cc çıktı.
ama manuelinde etkisi olabilir bi 10 20 cc fln daha fazla olabilir belki:S
ama tabikide genede az...
arkadaşlar size sütle ilgili bi tavsiyem olucak inşş işinize yarar bu hazır toz mayalar varya poğça falan yaparken kullandığımız onlardan sabah öğle akşam 1 çaykaşığı alın üstüne bol su için sütünüz allahın izniyle artacaktır bence bi deneyin bi kaybınız olmaz inşş kazancınız olur
hangi marka aldın cnm sen sağma makinelerini?
kesınlıkle elektrıklı tavsıye ederım sante bebe aldım ben çok memnunum manuelde benımde az çıkıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?