- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #53.141
Selam kızlar;bebişine rota virüsü aşısı yaptıran var mı?Ben çok kararsızım eşim yaptırmayalım çok gerekli olsaydı devlet karşılardı zorunlu olurdu diyor ben kararsızım siz ne düşünüyorsunuz?
merhaba canım ben nisan annesi olacakken mart annesi olduğumdan mart anneleri forumundayım ama bugün öylesine bi bakmıştım buraya, sorunu gördüm ve cevaplayayım dedim. linkin hepsini kopyalamayacaksın. http://tickers.........png formatında olacak yani baştan ve sondan biraz kısaltmış oluyosun. umarım yardımcı olur
merhaba güzel anneler.....belki bana çoğunuz kızacaksınız ama bende benim bebeğimin çok uyumasından rahatsız oluyorum.....gelişimi çok güzel ama gece uykusunda 8 saat uyudugu oluyor,gündüz mesela bugün 2 de yattı hala uyuyor (arada ben uykulu şekilde emzirdim tabiki)hastalık olsa uyumaz ama ne bilim buda garip geliyor bana..ilk kızımda çooooooooook çekmiştim acep allah bana ozaman çok acıdıda bunu akıllımı yaptı yoksa anormallik varda doktoramı sorsam ne dersiniz....ne olur kızmayın bana,sizleri anlıyorum,dedim ya ilk kızım çok fenaydı gece uykusunda sabaha kadar 24 kez kalktığını bilirim,ağlamasıda hiç durmazdı..şaşırmam normal değil mi bunda?
canım biz de 2 gün önce yaptırdık aşılarını fitil ya da şurup vermedim saat başı ölçtüm ateşini ve 37yi geçmedi, sen ateşlenmeden mi verdin ?
geçmiş olsun canım, Allah korusun kuzucuklarımızı..
kızlar 2gün önce saglık ocagına gittim bebegimin bıngıldagının kapanmak üzere oldugunu söyledi devit3kes dedi dün tekrar götürdüm baska hemşire baktı dr götür öyle kez dedi bugun doktora götürdüm kan tahlili istedi kan verdi bebegim nasıl agladı kuzum((( ögleden sonra sonuc alacagım ne olur bişey cıkmasın bu sorunu yasayan varmı birde benım oglan salyesi akıyordu doktor agzına baktı heran diş patlatabilir dedi ve bebegim daha 3aylık 5günlük herseyimiz erken yaaa cok moralim bozuk ne olur bişey cıkmasın dua edin kızlar.......... ((((((((((
sağol canım, dün yine 38'e yaklaşınca öğleden sonra ve akşam olmak üzere 2 kez yarım fitil verdim. akşam düştü ve bir daha çıkmadı çok şükür.Canım çok geçmiş olsun.
Ben Rota da yaptırdım, oral veriliyor zaten. Çok tartışılıyor ama doktorum önerdi, ben de ishal olması veya ağır geçirmesindense aşı yaptırmayı tercih ederim.Selam kızlar;bebişine rota virüsü aşısı yaptıran var mı?Ben çok kararsızım eşim yaptırmayalım çok gerekli olsaydı devlet karşılardı zorunlu olurdu diyor ben kararsızım siz ne düşünüyorsunuz?
canım korkma hemen, doktoru bir anlasın bakalım. erken kapanması durumunda d vitamini kesiliyormuş ama bunun kararını doktor verecek. şöyle bir bilgi var nette:kızlar 2gün önce saglık ocagına gittim bebegimin bıngıldagının kapanmak üzere oldugunu söyledi devit3kes dedi dün tekrar götürdüm baska hemşire baktı dr götür öyle kez dedi bugun doktora götürdüm kan tahlili istedi kan verdi bebegim nasıl agladı kuzum((( ögleden sonra sonuc alacagım ne olur bişey cıkmasın bu sorunu yasayan varmı birde benım oglan salyesi akıyordu doktor agzına baktı heran diş patlatabilir dedi ve bebegim daha 3aylık 5günlük herseyimiz erken yaaa cok moralim bozuk ne olur bişey cıkmasın dua edin kızlar.......... ((((((((((
kızlar 2gün önce saglık ocagına gittim bebegimin bıngıldagının kapanmak üzere oldugunu söyledi devit3kes dedi dün tekrar götürdüm baska hemşire baktı dr götür öyle kez dedi bugun doktora götürdüm kan tahlili istedi kan verdi bebegim nasıl agladı kuzum((( ögleden sonra sonuc alacagım ne olur bişey cıkmasın bu sorunu yasayan varmı birde benım oglan salyesi akıyordu doktor agzına baktı heran diş patlatabilir dedi ve bebegim daha 3aylık 5günlük herseyimiz erken yaaa cok moralim bozuk ne olur bişey cıkmasın dua edin kızlar.......... ((((((((((
canım gönlünü ferah tut.Allahım yardımcın olsun.İnşallah hiç bi sorun çıkmaz.başka bir doktora daha götür istersen.bizim oğlanın baş çevresini her doktor farklı ölçtü çünkü.tek doktorla kalma.kızlar 2gün önce saglık ocagına gittim bebegimin bıngıldagının kapanmak üzere oldugunu söyledi devit3kes dedi dün tekrar götürdüm baska hemşire baktı dr götür öyle kez dedi bugun doktora götürdüm kan tahlili istedi kan verdi bebegim nasıl agladı kuzum((( ögleden sonra sonuc alacagım ne olur bişey cıkmasın bu sorunu yasayan varmı birde benım oglan salyesi akıyordu doktor agzına baktı heran diş patlatabilir dedi ve bebegim daha 3aylık 5günlük herseyimiz erken yaaa cok moralim bozuk ne olur bişey cıkmasın dua edin kızlar.......... ((((((((((
Selam kızlar;bebişine rota virüsü aşısı yaptıran var mı?Ben çok kararsızım eşim yaptırmayalım çok gerekli olsaydı devlet karşılardı zorunlu olurdu diyor ben kararsızım siz ne düşünüyorsunuz?
canım bence anormal değil her bebek aynı değil bir bebek huysuz olunca diğeri tam tersi oluyor ablamın ilk kızı çok nazlımdı bu tam cadı:)) benim bebeğimde gaz sıkıştırmazsa uyuyor ama gazı çoksa beş dk da bir uyanıyor, hoca işinide iyi yapmışsın çünkü bebekler nazardan çok huysuzlanıyor ve uykudan ağlayarak uyanıyor anne baba olarak bizlerinde nazarı değiyor
canım huyszulanınca verdim ateşi beklemedim açıkcası o riski eşimde bende göze alamadık bir kere gözümüz korktu komşumda aşıya gitmeden ateş düşürücü şurup veriyormuş bundan sonra bende öyle yapıcam aldırdım şurubu
merhaba ben nisan 2010 annesiyim tesadüfen gördüm yazını evap yazmak istedim.geçen yıl kızıma yaptırdık bu aşıyışıTürkiye ye yeni gelen bir aşı olduğu için şuan devlet aşı takviminde değil zira pnömokok aşısıda ülkemize geldiği ilk yıllarda devlet aşı takvimine almamıştı ama daha sonra aşı yaygınlaştı ve devlet bu aşıyı ücretsiz hale getirdi.rota virüste ilerleyen yıllarda umarım aşı takvimine girer ve her çocuk ücretsiz yararlanır.size nacizane tavsiyem eğer imkanınız varsa mutlaka yaptırın.çünkü kanlı ishal çokda küçümsenecek bir hastalık değil.bir yakınımın 2 yaşında ki kızı kanlı ishale tutulmuştu ve belirli bir süre hastanede yatmak zorunda kaldı.aşı hastalığı tamamen engellemiyor ama en az hasarla ve hızlı şekilde çocuğun hastalığı geçirmesini sağlıyor.biz ileride pişman olmamak adına yaptırdık çünkü hayatta çocuklarımızdan daha değerli hiç birşey yok.sadece paylaşmak istedim.allah uzun ömürler nasip etsin bebeğinize.
sağol canım, dün yine 38'e yaklaşınca öğleden sonra ve akşam olmak üzere 2 kez yarım fitil verdim. akşam düştü ve bir daha çıkmadı çok şükür.
Ben Rota da yaptırdım, oral veriliyor zaten. Çok tartışılıyor ama doktorum önerdi, ben de ishal olması veya ağır geçirmesindense aşı yaptırmayı tercih ederim.
Çok sağolun kızlar ben de yaptırma taraftarıyım eşimi ikna etcem mutlaka.Aysel cim bebeğinin ateşinin düşmesine çok sevindim Allah korusun evlatlarımızı acılarını göstermesin.
Ben yaptırdım canım, yaptırmayıp ne oldu ne olacak diye endişe etmektense yaptırıp içimi rahat tutmayı tercih ettim açıkçası..
haklısın canım...ben de yaptırma taraftarıyım.
arkadaşlar kızım 9 haftalık oldu
kızım 2 gundur kabız gaz ıkınması dışına ıkınması yok ama endişeleniyorum , sizlerde böyle bir durum oldu mu ?
ayrıca kilosu 4 800 58 cm sadece anne sütü ile besleniyor
sizin bebekleriniz nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?