2011 Nisan Anneleri

merhaba güzel anneler.....belki bana çoğunuz kızacaksınız ama bende benim bebeğimin çok uyumasından rahatsız oluyorum.....gelişimi çok güzel ama gece uykusunda 8 saat uyudugu oluyor,gündüz mesela bugün 2 de yattı hala uyuyor (arada ben uykulu şekilde emzirdim tabiki)hastalık olsa uyumaz ama ne bilim buda garip geliyor bana..ilk kızımda çooooooooook çekmiştim acep allah bana ozaman çok acıdıda bunu akıllımı yaptı yoksa anormallik varda doktoramı sorsam ne dersiniz....ne olur kızmayın bana,sizleri anlıyorum,dedim ya ilk kızım çok fenaydı gece uykusunda sabaha kadar 24 kez kalktığını bilirim,ağlamasıda hiç durmazdı..şaşırmam normal değil mi bunda?

Maşallah bebeğine nazar değmesin canım ne güzel ya sana mükafaat bence.Benim de kızım çok iyiydi uykusu falan ama sağolsun oğlum uyku nedir bilmiyor ayakta sallanarak uyuyor yatağa yatırınca uyanıyor..Oğlum doğduğundan ber rüya görmüyorum çünkü uykuya dalamıyorum bile yazık bana yaaa..

bebeğin ne kadar lık arkadaşım , uyandırsan uyanmıyor mu ?

merhaba,ticker factory de bebeğimin gelişim tablosunu hazırladım . sonrasında verilen linkleri kontrol panelinde profilme yapıştırıyorum ama uygun değil diyor
ne yapmam gerekiyor çok uzun geliyor ve linkin hepsini kopyalayamıyorum . yardımcı olursanız sevinirim

demekki ilk bebek nasılsa ikincisi onun tam tersi oluyor.......

bebeğin ne kadar lık arkadaşım , uyandırsan uyanmıyor mu ?

canım benim uyandırim diyom ama ne mümkün gözünden uyku akıyor bende dayanamayıp geri yatırıyorum....bazende şıp diye uyanıveriyor......

allah sabırversin tatlım....ne kadar zor olduğunu çooook iyi bilirim....ben ilk kızımda çok doktorlar gezdim hiçbir şey çıkmadı huyu böyle dendi....inancım olmadığı halde son çare hocaya bile gittim valla.....inanmıcaksınız ama gecede 20 den fazla uyanan kızım hocaya gittiğimin gecesi sadece 2 kez uyanmıştı ama ben şoktayım...kızım uyuyor ama buseferde ben sabaha kadar kıza bişeymi olduda uyuyor diye başında sabahlamıştım...o günü hala bugün yaşamışım gibi hatırlarım.......gittiğide kızım yaklaşık 2 yaşındaydı,düşünün 2 yıl doğru düzgün uyumayan kız bianda uyuyor.....

merhaba canım ben nisan annesi olacakken mart annesi olduğumdan mart anneleri forumundayım ama bugün öylesine bi bakmıştım buraya, sorunu gördüm ve cevaplayayım dedim. linkin hepsini kopyalamayacaksın. http://tickers.........png formatında olacak yani baştan ve sondan biraz kısaltmış oluyosun. umarım yardımcı olur

bebek kaç aylık? gece uyanmadığı için doktora götürmene gerek yok bence ama kontrole gittiğinde sorabilirsin sakıncası olup olmadıığını. bence uyurken zorla uyandırıp uyku düzenini bozma çocuğun ve şükret :)

sağol canım eve gelince fitil verdim ateşlenmedi hamdolsun, çok ağladı kuzum babasına dertlendi:)

canım biz de 2 gün önce yaptırdık aşılarını fitil ya da şurup vermedim saat başı ölçtüm ateşini ve 37yi geçmedi, sen ateşlenmeden mi verdin ?

Dün 2. ay aşılarımızı olduk, gece ateşimiz 38,5'a kadar çıktı ama fitil ve ıslak bez kompresiyle atlattık neyse ki.. Gözümden uyku akıyooo

geçmiş olsun canım, Allah korusun kuzucuklarımızı..

Sağol canım..Biz de çok doktor gezdik bizim gaz sorunumuz vardı yapılacak birşey yok çekeceksiniz birkaç ay dediler kütahya ya gitmiştik görümcem hocaya götürdü bize de o biraz iyi geldi bir de çocuk çok nazara geliyordu..İşte böyle canım sözkonusu çocuklar olunca herşeyi deniyoruz okumak çok iyi geliyor...

Selam kızlar;bebişine rota virüsü aşısı yaptıran var mı?Ben çok kararsızım eşim yaptırmayalım çok gerekli olsaydı devlet karşılardı zorunlu olurdu diyor ben kararsızım siz ne düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…