2011 Nisan Anneleri

slm arkadaşlar nasılsınız.
geçmişi şuan okuyamadım.
oğlumu doktora götürdük ve 120 gr bi hafta içinde zayıflamış.
doktor hemen mama verdi. aptamil 1 i kullanıcaksın
10 gibi meyvesuyu dedi.
1 hafta snrada ikindi öğününde yoğurt vericeksin evde mayalayıp dedi.
4 aylık olduğundada hafiften sebze çorbalarına başlıcaz.
maalesef artık sütüm yetmiyor.
neyse bu zamana kadar sadece süt aldı.
bunada şükür .
şimdi önce memei veriyorum snra 60 cc içiyor mamayı.
sizinkiler kaç cc içiyor.

Canım olsun üzme kendini, ben 1 ay emmişim sonra hep mama, abim de aynı, ikimiz de sağlıklıyız çok şükür.. Allah bebeğine sağlık versin gerisi önemli değil..

cnm niye zayıflamış ki..demekki gerçekten sütün yetmio.ben önceleri günde en fazla 90 yada 60 cc veriodum.bu ara arttırdım.daha rahat hem kendisi hem uyksu..bazen 90 bazen 120 oluo.günde 150 cc verdiim bile oldu.ama ben öyle her öğün arkasından vermedim.ihtiyaç ne zman hissedersem.bazen saatlerce emip doymuo.bi seferde en fazla 90 veriorum.yetmesse başka bi öğünde 60 ya da 90 gene veriorum.ben ce yetmediği yerde illa anne sütü demek mantıksız zaten anne sütü almaya devam ediolar.takviye yapıoruz.benim tek korkum biberona alışıp beni bırakır mı..inşalah bırakmaz.hem mama alan çocuk kendini daha ii toparlar merak etme cnm.

Canım olsun üzme kendini, ben 1 ay emmişim sonra hep mama, abim de aynı, ikimiz de sağlıklıyız çok şükür.. Allah bebeğine sağlık versin gerisi önemli değil..
bnde mamayla büyümüşüm cnm.
çok şükür bi eksiğimiz yok ama işte insan kıyamıyor.

işte demekki sütüm yok.
sıkıyorum göğsümü geliyor ama hiç sağmadım kaç ml çıkıyor diye.
bnde günde 3 kere 60 cc vereyim diyorum
dün iki kere verdim önce göğsümü snrada 60 cc içti. 30 daha yaptım içmedi bi iki yudum aldı.

biz bi kere çok fena pişik olduk ciğer gibi oldu resmen oğlumun poposu.doktor 3 tane krem verdi ama hiç bi işe yaramadı sadece zeytinyağı sürdüm her seferinde ve mutlaka kuruttum.açık bıraktım havalandı.bi dahada yaşamadık çok şükür

cnm üzülme ne güzel 3.5 ay sadece emzirdin.sütünü sağdın mı hiç ne kadar çıkıyo?
ben cumartesiden beri sağıyorum.çünkü benm oğlumda 2 haftada 200 gr almış.şimdi sağıyorum gündürzleri sütüm ne gelirse veriyorum üstünüde 100 ccye tamamlıcak şekğilde mama olarak veriyorum.doktoru 750 cc yemeli günde dedi.duruma göre veriyorum yani.

canım önemli olan doyması aç kalmasın da yavrun ne yapalım, bak biz bu yüzden ne çektik üç gün yoğun bakımda yattı kuzum aç kaldığı için şimdi hep emmek istiyor diyorum yavrum aç kurt gibisin seni aç mı bıraktılar o gün geliyorda aklıma gözümün önünde çırpınışı...

selam kızlar bir süredir kızım iştahsızdı ne beni emiyor ne de mama yiyordu kilo alımı da çok yavaşdı artık iyice piskolojim bozulmaya başlamıştı beni bıraktı diye çok üzülüyordum ne zaman göğsüme yatırsam kıymeti koparıyordu dün doktora götürdük ve idrar tahlili istedi poşeti yapıştırdık ve beklemeye başladık bir süre sonra yapmış mı diye kenarından bir bakayım dedim ve o da idrir rengi o kadar koyu ki kaka kapmış içine karışmış sandım.... doktor sonuca bakınca enfeksiyon var o yüzden iştahsız dedi iğne verdi sabah akşam vurduruyoruz kültür için tekrar idrar verdik sonuç yarın çıkacakcanım kızım kaç gündür neler çekmiş arada birden çok kötü ağlıyordu ne olduğunu anlayamıyorduk idrar yaparken yandığından ağlıyormuş iğneler iyi gelmeye başladı dünden beri baya iyiyiz beni emiyor yetmediği zaman mama veriyorum biraz zayıf bir bebek 72 günlük çıplak olarak 4780 inşallah yakında açığı kapatacaz

öyle cnm yaa çok şükür 3.5 ay emdi.geriside takviyelerle olsun napalım.
şimdi 3 te emzirdim.
saat 5 6 gibi mama vericem. bu sefer mememi vermicem. 90 cc yapayım bakalım hepsini içicekmi
o zaman anlarım bende kaç ml süt olduğunu bi seferde.
sen kaç saatte bir veriyosun.?

bnmki iyiki havale falan geçirmemiş cnm yaa.
allah bütün bebekleri korusun.

mrb cnm geçmiş olsun.
bizde bundan şüphelendik ama idrar tahlilimizde bişey çıkmadı.
kültürünüde yarın alıcaz bakalım ne olucak

yahu bu bebekler gündüz uykusu nedir bilmezler mi? babaannesi geldi, biraz düzelir gibi olmuştu gündüz uyudu, emzik tuttu 1-2 gün falan şimdi bugün yine eski halimize döndük, huysuzluğumuz üzerimizde.. ağladıkça babaanne meme ver diyor vermem diyorum şakayla karışık bana kızıyor saatle meme mi verilirmiş diye. ona bakarsan çocuk emdikten doyduktan sonra da yalanıyor anlatamadım öfff...... bi yandan da seviniyorum eski yüzünü göstermesine, yoksa "sen bakamyosun" muamelesi yapabilirdi valla :))
bu arada hafiften konak olmaya başladı galiba, bu zeytinyağı karbonat karışımı kafada ne kadar bekletiliyor kızlar, biliyor musunuz?

Son düzenleme:

geçmiş olsun, inşallah hemen toparlanır bebecik

ahh cnm yaa çok geçmiş olsun kıyamam ben onu kuzummm.
inşallah en kısa sürede iyileşir bebeğin cnm.

cnm ben 2 saatte bir kendimi sağıyorum oğlumuda 3 saatte bir besliyorum 100 cc olarak.seninki daha büyük 3 saatte 90 cc az gelebilir.kendini bi kere sağmayı denesen cnm?

cnm bizimde şuan konak durumumz var.bugün ikinci kez gene yaptım.ben ilk zeytinyağı karbonat yapmıştım ama tararken karbonatlar çıktı konaklar değil.onun için 2 dir sadece zeytinyağı ile yapıyorum.banyodan önce zeytinyağını sürüp 5 dk bekletiyorum sonrada konak tarağı ile tarıyorum yavaşça.zaten tarak konak doluyo.sonrada güzelce yıkıyorum.

Arkadaşlar ben mayıs annesiyim, oğlum 35 günlük oldu. Size bişey sormak istiyorum; sizin bebekleriniz tam olarak kaç günlükken ilk gülücüklerini atmaya başladı ve başını tutmaya başladı.çok merak ediyorum benimki ne zaman gülmeye başlıyacak diye, sağlık ocağındaki ebe bilinçli olarak bebek 4 aylıkken gülmeye başlar dedi, bana çok geç geldi,daha erken diye biliyordum..

Sağlıklı olsunlar önemli olan bu..Yine sütün varmış sakın canını sıkma canım..

Bende emziriyorum sonra 60 cc mama veriyorum ama ben sadece geceleri veriyorum..

cnm sağma makinem manuel
çok doğru sonuç vermiyo bnce.
chicco markası.
snnki neY?

Bunaldım artık.....Elimle sıkınca süt fışkırıyor..Pompalarla sağınca süt çıkmıyor..Elektrikli de bile damla damla..Ben sağmayı beceremiyorum heralde. (
Gerçekten sinirlerim bozuldu..Süt var sağamıyorum..

bizimki 55 günlük falan 3 haftadır her gülüşümüze gülüyo ondan önceki hafta da zorla arada bir sese ağzına dokunarak gülüyordu, sizinkide bir haftaya en geç başlar gülmeye ama konuşun ağzına çenesine fln dokunun yavaş yavaş gülüyolar bizimki şimdi ağzını aça aça gülüyo ilk zamanlar gülerken dudağı bi yana büzüşüydu, tahmin ediyorum yaında sesli güler

2 aylıktan hafif gülümsemeler başlıyor ama 3.5 alık olunca sen gülünce yüzüne bakınca falan gülüyor artık:)

bnde emziriyorum ardından 60 cc içiyor.
ama gece sadece kendimi veriyorum.
sen neden gece mama veriyosunki?
süt gece daha çok doluyor bnde.

selam canım...kıyamam sana sinirlerini bozma hadi gel bize bebişlerle gezelim biraz moral depolayalım...önümüzdeki hafta kezbanla sana gelebilirizzz..öptüm canım

Bizimki gülüyor maşallah..Bütün gün meme ağzında gece bir şey kalmıyor..Zaten saat 4 de uyuyor..O zaman bir kere mama veriyorum üzerine de meme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…