- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #53.161
kızlar kayınvalidenizle durumlarınız ne ben benimkinle kızım 10 günlükken kavga ettim evime giremior ama yinede huzursuzum eşim arada kalıo ne de olsa.varlığıda yokluğuda dert anlıycanız.
cnm sağma makinem manuel
çok doğru sonuç vermiyo bnce.
chicco markası.
snnki neY?
arkadaşlar size sütle ilgili bi tavsiyem olucak inşş işinize yarar bu hazır toz mayalar varya poğça falan yaparken kullandığımız onlardan sabah öğle akşam 1 çaykaşığı alın üstüne bol su için sütünüz allahın izniyle artacaktır bence bi deneyin bi kaybınız olmaz inşş kazancınız olur
Dün 2. ay aşılarımızı olduk, gece ateşimiz 38,5'a kadar çıktı ama fitil ve ıslak bez kompresiyle atlattık neyse ki.. Gözümden uyku akıyooo
Selam kızlar;bebişine rota virüsü aşısı yaptıran var mı?Ben çok kararsızım eşim yaptırmayalım çok gerekli olsaydı devlet karşılardı zorunlu olurdu diyor ben kararsızım siz ne düşünüyorsunuz?
kızlar 2gün önce saglık ocagına gittim bebegimin bıngıldagının kapanmak üzere oldugunu söyledi devit3kes dedi dün tekrar götürdüm baska hemşire baktı dr götür öyle kez dedi bugun doktora götürdüm kan tahlili istedi kan verdi bebegim nasıl agladı kuzum((( ögleden sonra sonuc alacagım ne olur bişey cıkmasın bu sorunu yasayan varmı birde benım oglan salyesi akıyordu doktor agzına baktı heran diş patlatabilir dedi ve bebegim daha 3aylık 5günlük herseyimiz erken yaaa cok moralim bozuk ne olur bişey cıkmasın dua edin kızlar.......... ((((((((((
bu ateş düşürücüler aşıların etkisini azaltıyomuş diye duymuştum da ben.. yine de iyi yapmışsın tedbiri elden bırakmamak lazım..
hoşgeldin cnmmm.merhaba ben 2010 nisan annesiyim ama 2 gündür 2011 nisan anneleri bölümüne dadandım.yerinizi işgal ettiğim için kusurabakmayın sevgili anneler.
sorununuzu okuyunca cevaplamak istedim.sadece anne sütü ile beslenen bebeklerde kabızlık olmaz.için rahat olsun.çünkü anne sütünü bebekler rahat şekilde hazmettikleri için asla kabızlık yaşanmaz.kilosuda boyuda maşallah gayet güzel.
selam kızlarr.
1 haftadır yoktum tatildeydik dün gece döndük.herşey güzeldi ama ben regl oldum yaaa tatilde.durdu durdu tatili buldu.
oğlumda dün gece biraz rahatsızlandıne güzel tatilde hasta etmedk derken dönüş yolunda hasta oldu.çok hapşırıyo ve burnu tıkalı.doktrumuzu aradık bugün peditus verdi bide burun damlası.şimdi daha ii gibi.inş çabucak düzelir yavrumm.
cnm kusura bakma baya geç oldu cevap ama yoktum burda.
bende medelanın mini elektriklisi var ama inan onunla sağdığımda 3-4 yudum anca çıkıyo.ben medelanın hastane tipini kiraladım 1 aylık belki sütümü artırır diye onun çekimi daha farklı gerçekten.elektrikliyi aldığıma pişmanım bilsem en baştan kiralardım.
çok geçmiş olsun cnm.
Sağol canım. Size de geçmiş olsun, soğuk algınlığı mı acaba ne oldu ki? Ya da terlediyse arabanın klimasından falan etkilenmiş olabilir, acil şifalar diliyorum canım..
Bu arada ben de medela'nın swing modelini kullanıyorum, memnunum; bebek emmesini taklit eden bir çekişi var, hastanedeki de öyleydi yanlış hatırlamıyorsam. Yalnız sağarken belli bir yerden sonra gelmiyor-bitti sanıyorum, biraz devam edersem tekrar gelmeye başlıyor, birkaç dakika daha geliyor ondan sonra bitiyor, belki sizin denediklerinizde de böyle bir şey olabilir. Bir de sağarken diğer elle göğüse masaj yapılırsa o da etkili oluyor süt kanallarının daha iyi boşalmasında.
selam kızlarr.
1 haftadır yoktum tatildeydik dün gece döndük.herşey güzeldi ama ben regl oldum yaaa tatilde.durdu durdu tatili buldu.
oğlumda dün gece biraz rahatsızlandıne güzel tatilde hasta etmedk derken dönüş yolunda hasta oldu.çok hapşırıyo ve burnu tıkalı.doktrumuzu aradık bugün peditus verdi bide burun damlası.şimdi daha ii gibi.inş çabucak düzelir yavrumm.
cnm kusura bakma baya geç oldu cevap ama yoktum burda.
bende medelanın mini elektriklisi var ama inan onunla sağdığımda 3-4 yudum anca çıkıyo.ben medelanın hastane tipini kiraladım 1 aylık belki sütümü artırır diye onun çekimi daha farklı gerçekten.elektrikliyi aldığıma pişmanım bilsem en baştan kiralardım.
ben arada 1 çay kaşığını suyla karıştırıp içiyodum ama fayda görmedim düzenli içince eder belki bende deniyim.
çok geçmiş olsun cnm.
bende yaptırıcam cnm.pazartesi kontrolümüz doktorumuz bize tavsiye etti.
cnm inşallah bişi çıkmaz bizleride haberdar ett.dualarımız seninle.
banada doktorum öle söyledi.aşıdan 4-5 saat sonra ateş çıkarsa verirsin şurubu demişti.öncesinde verilenler aşının etkisini azaltır dedi.
hoşgeldin cnmmm.
sizlerin bilgilerne ihtiyacımız var bizlerin.
canım geçmiş olsun atlatır çabucak merak etme sen.sütünde oğlan hastalandı diye üzüldüğün için azalmış olabilir artar yeniden.çok saol cnm.biraz daha toparlandı gibi.sanırım nezle gibi bişi oldu.arabada hiç klima açmadık ama kaldığımız otelde klimalar çalışıyodu hep odada çalıştırmadık ama otel binasında çalıştığı için içersi soğuk dışarsı sıcak kötü oldu.
süt sağarken bendede aynısı oluyo.önce bi geliyo sonra duruyo sonra azcık daha geliyo ve bitiyo ama bu 20 dk sürüyo.1 göğüs için.2 gündürde baya azalmış sütüm neden böle oldu anlamadım.2 saatte 60 geliyodu şimdi 3 saatte 50 anca sağıyorum.tatilden sonra düzenim bozuldu resmenn yaa
maaşallah canım aferin kızına :))Kızlar çok sevinçliyim yaw, dün eşime "bugün bu kızda bir değişiklik var, büyümüş gibi geliyor gözüme" diyordum, hatta babası da halası da hak verdi, dün kızım ilk kez oyuncağına uzanmayı öğrendi, bugün de iyice bilinçlendi, ellerini kullanmaya başladı bebişim. Şimdilik sadece sağ eliyle uzanıyor :)İnsanın gözünün önünde bebeğinin büyümesi ne tuhaf bir duygu...
ben yaptırdım canım.sonuçta sonradan keşke yaptırsaydım diyeceğime imkan varken yaptırdım.devlete bakarsak ooo...Selam kızlar;bebişine rota virüsü aşısı yaptıran var mı?Ben çok kararsızım eşim yaptırmayalım çok gerekli olsaydı devlet karşılardı zorunlu olurdu diyor ben kararsızım siz ne düşünüyorsunuz?
canım sıkma canını iyi düşün iyi olsunkızlar 2gün önce saglık ocagına gittim bebegimin bıngıldagının kapanmak üzere oldugunu söyledi devit3kes dedi dün tekrar götürdüm baska hemşire baktı dr götür öyle kez dedi bugun doktora götürdüm kan tahlili istedi kan verdi bebegim nasıl agladı kuzum((( ögleden sonra sonuc alacagım ne olur bişey cıkmasın bu sorunu yasayan varmı birde benım oglan salyesi akıyordu doktor agzına baktı heran diş patlatabilir dedi ve bebegim daha 3aylık 5günlük herseyimiz erken yaaa cok moralim bozuk ne olur bişey cıkmasın dua edin kızlar.......... ((((((((((
un helvası iyi hoşta beraberinde bonus gelen kilolar ne olacakkızlar süt yapıcı iki şey keşfettim biriini bilirsiniz karpuz yalnız gazda yapıyor diğeri un helvası acayip süt yapıyor benden söylemesi:))
basolkubra banada sağlık ocağında öyle dediler
fakat ben iki tane ayrı doktora götürdüm yok öyle bişey.
olsa bile başı normal ölçülerde büyüyorsa sorun olmaz dediler.
hem hemşire ne anlar allah aşkına yaa.
bi kaç cahil hemşireyi oturtmuşlar takmışlar bıngıldağa.
moda oldu herkeze aynı şweyi sölüolar dedi doktorumuz.
hem bıngıldağın kesinlikle d vit. ile alakası yok dedi doktor.
kemikleri gelişicek dedi d vit o yuzden dedi.
bu arada ben adet oldum kızlar.
yani 4. ayda oldum.
çok saol cnm.biraz daha toparlandı gibi.sanırım nezle gibi bişi oldu.arabada hiç klima açmadık ama kaldığımız otelde klimalar çalışıyodu hep odada çalıştırmadık ama otel binasında çalıştığı için içersi soğuk dışarsı sıcak kötü oldu.
süt sağarken bendede aynısı oluyo.önce bi geliyo sonra duruyo sonra azcık daha geliyo ve bitiyo ama bu 20 dk sürüyo.1 göğüs için.2 gündürde baya azalmış sütüm neden böle oldu anlamadım.2 saatte 60 geliyodu şimdi 3 saatte 50 anca sağıyorum.tatilden sonra düzenim bozuldu resmenn yaa
Kızlar çok sevinçliyim yaw, dün eşime "bugün bu kızda bir değişiklik var, büyümüş gibi geliyor gözüme" diyordum, hatta babası da halası da hak verdi, dün kızım ilk kez oyuncağına uzanmayı öğrendi, bugün de iyice bilinçlendi, ellerini kullanmaya başladı bebişim. Şimdilik sadece sağ eliyle uzanıyor :)İnsanın gözünün önünde bebeğinin büyümesi ne tuhaf bir duygu...
merhaba herkese annemdeyim giremiyorum epeydir.herkes iyidir umarım öpüyorum
ayy çok heyecanlandım şimdi maaşallah canım bebişine kaç günlük oldu şimdi? bizimkiler ne zaman başlayacak bakalım..
ya bizimki daha oyuncağa falan uzanmıo..3 aylık olcaz...sadece konuşunca gülüo ama bize çok az bakıo..genelde dışarısı ilgisini çekio..yazlıktayız..asma yaprakları çiçekler kızımın arkadaşı..onlara bakıp gülüo..hele bide rüzgar estimi kuduruo sıpa..ama insanlardAn çok nesneler ilgisini çekio..sizin de öle mi..bi tanıdığın 1 hafta büyük oğlu bunun bebek olduunu anlayıp buna güldü falan..bizimki daha obilinçte değil yaaa...
normal canım gecen gun aşımız vardı dr muayaene ederken ılk etrafa bakışlarını ınceledı şimdı bunlar etrafı ızlerler dıkkatlerını çeker dedı.donence tavsıye ederım bır de konuşmasında o da etkılıye ben dün biçocuk sevdim işte bizimkinden 1 hafta büyük devamlı insanların yüzüne bakıo gülüo bizim bebişe güldü..bizimki harketli nesneleri daha çok sevio..bize bakıo ama çok çok konuşmamız lazım dikkati çekmek çok zor..bakıo ama tekrar dikkati dağılıo..öle bi insan gelip oyun yaoınca daha hemen anlamıo bi süre konusunca anlıo..ay ne bilim o çocuk daha bi insanlarla ilgili olunca bizimki nie böle ki dedim..ay şimdiden kıyaslamalara başladımbide bizimki hiç agu demedi.çok ses çıkartıo konuşmak istio gibi ama agu demio.aaa diyı uu dio..değişik ama agulamadı..daha çok bi göz teması kuramaıo kuruo ama uzun süreli değil hemen dikkati dağlıo.bakıo bakmasına da illaki ilgisini çekcez..ay normal mi??
canım oğluna geçmiş olsun, regli dışında umarım tatilin iyi geçmiştir:)
Kızlar çok sevinçliyim yaw, dün eşime "bugün bu kızda bir değişiklik var, büyümüş gibi geliyor gözüme" diyordum, hatta babası da halası da hak verdi, dün kızım ilk kez oyuncağına uzanmayı öğrendi, bugün de iyice bilinçlendi, ellerini kullanmaya başladı bebişim. Şimdilik sadece sağ eliyle uzanıyor :)İnsanın gözünün önünde bebeğinin büyümesi ne tuhaf bir duygu...
Canım çok geçmiş olsun bebişine, hava değişikliğinden olmuştur..
canım geçmiş olsun atlatır çabucak merak etme sen.sütünde oğlan hastalandı diye üzüldüğün için azalmış olabilir artar yeniden.
bizimkinde tutma refleksi hala geçmedi kucağıma aldım mı sıkı sıkı tutuyor düşürecem sanıyo galiba :) bir kaç gündür sesli kahkaya başladı sürelki sesler çıkarmaya çalısıyo kimbilir neler anlatıyo kuzum. simalara da iyice alışmış yabancı biri kucağına aldı mı dudağını büküyo önce sonra da yaygarayı koparıyo bayılıyorum dudaklarının o haline biz kayınvalidemlerle aynı binada oturduğumuz için hepimiz ayrı ayrı konuşuyoruz minnoşumla o yüzden ilgi isteyen bir bebek oldu hiç yalnız kalamıyo yemek yaparken de pusetine koyuyorum hem konuşup hem yemek yapıyorum sadece yeme konusunda üzüyor annesini
normal canım gecen gun aşımız vardı dr muayaene ederken ılk etrafa bakışlarını ınceledı şimdı bunlar etrafı ızlerler dıkkatlerını çeker dedı.donence tavsıye ederım bır de konuşmasında o da etkılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?