- 10 Haziran 2009
- 1.494
- 72
- 358
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #53.181
Arkadaşlar Kadınlar Kulübü'nün Face'deki Linkini Atar Mısınız??
66. gününden beri renkli oyuncağına uzanıyor :) bi de altını değiştirirken çoraplarını veriyoruz sıkı sıkı yapışıyor :)) tabii tam bir bilinçle yapmıyor ama yavaş yavaş öğreniyor kontrol etmeyi.. hele bir de aynaya götürünce gülücükler saçması var ki tadından yenmiyor
uzun bir sürenin ardından herkese merhabaaaaaaaaaaa....
maaşallah canım bebişinebenim kız da aynaya bayılıyo ama daha oyuncaklara uzanıp tutmuyo, eline verirsem bikaç saniye tutuyo o da dediğin gibi bilinçli değil.. o günler de gelecek bakalım
Yasemincim sarı saç da ayrı bi yakışmış sana
slmmmm bende uzun zamandır gıremıyodum,
kızlar benım bebısımınde cok salyası oluo kıyafetı ıslanıo hep sızlerdede varmı?
slmmmm bende uzun zamandır gıremıyodum,
kızlar benım bebısımınde cok salyası oluo kıyafetı ıslanıo hep sızlerdede varmı?
kızlar mrhaaba en son adetımı ayın 24 unde yogun bı sekılde oldum 6 gun surdu. bugun gene yanı 13 gun sonra gene basladııı benım gıbı olanınızz varmı acabaaa? dogum yapalı 2,5 ay oldu..
Selam.. Hoşgeldin tekrar o zaman she35 :))
Kızlar ben hala emzik alıştırması yapıyorum, hani inatlaşıyordum ya, hala vazgeçmedim :))) Burada, alıştırmayı başardık sanıp bir yöntem önermiştim, ama sonra alıştıramadığımı ve o yöntem yüzünden çocuğun huzursuzlandığını yazmıştım, şimdi başka yöntem üzerinde çalışıyorum, başarılı olursa paylaşıcam yine:)) Var mı bizimki gibi hala emzik tutmayan??
Kimi de alıştırma diyor ama çocuk parmağını emmeye meyilli, parmağı bıraktırmak daha zor: kendimden biliyorum :)) Ayrıca sürekli emme istediği zamanlar oluyor, emziğe alışsa rahatlayacaz ikimiz de. Bi de emzik emince gazını daha rahat çıkarıyo gibi geliyo bana yanılıyor muyum bilmiyorum..
Kızlar ben hala emzik alıştırması yapıyorum, hani inatlaşıyordum ya, hala vazgeçmedim :))) Burada, alıştırmayı başardık sanıp bir yöntem önermiştim, ama sonra alıştıramadığımı ve o yöntem yüzünden çocuğun huzursuzlandığını yazmıştım, şimdi başka yöntem üzerinde çalışıyorum, başarılı olursa paylaşıcam yine:)) Var mı bizimki gibi hala emzik tutmayan??
Kimi de alıştırma diyor ama çocuk parmağını emmeye meyilli, parmağı bıraktırmak daha zor: kendimden biliyorum :)) Ayrıca sürekli emme istediği zamanlar oluyor, emziğe alışsa rahatlayacaz ikimiz de. Bi de emzik emince gazını daha rahat çıkarıyo gibi geliyo bana yanılıyor muyum bilmiyorum..
Merhaba herkese...Ben de bir nisan annesiyim ve hamileliğim boyunca sizler sayesinde çok bilgi sahibi oldum...Çok teşekkür ederim....Yazmasam da sizlerle birlikte heyecanlandım bebişimi beklerken...Benim sorunum sütüm çok az...ilk zamanlar vardı şimdi hepten gitti...mama takviyesi değil tamamen mamaya döndük...ama ben ne kadar vermeliyim bilemiyorum...aptamil kullanıyorum doktora sordum fakat inatla ne kadar vermem gerektiğini söylemedi...ne sorduysam sütünü ver,ben bişey diyemem dedi...olsa verecem zaten...neler yapıyorum gelsin diye...3 saatte bir 4 ölçek 120 cc veriyorum...çok gibi geliyor bana...çünkü kusuyor fazla geliyor sanırım...kutunun üstünde 2. ay için yazanı uuyguluyorum ama az verirsem de beslenemez diye korkuyorum...mama kullanan varsa nasıl veriyorsunıuz?Bir de nasıl olduysa doktordan tam çıkarken hipp i öneririm dedi...onu aldım o da topak kalıyor erimek bilmiyor bizimki ağlıyor mamayı beklerken,telaş yapıyorum,mama yerlere dökülüyor ...ayyy çok zor sütün olmaması...Bir yandan kendimi suçluyorum çocuğumun bağışıklığı güçlenemiyecek diye...zor...Herkese bol sütler...
Merhaba herkese...Ben de bir nisan annesiyim ve hamileliğim boyunca sizler sayesinde çok bilgi sahibi oldum...Çok teşekkür ederim....Yazmasam da sizlerle birlikte heyecanlandım bebişimi beklerken...Benim sorunum sütüm çok az...ilk zamanlar vardı şimdi hepten gitti...mama takviyesi değil tamamen mamaya döndük...ama ben ne kadar vermeliyim bilemiyorum...aptamil kullanıyorum doktora sordum fakat inatla ne kadar vermem gerektiğini söylemedi...ne sorduysam sütünü ver,ben bişey diyemem dedi...olsa verecem zaten...neler yapıyorum gelsin diye...3 saatte bir 4 ölçek 120 cc veriyorum...çok gibi geliyor bana...çünkü kusuyor fazla geliyor sanırım...kutunun üstünde 2. ay için yazanı uuyguluyorum ama az verirsem de beslenemez diye korkuyorum...mama kullanan varsa nasıl veriyorsunıuz?Bir de nasıl olduysa doktordan tam çıkarken hipp i öneririm dedi...onu aldım o da topak kalıyor erimek bilmiyor bizimki ağlıyor mamayı beklerken,telaş yapıyorum,mama yerlere dökülüyor ...ayyy çok zor sütün olmaması...Bir yandan kendimi suçluyorum çocuğumun bağışıklığı güçlenemiyecek diye...zor...Herkese bol sütler...
cnm benimde bebişimi emzirme sorunum var emmediğinden sütüm azaldı bende motilium diye bir ilaç kullanmaya başladım biraz sütümü çoğalttı sanki mama da yemiyo böyle bir şeye mecbur kaldım bol su iç elinde şişe ile gez hatta ve stresten uzak dur inşallah sütün çoğalır allah hepimizin yardımcısı olsun
Merhaba, sütün hiç gelmiyor mu canım? Bence az da gelse emzirmeye devam et, emsin ondan sonra üzerine mama verirsin, bazen okuyorum burada forumlarda ısrarla emzirenlerin sütü bir süre sonra normale dönebiliyor canım. Psikolojin de çok önemli, sütüm az diye düşünmektense emzirmeye odaklan, emzirirken bebeğine dokun, hafif hafif okşa, zaten emzirirken izlemeye doyamıyor insan :) Gece uyanıyorsa mutlaka emzir çünkü süt yapan hormon daha çok salgılanıyor geceleri.
Kendini niye suçluyorsun ki herkesin başına gelebilir. Ayrıca süt emmese de mamayla beslenen insanlar da gayet sağlıklı oluyor, daha önce de yazmıştım burada, abim de ben de 1 ay emmişiz sonrası milupa :) gayet de sağlıklıyız...Her anne sütü emen sağlıklı oluyor diye bir şart yok, boşuna bunları düşünüp kendini üzme; bu düşüncelerin sana, bebeğe ve sütüne hiçbir faydası olmaz canım..
Mama miktarı kutunun üzerindeki uygulanır benim bildiğim ama mesela ben bazen sağarak veriyorum ve 3 saatte bir 120 ml içmiyor, 80-90 civarı süt içiyor, üzerini almayıp biberonu çıkarıyor ağzından. Belki seninkine de çok geliyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?