2011 Nisan Anneleri

rica ederim canım, birbirimize her zaman desteğiz, sen canını sıkma..

Mrb kızlar uzun zaman oldu girmeyeli foruma memleketteydik...ayy çok özlemişim sohbetleri...sizi...

Hoşgeldin, herkes tatile gitti heralde kimsenin sesi çıkmıyor :)

benim kız da almıyor inatla, doğduğu günün ertesi vermiştim ne güzel emiyodu cok cok, doktor geldi kızdı çıkardık bi daha da asla almadı..

kızlar mrhaaba en son adetımı ayın 24 unde yogun bı sekılde oldum 6 gun surdu. bugun gene yanı 13 gun sonra gene basladııı benım gıbı olanınızz varmı acabaaa? dogum yapalı 2,5 ay oldu..

bana oldu geçen ay cnm.ilk başta adet gibi oldum sonra kesildi 10 gün sonra bi daha oldum.doktorum normal dedi.

hoşgeldin aramıza tekrar cnm.

hoşgeldin aramıza cnm.
bende aptamil kullanıyorum bebeğim 4 nisan doğumlu yani 3.ayını yeni bitirdi doktorum anne sütü+mama 90 cc 3 saatte dedi.ben arada sağıyorum kendimi.benimde senin gibi sütüm ilk başta çok iidi maşallah ama oğlum küvezde kalıdğı niçin biberona alışmışrtı ve eve gelince az az emdi azaldı sütüm.sakın emzirmeyi bırakma sütün ytoksa bile emzir daha bebeklerimiz çok küçük geri gelir sütün.ben 2 gündür hemen hemen her saatte emzirmeye çalışıyorum mamayı az vermeye çalışıyorum.çünkü mamaya güveniyo bi kaç gün denicem bakalım nasıl olucak.
mamada bende bi kere humana kullandım doktor tavsiye etmişti oda topak topak kalıyodu hiç sevmedim aptamilden çok memnunum.hem 900 gramlığını alıyorum daha karlı oluyo.

bunu ilk defa duydum doktorun mu tavsiye etti cnm?
bende denemek isterim.netten baktım ama mide bağırsak ile ilgili bişi yazıyo hep.

Mrb kızlar uzun zaman oldu girmeyeli foruma memleketteydik...ayy çok özlemişim sohbetleri...sizi...

hoşgeldin cnmmm.

Oof her gün yeni bi dert.. Bugün göğsüm kanadı yaa, Lansinoh kullanıyorum halbuki, ama 2,5 aylık oldu artık diye son günlerde biraz ihmal etmiştim, her emzirme sonrası sürmek yerine 2-3 emzirmede bir sürer olmuştum, dün çok acımıştı bugün farketmeden kanamış. kızımın da midesi mi bulandı nedir emdiğini bi çıkardı kahverengimsi kırmızımsı bi süt ıyyyy... Hala da emmek istiyo bi de. Ben de madecassol aldım onu süreyim bakalım...

Süt yapsın diye kullandığım ilcı eşimin eczacı bir arkadası tavsiye etmiş ikizlerim var bunu kullanıyorum mama verince ye kadar bunu içsin kendini sağsın demiş memnun kaldım ilacdan ayrıca çok su içiyorum en az 3lt

Canım git aktardan saf lanolin al 10 lira bişey, 2.5 ay sürer mi göğüs yarası yazık sana bi de kremlerini sürdüğün halde.. ben kullandım bu saf lanolini bi hafta sonra hiç bi sorunum kalmadı göğüslerimde..

canım ben bunu inceledim aklıma da yattı hani ama ürün açıklamasında kilo belirtmiyo sen 13 kiloya kadar demişsin üzerinde mi yazıyo acaba?

evet cnm ben ürünü daha önce joker mağazasında da incelemiştim kraftın bir modeliyle bunun arasında kalmıştım kraft 8 kg bu 13 demişti görevli bunu tavsiye etmişti bende 13 kg olduğuna şaşırdım kapasitesinin hatta kutunun üzerinde de yazıyor demişti bende hem nette incelemiştim hemde eve gelince kendi ürünümün kutusunun üzerindeyazdığını gördüm 13 kg doğru yani kutusunda yazıyor

Teşekkürler canım .

önce büyük kızım
sonra ben
sonra bebişimiz hasta olduk hep beraber
bebişim hapşırıyo biraz öksürüyo
burnu akıyo
arada ateşi çıkıyo
ıhlamur verdim dün
ilaç vermeden geçer inşallah

havalar da bayaaa ısındı yanıyoruz alev alev hastayız diye kapı baca klima açamıyoruz
anne sütü antibiyotik etkisi gösterir diyorum ama
meme emdiği de yok ki
memeye gelince gülüyor haline bakmadan
burnunda sümükle

ikinci ay aşısında hafif ateşi oldu
ne aşıdan önce ne aşıdan sonra ilaç vermedim
takip ettim sadece

gecmıs olsun canımm,tez zamanda ıyılesırsınız ınsallah...

canım geçmiş olsun bi an önce atlatırsınız inşallah

13 kılo az deılmı ya,bebkler zaten suan 6 kılo 1 yasına kadar anca kullanacaklar..140 tl ye donence aldım fısherprıce keske almasaydımmm..bu salıncagı alsaydım onun yerıneee(((

Arkadaşlar,aranızda salıncak kullanan ve memnun olan var mı? Kızımla yapışık geziyoruz resmen. Salıncak işe yarar diye düşündüm ama ne dersiniz?

Graco Swing N Bounce Two-In-One Ana Kuca-Salncak Friend iin En Uygun Fiyat Garantisi bende aynı siteden bu ürünü aldım gerçekten işini ciddi yapan bi firma ama ben bunu 1 ay oldu alalı dokuz kiloya kadar arkadaşınkinden farkı bu birde titreşimi var iki kademeli çok ama çok memnun kaldım orada uyuyor kendi kendine eğleniyor açıkçası bana vakit kalıyor kolikliykende işe yaramıştı daha öncede yazmıştım bu ürünü buraya tavsiye amaçlı verdiğim paraya hiç acımadım neticede zengin değiliz işe yaraması önemli

kızlar merhaba yaklaşık 1 aydır girmiyorum ama forumda çok ilerleme olmamış herhalde çok kişi giremiyor
nasılsınız valla şu hamilelikteki yazışmalarımızı özledim herkes takır takır yazıyordu yetişemiyorduk bile birbirimizin yazdıklarını okumaya şimdi hepimiz bebişlerle uğraşıyoruz o yüzden bende çok giremiyorum
biz kızımla iyiyiz çok şükür kızım 3 aylık oldu bile
sütümüz çok şükür önceye göre daha iyi maşallah yalnız kızım parmaklarını da emiyo. geceleri de 1 kez kalkıyor
bu arada benim kız 3. ayda 5.880 gr 60 cm olmuş sağlık ocağında baktırdım sizinkiler nasıl?
bir de kızlar her ay özel doktora götürüyomusunuz gerçi sağlık ocağı da aynı işi görüyo ama ben 2 ay götürdüm bu ay götürsem mi bilemedim
hepinizi öptüm

Merhaba arkadaşlar benim yine moralim çok bozuk kızım 2.ay kontrollerinde 600 gr almıştı hastalandı ondandır dedim haftaya 3 aylık olacak dün tarttırdım 3 haftada sadece 160 gr almış şu an 4900 gr bana da çok zayıf görünüyor sadece anne sütü alıyor hiç huzurluğuda yoktu bende hep doyuyor doymasa ağlardı diye düşünüyordum mecburen mamaya başladık önce emziriyorum 2 saat sonra 120 cc mama veriyorum ondan 2 saat sonra yine meme...halbuki ilk 6 ay sadece anne sütü vermek istiyordum sizce neden bu kadar az kilo almış olabilir doktorun sütün azalmış dedi ama göğsümü sıktığımda süt geliyor emmeye başlıyor kısa bir süre sonra memeyi sağa sola çekiştirmeye başlıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…