- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #53.201
Ya sütüm zaman zaman çok az geliyor veriyorum...o zaman boş da olsa vermeye devam...ya içim rahatladı çok teşekkürler gerçekten...bunları duymaya ihtiyacım vardı.insan üzülüyor.Aynen dediğin gibi az da olsa emzirirken ben de 90 veriyordum 3 saatte...demekki doğruymuş çok geliyor 120ml...sütüm hiç olmadığı zaman kutunun üstündekini uygularım, süt olunca 80-90 ideal o zaman...çok teşekkürler tekrar :)
Mrb kızlar uzun zaman oldu girmeyeli foruma memleketteydik...ayy çok özlemişim sohbetleri...sizi...
Selam.. Hoşgeldin tekrar o zaman she35 :))
Kızlar ben hala emzik alıştırması yapıyorum, hani inatlaşıyordum ya, hala vazgeçmedim :))) Burada, alıştırmayı başardık sanıp bir yöntem önermiştim, ama sonra alıştıramadığımı ve o yöntem yüzünden çocuğun huzursuzlandığını yazmıştım, şimdi başka yöntem üzerinde çalışıyorum, başarılı olursa paylaşıcam yine:)) Var mı bizimki gibi hala emzik tutmayan??
Kimi de alıştırma diyor ama çocuk parmağını emmeye meyilli, parmağı bıraktırmak daha zor: kendimden biliyorum :)) Ayrıca sürekli emme istediği zamanlar oluyor, emziğe alışsa rahatlayacaz ikimiz de. Bi de emzik emince gazını daha rahat çıkarıyo gibi geliyo bana yanılıyor muyum bilmiyorum..
kızlar mrhaaba en son adetımı ayın 24 unde yogun bı sekılde oldum 6 gun surdu. bugun gene yanı 13 gun sonra gene basladııı benım gıbı olanınızz varmı acabaaa? dogum yapalı 2,5 ay oldu..
Arkadaşlar Merhaba, eskiden bu sitenin sıkı takipcisiydım ama uzun zamandır girmiyormuşum şimdi fark ettim. benimde oğluşum 3 ayını doldurdu, 1 Nisanda şaka yaptı bize:) tekrar ısınmak için şimdilik bu kadar, biraz eskilere gidip okuyayım, gündemi yakalamak için.
Merhaba herkese...Ben de bir nisan annesiyim ve hamileliğim boyunca sizler sayesinde çok bilgi sahibi oldum...Çok teşekkür ederim....Yazmasam da sizlerle birlikte heyecanlandım bebişimi beklerken...Benim sorunum sütüm çok az...ilk zamanlar vardı şimdi hepten gitti...mama takviyesi değil tamamen mamaya döndük...ama ben ne kadar vermeliyim bilemiyorum...aptamil kullanıyorum doktora sordum fakat inatla ne kadar vermem gerektiğini söylemedi...ne sorduysam sütünü ver,ben bişey diyemem dedi...olsa verecem zaten...neler yapıyorum gelsin diye...3 saatte bir 4 ölçek 120 cc veriyorum...çok gibi geliyor bana...çünkü kusuyor fazla geliyor sanırım...kutunun üstünde 2. ay için yazanı uuyguluyorum ama az verirsem de beslenemez diye korkuyorum...mama kullanan varsa nasıl veriyorsunıuz?Bir de nasıl olduysa doktordan tam çıkarken hipp i öneririm dedi...onu aldım o da topak kalıyor erimek bilmiyor bizimki ağlıyor mamayı beklerken,telaş yapıyorum,mama yerlere dökülüyor ...ayyy çok zor sütün olmaması...Bir yandan kendimi suçluyorum çocuğumun bağışıklığı güçlenemiyecek diye...zor...Herkese bol sütler...
cnm benimde bebişimi emzirme sorunum var emmediğinden sütüm azaldı bende motilium diye bir ilaç kullanmaya başladım biraz sütümü çoğalttı sanki mama da yemiyo böyle bir şeye mecbur kaldım bol su iç elinde şişe ile gez hatta ve stresten uzak dur inşallah sütün çoğalır allah hepimizin yardımcısı olsun
Mrb kızlar uzun zaman oldu girmeyeli foruma memleketteydik...ayy çok özlemişim sohbetleri...sizi...
Oof her gün yeni bi dert.. Bugün göğsüm kanadı yaa, Lansinoh kullanıyorum halbuki, ama 2,5 aylık oldu artık diye son günlerde biraz ihmal etmiştim, her emzirme sonrası sürmek yerine 2-3 emzirmede bir sürer olmuştum, dün çok acımıştı bugün farketmeden kanamış. kızımın da midesi mi bulandı nedir emdiğini bi çıkardı kahverengimsi kırmızımsı bi süt ıyyyy... Hala da emmek istiyo bi de. Ben de madecassol aldım onu süreyim bakalım...
ben varımmmmm..
casaul dream kullanıyorum uzaktan kumandalı bir model otomatik sallanabilme müzik çalabilme ve en önemlisi uzun süreli kullanım imkanı var çocuk 13 kg olana kadar
yapışık gezmekten kurtulmayı bırak kızımın artık gündüzde bir miktarda olsa uyumasına daha çok seviniyorum bu salıncak sayesinde
ve her yerde 230 civarıyken enuygunfiyatgarantisi.com diye bir internet sitesinden 169 liraya aldım havale ile kredi kartınada 173e veriyorlar anında gönderi yaptılar çok sorumlu ve prensipli bir site kesinlikle salıncağıda siteyide tavsiye ederim
evet cnm ben ürünü daha önce joker mağazasında da incelemiştim kraftın bir modeliyle bunun arasında kalmıştım kraft 8 kg bu 13 demişti görevli bunu tavsiye etmişti bende 13 kg olduğuna şaşırdım kapasitesinin hatta kutunun üzerinde de yazıyor demişti bende hem nette incelemiştim hemde eve gelince kendi ürünümün kutusunun üzerindeyazdığını gördüm 13 kg doğru yani kutusunda yazıyor
önce büyük kızım
sonra ben
sonra bebişimiz hasta olduk hep beraber
bebişim hapşırıyo biraz öksürüyo
burnu akıyo
arada ateşi çıkıyo
ıhlamur verdim dün
ilaç vermeden geçer inşallah
havalar da bayaaa ısındı yanıyoruz alev alev hastayız diye kapı baca klima açamıyoruz
anne sütü antibiyotik etkisi gösterir diyorum ama
meme emdiği de yok ki
memeye gelince gülüyor haline bakmadan
burnunda sümükle
ikinci ay aşısında hafif ateşi oldu
ne aşıdan önce ne aşıdan sonra ilaç vermedim
takip ettim sadece
önce büyük kızım
sonra ben
sonra bebişimiz hasta olduk hep beraber
bebişim hapşırıyo biraz öksürüyo
burnu akıyo
arada ateşi çıkıyo
ıhlamur verdim dün
ilaç vermeden geçer inşallah
havalar da bayaaa ısındı yanıyoruz alev alev hastayız diye kapı baca klima açamıyoruz
anne sütü antibiyotik etkisi gösterir diyorum ama
meme emdiği de yok ki
memeye gelince gülüyor haline bakmadan
burnunda sümükle
ikinci ay aşısında hafif ateşi oldu
ne aşıdan önce ne aşıdan sonra ilaç vermedim
takip ettim sadece
evet cnm ben ürünü daha önce joker mağazasında da incelemiştim kraftın bir modeliyle bunun arasında kalmıştım kraft 8 kg bu 13 demişti görevli bunu tavsiye etmişti bende 13 kg olduğuna şaşırdım kapasitesinin hatta kutunun üzerinde de yazıyor demişti bende hem nette incelemiştim hemde eve gelince kendi ürünümün kutusunun üzerindeyazdığını gördüm 13 kg doğru yani kutusunda yazıyor
13 kılo az deılmı ya,bebkler zaten suan 6 kılo 1 yasına kadar anca kullanacaklar..140 tl ye donence aldım fısherprıce keske almasaydımmm..bu salıncagı alsaydım onun yerıneee(((
13 kılo az deılmı ya,bebkler zaten suan 6 kılo 1 yasına kadar anca kullanacaklar..140 tl ye donence aldım fısherprıce keske almasaydımmm..bu salıncagı alsaydım onun yerıneee((([ /QUOTE]
kızlar benİde face' e eklermisiniz MENEKSE MISIRLI
Arkadaşlar,aranızda salıncak kullanan ve memnun olan var mı? Kızımla yapışık geziyoruz resmen. Salıncak işe yarar diye düşündüm ama ne dersiniz?
ben varımmmmm..
casaul dream kullanıyorum uzaktan kumandalı bir model otomatik sallanabilme müzik çalabilme ve en önemlisi uzun süreli kullanım imkanı var çocuk 13 kg olana kadar
yapışık gezmekten kurtulmayı bırak kızımın artık gündüzde bir miktarda olsa uyumasına daha çok seviniyorum bu salıncak sayesinde
ve her yerde 230 civarıyken enuygunfiyatgarantisi.com diye bir internet sitesinden 169 liraya aldım havale ile kredi kartınada 173e veriyorlar anında gönderi yaptılar çok sorumlu ve prensipli bir site kesinlikle salıncağıda siteyide tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?