2011 Nisan Anneleri

evt hep boş burası hamıleyken ne gzl paylaşm yapıyorduk gercıyazın evde kımse olmuyor tatıl felan derken
benım kızım gunduzlerı 10dk uyuyor uyanıyor ama gecelerı uzun uyuyor buna da şukur dıyorum gecen ay çok çektrdı bıze.annem hala bende gecen hafta gtcektı bu seferde bınaya hırsız gırınce yıne bırakamadı bızı tabı bu da benım ışıme geldı yoksa cımcımemle baş edemem hep kucak gunduz kucakta ne uyursa o beşıge bırakıyorum aglıyor peşımden uykusunda çok sıçrıyor

maşallah cnm nazar değmesin.
bizimkide öle biri başında otursun konuşsun hep.bide kahkahayla gülmelerimiz var gıdıklanıyo ve o zaman kahkahayla gülüyo :)
bende hergün dışarı çıkmaya çalışıyorum dediğin gibi bebek arabası puseti ve çantası derken baya zor oluyo ama üşenmemeye çalışıyorum zaten kilolarım aldı başını gidiyo bide üşenip evde oturursam ne olurum bilmiyorum.

ahh cnm o kucak işi çok fena bizde öyleydik ama bundan kurtulmka için daha fazla alışmadan ve aklı kesmeden yere bırakmaya sürekli konuşmaya değişik oyuncaklar almaya başladık ve şuan kurtuldum sayılır.biraz dönencesine bakıyo biraz anakucağı biraz oyun halısı biraz mama sandalyesi birazda ışıklı sesli bi oyuncağı var oyuncakları çekince müzik felan çalıyo onunla oyalanıyoruz.gün geçtikçe daha iiye gidiyo çok şükür.

bu sıcaklarda kucak işi daha zor..

evet karşısına geçip sürekli konuşmanı istiyo di mi? gülüyo bi de yaa, saçmalamaktan ben de kendime güler oldum artık :)))
bu akşam eşimle bir yürüyüş yaptık da, yok ı-ıh, çocuğu alıp çıkmam mümkün değil onu anladım. gecenin 10'unda bile 35 derece falan, sırılsıklam oldum terden. ağustos sonuna kadar yürüyüş haram bize
kucaktan kurtulma konusunda biz de aynı yöntemleri kullanıyoruz, işe yarıyor gibi..

Allah yardımcın olsun canım Antalyadaydın galiba biz Ankarada duramıyoz

canım sen anneni iyi alıkoymuşsun kadını özgürlüğüne kavuştur ahh keşke hep birlikte olsak bende pek anne kuzusuyum nerdeyse 1,5 ay yanımdaydı gitti sonra 2 hafta ben gittim ama çok zor ayrıldık
merak etme anneler gidince kendi düzenine alışıyo bebeğin daha iyi oluyo emin ol

donence sayesınde bıraz beşıkte kalıyor o ışe yaradı ama salıncak puset hıç bırını ıstemıyor

antalyann sıcagıda hıç çekılmıyor bı kaçkere yıkarsın artık çocucu ben gunde ıkı kere yıkıyorum

benım bebgım bıraz kuçuk dogduya teyzesı yıkayamadım kendım annemde geldı kadın daha da gıdemedı şimdı hırsız korkusu derken bır ay daha kalcak.annm gıdınce eşim bu sefer devreye grcek sımdı sadece sevmek ıçın kucaklıyor ama ozamn gorcek gununu

ahh cnm ben bi kere doktora gitmek için saat 2 de çıktım dışarı doktordan eve bile gelemedim arkadaşa girdim hemen inan üstüm su içindeydi.hatta arkadaşla dalga geçtik çocuklara yedek alıyoruz kendimizede lazım diye.

ayyy ben sadece 20 gün yanıma birilerini bulabildim ne zor yanlızlık yaa

Gündüzleri tek oluyorum maalesef yıkayamyorum ama zaten evde klima açık-diğer odada tabii ama evi serin tutmaya yetiyor. Evde terlemiyoruz o yüzden. Yalnız şimdi bir yandan TV izliyorum da, cnntürk'te "hayat gezince güzel-sahilde" diye bir program var, çok moralim bozuldu yaa, plajları falan gösteriyor, bir kere bile denize gidemedim ve çok özlediğimi farkettim şimdi.. Aaah ah Kaş'ım, Büyükçakıl plajım bu yılı bensiz geçiriyor, kızımı da alıp gidebilseydim keşkeee...

Benim de ilk 20 gün annem yanımdaydı babam rahatsızlanınca gitmek zorunda kalmıştı. Yalnızlık berbat... Bazen bunalıma giriyorum resmen ama eşim sayesinde toparlanıyorum biraz..

kızlar benmde kızım uykuda çok sıçrıo neden ki?

Bizimkine de oluyor sıçrıyor ve uyanıyor o yüzden. Ben çözümü kundak yapmakta buldum ama kalın kumaşla değil tülbentle ve sadece kollarının olduğu kısmı sarmalıyorum. Sanırım sırt üstü yatınca oluyor, kaslar gergin durduğundan mıdır nedir..

Bizimkine de oluyor sıçrıyor ve uyanıyor o yüzden. Ben çözümü kundak yapmakta buldum ama kalın kumaşla değil tülbentle ve sadece kollarının olduğu kısmı sarmalıyorum. Sanırım sırt üstü yatınca oluyor, kaslar gergin durduğundan mıdır nedir..[/QUOTE]

sağl canm bi denerim evet kollarını atıp sıçrıo olabilir..

kızlar bebeklerinizi kayınvalidenizden kıskanıyormusunuz ben çok kıskanıorum bide kavgalıyım doğumumda ailemi evimden kovdu falan çok problem yaşattı bana ailemi kıskandı şimdi yüzünü görmek istemiorum ama mecbur kızım 3 aylık oldu 4 defa falan almıştır kucağına alıncada alıorum elinden acıktı uyucak falan diorum ..

Hepimizin az ya da çok sorunu olmuştur heralde onlarla.. Bizimki şehir dışında zaten ama bazen geliyor, o zaman da onun tavırlarına göre tavır takınıyorum, kıskanmıyorum ama o kıskanıyor sanki biraz :))
Aileni evinden nasıl kovar ya nasıl insan bu?

evet canım eşimin aileme ilgisini kıskandı burası benim evim dedi bana tapusu onların biz oturuoruz çok kinliyim onlara kayınpedeim geldi reis benim dedi ama artık evime zor giriyor ailemde onun istediği zaman değil zamanı gelince gitti çıldırdı tabi..

Allah yardımcın olsun ya ne terbiyesizlik. Başınıza kakmak için mi oturtmuş sizi orada?.. kızgın olmakta haklısın, insanın sevmediği birinin kucağına çocuğunu vermesi çok zoooor

Slm kızlar
Benim kızı emzirdim bugün en son 2-2,5 saat önce emmişti...Ben de acıkmıştır diye verdim bi güzel emdi snra hop herşeyi dışarı az falan da değil 5 kere kıyafet değiştirdim kızımı,ben ve babası da birer kere üzerimizi değiştirmek zorunda kaldık...Sorum şu ağlamadan da olsa emziriyor musunuz 2-3 saat geçince yoksa acıkınca ağlar mantığıyla ağlamasını mı bekliyorsunuz???Acaba benimkisi acıkmamış mıydı bu kadar kusmasına çok şaşırdım ve üzüldüm

bebeğin nekdarlık canm benmki 3 ayı bitirdi dr kendi haline bırak artık istediği zaman yesin dedi çok yemiştir senn kide..

selam kızlar geçmişi okuyamadım tatildeyim ve moralim bozuk yardım lütfen..yarım saatte bi emmek isteyen kızım şimdi emmek istemio yukarda okudum dediği gibi arkadaşın iki fırt çekio etrafa bakıo bırakıo..uyuyacakken emio uyandığında uyku sersemi de emio..geceleri emio ama gözü açıkken boğuşuoruz resmen..ben biberonla mama takviyesi yapıodum ondan mı ki?biberonu kestim aç da kalsa mama bi süre vermicem ya da kaşıkla vercem..napabilirim?önceden bu aylarda böle yapabilio bebişler diye okumuştum..bebeği emmeyi reddeden arkadaşlar tekrar aldılar mı naptılar??6 aya kadar emseydi bari zaten günde 1 kere mama veriorum die üzülüodum şimdi bide bu çıktı..etrafımda mama verde doysun diyen herkese çook kızgınımmmm

Aynısını bizim kız 1,5 aylıkken yapmıştı, panikleyip doktora götürmüştüm, tahlillerde bir şey çıkmadı, midesini üşüttük heralde diye düşündük bir daha da olmadı. Kusma değil fışkırmaydı resmen, iki kere öyle çıkarmış, üçüncüde öğürmüş ama bir şey kalmadığı için çıkaramamıştı.. Öncesinde biraz da durgundu o gün..Belki üşütmüş olabilir eğer dediğim gibi çıkarmışsa.. Fazlalık olarak kustuğu azar azar oluyor.
Ben ağlamasını beklemiyorum, 2,5-3 saatte bir emziriyorum. Ağlamasını beklemiyorum.

Seninkine benzer bir durum olarak gazı olduğu zaman boğuşuyor bizimki. Emdiğini de kustuğu oluyor hatta kıvranmaktan. Bazen emmezlik ettiği, az emdiği oluyor, büyüme atağı falan gibi bir şey de olabilir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…