2011 Nisan Anneleri

canım bende senin gibi kollarını kundak yapıp ağzına emzik veriyorum tabi bide ayağımda sallıyorum ama önden önce iyice bi yoruyorum kucakta baya yoruluyo bebek habire pozisyon değiştirince bide yüzükoyun yatır biraz o zaman da yoruluyo sonrada uyuyor şölede bi durum var uykusu oluncada uyumamak için diretiyolar az sabredince emziği elinle tutunca bide sarınca en fazla beş dakka kıpırdanıy sonra uyku moduna giriyo

Ben sallamıyorum, alışmasın boşuna sallamam çünkü.. Ama emziği ağlamadığı sürece dediğin gibi elimle tutuyorum, mecbur kalıyor. Ağlarsa önce alıp sakinleştirmem gerekiyor. T.Hogg'un bahsettiğim yöntemindeki oyalama kısmı da bebeğin yorulmasına denk geliyor. Sonrasında uyumasına uyuyor da yarım saat-45 dakikadan uzun uyumuyo kuzum. Yüzükoyun da yatırıyorum bazen-her zaman izin vermiyor ağlıyor- onda da yine yarım saat/45 dakika falan..

merhaba canım benim kızımda 2 aydır hep 500'er gr alıyor. 5 kilo oldu. Dr. Bu ayda az alırsa idrar tahlili yaparız dedi. Boy 57 cm. (kızım 3 aylık)

merhaba canım benim kızımda 2 aydır hep 500'er gr alıyor. 5 kilo oldu. Dr. Bu ayda az alırsa idrar tahlili yaparız dedi. Boy 57 cm. (kızım 3 aylık)

dün sağlık ocağında boyunu ölçtürdüm 3 haftada 160 gr almış olmasına rağmen boyu 5 cm uzamış 2.ayda 57 idi şimdi 62 cm olmuş

canım parmak emmeyi ebeye sordum benimkide emiyor hatta artık koluna geçti emzik kullandığımız halde ebe engelolma oral dönemde şimdi herşeyi ağzına götürür özellikle ellerini hatta öğürene kadar sokar ağzına edi öylede yapıyorbene çok engel olmuyorum artık tam tersi emmesini engellersen parmak emmeyi bırakmaz dedi

emzikle alakası yok canım gazın gazın aslında dış faktörlerle pek alakası yokmuş bebişlerin bağırsak yapıları tam gelişmediği içinmiş hareketsizlikdi yok yediğin içtiğindi bunlara artık inanmıyorum çünkü gaz yapıcı şeyletr yemediğim halde oluyor slikon uçla emziriyordum tutmadığı içineşim uçtn hava yutuyor ondan gaz oluyor dedi birbuçuk aydır normal emiyor yine aynı ben zinco kullanıyorum şimdi

canım süt için humanayı dene olmdı diyede üzülme önemli olan bebeğin aç kalmaması

benim kız da almıyor inatla, doğduğu günün ertesi vermiştim ne güzel emiyodu cok cok, doktor geldi kızdı çıkardık bi daha da asla almadı..

ay doktora ne veririmi istediğimi, ben emmziğin faydalı olduğunu düşünüyorum

geçmiş olsun canım

Arkadaşlar,aranızda salıncak kullanan ve memnun olan var mı? Kızımla yapışık geziyoruz resmen. Salıncak işe yarar diye düşündüm ama ne dersiniz?

biz aldık beğenmedi sonra ana dizi aldık onda uyuyor ama sürekli sallarsam

ay canım sallamadan uyutmayı başarırsan bana da söyle

geçmiş olsun canım

biz hem sağlık ocağına gidiyoruz hem hastaneye özelde değil devlet hastanesi doktorumuz çok iyi

canım önemli olan aç kalmaması hep diyorum biz ne çektik bebeğim aç kaldı diye hipoglisemi oldu bırak mama olsun

ay canım geçmiş olsun,benimkide kucak hastası ev içinde turluyoruz

aynen dik durmak istiyor

doğru söylemiş doktor:) benimkini alıyorum kucağa oda oda geziyoruz eşyalrın isimlerini söylüyorum ağzı açık izliyor her yeri:)

canım benimkide acıyo bende merak ediyorum, parmak emmesi normalmiş

ay benimkide aynen çekiştiriyor hepde ağrıyan mememedenk geliyor:)

tek göğüs veriyorum

yok canım en fazla onbeş dk sabahın beşinde ayakda

selam kızlar uzunca zamandır yoktuk 25gündür Eskişehirdeydik geldi istanbula oğlum hastalandı kusma ishal çok zormuş bebeklerde hastalık Allah kimseye yaşatmasın bu dönemde kilo kaybıda oldu bakalım pazartesi 3.ay kontrolümüz var ne diyecek doktor biraz baktımda bebişleirmizin hepsi parmak emiyor benmkide öle çok keyif alıyor çekiyorum pijamasına koyuyorum elini çıkarıp buluyor baş parmağı çok gülüyoruz ama soracağım yinede doktorumuza bebişleri kocaman öpüyoruz oğlumunda kardeşlerine selamı var

günde 120 cc süper cnm ne varki onda ben günde 250-300 arası veriyorum.
yarında mesanın dediği şu ilacı alıcam bakalım denicem inşallah işe yarar.

cnm ben en başından beri 2sinide veriyorum çünkü onunla bile doymuyo.doymasıyla alakalı yani.

özlemişim burayı ya facede görüşüyoz ama buranında tadı başkaydı
hoşgeldin cnm buralarıda boş bırakma tatlım.

dün sağlık ocağında boyunu ölçtürdüm 3 haftada 160 gr almış olmasına rağmen boyu 5 cm uzamış 2.ayda 57 idi şimdi 62 cm olmuş
maşallahh cnm boyu baya uzamış ama kilosunuda çok az almış biraz mama desteğiyle hal olur sakın dert etme.

hoşgeldin cnm.
oğluşuna çok geçmiş olsun iyileşti sanırım.pazartesi günüde güzel haberler alırsın inşallah cnm.
bizde öptük sizi

mrb kızlarrr
naıslsınız.
bizde balıkesirde tatildeydik 8 gündür yeni geldik sayılır.
geçmiş okudum.

bnm oğlum artık nerdeyse mama ile besleniyor gibi bişey.
ama ben artık doktor tavsiyesi ile meyve suyu yoğurt ve sebze püresine başladım.
sebze püresini bi kere verdim daha pek beğenmedi ama yedi genede biraz.
bide kavanoz mamalarından veriyorum.onu çok seviyor.
yakındada kaşık mamalarına başlıcam.
ağzınada herşeyden azar azar veriyorum.
çünkü en son doktora gittiğimizde bir haftada 150 gr zayıflamıştı:S
bu beni çok üzdü.

günde toplaM 6 kere falan veriyorum
3 4 keresinde 120 veriyorum.
2 3 keresindede 150 içiyor.
3 saatte bir besliyorum
tracy hogg 4 sattte bir vericeksin 4 aylık olduğunda diyor ama dayanmazki bnm oğlum.

Son düzenleme:

hoşgeldin cnm.
aman sağlıklı olsunlarda mama yesinler.bende çok dert ediyodum sütüm yetmiyo diye ama artık yapıcak bişi olmadığını anladım.bizde 3 saatte bir besleniyoruz doktorumuz öyle dedi.önce emziriyorum peşinden 60 cc mama veriyorum.bizimkide bu şekilde geçen ay 20 günde 600 gr almıştı.bakalım bu ay ne olcak.beslensin büyüsün hasta olmasında oğlum artık yapıcak başka bişi yok.bizde ek gıdalara 5. ay sonunda başlıcaz öle dedi doktorumuz bakalım hayırlısı.

merhaba hanımlar bebeklerınız hayırlı olsun benıde 2010 aralık annesıyım 8 aylık bı kızım var fısher prıce salıncak kullandık subat ayında aldık akvaryum modelı nete yazarsanız görebılırsınız emnıyet kemerlı ıkı yöne sallanabılen bır salıncak kendı kendıne sallanıyor pıllı ısteyen elektırıklıyede cevırtebılır satmayı düşünüyorum kızım artık sıgmıyor çünkü ilgilenen arkadaslar bana mesaj atabılırısınız..ben cok rahat ettım kullanırken.. butun işimi yapabıldım ıykı almısım dedıgım tek sey dıyebılırım. müzikli ısıklı üstünde bırde dönencesı var...

E boş diyip çıkıyosunuz kızlar. Bahsedin bebişlerinizden; sohbet edelim... Aynı anda online olmasak da girdikçe yazıyoruz ama girip bakıp bir şey yazmadan çıkan çok..
Bizim kız baya konuşmaya başladı kızlar, sanki kelimeler ağzının içinde de çıkmaya çalışıyormuş gibi-maşallah :)) Annem bile şaşkın.
2 haftadır da annem buradaydı, yarın gidiyor yine Keşke hep burada olsa.
O gittikten sonra çok sıkılacağım, Antalya çok sıcak dışarı da çıkamıyoruz. Zaten çıkmaya kalksam da puseti, içine konan koltuğu taşımak çok zor geliyor, gözüm yemiyor hiç. Kızıma kanguru aldım geçen haftalarda; ergo baby-epey indirimdeydi, mağazadaki son kanguruyu almayı başardım ama 4 aydan sonra kullanılıyor. En iyisi geniş ve uzunca şallarımı Sling gibi bağlayıp kullanmayı düşünüyorum. En azından sabahları kızımla yürüyüşe çıksam ne güzel olur hem eski formuma dönmeme yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…