2011 Nisan Anneleri

merhaba güzel anne adayları,ben de dün öğrendim hamile olduğumu Allah nasip ederse ben de Nisan annesi olacağım:))
gözünaydın cnm.hayırlısıyla kucağına alırsın inş

bize kan tahlili yapılmadı.sizmi istediniz yoksa dr kendimi yaptı cnm.
maşallah kızınada cnm

cnm yutkunmasından anlarsın sütünü.bazen göğüsler sertleşmez.eğer bebeğin göğsünü boşta emiyosa bence sütün çoğalabilir.çünkü emmekle süt salgılanıyo.bide motilium diye bi ilaç var.normalde mide hapı ama yan etkisi prolaktin hormonunu tükseltiyo.ben ondan içiyortum biraz etki ediyo.istersen dene derim.

arkadaslar keske bırı durumu bılmyenlerıde aydınlatsa kk nede gıren bıırınden bahsedılıyor sanırım bılmek bızımde hakkımız

sut sagma makınalerı ecısından aventı tavsıye ederım

kızlar ben süt olduğunu göğsümün sert oluşundan anlıyorum tabi her zaman olmuyor sabah 4-5 gibi kalkınca sert gibi daha soonra o kadar sert olmuyor gün boyu.bide çekişinden anlıyorum nefes alamıyor çekerken nefes nefese kalıyor. süt olmayınca da habire kendini memeden çekiyor ben veriyorum memeyi o çıkarıyor öyle böyle idare ediyoruz işte

geçen akşam kızımın altını değiştirdim mamasını verdim ağlıyor eşimde ilk defa bu şımardı bırak ağlasın dedi ağlaya ağlaya nereye kadar ağllayacak bakalım dedi ki benim eşim sakın gün boyu ağlatma kızımı diyordu önceden aşırı düşkün. ben de şaşırdım kız ağlıyor ben elime almak istiyorum o bırakmıyor içim acıdı yani. tanıdıklarıma söylesem hepsi şaşırır eşimin yaptığına hepsi ne kadar düşkün olduğunu biliyor herhalde biz kucağa çok alıştırdık kızı hep ilgi istiyor

bize kan tahlili yapılmadı.sizmi istediniz yoksa dr kendimi yaptı cnm.
maşallah kızınada cnm:nazar

kendı yaptı cnım,3 aylıkken yapılması gerekıyomus.ılk dgdugun kanı yuksek olurmus ama daha sonra yavas yavas dusermıs.

aynen cnmmm bnmde öyleydi.
ilk başlarda bebek 2 saat emmesin ölüyordum ağrıdan.
sağlıklı olsunlarda napalımm...

demekki bazen oluyor bazen olmuyor cnm.
ama emzirmeye devam et.
ne kadar emerse o kadar gelir.

kızlar oğlum grip oldu.
burun akıntısı hapşırık tıksırık flnn...
doktora götürdüm peditus verdi.
çok önemli bişey diil dedi.

bugünde dil altı bağını sormaya gidicez.
oğlumun doğuştan dil altı bağı kısa:S
kesickler onu. bakalım ço kküçük bi operasyonmuş.
bi an önce oğlum kurtulsun

gecmis olsun cnm.aman dikat et bebekler grip oldugu zaman cok cabuk bronsite cevirebiliomus.ara ara ihlamur kaynat ver cnm.birde bol bol burun spreyi kullan.ins.cabuk atlatir canm .

çok geçmiş olsun cnm.inşallah kısa sürede iyileşir mete.
dil altı bağının kısa olduğunu nasıl anladılşarki?onadamı bakıyolarmış.inşallah onuda kolay atlatırsınız.

geçmiş olsun cnm
dil altı bağının kısa olduğunu nasıl anladınız

selam kızlarr..neler oluyo ya??hiç anlamadım..kimmiş sahte kimlik??

dün 4. ay aşımız vardı..allaha şükür atlattık hafif bir kırgınlıkla..kızım bu ay 700 gr almış..biraz az gbi..dünden beri sütüm de az sanki taşlaşmıyo göğsüm..ama yutkunma sesi var..azalıo sanırım..mama vermiorum hala ama şu 5. ay dolsaydı ek gıda için..bende gece falan kalkıp bi sürü yedim sütüm az diye..inşallah azalmaz yaa..zaten uykuda ve uykulu emio..bide süt azalmasın..mücadeleye devam..bugün annem açık günlük sütle yoğurt çalmış bi tattırsammı diorum??hep meyve falan tattırdım yoğurda tepkisi ne olurki??ama açık süt olur mu??bence olur yaa..ben zaten kendim de açık süt severim..pastorizelerde koruyucular var sonuçta..bakalım..siz de ne var ne yok?

xxxxx.
maşallah kızına güzel kilo almış.
sütümde azalıyo diye düşünme.göğüsler alışırmış ve taşlaşmazmış bi müddet sonra ama aynı süt miktarı olurmuş gene.yoğurt içinde erken değilmi?6 aydan sonra veriyolar normalde.

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlaar..bi ara yoğun olan topiğimiz bi kaç gündür gene boş..gelenler de yazmadan gidiyo..gelip ce eee diip gitmeyin lütfen..paylaşalım sorunlarımızı..

sağlık ocağında ebemiz ferro sanol verdi ama kabızlık yapar dedi..benim kızım zaten 10 gündür bu konuda sıkıntılı..dün 4 günün sonunda kakasını yaptı..bugün yok..önceden günde 4 5 kere yapardı bez yetiştiremezdim..şimdi 3 4 günde bir..neden oluyoki..sanırım kakanın doymayla ilgisi yok..bezini ıslatması yeterli..allaha şükür bütün bezlerimiz de ıslak..ama kaka yok..ferreo kullanıyım mı kararsız kaldım iice kabız yapar diye..sizler napıyprsunuz??

ben her güüün dışarlardayım..ya bi yerde iftarda..ya çarşıda..ya annemde..ya kayınvalidem de..gez gez..aslında ii oluyo kızım da eğleniyo..pek de düzenini bozmuyorum.gittiğim yere yastık minder gidiyorum..uyku ve emme saatlerimizi atlamıyorum..tek sıkıntı kızım hem sessiz ortam da uyuyo hem sessiz ortam da emio..uyumasını herkes anlıo da..emzirirken de bi odaya çekilip kimseyle konuşmuoyrum biri konuşarak yanıma girmeye çalışınca şşşşşşşş diye hemen başlıorum..çünkü kızoşum hemen gözlerini büyütüp memeyi bırakıverio..zaten ancak uykudan kkalkınca emio die bu zaman dilimini atlamak istemiorum..emdiği de 5 dk..bazen 10..bazen 1 dk emio bi ses olunca hemen pıtt die çıkarıverio..napcan sen em işte yok illa noluo die bakacak meraklı kızım sonra da emmio..

evde oturmam lazım biraz aslında düzeni bozulcak die korkuorum ama nağim hep bişeyler çıkıo..ya birileri iftara çağırıo öğlenden gidiorum yakınlarıma..ya çarşı pazar...inşallah bişe olmaz..kızımda gezekçi oldu ben gibi..

akşama da misafirim var..bebek görmelerim hala bitmedi..

çok anlattım benden bu kadar..bide sütüm az gibi demiştim dün mart annelerinde okudum gidip dut kurusu alıcam deniycem..

kızlar bana acil isme özel ninni linki lazım
cnm google yazsan çıkıyo.

cnm en iisi boşver gez bende çıkıyorum hergün.
bizimkide biri konuştummu hemn bırakıyo memeyi meraklılar çok.
kan damlasını bizede verdi dr ben 3 gün kullandım ama bugn vermedim deniyorum baklım.bizimde kaka sorunumuz var çünkü.4-5 günde yapıyo.

jojopcum; biz demir damlası kullanmıyoruz, ilerde verir mi bilmiyorum o yüzden kabızlık işini de bilmiyorum ama emziriyorsan her gün kayısı yesen faydası olur mu ki?
ya bizim kızı 2 dakika bırakamaz oldum, dönüyordu, şimdi geri dönmeye de başlamış. koltuğu var kemerli, ona koyunca da sıkılıyor anacım iyice yormaya başladı kerataaa

çok geçmiş olsun cnm.inşallah kısa sürede iyileşir mete.
dil altı bağının kısa olduğunu nasıl anladılşarki?onadamı bakıyolarmış.inşallah onuda kolay atlatırsınız.
doktor bize ilk doğduğunda 1. haftaki kontrılünde sölemişti.
ilerde bakarız demişti.
zaten zaman geçtikçe bizde anladık.
dilini dışarı çıkaramıyordu

geçmiş olsun cnm
dil altı bağının kısa olduğunu nasıl anladınız

doktorlar söylüyordu cnm bide bizde anlıyorduk.
diliini dışarı çok çıkaramıyordu.

bugün yaptırdık oğlumun doüğduğu hastanede kızlarr.
ameliyathanede yaptı doktor.
bnm elim ayağım titredi tabi.
doktor sakin ol 10 dk snra bebeğin yanında falan dedi ama ben fena oldummm.
allah büyük dert vermesin tabi.
bi an ne bebekler kalp beyhin vs daha zoır ameliyatlara giriyorlar diye düşnüdüm aLLAH sabır versin onların annelerine.
neysehh doktor 10 dk demişti ama 6 dk. snra oğlum ağlayarak asansör kapısından indi.
ağlamaktan artık hali kalmamış olucakki bid uyku saati gelmitşi zaten yorgun düşmüş.
hemen uyudu bebeğim bnm.
doktor sprey sıkıp yapıcaktı bayıltmadan.
öylede oldu.
başka bi doktora götürdüğümüzde narkoz veririz demişti , anında kaçtım ordan.
ben bile 2 3 ay narkozun etkisinden kurtulamadım bebeğim nasıl dayanır diye düşündüm.
iyiki burda yaptırmışım.
şuan çok şükür bişeyimiz yok.
rahat atlattık
biraz huysuzlandı ama uyuyor şuan.

bu arada eğer yaptırmasaydık ileride konuşma bozukluğu olur dediler doktorlar
yani pelteklik mesela...
r,s vs harfleri çıkaramaz demişti.

slmm kızlarr
primanın yarışmasına katıldık
bizi desteklerseniz seviniriz :))
Prima Yıldızını Arıyor
sitesine girip ''medaa'' diye aratırıp oylarınızı verebilirsiniz :))

life city cim geçmiş olsun bebeğine şimdi yaptırman iyi olmuş

kızlar size süt artırıcı süper bir formül vereyim soğanlı yumurta deneyin pişman olmayacaksınız

benim kızımda sırt üstü yatarken yüzüstü dönebiliyo 3 gündür ve gidiyo ufak ufak

yani hiç yanlız bırakamayacağım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…