- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #53.881
gözünaydın cnm.hayırlısıyla kucağına alırsın inşmerhaba güzel anne adayları,ben de dün öğrendim hamile olduğumu Allah nasip ederse ben de Nisan annesi olacağım:))
bize kan tahlili yapılmadı.sizmi istediniz yoksa dr kendimi yaptı cnm.kızlar ben gecen muayene ye gotudum kızımı doktor kan tahlılı ısteı knı dusuk cıktı.hgb 10,8 kan ılacı verdı.kılosu 6700 olmus..boyunu olcturmedım kan alınack dıe telasa kapıldım.en son ynı gecen ay 62cm idi..ayrıca bu kan ılacı fena lek yapıo.cıkmıyo bıde.
malesef canm emzik almiyor bi turlu.cok denedim olmadi.uyurken deniyorum bugun gogsumu emiyor.ama sut geliyomu yoksa gelmiyomu onu ayirt edemiyorum.cunku sagdigim zaman hic sut olmuyor en fazla 20 ml.cikiyor.bu sekilde hep emzirsem tekrara sutum olurmu.gogus uclarimda artik emerken sizliyor heralde sutum bitiyor deilmi.
cok üzüldüm cnm hakkında hayırlıs inşallah bi problem olmamıştır ailenle eşinle bi daha dönmez misin ya,
Bende burda n söylüyorum facee ulaşamadığı için kkdan farklı kimliklerle giren malum şahisa hakkımı helal etmiyorım üzülme cnm okadar kişinin ahını alan iflah olmaz
aynen cnmmm bnmde öyleydi.yok canm ya, emzirrken gogsumun ucu aciyor.bbek ister emsin isterse ememsin gogsum hic tas gibi olmuyor.sadece ben elimle sikarsam gogsumden sut damliyor.oda su gibi.ilk zamnlar cok guzel sutum vardi,gogsum tas gibi oluyodu.oglum kayra.biberona alistigindan gogsumu almadi ve sonuc sutum yok denecek kadar azaldi.napailim oglum saglikli olsunda mama yerse yesin.
demekki bazen oluyor bazen olmuyor cnm.life_city canım bende bazen oluyor o sızlama bazen olmuyor peki bu ne demek oluyor canım?
ya ben,m 3. ay da doktorum gel takalım dedi 4 ay oldu ve ben hala gitmedim adet de olmadım çok korkuyorum daha önce taktırmıştım utanmasam ağlayacaktım o zaman ki doktorum resmen öldürdü beni çok canımı yakmıştı hatta becerememiş 3 ay sonrada çıkarttı hep ağrım oldu meğer ileri kaçmış saatlerce çıkaracam diye uğraşmıştı hala aklıma o günler geliyor
gecmis olsun cnm.aman dikat et bebekler grip oldugu zaman cok cabuk bronsite cevirebiliomus.ara ara ihlamur kaynat ver cnm.birde bol bol burun spreyi kullan.ins.cabuk atlatir canm .aynen cnmmm bnmde öyleydi.
ilk başlarda bebek 2 saat emmesin ölüyordum ağrıdan.
sağlıklı olsunlarda napalımm...
demekki bazen oluyor bazen olmuyor cnm.
ama emzirmeye devam et.
ne kadar emerse o kadar gelir.
kızlar oğlum grip oldu.
burun akıntısı hapşırık tıksırık flnn...
doktora götürdüm peditus verdi.
çok önemli bişey diil dedi.
bugünde dil altı bağını sormaya gidicez.
oğlumun doğuştan dil altı bağı kısa:S
kesickler onu. bakalım ço kküçük bi operasyonmuş.
bi an önce oğlum kurtulsun
kızlar oğlum grip oldu.
geçmiş olsun cnmaynen cnmmm bnmde öyleydi.
ilk başlarda bebek 2 saat emmesin ölüyordum ağrıdan.
sağlıklı olsunlarda napalımm...
demekki bazen oluyor bazen olmuyor cnm.
ama emzirmeye devam et.
ne kadar emerse o kadar gelir.
kızlar oğlum grip oldu.
selam kızlarr..neler oluyo ya??hiç anlamadım..kimmiş sahte kimlik??
dün 4. ay aşımız vardı..allaha şükür atlattık hafif bir kırgınlıkla..kızım bu ay 700 gr almış..biraz az gbi..dünden beri sütüm de az sanki taşlaşmıyo göğsüm..ama yutkunma sesi var..azalıo sanırım..mama vermiorum hala ama şu 5. ay dolsaydı ek gıda için..bende gece falan kalkıp bi sürü yedim sütüm az diye..inşallah azalmaz yaa..zaten uykuda ve uykulu emio..bide süt azalmasın..mücadeleye devam..bugün annem açık günlük sütle yoğurt çalmış bi tattırsammı diorum??hep meyve falan tattırdım yoğurda tepkisi ne olurki??ama açık süt olur mu??bence olur yaa..ben zaten kendim de açık süt severim..pastorizelerde koruyucular var sonuçta..bakalım..siz de ne var ne yok?
imran kimdi nicki..tadımlık tattırsammı die..kararsızım..inşallah azalmazdediin gibi cnm
cnm google yazsan çıkıyo.kızlar bana acil isme özel ninni linki lazım
selam kızlaar..bi ara yoğun olan topiğimiz bi kaç gündür gene boş..gelenler de yazmadan gidiyo..gelip ce eee diip gitmeyin lütfen..paylaşalım sorunlarımızı..
sağlık ocağında ebemiz ferro sanol verdi ama kabızlık yapar dedi..benim kızım zaten 10 gündür bu konuda sıkıntılı..dün 4 günün sonunda kakasını yaptı..bugün yok..önceden günde 4 5 kere yapardı bez yetiştiremezdim..şimdi 3 4 günde bir..neden oluyoki..sanırım kakanın doymayla ilgisi yok..bezini ıslatması yeterli..allaha şükür bütün bezlerimiz de ıslak..ama kaka yok..ferreo kullanıyım mı kararsız kaldım iice kabız yapar diye..sizler napıyprsunuz??
ben her güüün dışarlardayım..ya bi yerde iftarda..ya çarşıda..ya annemde..ya kayınvalidem de..gez gez..aslında ii oluyo kızım da eğleniyo..pek de düzenini bozmuyorum.gittiğim yere yastık minder gidiyorum..uyku ve emme saatlerimizi atlamıyorum..tek sıkıntı kızım hem sessiz ortam da uyuyo hem sessiz ortam da emio..uyumasını herkes anlıo da..emzirirken de bi odaya çekilip kimseyle konuşmuoyrum biri konuşarak yanıma girmeye çalışınca şşşşşşşş diye hemen başlıorum..çünkü kızoşum hemen gözlerini büyütüp memeyi bırakıverio..zaten ancak uykudan kkalkınca emio die bu zaman dilimini atlamak istemiorum..emdiği de 5 dk..bazen 10..bazen 1 dk emio bi ses olunca hemen pıtt die çıkarıverio..napcan sen em işte yok illa noluo die bakacak meraklı kızım sonra da emmio..
evde oturmam lazım biraz aslında düzeni bozulcak die korkuorum ama nağim hep bişeyler çıkıo..ya birileri iftara çağırıo öğlenden gidiorum yakınlarıma..ya çarşı pazar...inşallah bişe olmaz..kızımda gezekçi oldu ben gibi..
akşama da misafirim var..bebek görmelerim hala bitmedi..
çok anlattım benden bu kadar..bide sütüm az gibi demiştim dün mart annelerinde okudum gidip dut kurusu alıcam deniycem..
doktor bize ilk doğduğunda 1. haftaki kontrılünde sölemişti.çok geçmiş olsun cnm.inşallah kısa sürede iyileşir mete.
dil altı bağının kısa olduğunu nasıl anladılşarki?onadamı bakıyolarmış.inşallah onuda kolay atlatırsınız.
geçmiş olsun cnm
dil altı bağının kısa olduğunu nasıl anladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?