2011 Nisan Anneleri

saol cnm tşk edermm

büyüdükçe daha zor
meteyi yere bi bırakıyorum teee diğer uçta buluyorum beşiktede gece düz yatırıyorum, sabah başka yerde buluyorum

Çok geçmiş olsun, Allah dermansın dert vermesin..

Kızlar Merhaba,

Pazartesi işe başladım, dolayısıyla o günden bugüne sadece okumakla yetiniyorum. İnanın 24 saat yetmiyo... Öğlen 13:30 dan 15:00 e kadar süt iznim var ama o da önce kızımı emzirmekle sonrada diğer göğsümü sağmakla geçiyo.. kendime ayırdığım 5 dakiam kalmadı ama sağlık olsun kızıma feda olsun

Yarın 4. ay aşımızı yaptırıcaz, inş. fazla huysuzlanmaz çünkü ben işte olucam gerçi annem var ona kendimden ço güvenirim... Cumartesi de doktor kontrolümüz var bakalım kızım kaç kilo aldı?

Hepinize sağlıklı günler arkadaşlar, fırsat buldukça yazıcam...

mrb kızlar
bız tatıldeyız yazıklarınızı okuyorum ama cvp yazmaya fırsat bulamıyorum . kızıma açık hava ıyı geldı oncelerı benden başka kımseye gıtmedı ama şimdı ıyız denıze de bır kere soktum hemen çıkardım çok agladı soguk dıye bugun de ayaklarını soktum çıglıgı kopardı soguk dıye normalde suyu sever.ek gıdaya drum başlama dedı ama ben uzum suyu felan verıyorum tadını alsın dıye.ama dr tadınıda almasın dıyor.
lıfe cıty çok gecmış olsun cnm

ben nisan annelerin en baştan beri takipçisiydim ama mart annesi oldum ama gene hep buralardayım
bizim durumlar zor eşimin yurtdışı görevi çıktı biz kalakaldık 2 oğlanla ben neyseki msnden görüşüyoruz kafayı yemek üzereydim kayınvalidem yardıma geldi Allah razı olsun kağan çok gazlı bir bebek huysuzda ama aynı bana benziyor
size süt yapması için tavsiyelerim farkettiğim mutlu olmak ve dinlenmek ve proteinli beslenmek
ibrahim saraçoğlunun üzüm kürü var kitabında onu uyguladım 1 hafta boyunca günde 2 porsiyon beyaz üzüm yenilecek bu kadar
dut kurusu tere çilek tavsiyeleri arasında
Allah hepimize kolaylıklar versin bebişlerimize ve bizlerede sağlık

ben nisan annelerin en baştan beri takipçisiydim ama mart annesi oldum ama gene hep buralardayım
bizim durumlar zor eşimin yurtdışı görevi çıktı biz kalakaldık 2 oğlanla ben neyseki msnden görüşüyoruz kafayı yemek üzereydim kayınvalidem yardıma geldi Allah razı olsun kağan çok gazlı bir bebek huysuzda ama aynı bana benziyor
size süt yapması için tavsiyelerim farkettiğim mutlu olmak ve dinlenmek ve proteinli beslenmek
ibrahim saraçoğlunun üzüm kürü var kitabında onu uyguladım 1 hafta boyunca günde 2 porsiyon beyaz üzüm yenilecek bu kadar
dut kurusu tere çilek tavsiyeleri arasında
Allah hepimize kolaylıklar versin bebişlerimize ve bizlerede sağlık

Allah kolaylık versin canım.Allah tez zamanda kavuştursun. Maşaallah kayınvalidene benimkinin umurunda bile olmaz. İyiki annem var. O benim en büyük destekçim.

çok geçmiş olsun cnm.iyiki anlaşılmış o zaman ilerde daha zor olabilirdi.
rabbim daha büyük acılar yaşatmasın.

işe başlamışsın hayırlı olsun cnm.
çalışan anneler öyle oluyo malesef.rabbim güç verisin sizlere.

cnm ya gerçketen zor bvi durum allah yardımcın olsun.
çokmu kalıcak eşin orda?
tavsiyelerin içinde çok saol cnm.

hatunlar ben geldiiim:))) evimdeyim artık ve bugün ilk kez kızımla yalnız kalıyoruz.artık ne annem ne kayınvalidem var yanımda. anne olduğumu yeni yeni idrak etcem anlayacağınız tayinim çıkmadı...hayırlısı buymuş. ecenaz dün çok dellendi uçakta uyuyamadı akşam erkenden sızdı sabahda doğal olarak erkenden kalktık :) şimdi de direniyor uyumıycam diye... ek gıdalara başladım sayılır.bugün şeftali suyu verdim. kavanoz mamasından sütlaç dededik ama pek sevmedi.muzlu pirinçli muhallebi aldım bakalım akşam onu deniycem. sizler neler veriyorsunuz? birde şu yoğurt işi, inek sütü ile mi mayalıyorsunuz yoksa bebek sütü ile mi?

ben yoğurdu kutu sütten yapıyorum cnm. içinede tatlı olsun diye pekmez ve cicibebe koyuyorum

hoşgeldin cnm.
biz ek gıdalara geçiş yapmadık ama ben yoğurdu mama ile yapmayı düşünüyorum.inek sütü 1 yaşa kadar vermeyn diyolar

ben yoğurdu kutu sütten yapıyorum cnm. içinede tatlı olsun diye pekmez ve cicibebe koyuyorum
hmm anladım canım.bebe büskivisi kansorejen madde içeriyor diye pek tavsiye etmiyorlar.sen doktorun sormuşmuydun?
bu arada çok geçmiş olsun.metehan paşanın en büyük sorunu bu olsun inşallah ömrü boyunca hiç sıkıntı çekmesin. nasıl geçti mi huysuzluğu?
hoşgeldin cnm.
biz ek gıdalara geçiş yapmadık ama ben yoğurdu mama ile yapmayı düşünüyorum.inek sütü 1 yaşa kadar vermeyn diyolar
sağol canımcım bende bilemedim ne yapacağımı mamalarda sonuçta yapay kimyasallar içeriyor

saol cnm tşk edermm
evet huysuzluğ geçti çok şükür.
kızlar bnm oğlum mamayı içmemeye başladı
150 cc şçerkenn 60 cc içiyor
ama ben zorlaa geri kalanınıda veriyorum öyle yada böylee içiriyorum.
acaba dişlerimi çıkıcak diyorum:S

aman cnm herşey kanserojen olmuş:S
doktora sormadım, valla ne yerse onu veriyorum ne yapayım oğlum böyle seviyor.

Dün kızımın 4. ay kontorlü vardı, 700 gr almış kuzum benim dr ayına göre gayet iyi olduğunu söyledi. Fakat ben sütümü yettiremiyorum çünkü işe başladım ve çok yoğun olduğumdan sağma işi çok sıkıntılı oluyo. bi de benim kızım biraz obur o nedenle dr'umuz meyve suları ve yoğurda başlamamızı önerdi. Dün ilk elma suyumuzu içtik kızım çok sevdi :) yoğurdu da dr'umuz kesinlikle mamalardan yapmamı söyledi, paket süt 1 yaşına kadar yasak.
Cuma günü de 5 li karma aşılarımızı olduk, biraz ateş yaptı ama 38i geçmedi çok şükür.. haa buarada dün dr'umuz rotovirüs aşısını da yaptı, önemli bi aşı bu hepiniz yaptırın bence..

bugünlük bu kadar, h.sonu hemen bitti inanın bişiy anlamadım yarın yine iş var

selam mamadan yoğurt nasıl yapılıyo anlamadım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…