- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #53.901
doktor bize ilk doğduğunda 1. haftaki kontrılünde sölemişti.
ilerde bakarız demişti.
zaten zaman geçtikçe bizde anladık.
dilini dışarı çıkaramıyordu
doktorlar söylüyordu cnm bide bizde anlıyorduk.
diliini dışarı çok çıkaramıyordu.
bugün yaptırdık oğlumun doüğduğu hastanede kızlarr.
ameliyathanede yaptı doktor.
bnm elim ayağım titredi tabi.
doktor sakin ol 10 dk snra bebeğin yanında falan dedi ama ben fena oldummm.
allah büyük dert vermesin tabi.
bi an ne bebekler kalp beyhin vs daha zoır ameliyatlara giriyorlar diye düşnüdüm aLLAH sabır versin onların annelerine.
neysehh doktor 10 dk demişti ama 6 dk. snra oğlum ağlayarak asansör kapısından indi.
ağlamaktan artık hali kalmamış olucakki bid uyku saati gelmitşi zaten yorgun düşmüş.
hemen uyudu bebeğim bnm.
doktor sprey sıkıp yapıcaktı bayıltmadan.
öylede oldu.
başka bi doktora götürdüğümüzde narkoz veririz demişti , anında kaçtım ordan.
ben bile 2 3 ay narkozun etkisinden kurtulamadım bebeğim nasıl dayanır diye düşündüm.
iyiki burda yaptırmışım.
şuan çok şükür bişeyimiz yok.
rahat atlattık
biraz huysuzlandı ama uyuyor şuan.
bu arada eğer yaptırmasaydık ileride konuşma bozukluğu olur dediler doktorlar
yani pelteklik mesela...
r,s vs harfleri çıkaramaz demişti.
ben nisan annelerin en baştan beri takipçisiydim ama mart annesi oldum ama gene hep buralardayım
bizim durumlar zor eşimin yurtdışı görevi çıktı biz kalakaldık 2 oğlanla ben neyseki msnden görüşüyoruz kafayı yemek üzereydim kayınvalidem yardıma geldi Allah razı olsun kağan çok gazlı bir bebek huysuzda ama aynı bana benziyor
size süt yapması için tavsiyelerim farkettiğim mutlu olmak ve dinlenmek ve proteinli beslenmek
ibrahim saraçoğlunun üzüm kürü var kitabında onu uyguladım 1 hafta boyunca günde 2 porsiyon beyaz üzüm yenilecek bu kadar
dut kurusu tere çilek tavsiyeleri arasında
Allah hepimize kolaylıklar versin bebişlerimize ve bizlerede sağlık
doktor bize ilk doğduğunda 1. haftaki kontrılünde sölemişti.
ilerde bakarız demişti.
zaten zaman geçtikçe bizde anladık.
dilini dışarı çıkaramıyordu
doktorlar söylüyordu cnm bide bizde anlıyorduk.
diliini dışarı çok çıkaramıyordu.
bugün yaptırdık oğlumun doüğduğu hastanede kızlarr.
ameliyathanede yaptı doktor.
bnm elim ayağım titredi tabi.
doktor sakin ol 10 dk snra bebeğin yanında falan dedi ama ben fena oldummm.
allah büyük dert vermesin tabi.
bi an ne bebekler kalp beyhin vs daha zoır ameliyatlara giriyorlar diye düşnüdüm aLLAH sabır versin onların annelerine.
neysehh doktor 10 dk demişti ama 6 dk. snra oğlum ağlayarak asansör kapısından indi.
ağlamaktan artık hali kalmamış olucakki bid uyku saati gelmitşi zaten yorgun düşmüş.
hemen uyudu bebeğim bnm.
doktor sprey sıkıp yapıcaktı bayıltmadan.
öylede oldu.
başka bi doktora götürdüğümüzde narkoz veririz demişti , anında kaçtım ordan.
ben bile 2 3 ay narkozun etkisinden kurtulamadım bebeğim nasıl dayanır diye düşündüm.
iyiki burda yaptırmışım.
şuan çok şükür bişeyimiz yok.
rahat atlattık
biraz huysuzlandı ama uyuyor şuan.
bu arada eğer yaptırmasaydık ileride konuşma bozukluğu olur dediler doktorlar
yani pelteklik mesela...
r,s vs harfleri çıkaramaz demişti.
Kızlar Merhaba,
Pazartesi işe başladım, dolayısıyla o günden bugüne sadece okumakla yetiniyorum. İnanın 24 saat yetmiyo... Öğlen 13:30 dan 15:00 e kadar süt iznim var ama o da önce kızımı emzirmekle sonrada diğer göğsümü sağmakla geçiyo.. kendime ayırdığım 5 dakiam kalmadı ama sağlık olsun kızıma feda olsun
Yarın 4. ay aşımızı yaptırıcaz, inş. fazla huysuzlanmaz çünkü ben işte olucam gerçi annem var ona kendimden ço güvenirim... Cumartesi de doktor kontrolümüz var bakalım kızım kaç kilo aldı?
Hepinize sağlıklı günler arkadaşlar, fırsat buldukça yazıcam...
ben nisan annelerin en baştan beri takipçisiydim ama mart annesi oldum ama gene hep buralardayım
bizim durumlar zor eşimin yurtdışı görevi çıktı biz kalakaldık 2 oğlanla ben neyseki msnden görüşüyoruz kafayı yemek üzereydim kayınvalidem yardıma geldi Allah razı olsun kağan çok gazlı bir bebek huysuzda ama aynı bana benziyor
size süt yapması için tavsiyelerim farkettiğim mutlu olmak ve dinlenmek ve proteinli beslenmek
ibrahim saraçoğlunun üzüm kürü var kitabında onu uyguladım 1 hafta boyunca günde 2 porsiyon beyaz üzüm yenilecek bu kadar
dut kurusu tere çilek tavsiyeleri arasında
Allah hepimize kolaylıklar versin bebişlerimize ve bizlerede sağlık
hatunlar ben geldiiim:))) evimdeyim artık ve bugün ilk kez kızımla yalnız kalıyoruz.artık ne annem ne kayınvalidem var yanımda. anne olduğumu yeni yeni idrak etcem anlayacağınıztayinim çıkmadı...hayırlısı buymuş. ecenaz dün çok dellendi uçakta uyuyamadı akşam erkenden sızdı sabahda doğal olarak erkenden kalktık :) şimdi de direniyor uyumıycam diye... ek gıdalara başladım sayılır.bugün şeftali suyu verdim. kavanoz mamasından sütlaç dededik ama pek sevmedi.muzlu pirinçli muhallebi aldım bakalım akşam onu deniycem. sizler neler veriyorsunuz? birde şu yoğurt işi, inek sütü ile mi mayalıyorsunuz yoksa bebek sütü ile mi?
hatunlar ben geldiiim:))) evimdeyim artık ve bugün ilk kez kızımla yalnız kalıyoruz.artık ne annem ne kayınvalidem var yanımda. anne olduğumu yeni yeni idrak etcem anlayacağınıztayinim çıkmadı...hayırlısı buymuş. ecenaz dün çok dellendi uçakta uyuyamadı akşam erkenden sızdı sabahda doğal olarak erkenden kalktık :) şimdi de direniyor uyumıycam diye... ek gıdalara başladım sayılır.bugün şeftali suyu verdim. kavanoz mamasından sütlaç dededik ama pek sevmedi.muzlu pirinçli muhallebi aldım bakalım akşam onu deniycem. sizler neler veriyorsunuz? birde şu yoğurt işi, inek sütü ile mi mayalıyorsunuz yoksa bebek sütü ile mi?
hmm anladım canım.bebe büskivisi kansorejen madde içeriyor diye pek tavsiye etmiyorlar.sen doktorun sormuşmuydun?ben yoğurdu kutu sütten yapıyorum cnm. içinede tatlı olsun diye pekmez ve cicibebe koyuyorum
sağol canımcım bende bilemedim ne yapacağımı mamalarda sonuçta yapay kimyasallar içeriyorhoşgeldin cnm.
biz ek gıdalara geçiş yapmadık ama ben yoğurdu mama ile yapmayı düşünüyorum.inek sütü 1 yaşa kadar vermeyn diyolar
ben de nisan annesiyim.yeni katıldım aranıza.merhaba diyeyim dedim.
hmm anladım canım.bebe büskivisi kansorejen madde içeriyor diye pek tavsiye etmiyorlar.sen doktorun sormuşmuydun?
bu arada çok geçmiş olsun.metehan paşanın en büyük sorunu bu olsun inşallah ömrü boyunca hiç sıkıntı çekmesin. nasıl geçti mi huysuzluğu?
sağol canımcım bende bilemedim ne yapacağımı mamalarda sonuçta yapay kimyasallar içeriyor
Dün kızımın 4. ay kontorlü vardı, 700 gr almış kuzum benim dr ayına göre gayet iyi olduğunu söyledi. Fakat ben sütümü yettiremiyorum çünkü işe başladım ve çok yoğun olduğumdan sağma işi çok sıkıntılı oluyo. bi de benim kızım biraz obur o nedenle dr'umuz meyve suları ve yoğurda başlamamızı önerdi. Dün ilk elma suyumuzu içtik kızım çok sevdi :) yoğurdu da dr'umuz kesinlikle mamalardan yapmamı söyledi, paket süt 1 yaşına kadar yasak.
Cuma günü de 5 li karma aşılarımızı olduk, biraz ateş yaptı ama 38i geçmedi çok şükür.. haa buarada dün dr'umuz rotovirüs aşısını da yaptı, önemli bi aşı bu hepiniz yaptırın bence..
bugünlük bu kadar, h.sonu hemen bitti inanın bişiy anlamadım yarın yine iş var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?