- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.581
saolsun ya istanbul gibi yerde tek maaş zor kira biraz destekler bizi
:roflol:doktor hanım bebeğimi korkutacaksınız deseydinkaydirigubbakcemile3haklısın canım ama benim arkadaşım hareketlerini hissettikten sonra bu sefer yarım saat hareket etmese ne oldu acaba diyorum kalkıp yürüyorum hareket ediyorum onu hareket ettirene kadar demiştikafamçokkarıştıbizim bebişlere doğana kadar huzur yok evhamlı anneciklerinden anlaşılan
hoşgeldin aramızaa.s.merhaba anne adayları bende nisan annesi olucam :)
haklısın canım tek maaşla zor, iyi düşünmüş dedecikkaydirigubbakcemile3ben de dede diyebilir miyim acaba kendilerine
haklısın canım nedir bu cocukların cektiği bizden daha doğmadankaydirigubbakcemile3
desin angel:) valla ilk torun ilk yeğen iki tarafında yapsınlar o kadar
herkese merhaba, siteye yeni üye oldum. Topiği de görünce tam bana göre dedim. Ben de 12+2 günlük hamileyim. Sat 27 haziran, beklenen doğum 3 nisan. 2 ay öncesi düşük yapmıştım, sonra tekrar hamile kaldım, o yüzden hep endişeli ve şüpheciyim. Bayramda yolculuk yapıp, izmire ailemin yanına gittim, orada bi ara endişeler sardı, sanki karnımda hiç bir şey yokmuş gibi geldi, apar topar doktorumu aradım, o da sakin olmamı, bir şey olsa tam tersi ağrım olacağını söyledi. Ama psikolojik olarak kötüysen bir doktora gidip, ultrasonda baktır dedi, gidip baktırınca rahatladım:)
bugün de ikili test sonucum için aradılar, sonuç normalmiş, doktorum ekim ortası 4lü test yaptırmamız gerektiğini söyledi. Inşallah o da iyi çıkar.
çatlak konusuna gelince, benim göğüslerim baya bi büyümeye başladı, acısı ve hassasiyeti geçti ama yine de değişiklikler sürüyor. Ben de göğüslerime ve göbeğime badem yağı sürüyorum şimdilik. Doktorum henüz bir şey önermedi. Bir de günde 2 kez göğüslere soğuk duş diye duydum, ama onu yapamıyorum
herkese sağlıklı, mutlu doğumlar diliyorum. Sizlerle her gelişmeyi paylaşmak için sabırsızlanıyorum:))
kızlar bizim dedemiz daire verdi artık yüzüm yok onlardan bişey istemeye ufak tefek yaparlar ama opda alın demem doğumdan sonra ben çalışmayacağım için ordanda gelen kirayı kullanıcaz iyi oldu ama ya oda almalarından daha iyi :)
tabi tatlım tabi ne demek ortaklaşa dedelik yapabilir :roflol: :roflol:
walla bende de her iki taraftanda son torun :)))) benimkinden sonra gelse gelse kardeş gelir :)))) son torun birde erkek olursa yandığımın resmidir... Herkes erkek diye bekliyor .))) hayırlısı... Benim sponsora pek ihtiyacım yok... Eşimin aile şirketi ve mobilya işi yapıyolar zaten..herşeyi istediğim gibi odaya uygun özel yaptıracağım :)))) bebek kıyafetlerini kimseye aldırmaya niyetim yok..o zevki ben yaşayacağım :))))
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım...
kızım daire almıssın daha utanmadan oda istemeyeceksin herhalde... Adamcağız size bir oda değil ömürlük odalar yapmış... Hayrını görün arkadaşım... Nedense dedenize karşı bir kanım kaynadı... Allah allah niye acaba?? Böyle ciğerimden ciğerimden dede diyesim geldi... Ne tuhaf değil mi???
[
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Kurbanda sizden önce gelip dedenin evinde beni görürseniz şaşırmayın, bayramını kutlamam lazım
kurbanda ben yokum memlekete gidicem gel tatlım yokluğumuzdan istifade et olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
oooo dedemize ortak çok çıktı valla tatlım ben hiç beklemezdim çok şaşırttı beni normalde cimridir ama ne olduysa birden anlamadım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Kurbanda sizden önce gelip dedenin evinde beni görürseniz şaşırmayın, bayramını kutlamam lazım
dede bak sen torun bekleyene kadar hazır yetişmiş, büyümüş, okumuş, evlenmiş hatta çocuğu bile olacak kadar hazırı var burda derim:roflol:kazık kadar ne güzel işte kocaman:roflol:
kızlar bizim dedemiz daire verdi artık yüzüm yok onlardan bişey istemeye ufak tefek yaparlar ama opda alın demem doğumdan sonra ben çalışmayacağım için ordanda gelen kirayı kullanıcaz iyi oldu ama ya oda almalarından daha iyi :)
ne olmuşsa iyi olmuş.. Fazla kurcalamamak lazım... Bu arada yeter bu kadar torun... Lütfen diğer arkadaşlar kendisine başka dede bulsunlar...
Maşallah dededeki düşünceye bak, Allah hayırlı etsin tatlım.Allah , bizim de büyük dedemize böyle düşünceleri düşünmeyi nsip etsin :Saruboceq::Saruboceq::1rolleyes:
dedeciğin çok kulağını çınlattım valla arkasından:kedi:hakkını helal etsin. Allah torunuyla muhabbetini arttırsın, yeğenimize daha çok daireler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?