2011 Nisan Anneleri

haklısın canım nedir bu cocukların cektiği bizden daha doğmadankaydirigubbakcemile3

merhaba anne adayları bende nisan annesi olucam :)
hoşgeldin aramızaa.s.
rabbim sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin...

aelous sende hoşgeldin aramızaa.s.
maşalah 2 li testtin güzel çıkmış...
bu arada topikte 2 li testin sonucunu alan ilk sen oldun galiba...

rabbim hepimize bebişimizi sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin...

bizdede ilk torunda anneanne bebişe çeyiz düzer...
ama ekimde kardeşim evleniyor ve çok borç yaptılar....
bir senede bitmez borçları...
bu yüzden ben anneme çok birşey aldırmam...
örgülerini örse yeter....

haklısın canım nedir bu cocukların cektiği bizden daha doğmadankaydirigubbakcemile3

anne ya bi rahat vermedin kim bilir ben dünyaya gelince bana neler yapacaksın der kesin benimki içinden:roflol:ama gerçekten hareketi hissetmek mucizevi birşey. ben arkadaşımın karnına elimi koymuştum nasıl tepiyor sıpaben bile çok duygulanmıştım hele kendiminkini hissedince 3 gün 3 gece ağlarım ruh durumum böyle gidersekaydirigubbakcemile3o haftalara gelince de ee benimki hareket etmedi, ben hissedemedim telaşı saracak bu sefer:kedi:

desin angel:) valla ilk torun ilk yeğen iki tarafında yapsınlar o kadar

walla bende de her iki taraftanda son torun :)))) benimkinden sonra gelse gelse kardeş gelir :)))) son torun birde erkek olursa yandığımın resmidir... Herkes erkek diye bekliyor .))) hayırlısı... Benim sponsora pek ihtiyacım yok... Eşimin aile şirketi ve mobilya işi yapıyolar zaten..herşeyi istediğim gibi odaya uygun özel yaptıracağım :)))) bebek kıyafetlerini kimseye aldırmaya niyetim yok..o zevki ben yaşayacağım :))))

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım...

kızım daire almıssın daha utanmadan oda istemeyeceksin herhalde... Adamcağız size bir oda değil ömürlük odalar yapmış... Hayrını görün arkadaşım... Nedense dedenize karşı bir kanım kaynadı... Allah allah niye acaba?? Böyle ciğerimden ciğerimden dede diyesim geldi... Ne tuhaf değil mi???

[

oooo dedemize ortak çok çıktı valla tatlım ben hiç beklemezdim çok şaşırttı beni normalde cimridir ama ne olduysa birden anlamadım

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Kurbanda sizden önce gelip dedenin evinde beni görürseniz şaşırmayın, bayramını kutlamam lazım

kurbanda ben yokum memlekete gidicem gel tatlım yokluğumuzdan istifade et olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

kurbanda ben yokum memlekete gidicem gel tatlım yokluğumuzdan istifade et olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

dede bak sen torun bekleyene kadar hazır yetişmiş, büyümüş, okumuş, evlenmiş hatta çocuğu bile olacak kadar hazırı var burda derim:roflol:kazık kadar ne güzel işte kocaman:roflol:

dede bak sen torun bekleyene kadar hazır yetişmiş, büyümüş, okumuş, evlenmiş hatta çocuğu bile olacak kadar hazırı var burda derim:roflol:kazık kadar ne güzel işte kocaman:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Maşallah dededeki düşünceye bak, Allah hayırlı etsin tatlım.Allah , bizim de büyük dedemize böyle düşünceleri düşünmeyi nsip etsin :Saruboceq::Saruboceq::1rolleyes:

dedeciğin çok kulağını çınlattım valla arkasından:kedi:hakkını helal etsin. Allah torunuyla muhabbetini arttırsın, yeğenimize daha çok daireler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…