2011 Nisan Anneleri

insallah canım epey bi idrara sıkışıp gitmen gerekiyor bu halde de cok zor oluyorkaydirigubbakcemile3ama zaten idrara sık cıkıyoruz sorun olmaz

hayatım tam bilmiyorum ama bu gittiğinde söyleyecektir sanırım bilmiyorumkismilebebeğin boyuyla anlayabiliyorlar..sakin ol tatlım ya bi de sen gidip görseydin bebişini zemuszemus

hayatım tam bilmiyorum ama bu gittiğinde söyleyecektir sanırım bilmiyorumkismilebebeğin boyuyla anlayabiliyorlar..sakin ol tatlım ya bi de sen gidip görseydin bebişini zemuszemus

Valla bide ben görseydim en azından çenem 1 hafta falan kapanıyor:roflol:Evet geçenkinde boyunu ölçtü. Görünce hemen yazarım zaten hepimiz bi oh çekeriz

allah nasıp ederse bebeklerınıze oda yapmayı dusunuyormusunuz kızlar cok pahalılar ya cokkkk

Valla canım ben düşünmüyorum. Benim bekarlıktan genç odam var onu bir şekilde bebiş için eğlenceli hale getircez. Zaten yeni ev aldık borcumuz var, bebişin de masrafları olacak oda işi şu an bizi zorlar

bende yapıcam oda hatta taa geçen yıldan ikea dan beğenmiştim onu alıcam arkadaşımda yatak odası için bambu sepet var o gelecek görümceminde oğlu 2 yaşına girdi bebek arabası mam sandalyesi ana kucağı ve biton şey ordan gelecek çok pahalılar görümcemin olduğu için kullanırım valla hiç dert etmem onları

bakalım bundan sonra ne diycez?naptın canım kontrole gittin mi bu aralar?ben bugün gördüm bebişimizemuszemus

yok canım 11 ekimde gideceğim... Daha çok varrrr ((( senin bebiş nasıldı? Keyfi yerindemiydi sıpanın :)))

ben yapıcam halası odasına sponsor oldu o alıcak ama önce küçük böle 2-3 aylığa kadar kulanılan beşikler varya onlardan alıcam benim ailem aldırmıyo bebek eve girince yaparsın diyo

oooo... öyle hala herkesin başına :))) benim çocukda hala diyebilir miii ??? :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…