- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.541
saol cnm oyle yapıyımda altan bakmaya gerek kalmasın cunku o aletten cok urkuyorum bır dugum var hep onla bakmıslar ıgrenctı of ya
ınsallah gerek kalmaz bebegım kocaman olmusturdu bana el sallar ınsallahkaydirigubbakcemile3
Evet canım kalp atışını duyduktan sonra doktor hep normal ultrasonla baktı. Gebelik haftam değişecek mi acaba ben en çok onu merak ediyorum. Son kontrolde 1 hafta 5 gün gerideydik. Geç döllenmeden ötürü. Ama daha değişebilir dedi doktor. Ne zaman netleşiyor biliyor musun canım
ay mıde mıde dedınız kızlar bırden mıdem bulanmaya basladı yaaaa
sabahları tost yıyın bence ıyı gelıo
allah nasıp ederse bebeklerınıze oda yapmayı dusunuyormusunuz kızlar cok pahalılar ya cokkkk
valla doğmadan bu kadar pimpirikleniyorum ben doğunca napıcam acaba kızlar sizde duygusallık varmı ben herşeye ağlar oldum
hayatım tam bilmiyorum ama bu gittiğinde söyleyecektir sanırım bilmiyorumkismilebebeğin boyuyla anlayabiliyorlar..sakin ol tatlım ya bi de sen gidip görseydin bebişini zemuszemus
yok şimdi uyku uykuu diyoruz... Yeni modamız :)))
allah nasıp ederse bebeklerınıze oda yapmayı dusunuyormusunuz kızlar cok pahalılar ya cokkkk
Valla bide ben görseydim en azından çenem 1 hafta falan kapanıyor:roflol:Evet geçenkinde boyunu ölçtü. Görünce hemen yazarım zaten hepimiz bi oh çekeriz
sıra sende tatlım cumaya bişey kalmadı biraz daha sabırzemuszemus kaçta kontrolün?
ben yapıcam halası odasına sponsor oldu o alıcak ama önce küçük böle 2-3 aylığa kadar kulanılan beşikler varya onlardan alıcam benim ailem aldırmıyo bebek eve girince yaparsın diyo
Maalesef 7 de. İşten çıkıp oraya gitmem anca 7 yi bulur ama dayanamazsam ve iş yoğunluğum olmazsa şimdiden öğleden sonra izin almayı düşünüyorumsempatiksalakcinni
bakalım bundan sonra ne diycez?naptın canım kontrole gittin mi bu aralar?ben bugün gördüm bebişimizemuszemus
ben yapıcam halası odasına sponsor oldu o alıcak ama önce küçük böle 2-3 aylığa kadar kulanılan beşikler varya onlardan alıcam benim ailem aldırmıyo bebek eve girince yaparsın diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?