- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.561
benim bebişimede teyzesi sponsor oldu ilk torun herkes bişeyler yapmak istiyorkaydirigubbakcemile3
öle valla pay ettim ben iki tarafa ne alıncak diye bi kıyafetlerini ben alıcam sanırım
yok canım 11 ekimde gideceğim... Daha çok varrrr((( senin bebiş nasıldı? Keyfi yerindemiydi sıpanın :)))
oooo... öyle hala herkesin başına :))) benim çocukda hala diyebilir miii ??? :)))
öle valla pay ettim ben iki tarafa ne alıncak diye bi kıyafetlerini ben alıcam sanırım
akşam girmiyorsun ama catlarım ben meraktanyasakkelimeöğlen git bencedekaydirigubbakcemile3
:roflol:evet evet bencede. ben de biri bana bunu desin diye hazır bekliyordumkaydirigubbakcemile3eğer izin koparabilirsem giderim öğlen ama izin alamazsam da akşam nete girerim hiç çatlatırmıyım ben seni
kızlar bizim dedemiz daire verdi artık yüzüm yok onlardan bişey istemeye ufak tefek yaparlar ama opda alın demem doğumdan sonra ben çalışmayacağım için ordanda gelen kirayı kullanıcaz iyi oldu ama ya oda almalarından daha iyi :)
:1hug:sonrada erken randevu verirler meraklanma bir ay beklemezsin test içinsırnaşık şey
hayırlı olsun canım daireden sonra demene gerekyok zaten onu alın bunu alın diyekaydirigubbakcemile3
kızlar bizim dedemiz daire verdi artık yüzüm yok onlardan bişey istemeye ufak tefek yaparlar ama opda alın demem doğumdan sonra ben çalışmayacağım için ordanda gelen kirayı kullanıcaz iyi oldu ama ya oda almalarından daha iyi :)
evet canım aynen öyle ikili test, üçlü test derken sıklıklar artacakhihoyyytayyy ben şimdiden böyleysem kendimi son haftalarda hiç düşünemiyorum bile. Allah tan doktorum inanılmaz sakin ve sessiz bir adam ben böyle panikledikçe beni o kadar iyi dengeliyorki adamın sakinliği karşısında ben mahcup oluyorum:roflol:
hayırlı olsun canım bence de daire çok daha iyi. dedeye de helal olsun vallayerimseniben
eşimde utanmamış baba tapuyuda yap bari üstüme demiş adamcağızda yaparız sonra demiş
Acil sponsor arıyorum :))))
bence hareketleri hissettikce azalıcak endişelerimiz suan elimizde olan tek sey ultrason görüntüsü.benim bu doktor bayan yasıda epey var biraz sert biri gözlüklerinin altından bakıyor bi de ben ultrason masasında yatınca o da basımda dikilip bana öyle bakınca korktum walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?