2011 Nisan Anneleri

akşam girmiyorsun ama catlarım ben meraktanyasakkelimeöğlen git bencedekaydirigubbakcemile3

:roflol:evet evet bencede. ben de biri bana bunu desin diye hazır bekliyordumkaydirigubbakcemile3eğer izin koparabilirsem giderim öğlen ama izin alamazsam da akşam nete girerim hiç çatlatırmıyım ben seni

Herkese merhaba, siteye yeni üye oldum. Topiği de görünce tam bana göre dedim. Ben de 12+2 günlük hamileyim. SAT 27 Haziran, beklenen doğum 3 Nisan. 2 ay öncesi düşük yapmıştım, sonra tekrar hamile kaldım, o yüzden hep endişeli ve şüpheciyim. Bayramda yolculuk yapıp, İzmire ailemin yanına gittim, orada bi ara endişeler sardı, sanki karnımda hiç bir şey yokmuş gibi geldi, Apar topar doktorumu aradım, o da sakin olmamı, bir şey olsa tam tersi ağrım olacağını söyledi. ama psikolojik olarak kötüysen bir doktora gidip, ultrasonda baktır dedi, gidip baktırınca rahatladım:)
Bugün de ikili test sonucum için aradılar, sonuç normalmiş, doktorum Ekim ortası 4lü test yaptırmamız gerektiğini söyledi. İnşallah o da iyi çıkar.
Çatlak konusuna gelince, benim göğüslerim baya bi büyümeye başladı, acısı ve hassasiyeti geçti ama yine de değişiklikler sürüyor. Ben de göğüslerime ve göbeğime badem yağı sürüyorum şimdilik. Doktorum henüz bir şey önermedi. Bir de günde 2 kez göğüslere soğuk duş diye duydum, ama onu yapamıyorum
Herkese sağlıklı, mutlu doğumlar diliyorum. sizlerle her gelişmeyi paylaşmak için sabırsızlanıyorum:))

kızlar bizim dedemiz daire verdi artık yüzüm yok onlardan bişey istemeye ufak tefek yaparlar ama opda alın demem doğumdan sonra ben çalışmayacağım için ordanda gelen kirayı kullanıcaz iyi oldu ama ya oda almalarından daha iyi :)

hayırlı olsun canım daireden sonra demene gerekyok zaten onu alın bunu alın diyekaydirigubbakcemile3

:1hug:sonrada erken randevu verirler meraklanma bir ay beklemezsin test içinsırnaşık şey

evet canım aynen öyle ikili test, üçlü test derken sıklıklar artacakhihoyyytayyy ben şimdiden böyleysem kendimi son haftalarda hiç düşünemiyorum bile. Allah tan doktorum inanılmaz sakin ve sessiz bir adam ben böyle panikledikçe beni o kadar iyi dengeliyorki adamın sakinliği karşısında ben mahcup oluyorum:roflol:

hayırlı olsun canım bence de daire çok daha iyi. dedeye de helal olsun vallayerimseniben

bence hareketleri hissettikce azalıcak endişelerimiz suan elimizde olan tek sey ultrason görüntüsü.benim bu doktor bayan yasıda epey var biraz sert biri gözlüklerinin altından bakıyor bi de ben ultrason masasında yatınca o da basımda dikilip bana öyle bakınca korktum walla

:roflol:doktor hanım bebeğimi korkutacaksınız deseydinkaydirigubbakcemile3haklısın canım ama benim arkadaşım hareketlerini hissettikten sonra bu sefer yarım saat hareket etmese ne oldu acaba diyorum kalkıp yürüyorum hareket ediyorum onu hareket ettirene kadar demiştikafamçokkarıştıbizim bebişlere doğana kadar huzur yok evhamlı anneciklerinden anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…