- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.601
ya kızlar ben kimsenin çizelgesini göremiyorum ayarlardanmı kaynaklı acabaCADIARZU
kullandığın internet tarayıcısından da olabilir tatlım..ben google chrome kullanıyorum bi sıkıntı yok
ya kızlar ben kimsenin çizelgesini göremiyorum ayarlardanmı kaynaklı acabaCADIARZU
anladım sağol canım. insan teknoloji özürlü olunca anlayamayabiliyora.s
anne ya bi rahat vermedin kim bilir ben dünyaya gelince bana neler yapacaksın der kesin benimki içinden:roflol:ama gerçekten hareketi hissetmek mucizevi birşey. ben arkadaşımın karnına elimi koymuştum nasıl tepiyor sıpaben bile çok duygulanmıştım hele kendiminkini hissedince 3 gün 3 gece ağlarım ruh durumum böyle gidersekaydirigubbakcemile3o haftalara gelince de ee benimki hareket etmedi, ben hissedemedim telaşı saracak bu sefer:kedi:
canım bir mesaja alıntı yaptığımızda büyük mesaj yazma sayfamız çıkıyorya...
işte orda gülümsemelerin biraz altında diğer seçenekler diye bir yer var...
orda imzayı göster kutucuğunu işaretlersen çizelgeleri görürsün...
hayatım ilk gebelikklerde zaten gec hissediliyormus..ne aceleci anneleriz yabilmiyorumkismile
ben artık tam görmemiş modundayım, babaannem allah allah ne sabırsızsın, biz 3-4 ay saklardık, kontrolü bırak eve ebe gelirse şanslıydın, sen her ay doktorunu görüyosun daha ne diyor:kedi:haklıdasempatiksalakcinni
babaannemi bilmiyorum ama benim annemde benim gibiymiş bana hamileyken ultrasonda varmıs ama ben göstermemişim 9 ay saklamısım:roflol:benim cocugum bana cekmez insallah:roflol:
Bende yarın 10:30 dr. randevum var...İnşallah herşey yolundadır...
anneannemin intikamını alayım demez inş:roflol:maşallah sendeki de azim 9 ay boyunca süpriz bebek
sorma canım göstermemişimkaydirigubbakcemile3ama ben 3.cocugum annem benm kadar merak etmemiştir..benim bebişim yapmasında insallah yanibilmiyorumkismile bu sefer hiç sormadım ama teste gittiğimde cinsiyetini sorcam.nasıl sorcaktım doktor hanım dan tırstım:roflol:
valla öyle bir anlattınki ben bile görmeden korktum. ayna karşısında alıştırma yap gitmedenkaydirigubbakcemile3
Dün eşimle çarşıya çıktık...Öyle böyle gezerken kendimi bebek eşyaları satan yerde bulduk...Beşiklere baktık...Halamız hediye alacağından bir fiyatlarıda öğrenelim dedik...Çok güzel şeyler var ya...Bayıldım...Neyse akşam oldu eve gitmeden kayınvalideyi ziyarete gittik...Böyle böyle anlattık...Sinirlerimi bozdu...Ben ilk önce doğuraymışım bebek eve girince herşeyi alınırmış...Bende dedimki o öncedenmiş o ben herşeyini alıp hazır bırakıp öyle doğuma gideceğim dedim...Rabbim bana inşallah normal doğumu nasip ederde kimseye muhtaç kalmam yoksa kayınvalide çalışmıyor yanımda kalır yeriz birbirimizi...Bende altta kalmam...Yanıt veririm hep...Annem gelirde çalıştığından hep yanımda olamaz...
Dün eşimle çarşıya çıktık...Öyle böyle gezerken kendimi bebek eşyaları satan yerde bulduk...Beşiklere baktık...Halamız hediye alacağından bir fiyatlarıda öğrenelim dedik...Çok güzel şeyler var ya...Bayıldım...Neyse akşam oldu eve gitmeden kayınvalideyi ziyarete gittik...Böyle böyle anlattık...Sinirlerimi bozdu...Ben ilk önce doğuraymışım bebek eve girince herşeyi alınırmış...Bende dedimki o öncedenmiş o ben herşeyini alıp hazır bırakıp öyle doğuma gideceğim dedim...Rabbim bana inşallah normal doğumu nasip ederde kimseye muhtaç kalmam yoksa kayınvalide çalışmıyor yanımda kalır yeriz birbirimizi...Bende altta kalmam...Yanıt veririm hep...Annem gelirde çalıştığından hep yanımda olamaz...
eşimi götürürüm en kolayı o cekinmez sorar hemenkaydirigubbakcemile3bu sefer nasıl sormadı anlamadım zaten hareketleri görünce unuttu herseyi kıyamamkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?