2011 Nisan Anneleri

ya kızlar ben kimsenin çizelgesini göremiyorum ayarlardanmı kaynaklı acabaCADIARZU

canım bir mesaja alıntı yaptığımızda büyük mesaj yazma sayfamız çıkıyorya...
işte orda gülümsemelerin biraz altında diğer seçenekler diye bir yer var...
orda imzayı göster kutucuğunu işaretlersen çizelgeleri görürsün...

hayatım ilk gebelikklerde zaten gec hissediliyormus..ne aceleci anneleriz yabilmiyorumkismile

çeşitli seçeneklerde imzayı göster diye kutucuğu göremedim canım.Sadece aşağıdaki seçenekler var

Mesajda linkleri otomatik olarak göster
Automatically retrieve titles from external links
Gülümsemeler gösterilmesin

hayatım ilk gebelikklerde zaten gec hissediliyormus..ne aceleci anneleriz yabilmiyorumkismile

ben artık tam görmemiş modundayım, babaannem allah allah ne sabırsızsın, biz 3-4 ay saklardık, kontrolü bırak eve ebe gelirse şanslıydın, sen her ay doktorunu görüyosun daha ne diyor:kedi:haklıdasempatiksalakcinni

babaannemi bilmiyorum ama benim annemde benim gibiymiş bana hamileyken ultrasonda varmıs ama ben göstermemişim 9 ay saklamısım:roflol:benim cocugum bana cekmez insallah:roflol:

ben kaçtım fıstıklar iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr eve gidince girerim yine bugün eşim geç geliyomuş

anneannemin intikamını alayım demez inş:roflol:maşallah sendeki de azim 9 ay boyunca süpriz bebek

sorma canım göstermemişimkaydirigubbakcemile3ama ben 3.cocugum annem benm kadar merak etmemiştir..benim bebişim yapmasında insallah yanibilmiyorumkismile bu sefer hiç sormadım ama teste gittiğimde cinsiyetini sorcam.nasıl sorcaktım doktor hanım dan tırstım:roflol:

Dün eşimle çarşıya çıktık...Öyle böyle gezerken kendimi bebek eşyaları satan yerde bulduk...Beşiklere baktık...Halamız hediye alacağından bir fiyatlarıda öğrenelim dedik...Çok güzel şeyler var ya...Bayıldım...Neyse akşam oldu eve gitmeden kayınvalideyi ziyarete gittik...Böyle böyle anlattık...Sinirlerimi bozdu...Ben ilk önce doğuraymışım bebek eve girince herşeyi alınırmış...Bende dedimki o öncedenmiş o ben herşeyini alıp hazır bırakıp öyle doğuma gideceğim dedim...Rabbim bana inşallah normal doğumu nasip ederde kimseye muhtaç kalmam yoksa kayınvalide çalışmıyor yanımda kalır yeriz birbirimizi...Bende altta kalmam...Yanıt veririm hep...Annem gelirde çalıştığından hep yanımda olamaz...

valla öyle bir anlattınki ben bile görmeden korktum. ayna karşısında alıştırma yap gitmedenkaydirigubbakcemile3

Canım ya düşünmeden konuşmuştur boşver sonuçta senin dediğin olur hiç sinirini bozma ufak tefek şeyler için bebişi düşün

ayy canım seninki kayınvaliden yine benim annem öyle diyor:umursamaz:suan cok mesgul gerci oğlunu evlendiriyor kızını nişanlıyor bi de ben varımm ooo daha bana sıra gelmedi:roflol:

eşimi götürürüm en kolayı o cekinmez sorar hemenkaydirigubbakcemile3bu sefer nasıl sormadı anlamadım zaten hareketleri görünce unuttu herseyi kıyamamkaydirigubbakcemile3

Evet evet iyi fikir. O zaman doktor da birşey diyemez. Kesin sor canım, belki görüyordur da kesinleşmeden söylemek istemiyorduraklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…