2011 Nisan Anneleri

merhaba arkadaslar.. günlerdir yazamıyorum önce annem sonra kardeşim geldi bana baksın diye bursadan ama onlarla gezmekten nasıl yoruldum anlatamam bir saat dahi uzanıp yatamadım bu akşam döndüler:))) bu arada çok feci boğazlarım agrıyor doktor augmentin iç 1 gr lık dedi ama ben cesaret edemedim açıkçası çünkü zaten alfasilin içiyodum böbreklerim yüzünden yeni bitti 4 gün oldu daha 3 ay bile dolmadan iki antibiyotik içmek istemedim. doktorumda içmezsen daha kötü olur dedi napıcam bilemiorum... hayır eşime de sesimi çıkartmıyorum çünkü diyecek gecen pazartesiden beri 1 gün bile evde diildin kosturun durdun.:))))

Kesinlikle erken kalkınca daha çok oluyor bulantı. Ben okul başlamadan önce malum 12'den önce kalkmıyordum mirmirmirmir Çok çok yoktu bulantım idare ediyordum. Tam 13 haftadayız artık azaldı diyecekkken off çok fena sabahları. Bir de ben tutamıyorum kızlar yaa anında çıkarıyorum.

çok geçmiş olsun canım; ballı ıhlamur çayı iç ama sıcak değil ılık olsun inşallah o iyi gelir boğazlarına birkaç gün dene düzelme olmazsa mecburen antibiyotik ama insan gerçekten bişey içmek istemiyor.
geçmiş olsun canım

ipeğimu çok sağol canım içimi rahatlattın; sen de kızını kaldırıyormuşsun maşallah:)))
Rabbim korusun hepimizin meleklerini....

angel canım ben tüp bebekle hamile kaldım daha embriyo transferimden 5 gün önce başlamıştım progestan iğneye ve hala devam ediyorum önümüzdeki hafta bırakıcam sanırım 12.hafta dolunca. o yüzden doktoruna güven tatlım bi sorun olmaz inşallah.ben hiç bunları aklıma getirmiyorum.moralini bozma boşuna canım :))))kaydirigubbakcemile3

çok saol canım... dediğin gibi gerçekten insan bişey içmek istemiyor birde tam bulantılarım azaldı derken sabahtan beri çıkartıp duruyorum ama Allahtan ateşim yok işte ateşlemiyim diye uğraşıp duruyorum..

Gözünaydın canım darısı kontrol gününü bekleyenlere opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim kızlar..Darısı sizlerin başına :ecrin_bebek:

bebişim cok iyi teyzesi büyümüş 3.17 cm olmus tam haftasında ilerliyor dedi doktorumuz..cok şirindi kıpır kıpır..

Kızlar maltofer fol tablet yazmıştı dr bana eczacı tok yazmış üzerine tokmu alıyosunuz sizde:uhm:Ben demir ilaçları aç alınır diye biliyordum siz tokmu alıyosunuz
canım yemekten 2 saat sonra al dedi benim doktorum
slm kızlarrrr
bugün doktora gittim bebişimin kalp atışlarını gördüm sonunda çok mutluyum
Gözün aydın tatlım kiloları takma kafana yarısı şiştir onlar gidince gerçek çıkar ortaya:CüvCüv:
Hoşgeldin aramıza Allahım sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:
Ayşe geçmiş olsun canım ya üzüldüm çok dinlen iyi bak kendine.Bende çok yoruluyorum yığılıp kalmam yakındır bir yerlerde.Uyku düzenimde bozuk iyicekafamçokkarıştı
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine, bencede çok ilaç almaktansa koca karı yöntemleri ile idare et:1rolleyes:

Kızlaaaarrr çok yorgunum bende bugün nöbetçiydim artı seminer vardı 8 de geldim eve ve ayaklarım şişmiş (( Uykuda uyuyamıyorum doğru dürüst ... KAbızlık yine başladı... Artı söylemeyi unuttum galiba dün doktor bana kızdı.Sebebi ise : 1 kilo vermişim :) Şu işe bakın herkes kilo aldı diye fırça yer benimki kilo verdim diye fırçaladı. Bu aydan itibaren ayda 1 kilo alabilirsin dedi... Bende merak etmeyin siz alırım kesin dedim :))) Potansiyel var fazlasıyla ama hala tatlıyla aram yok :umursamaz: neyse bu kadar çok yazmayın ay okumaya yetişemiyorum mafoldumben Görüşürüz yarın akşam.Ayrıca 2li tst sonucum belli olmuş ama ben öğrenemedim yarın öğrenip yazarım sizlere...İyi bakın kendinize ve meleklerinize :lepi:

arkadaşlar merhabalar bende mart ayı annesi olcam inş bugün hemşirenin dediği şeyi söylemeden geçmiyim bebişinizin cinsiyetini öğrenmeye gittiğinizde idrara sıkışık olmanız gerekiyormuş net gözüküyormuş benim gibi cinsiyeti öğrenmeye can atanlar için dipnot

canım bende katkıda bulunmak istedim benimde 4+6 da kese yanında içinde değil ama kanmaalı bölgem vardı 15 gün sonra geçmesine rağmen 12. haftamı bitirmek üzereyim perşembe gunu o gun bırakacağız artık doktorum ne diyorsa oınu yap canım bebnim çok yakın arkadaşımda kadın doğumcu o artık kullansanda zararlıda değil faydalıda dedi ama doktorun ne diyorsa sen onu yap takip eden o dedi canım üzülem artık 12 haftayı atlatınca kanama yoksa düşük ihtimali % 2 lere düşüyor

kızlar günaydın beni dün başıma kötü birşey geldi ultrason dr.gittim bebeğimin kalp atşını 2 kere duyamadı.saatlerce ağladım yıkıldım ya sankii.sonra allaha şükürle olsunki 3. girişimde duyduk ve gördük ben ağlıyrdum diye içimde adeta takla atıyordu ne kadar etkileniyormuş demek kii.bugün kadın doğuma gidecem kızlar bana bol bol dua edin.allahım kimsenin umudunu yarım bırakmasın.şimdi cinsiyeti falan umrumda değil sağlıcakla gelsin yeter diyorum odasınıda takmıyorum çarşafa sarıp koltukta bile uyutursun ya yeter ki sağlıcakla meleklerimize kavuşalım

merehaba kızlar nasılsınız enson temmuz ayında hamile olanlar bölümünden görüsmüştük nasıl gidiyo hamilelik

güleysa canım cok sevindim hem gözlerim dolu dolu okudum hem güldüm allah ssaglıcakla alsın kucagımıza insallah

rabbim hiçbirimizi korktuğumuz yere uğratmasın ve meleklerimizi sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin...

ayy canım dün şoka girdim çok korktum çünkü kalp atımını zaten görmüştük öylesine bakmak için girdik ultrasona dr.göremeyinde kriz tarzı ağlamaya başladım bence ben allah tarafından 'şefkat tokatı' yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…