- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.641
kızlar..hafif şeyler yemelisiniz..ve öğünlere bölün..bi anda yerseniz çıkarırsınız..ufak ufak.. bendede yok mide bulantısı 2 kere kustum birinde limon yedim..o bebiğimin hoşuna gitedi sanırım :) çıkardım..bide sabah erken kalktığım zaman kahvaltıdan sonra..erken kalkınca daha çok olurmuş..
merhaba arkadaslar.. günlerdir yazamıyorum önce annem sonra kardeşim geldi bana baksın diye bursadan ama onlarla gezmekten nasıl yoruldum anlatamam bir saat dahi uzanıp yatamadım bu akşam döndüler:))) bu arada çok feci boğazlarım agrıyor doktor augmentin iç 1 gr lık dedi ama ben cesaret edemedim açıkçası çünkü zaten alfasilin içiyodum böbreklerim yüzünden yeni bitti 4 gün oldu daha 3 ay bile dolmadan iki antibiyotik içmek istemedim. doktorumda içmezsen daha kötü olur dedi napıcam bilemiorum... hayır eşime de sesimi çıkartmıyorum çünkü diyecek gecen pazartesiden beri 1 gün bile evde diildin kosturun durdun.:))))
hayırlısı canım.. ben de haftaya pazartesi ya da salı günü kontrole gidicem.. ense kalınlığı için. akabinde de test vericem.. benim kafama bişey takılıo arkadaşlar.. geçen sormuştum ama yorum yazılmamış hiç. ben gebeliğimin ilk haftalarında azıcık lekelenme olması sebebiyle proluton ampul iğne kullanmıştım. ve hala da devam ediyorum. ancak artık hiç bi sıkıntım yok çok şükür .. nette de progesteron hormon kullanımı iyi değil yazıyor. ama dr. devam et dio. ne yapmalıyım?kafam çok karıık.. please help me!!!
çok geçmiş olsun canım; ballı ıhlamur çayı iç ama sıcak değil ılık olsun inşallah o iyi gelir boğazlarına birkaç gün dene düzelme olmazsa mecburen antibiyotik ama insan gerçekten bişey içmek istemiyor.
geçmiş olsun canım
Gözünaydın canım darısı kontrol gününü bekleyenlere opuyorumnanaktan
Teşekkür ederim kızlar..Darısı sizlerin başına :ecrin_bebek:
maşallah canım yaa:asigim:şükür herşeyde yolunda..
inş tahlinizde güzel çıkar...
ense kalınlığı güzel canım...
ince olması sorun değil diye biliyorum...
kalın olmaması lazımmış...
bebişim cok iyi teyzesi büyümüş 3.17 cm olmus tam haftasında ilerliyor dedi doktorumuz..cok şirindi kıpır kıpır..
canım yemekten 2 saat sonra al dedi benim doktorumKızlar maltofer fol tablet yazmıştı dr bana eczacı tok yazmış üzerine tokmu alıyosunuz sizde:uhm:Ben demir ilaçları aç alınır diye biliyordum siz tokmu alıyosunuz
Gözün aydın tatlım kiloları takma kafana yarısı şiştir onlar gidince gerçek çıkar ortaya:CüvCüv:slm kızlarrrr
bugün doktora gittim bebişimin kalp atışlarını gördüm sonunda çok mutluyum
Hoşgeldin aramıza Allahım sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:Herkese merhaba, siteye yeni üye oldum. Topiği de görünce tam bana göre dedim. Ben de 12+2 günlük hamileyim. SAT 27 Haziran, beklenen doğum 3 Nisan. 2 ay öncesi düşük yapmıştım, sonra tekrar hamile kaldım, o yüzden hep endişeli ve şüpheciyim. Bayramda yolculuk yapıp, İzmire ailemin yanına gittim, orada bi ara endişeler sardı, sanki karnımda hiç bir şey yokmuş gibi geldi, Apar topar doktorumu aradım, o da sakin olmamı, bir şey olsa tam tersi ağrım olacağını söyledi. ama psikolojik olarak kötüysen bir doktora gidip, ultrasonda baktır dedi, gidip baktırınca rahatladım:)
Bugün de ikili test sonucum için aradılar, sonuç normalmiş, doktorum Ekim ortası 4lü test yaptırmamız gerektiğini söyledi. İnşallah o da iyi çıkar.
Çatlak konusuna gelince, benim göğüslerim baya bi büyümeye başladı, acısı ve hassasiyeti geçti ama yine de değişiklikler sürüyor. Ben de göğüslerime ve göbeğime badem yağı sürüyorum şimdilik. Doktorum henüz bir şey önermedi. Bir de günde 2 kez göğüslere soğuk duş diye duydum, ama onu yapamıyorum
Herkese sağlıklı, mutlu doğumlar diliyorum. sizlerle her gelişmeyi paylaşmak için sabırsızlanıyorum:))
Ayşe geçmiş olsun canım ya üzüldüm çok dinlen iyi bak kendine.Bende çok yoruluyorum yığılıp kalmam yakındır bir yerlerde.Uyku düzenimde bozuk iyicekafamçokkarıştıKızlar mrb nasılsınız kusura bakmayın geçmişi okuyamadım...
Bugün çok kötü bir gün geçirdim.Tam derse girmiştim ki midem bulandı ve ben koştur koştur 4. kattan 1.kattaki öretmenler wc sine.İyi düşmedim valla merdivenlerden.Biraz rahatladım istifra edince bu sefer de çok halsiz hissettim kendimi hadi dedim izin alayım sağlık ocağına gitttim içeri giremeden bi de bahçe de kustum.Haydii iyice fena oldum.Sonra eve geldim dinleneyim diye daha apartman kapısına girmeden yine...Allahım kendimden utandım bulduğum yere kustum ıhyyyysempatiksalakcinni
Eve geldim biraz bişeyler yedim hürraaa yine wcakannehirAllahım gerçekten çok zormuş.Kusmuyorum diye diye nazar mı değirdim kendime bilmiyorum.Allah yardımcımız olsun inş:Saruboceq:
3 gün raporluyum evdeyim inş kendime gelirim dua edin kızlar ne olur:Saruboceq:
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine, bencede çok ilaç almaktansa koca karı yöntemleri ile idare et:1rolleyes:merhaba arkadaslar.. günlerdir yazamıyorum önce annem sonra kardeşim geldi bana baksın diye bursadan ama onlarla gezmekten nasıl yoruldum anlatamam bir saat dahi uzanıp yatamadım bu akşam döndüler:))) bu arada çok feci boğazlarım agrıyor doktor augmentin iç 1 gr lık dedi ama ben cesaret edemedim açıkçası çünkü zaten alfasilin içiyodum böbreklerim yüzünden yeni bitti 4 gün oldu daha 3 ay bile dolmadan iki antibiyotik içmek istemedim. doktorumda içmezsen daha kötü olur dedi napıcam bilemiorum... hayır eşime de sesimi çıkartmıyorum çünkü diyecek gecen pazartesiden beri 1 gün bile evde diildin kosturun durdun.:))))
angel canım ben tüp bebekle hamile kaldım daha embriyo transferimden 5 gün önce başlamıştım progestan iğneye ve hala devam ediyorum önümüzdeki hafta bırakıcam sanırım 12.hafta dolunca. o yüzden doktoruna güven tatlım bi sorun olmaz inşallah.ben hiç bunları aklıma getirmiyorum.moralini bozma boşuna canım :))))kaydirigubbakcemile3
kızlar günaydın beni dün başıma kötü birşey geldi ultrason dr.gittim bebeğimin kalp atşını 2 kere duyamadı.saatlerce ağladım yıkıldım ya sankii.sonra allaha şükürle olsunki 3. girişimde duyduk ve gördük ben ağlıyrdum diye içimde adeta takla atıyordu ne kadar etkileniyormuş demek kii.bugün kadın doğuma gidecem kızlar bana bol bol dua edin.allahım kimsenin umudunu yarım bırakmasın.şimdi cinsiyeti falan umrumda değil sağlıcakla gelsin yeter diyorum odasınıda takmıyorum çarşafa sarıp koltukta bile uyutursun ya yeter ki sağlıcakla meleklerimize kavuşalım
merehaba kızlar nasılsınız enson temmuz ayında hamile olanlar bölümünden görüsmüştük nasıl gidiyo hamilelik
güleysa canım cok sevindim hem gözlerim dolu dolu okudum hem güldüm allah ssaglıcakla alsın kucagımıza insallah
rabbim hiçbirimizi korktuğumuz yere uğratmasın ve meleklerimizi sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin...
amin amin amin inşallah canım bir an için kaybettim sandım allahıma şükürler olsun yaaa
ilk hamileliğin möi güleysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?