- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.681
kızlar günaydın beni dün başıma kötü birşey geldi ultrason dr.gittim bebeğimin kalp atşını 2 kere duyamadı.saatlerce ağladım yıkıldım ya sankii.sonra allaha şükürle olsunki 3. girişimde duyduk ve gördük ben ağlıyrdum diye içimde adeta takla atıyordu ne kadar etkileniyormuş demek kii.bugün kadın doğuma gidecem kızlar bana bol bol dua edin.allahım kimsenin umudunu yarım bırakmasın.şimdi cinsiyeti falan umrumda değil sağlıcakla gelsin yeter diyorum odasınıda takmıyorum çarşafa sarıp koltukta bile uyutursun ya yeter ki sağlıcakla meleklerimize kavuşalım
Günaydın kızlar... Umarım hepiniz iyisindir. Dün 2li testin sonucu aldım çok şükür drum çok iyi sonuçların yaşına göre 10kat daha iyi birde buna ultrasonu ekledikmi süper dedi. Cmt günü mide bulantısı ve ateşle acile gidip serum yemiştim. Nedenide kum döküyormuşum. Bol bol su içmem gerektiğini söyledi su içmesine içiyorumda wc le başım dertte iş yerinde çok sorun yaşıyorum bu yüzden...
8 Ekimde tekrar gidicez bakalım bıdığım cinsiyetini göstercekmi beklemek o kadar çok zor geliyor ki sürekli insan görmek durumunu öğrenmek istiyor.
2li test sonucunu alan arkadaşlar var mı aranızda inş hepimizin sonuçları iyi çıkar sağsalim bebişlerimize kavuşuruz....
Gözünaydın duyguş inşallah hepimiz böyle güzel haberler alırız.ne kadarlık senin bebiş canım ?
Amin cnm hepinizden güzel güzel haberler bekliyoruz. bugün 11+5 deyiz senin ne kadarlık?
11 haftadaki bayanlar bulantılarınız devam ediyor mu?
Benimde Usg ye göre 11+6 ama sata göre11+2 bendemi 2'li test için gitsem geç kalmak istemiyorum :uhm:
cranberry senle aynı günümüz, benim drum ekim 1 de çağırdı, gecikmedin bence..
drun çağırmadı mı seni?
Günaydın kızlar pazartesi gittiğimde doktorum beni 7 ekimde çağırdı ense kalınlığı için, ikili testin ne zaman olacağı belirsiz, ben ayın 7 sinde 13 haftalık olacam, ikili test ondan sonraki hafta olur sanırım, çok geç kalmayız demi kızlar.
Günaydın kızlar a.s.
ikili test sonucu alan arkadaşlar hayırlı haberler almanıza sevindim olumunekankayizsmile
Cranberry çok güzel bi yazıydı, bizimle paylaştığın için teşekkürler olumunekankayizsmile
Kızlar ben sürekli acıkıyorum, yemediğim zaman midem bulanıyor kafamçokkarıştı
böyle yemeye devam edersem 50 kilo alırım herhalde kafamçokkarıştı
Gece karnım acıkmış olarak uyanıyorum, yemeden uyumaya çalışıyorum
ama imkansız kalkıp meyve yada yoğurt tarzı bişiler yiyorum..
Sizde bu acıkma, mide kazınma durumu nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?