2011 Nisan Anneleri

sağlık ocağına kayıttan bahsetmişsiniz..
evet kayıt olmak gerekiyormuş,gerekli aşıları yaptırabilmek ve takip için..
bende geçen grip olduğumda gittiğimde hamile olduğumu söyleyinde
hemen kaydını yapalım dediler..
gerekli bilgiler alındı anne ve bababayla ilgili,hamilelik bilgileri..vs.
ayrıca tetanoz aşısı içinde gün verdiler,birde kontroller için..

Bilmiyorum ki acaba bölge bölge olan bişi mi bu bilmiyorumkismile bi ara uğrayıp sor istersen, yada kendi doktoruna sor belki bi fikri vardır?

bende birara uğrayıpta kayıp yaptırayım en iyisi...

sağolun kızlaropuyorumnanaktan

kızlar 2 çocuk annesi bir arkadaşımın uyarıları aktarayım size de..
doğruluğu konusunda bişey diyemem tabi,ama ben dr. soracağım tabiki..
biliyorsunuz ki soda ama gerçek soda çok yararlı ve günde 2 ad.içilebilir..
ama kızılay ve sarıkız haricinde içme dedi bana arkadaşım..
onlar en katkısız olanlarıymış..birde adaçayı,yeşil çay içme,
maydonoz yemee kesinliklededi..
bunlar benim en sevdiğim şeyler biliyormusun dedim,
ama yapacak bişe yok..boshayallersmile

ayyy kızlar cok tesekkür ederim valla yiyecem hem bnm amcam dr kansızlıga ıyı gelır guvenilir yerden alındıktan sonra sorun yok dedi nette bıkac yerde okudumda yok ciğer yedıkten sonra nerene dokunursan bebeğın orsında leke kalırmıs falan filan yazıyor ama sanırım batıl inanç pek takılmamaya çalısıyorum ama daha sımdıden basladı her yerım kasınmaya:)))

ben midemden rahatsızlandığım zaman özkaynak veya kızılay içiyorum
bende adaçayı yeşilçay ve maydonoz hamilekte tavsiye edilmiyor diye okuyorum
bende maydanozu çok severim salatalarda filan hep ararım ama aşırıya kaçmamak şartıyla biraz yiyorum :kedi:

slm kızlar göz gezdiriyodum baktım yeşil çay ve adaçayı konu benim doktor bana yasaklamıştı ilk gittiğimde adaçayı kasılmaları arttırıp düşüğe ve erken doğum neden oluyomuş yeşil çayda bebeğin kalp gelişimini etkiliyomuş ama maydanoz dememişti onuda öğrendim yiy oldu

kızlar bugn başım çok ağrıyon ensemden başlıyo ağrı.
en iyisi ben çıkıyım belki uyursam geçer.ilaçta aldım ama banamısın demedi.
görüşürüz kızlarr kaydirigubbakcemile3

kızlar bugn başım çok ağrıyon ensemden başlıyo ağrı.
en iyisi ben çıkıyım belki uyursam geçer.ilaçta aldım ama banamısın demedi.
görüşürüz kızlarr kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım..ama bu haftalarda bağ ağrısı olabilir diye okumuştum..
inşallaah en kısa sürede geçer...uyumak en güzeli...opuyorumnanaktan

kızlar bende meyve çaylarını merak ediyorum ben şimdi elma ve böğürtlen çayı içiyorum acaba zararı varmı yeşilçayıo doktor banada yasakldu önceden çok içerdim

malum işyerinde akşama kadar bişeyler içme ihtiyacı dur-yuyoruz ben bi fincan açık çay oda kahvaltıda içiyorum sonra meyve çayı ıhlamur vs acaba zararı var mı
gerçi nette böğürtlenin hamilelikte çok faydalı olduğunu okumuştum

selam kızlar....

göğüserdeki tuhaf ıslaklıktan bahsetmişsiniz neyseki yalnız deilmişim bu konuda...demek kötü bişe değil...

bide sağlık ocağı kaydı filan bize kimse gelmedi yaw....neyse belki gelirler...gelmezlersede ben giderim bir ara..

sodanın faydalı olduğunu bilmiyordum...
ama ben hiç sevmem...
neyse arada içmeye çalışırım...

maydonuzu ben baştan berli tüketmemeye çalışıyorum...
yeşilini hiç yemiyorum ama bazı yemeklerin içinde bulunuyor...
o kadardanda birşey olmaz herhalde...

Mrb canım evt yaaa hemen de sayfalar birikiyor valla çok konuşuyor bu kızlar yaaalülülülülülü
Canım adet zamanın olduğu için kasık ağrın biraz artmış olabilir veya rahim genişlediği için.İnş geçer bitanem.Dikkat et kendineolumunekankayizsmile

Kızlar bugün dr. gittim...İdrar kültüründe şükürler olsun bişey çıkmadı...Dr. ilaç verdi ama...Toz şeklinde suyun içine atılıyor ve sadece bir kerelik bir ilaç...Bıdığıma doktor bu sefer bakmadı...Sık sık bakmıyoruz dedi...1 ay sonraya gün verdi...Ordanda sağlık ocağına gittik...Kaydımı yaptırdım...Şimdilik yapılacak bişey yok dediler...Aşılarım dedim...7 ayda başlıyor dedi...Çok geç değilmiki...

Ya bu vesveseler öldürecek beni.her an kafamda kötü şeyler kurguluyorum iyi düşüneyim iyi olsun diyorum ama yok.geçen hafta kontrole gittim dr herşey normal gidişat çok iyi dedi ama benim endişelerim bitmiyor.dün biraz üşütmüşüm bikaç sefer hapşırdım şimdide kafayı buna taktım ya hapşırırken bebişin kalbi durmuşsa diye geçiyor kafamdan allahım sen koru bizi inşallah bişey olmamıştır.allah ım hepimizi korusun......

allah korusun canım bende birkaç gundur bulantılarım cok azaldı iyidir değilmi diye kendime soruyorum bende cok hapsurdum onlara birşey olmuyor canım üzülme sakın kontrolumuze bir hafta kaldı

Kızlar merhaba o kadar kızgınım ki şu an anlatamam. Sinirden bir saattir ağlıyorum ve başıma ağrılar girdi. Yarın Akay Hastanesinde Tolga Bey'le randevum vardı bugün saat 18 gibi aradılar randevuyu 12 ekime ertelemek zorunda olduklarını doktor beyin operasyonu olduğunu söylediler. Bu arada randevuyu da tam bir ay önceden almıştım!!!Ben de ikili tarama testi yapılacağını ve günün geçeceğini söyledim 12 ekime kadar. Sekreter hanım Banu hanımla konuşayım size 5 dakika sonra döneceğim dedi ve tam bir saat ne arayan oldu ne de soran. Daha sonra ben aradım durumu anlattım herhalde diğer sekreterin mesaisi bitmişti. Evine gitti hastayı falan unuttu yani!!! Banu hanımla görüştürdüler yaklaşımı iyiydi ama çok kızgın olduğumu söyledim. Bir randevu nasıl olur da 20 gün sonraya ertelenebilir anlamadım. Banu hanım yapıcı davrandı alttan almaya çalıştı ama ben çok sinirliydim. Yarın beni arayın halletmeye çalışayım doktor beye rica edeyim araya almaya çalışayım dedi. Açıkçası ben de arada giren bir hasta olmak istemediğimi söyledim. Çok sinirliyim şu an. Başka yerden de ne randevu aldım ne de doktor araştırdım. Güvenim sarsıldı Akay hastanesine karşı. Bilmiyorum ne yapacağımı.

kızlar ya ben bugun başka doktora gittim diyordum ya değiştiricem doktorumu diye buda bana vitamin için megadyn diye hap verdi diğer doktorum elevit vermişti değişen bişi varmıdır acaba.bunuda kullanan varmı aranızda.ben hala kime gideceğime karar veremedim.2li test içinde tarih vermediler cok sıkıldım artık bu doktor arama işlerinden yaaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…