2011 Nisan Anneleri

Canım Megadyn ben kullanıyorum. Memlekette gitmiştim ilk kontrollerime orda doktorum vermişti. Biraz midemi bulandırıyor benim içerken. Kokusu falan kötü yani ıyy.

Canım Megadyn ben kullanıyorum. Memlekette gitmiştim ilk kontrollerime orda doktorum vermişti. Biraz midemi bulandırıyor benim içerken. Kokusu falan kötü yani ıyy.

yaaaa demek kokusu kötü ama içeriğinde baya bir yararlı maddeler var a vitamını b-1 b-2 b-12 e vıtamını folik asit c vıtamını daha bırsuru yazıyorda cok uzun olur buraya yazarsam...

cnm arkadaşın çok doğru söylemiş emin değilim ama bu markaların içinde ya nitrit yada nitrat yok ve asisi gittikten sonra mineralli su olarak içmek en faydalısı..maydonoz kesinlikle yemiyorum uzak duruyorum..doğru..

yanlız değilmişim..inan bunu yüzünden doktorumu aradım gelimmi die kontrole..çünkü 2. kontrolde rahmim arkada olduğu için poposu görüünmüş kalp atışını duymakdık çok tedirgin oldum..alttan baktık şükür iyi ama aklımdan hiç çıkmıyo 2 hft nasıl beklerim bilmiyorum..sempatiksalakcinni

merhaba arkadaşlar, ikili test sonucundan sonra yeni yeni kendime geldim Allahım ya o kabus dolu bir saat içinde neler yaşadığımı bi ben bi de rabbim bilir. bana verdikleri kağıdın altına "amniocentesis should be recommended based on this analysis" diye yazmışlar ben kendimi kaybettim. senağlama doktorumun ben sana amniyosentez yapmam lafı aklıma geldi. diğer dünyaya gittim geldim. akannehir sonrasında bi şey dikkatimi çekti. kana göre sonuçta bir sorun yok ama ense kalınlığı eklenince birden düşüyor değer. sonra ense kalınlığına baktım 1.1 çıkan ense kalınlığını 2.2 diye yazıp bana sonucu vermişler. Allahım ya neden beni buluyor bu hatalar anlamıyorum. şaka gibi. şaşkınlıktan eşime bi şey diyemedim. salak salak gülüyorum. neyse sonra eşim gitti gerçekten de yanlış yazmışlar. 10 dakika sonra yeni sonucu veririz dediler çıkan değer 1300 küsür de bir çıktı. hihoyyyt rabbim kimseye veermesin. inşallah inşallah bu topikte herkesin değeri çok iyi çıkar. ama ben töbee ettim ne üçlü ne dörtlü amanınnn. üstümde bir lanet var. sadaka veriyim en iyisi. kafamçokkarıştı

aman bu doktorlar öldürecek bizi.iyiki dikkatliymişsin canım.:CüvCüv:

allah korusun canım bende birkaç gundur bulantılarım cok azaldı iyidir değilmi diye kendime soruyorum bende cok hapsurdum onlara birşey olmuyor canım üzülme sakın kontrolumuze bir hafta kaldı

Ay gerçekten cok zormus bu hamılelık donemı inşallah hayırlısıyla hepimiz sağsalim alırız kucağımıza bebişlerimizi bi önceki kontrolden öncede böyleydim ama çok şükür herşey iyi çıkmıştı 1 hafta daha dayanıcaz artık inşallah hepimiz küçük yaramazlarımızın iyi haberlerini alıp içimiz rahat olur...

canım minoset plus değil sadece minoset kullanman gerekiyor ikiside çok farklı benim dr uyarmıştı hatta ağrın olursa plusını değil normalini alıcaksın bidaha içmeden sende bi druna danış

canım 5. ayda tetonoz aşısı vuruluyor diye biliyorum...
7. ay geç olabilir...

boşuna korkmuşsun canım yaaa....
ya bu hastanelerde neler olmuyor...

ben ameliyat oluken benim ameliyat olan bir kadının kan gurubunu yanlış yazmışlar...
allah tan kadın kan gurubunu biliyormuş ve yanlış olduğunu da ameliyata girmeden 1 saat önce farketti...
ve apar topar hemen yeniden tahlil yaptılar...

canım kendini üzme bu kadar...
taa 1 ay önceden randevu alman gereken yarede devam etmeni tavsiye etmem...
acele bir rahatsızlığın çıksa ne olacak....
bence dr değiştir canım...
1-2 gün neysede hiç 20 gün erteleme olurmu...

günaydın kızlar, akşam 5 -6 gibi başlıyor bulantılarım ve giderek artıyor uyuyarak atlatıyorum ...birde ağzımın içi zehir gibi oluyor bişeyler yemek zorunda kalıyorum geçsin diye böyle olan var mı aranızda...

günaydın hanımlar....

tualina benimde akşamları oluyor bulantım özellikle yataga yatınca...bende uyumaya calısıyorum öyle olunca..

canım ben 6 haftada senin gibiydim 10. haftaya kadar sürdü şimdi 12. haftadayım baya azaldı ağzım zehir gibi durumuda azaldı inan bana pat diye geçecek birden geçiyor 1 haftada bile nasıl fark etti

canım ben 6 haftada senin gibiydim 10. haftaya kadar sürdü şimdi 12. haftadayım baya azaldı ağzım zehir gibi durumuda azaldı inan bana pat diye geçecek birden geçiyor 1 haftada bile nasıl fark etti

inşallah geçer canım benimkide çok kötü bir durum çünkü insanın ağız tadının olmaması..

Günaydın Bayanlar :))
hamdolsun bgn ben biraz daha iyiyim..Bu arada markafonide çok tatlı bebiş kıyafetleri , patileri var henüz cinsiyetlerimiz belli değil ama ben 2 çift pati aldım dayanamadım fiyatları da çok uygun geldi..Bakmanızı tavsiye ederim kızlar

Evet ya 12.haftaya girince çok azalıyo ve bu çok güzel bişey hayattan zevk almaya başlıyosunuz tekrarkaydirigubbakcemile2

Evet ya 12.haftaya girince çok azalıyo ve bu çok güzel bişey hayattan zevk almaya başlıyosunuz tekrarkaydirigubbakcemile2

kesinlikle canım 11+ 0da ble fark etti gerçi şu anda bile azda olsa bulanıyor amadediğin gibi hayattan zevk almaya başladım bu kadarcık bulanmada olsun napalım bebeklerimiz için değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…