- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.801
kızlar ya ben bugun başka doktora gittim diyordum ya değiştiricem doktorumu diye buda bana vitamin için megadyn diye hap verdi diğer doktorum elevit vermişti değişen bişi varmıdır acaba.bunuda kullanan varmı aranızda.ben hala kime gideceğime karar veremedim.2li test içinde tarih vermediler cok sıkıldım artık bu doktor arama işlerinden yaaaa....
Canım Megadyn ben kullanıyorum. Memlekette gitmiştim ilk kontrollerime orda doktorum vermişti. Biraz midemi bulandırıyor benim içerken. Kokusu falan kötü yani ıyy.
kızlar 2 çocuk annesi bir arkadaşımın uyarıları aktarayım size de..
doğruluğu konusunda bişey diyemem tabi,ama ben dr. soracağım tabiki..
biliyorsunuz ki soda ama gerçek soda çok yararlı ve günde 2 ad.içilebilir..
ama kızılay ve sarıkız haricinde içme dedi bana arkadaşım..
onlar en katkısız olanlarıymış..birde adaçayı,yeşil çay içme,
maydonoz yemee kesinliklededi..
bunlar benim en sevdiğim şeyler biliyormusun dedim,
ama yapacak bişe yok..boshayallersmile
yaaaa demek kokusu kötü ama içeriğinde baya bir yararlı maddeler var a vitamını b-1 b-2 b-12 e vıtamını folik asit c vıtamını daha bırsuru yazıyorda cok uzun olur buraya yazarsam...
Ya bu vesveseler öldürecek beni.her an kafamda kötü şeyler kurguluyorum iyi düşüneyim iyi olsun diyorum ama yok.geçen hafta kontrole gittim dr herşey normal gidişat çok iyi dedi ama benim endişelerim bitmiyor.dün biraz üşütmüşüm bikaç sefer hapşırdım şimdide kafayı buna taktım ya hapşırırken bebişin kalbi durmuşsa diye geçiyor kafamdan allahım sen koru bizi inşallah bişey olmamıştır.allah ım hepimizi korusun......
merhaba arkadaşlar, ikili test sonucundan sonra yeni yeni kendime geldim Allahım ya o kabus dolu bir saat içinde neler yaşadığımı bi ben bi de rabbim bilir. bana verdikleri kağıdın altına "amniocentesis should be recommended based on this analysis" diye yazmışlar ben kendimi kaybettim. senağlama doktorumun ben sana amniyosentez yapmam lafı aklıma geldi. diğer dünyaya gittim geldim. akannehir sonrasında bi şey dikkatimi çekti. kana göre sonuçta bir sorun yok ama ense kalınlığı eklenince birden düşüyor değer. sonra ense kalınlığına baktım 1.1 çıkan ense kalınlığını 2.2 diye yazıp bana sonucu vermişler. Allahım ya neden beni buluyor bu hatalar anlamıyorum. şaka gibi. şaşkınlıktan eşime bi şey diyemedim. salak salak gülüyorum. neyse sonra eşim gitti gerçekten de yanlış yazmışlar. 10 dakika sonra yeni sonucu veririz dediler çıkan değer 1300 küsür de bir çıktı. hihoyyyt rabbim kimseye veermesin. inşallah inşallah bu topikte herkesin değeri çok iyi çıkar. ama ben töbee ettim ne üçlü ne dörtlü amanınnn. üstümde bir lanet var. sadaka veriyim en iyisi. kafamçokkarıştı
allah korusun canım bende birkaç gundur bulantılarım cok azaldı iyidir değilmi diye kendime soruyorum bende cok hapsurdum onlara birşey olmuyor canım üzülme sakın kontrolumuze bir hafta kaldı
Günaydın kızlar,
işlerimin yoğunluğundan bir süredir pek fazla giremedim, nasılsınız?
Ben iyiyim çok şükür, bulantılarım yok denilecek kadar azaldı.
Sadece kokulardan tiksinmem hala tam gaz devam ediyor.
Birde yaklaşık 2 hafta 3 - 4 kez baş ağrısı sorunu yaşadım.
Zaten migrenim vardı o tetikledi sanırım ne yapsam ilaç almadan geçmiyor malesef,
bende minoset plus kulandım bildiğim kadarı ile bir sakıncası yok zaten doktorumada
ilk muayenede migrenim olduğunu ve yaklaşık 8 aydır minoset plus dışında bir ilaç
kulllanmadığımı söylemiştim, eğer aksi bir durum olsaydı beni uyaurırdı değil mi?
Bakalım doktorumu değiştireceğim zaten, bu ay başka bir hastane ve doktorla görüşeceğim
inşallah umduğum gibi biri çıkar. Ay başı gelsede bir an evvel bebeğimi görmeye gitsem artık.
canım 5. ayda tetonoz aşısı vuruluyor diye biliyorum...Kızlar bugün dr. gittim...İdrar kültüründe şükürler olsun bişey çıkmadı...Dr. ilaç verdi ama...Toz şeklinde suyun içine atılıyor ve sadece bir kerelik bir ilaç...Bıdığıma doktor bu sefer bakmadı...Sık sık bakmıyoruz dedi...1 ay sonraya gün verdi...Ordanda sağlık ocağına gittik...Kaydımı yaptırdım...Şimdilik yapılacak bişey yok dediler...Aşılarım dedim...7 ayda başlıyor dedi...Çok geç değilmiki...
boşuna korkmuşsun canım yaaa....merhaba arkadaşlar, ikili test sonucundan sonra yeni yeni kendime geldim Allahım ya o kabus dolu bir saat içinde neler yaşadığımı bi ben bi de rabbim bilir. bana verdikleri kağıdın altına "amniocentesis should be recommended based on this analysis" diye yazmışlar ben kendimi kaybettim. senağlama doktorumun ben sana amniyosentez yapmam lafı aklıma geldi. diğer dünyaya gittim geldim. akannehir sonrasında bi şey dikkatimi çekti. kana göre sonuçta bir sorun yok ama ense kalınlığı eklenince birden düşüyor değer. sonra ense kalınlığına baktım 1.1 çıkan ense kalınlığını 2.2 diye yazıp bana sonucu vermişler. Allahım ya neden beni buluyor bu hatalar anlamıyorum. şaka gibi. şaşkınlıktan eşime bi şey diyemedim. salak salak gülüyorum. neyse sonra eşim gitti gerçekten de yanlış yazmışlar. 10 dakika sonra yeni sonucu veririz dediler çıkan değer 1300 küsür de bir çıktı. hihoyyyt rabbim kimseye veermesin. inşallah inşallah bu topikte herkesin değeri çok iyi çıkar. ama ben töbee ettim ne üçlü ne dörtlü amanınnn. üstümde bir lanet var. sadaka veriyim en iyisi. kafamçokkarıştı
Kızlar merhaba o kadar kızgınım ki şu an anlatamam. Sinirden bir saattir ağlıyorum ve başıma ağrılar girdi. Yarın Akay Hastanesinde Tolga Bey'le randevum vardı bugün saat 18 gibi aradılar randevuyu 12 ekime ertelemek zorunda olduklarını doktor beyin operasyonu olduğunu söylediler. Bu arada randevuyu da tam bir ay önceden almıştım!!!Ben de ikili tarama testi yapılacağını ve günün geçeceğini söyledim 12 ekime kadar. Sekreter hanım Banu hanımla konuşayım size 5 dakika sonra döneceğim dedi ve tam bir saat ne arayan oldu ne de soran. Daha sonra ben aradım durumu anlattım herhalde diğer sekreterin mesaisi bitmişti. Evine gitti hastayı falan unuttu yani!!! Banu hanımla görüştürdüler yaklaşımı iyiydi ama çok kızgın olduğumu söyledim. Bir randevu nasıl olur da 20 gün sonraya ertelenebilir anlamadım. Banu hanım yapıcı davrandı alttan almaya çalıştı ama ben çok sinirliydim. Yarın beni arayın halletmeye çalışayım doktor beye rica edeyim araya almaya çalışayım dedi. Açıkçası ben de arada giren bir hasta olmak istemediğimi söyledim. Çok sinirliyim şu an. Başka yerden de ne randevu aldım ne de doktor araştırdım. Güvenim sarsıldı Akay hastanesine karşı. Bilmiyorum ne yapacağımı.
günaydın kızlar, akşam 5 -6 gibi başlıyor bulantılarım ve giderek artıyor uyuyarak atlatıyorum ...birde ağzımın içi zehir gibi oluyor bişeyler yemek zorunda kalıyorum geçsin diye böyle olan var mı aranızda...
canım ben 6 haftada senin gibiydim 10. haftaya kadar sürdü şimdi 12. haftadayım baya azaldı ağzım zehir gibi durumuda azaldı inan bana pat diye geçecek birden geçiyor 1 haftada bile nasıl fark etti
canım ben 6 haftada senin gibiydim 10. haftaya kadar sürdü şimdi 12. haftadayım baya azaldı ağzım zehir gibi durumuda azaldı inan bana pat diye geçecek birden geçiyor 1 haftada bile nasıl fark etti
Evet ya 12.haftaya girince çok azalıyo ve bu çok güzel bişey hayattan zevk almaya başlıyosunuz tekrarkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?