2011 Nisan Anneleri

canım Akay Hastanesinde yaşadıklarına üzüldüm gerçekten..
bu ne rahatlık hem parayla hizmet veriyorlar hem de kendilerine göre plan yapıyorlar..
sağlık bu ertlemeye gelir mi?iyi yapmışsın değiştirmekle,için rahat etmezdi zaten..
29 Mayıs hast.Nesri Hn.a başlamışsın,çok iyi yapmışsın çok iyi bir doktordur,
ben 1 seneye kadar Ankarada yaşıyordum ve yıllık rutin kontrollerim için
ona gidiyordum,çok sevecen sıcak kanlı bir kadın..
demek kızın oluyor,çok sevindim inş.kesinleşince de değişmez...
ama yine de kesinleşinceye kadar sabret emi..:CüvCüv:

amaan yaa,geçmiş olsun..
nasıl baş edilecek bunlarla..sağlık bu şaka mı..
tamam sonuçta herişi yapan insan hata olmaması çok zor ama şu dikkat yok mu..
işte herşey onda bitiyor ne kadar bilgili profosyonel olsanda dikkat olmadı mı hiç
oluyor iştee..
neyseki senin dikkatin yerindeymiş ki fark etmişsin,ama saniyelerle olsa bile
yaşadığını kim anlayabilir...ayrıca öyle lanet filan bahsetme canım..aman uzak dursun..klava:

kızlar benim canım bazen ketçap istiyor, kokusu falan geliyo..
normalde aşırı düşkün bi insanda değildim, ne alaka anlamadım.

ben patates olduğunda yada pizzada yiyorum vallahi,(amaan çekmez canlarınız inş.)
zaten hiç öyle fazla yemediğim için şimdide az az tadımlık yiyorum..
nasıl olsa hergün yenmiyor yaa..yasaklaştırmak daha kötü yapıyor insanıcokacimcoook

geçmiş olsun canım..ama bu haftalarda bağ ağrısı olabilir diye okumuştum..
inşallaah en kısa sürede geçer...uyumak en güzeli...opuyorumnanaktan

çok saol cnm akşam yatana kadar geçmedi başım uyudumda kurtuldum ama sabah kalktığımda gene ağrıyodu.şuan daha iiyim şükür.

cnm geçmiş olsun ne güzel bişi çıkmamış kültür testinde.
aşılar 20. haftada başlıyo diye biliyorum.bende daha kayıt olmadım ama öle duydum.

cnm kafana takma böle şeyleri sen üzülünce bebişinde üzülür.
hapşırınca bişi olmaz merak etme tatlım.aslında haklısın bende doktoruma sormuştum.ben gebeliğimin başından beri hergün en az 10 kere hapşırıyorumdur.doktorum tutma hapşırığını hiç bişi olmaz dedi.buna malesef engel olamıyoruz.allahın izniyle hiç bişi olmaz meleklerimize allaha emanetler.

yaaaa demek kokusu kötü ama içeriğinde baya bir yararlı maddeler var a vitamını b-1 b-2 b-12 e vıtamını folik asit c vıtamını daha bırsuru yazıyorda cok uzun olur buraya yazarsam...

cnm elevitin içindede bir sürü vitamin var onu içemezsen eleviti içebilirsin.mide bulantısınada ii geliyomuş.

hoşgeldin aramıza miniğin hayırlı olsun.

cnm gözün aydın görmüşsün miniğini ne güzel.kız bebek olucakmış hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

bnazzcığım merhaba canım hoşgeldinnnnn.inş. iyi gidiyodur gebeliğin
benimkide 9+5 oldu çok şükür
ben de çok kötüyüm bulantı kusmalar aynen bende de yediğim zaman sanki mideme taş oturmuş gibi oluyor
korkma içini ferah tut. ben de kanama oldu ama şu an azaldı yarın kontrolüm var
geceleri uyuyamıyorum hazımsızlıktan mıdır nedir inliyorum hep
inş geçecek :))

telaş etme bence canım bişe olmamıştır içini ferah tut ama yinede gitsem rahat edecem böyle içime sinmiyor diyorsan bir git görün aklında sıkıntı yapma kendine

kızlar biraz 2010 nisan anneleri topiğine baktım ne güzel doğum yapmışlar hep bebeklerini büyütüyorlar inş bizlere de hayırlısı ile nasip olur.

kızlar ben şimdilik çıkıyorum arkadaşım çağırdı.kaç gündür evdeydim daraldım iyice.biraz hava alıyım.
kendinize ve meleklerinize çok iyi bakın kaydirigubbakcemile3

ayy kızlar ne gzl yawaş yawaş bebişlerinizin cinsiyetlerini söylemişler..Benim kontrolüm teee ekim de..Sizin msj.ları okudukça bende biran önce heves ediyorum bebişimin hareketlerini görmeyi,cinsiyetini öğrenmeyi, durumunu görmeyi :))

canm hayrlı olsun gözün aydınbende haftaya gidicem tam 13+0 olucaz inaşllah gözterir cinsiyetini meleğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…