- 31 Ocak 2008
- 1.436
- 60
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.841
Evet canım haklısın bugün gittim doktora 29 mayıs hastanesine Nesrin hanıma çok sevdim çok sıcaktı. Bebişi gördüm. Büyümüş hop hop oynuyordu valla. Parmaklarını ellerini hareket ettiriyordu. Sırt üstü yatmış oohhh rahatı iyiydi valla. Bu arada doktor hanım kız olacak büyük ihtimalle dedi. Ama yine de kesin söylemiyorum bir sonraki kontrolde kesin söyliycem dedi. Çok mutluyum çooook. Bu arada diğer hastaneden aradılar pazartesi ayarlamışlarmış randevuyu ben de gelemem yeni bir doktor buldum kendime dedim. Kadın bozuldu falan telefonda yaa öylemi dedi. Gitmiycem yani oraya ne kadar iyi olursa olsun.
merhaba arkadaşlar, ikili test sonucundan sonra yeni yeni kendime geldim Allahım ya o kabus dolu bir saat içinde neler yaşadığımı bi ben bi de rabbim bilir. bana verdikleri kağıdın altına "amniocentesis should be recommended based on this analysis" diye yazmışlar ben kendimi kaybettim. senağlama doktorumun ben sana amniyosentez yapmam lafı aklıma geldi. diğer dünyaya gittim geldim. akannehir sonrasında bi şey dikkatimi çekti. kana göre sonuçta bir sorun yok ama ense kalınlığı eklenince birden düşüyor değer. sonra ense kalınlığına baktım 1.1 çıkan ense kalınlığını 2.2 diye yazıp bana sonucu vermişler. Allahım ya neden beni buluyor bu hatalar anlamıyorum. şaka gibi. şaşkınlıktan eşime bi şey diyemedim. salak salak gülüyorum. neyse sonra eşim gitti gerçekten de yanlış yazmışlar. 10 dakika sonra yeni sonucu veririz dediler çıkan değer 1300 küsür de bir çıktı. hihoyyyt rabbim kimseye veermesin. inşallah inşallah bu topikte herkesin değeri çok iyi çıkar. ama ben töbee ettim ne üçlü ne dörtlü amanınnn. üstümde bir lanet var. sadaka veriyim en iyisi. kafamçokkarıştı
kızlar benim canım bazen ketçap istiyor, kokusu falan geliyo..
normalde aşırı düşkün bi insanda değildim, ne alaka anlamadım.
leegörkemm nasılsın canım pek giremedim netimde arıza var..bi gelip bi gidiyor
geçmiş olsun canım..ama bu haftalarda bağ ağrısı olabilir diye okumuştum..
inşallaah en kısa sürede geçer...uyumak en güzeli...opuyorumnanaktan
Kızlar bugün dr. gittim...İdrar kültüründe şükürler olsun bişey çıkmadı...Dr. ilaç verdi ama...Toz şeklinde suyun içine atılıyor ve sadece bir kerelik bir ilaç...Bıdığıma doktor bu sefer bakmadı...Sık sık bakmıyoruz dedi...1 ay sonraya gün verdi...Ordanda sağlık ocağına gittik...Kaydımı yaptırdım...Şimdilik yapılacak bişey yok dediler...Aşılarım dedim...7 ayda başlıyor dedi...Çok geç değilmiki...
Ya bu vesveseler öldürecek beni.her an kafamda kötü şeyler kurguluyorum iyi düşüneyim iyi olsun diyorum ama yok.geçen hafta kontrole gittim dr herşey normal gidişat çok iyi dedi ama benim endişelerim bitmiyor.dün biraz üşütmüşüm bikaç sefer hapşırdım şimdide kafayı buna taktım ya hapşırırken bebişin kalbi durmuşsa diye geçiyor kafamdan allahım sen koru bizi inşallah bişey olmamıştır.allah ım hepimizi korusun......
yaaaa demek kokusu kötü ama içeriğinde baya bir yararlı maddeler var a vitamını b-1 b-2 b-12 e vıtamını folik asit c vıtamını daha bırsuru yazıyorda cok uzun olur buraya yazarsam...
selam kızlar,güzel anne adayları nasılsınız?
ben "temmuzda tüp bebek tedavisine başlayacaklar" diye bir topik açmıştım,oraya takılanlar beni hatırlar.
ben de aranıza katılayım dedim,uzun süredir bilg. kullanmamaya dikkat ediyorum,baktım nisan anneleri topiği açılmış,epeyce paylaşımlar olmuş.
geriye dönük hepsini okuyamam ama buradan size katılmaya çalışıcam.
şuan 10+6 haftalık gebeyim,malum bulantılarım var,hazımsızlık şikayetim var,yemek yedikten sonra sanki mideme taş oturuyor gibi rahatsız oluyorum.
aslında bir haftadır endişeliyim,bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.1 haftaya kadar kasıklarımda hapşırırken gerilmeler,acı oluyordu,kasıklarımda ara sıra da olsa ağrılar,sancılar oluyordu ama 1 haftadır bunların hiçbiri yok.sanki hamile değilim.gerilmeler,karındaki seğirmeler,sancılar hepsi gitti.o kadar korkuyorum ki,bebeğime bişey mi oldu diye kafayı yicem.dr arıcam,gel falan der diye aramıyorum.çünkü geçen hafta meraktan başka bir dr kontrole gitmiştim,durmadan ultrasona girmek istemedim.
biraz karışık anlattım galiba ama benim gibi olanlar varsa ,paylaşırlarsa sevinirim.
hepinizi öpüyorum..
Evet canım haklısın bugün gittim doktora 29 mayıs hastanesine Nesrin hanıma çok sevdim çok sıcaktı. Bebişi gördüm. Büyümüş hop hop oynuyordu valla. Parmaklarını ellerini hareket ettiriyordu. Sırt üstü yatmış oohhh rahatı iyiydi valla. Bu arada doktor hanım kız olacak büyük ihtimalle dedi. Ama yine de kesin söylemiyorum bir sonraki kontrolde kesin söyliycem dedi. Çok mutluyum çooook. Bu arada diğer hastaneden aradılar pazartesi ayarlamışlarmış randevuyu ben de gelemem yeni bir doktor buldum kendime dedim. Kadın bozuldu falan telefonda yaa öylemi dedi. Gitmiycem yani oraya ne kadar iyi olursa olsun.
selam kızlar,güzel anne adayları nasılsınız?
ben "temmuzda tüp bebek tedavisine başlayacaklar" diye bir topik açmıştım,oraya takılanlar beni hatırlar.
ben de aranıza katılayım dedim,uzun süredir bilg. kullanmamaya dikkat ediyorum,baktım nisan anneleri topiği açılmış,epeyce paylaşımlar olmuş.
geriye dönük hepsini okuyamam ama buradan size katılmaya çalışıcam.
şuan 10+6 haftalık gebeyim,malum bulantılarım var,hazımsızlık şikayetim var,yemek yedikten sonra sanki mideme taş oturuyor gibi rahatsız oluyorum.
aslında bir haftadır endişeliyim,bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.1 haftaya kadar kasıklarımda hapşırırken gerilmeler,acı oluyordu,kasıklarımda ara sıra da olsa ağrılar,sancılar oluyordu ama 1 haftadır bunların hiçbiri yok.sanki hamile değilim.gerilmeler,karındaki seğirmeler,sancılar hepsi gitti.o kadar korkuyorum ki,bebeğime bişey mi oldu diye kafayı yicem.dr arıcam,gel falan der diye aramıyorum.çünkü geçen hafta meraktan başka bir dr kontrole gitmiştim,durmadan ultrasona girmek istemedim.
biraz karışık anlattım galiba ama benim gibi olanlar varsa ,paylaşırlarsa sevinirim.
hepinizi öpüyorum..
telaş etme bence canım bişe olmamıştır içini ferah tut ama yinede gitsem rahat edecem böyle içime sinmiyor diyorsan bir git görün aklında sıkıntı yapma kendineKızlar dün sağlık ocağına giderken az daha kaza yapıorduk...Ara yoldan önümüze araba çıktı...Eşimde çarpmasın diye firene basınca sarsıldık...Sağlık ocağına gidince söyledim ve tansiyonuma baktı iyi çıktı...Dr. gideyimmi dedim oda kanaman olmadığı ağrın olmadığı sürece gerek yok dedi ama ben acabalar içindeyim...Bugünde hep yataktan kalkarken sağ tarafım ağrıdı...Benim bebişimde sağda zaten...Offf ne yapsam acaba...
kızlar biraz 2010 nisan anneleri topiğine baktım ne güzel doğum yapmışlar hep bebeklerini büyütüyorlar inş bizlere de hayırlısı ile nasip olur.
amin amin amin inşallah allah hepimize nasip etsin bu güzelliği yaşamayı
canm hayrlı olsun gözün aydınbende haftaya gidicem tam 13+0 olucaz inaşllah gözterir cinsiyetini meleğim
şimdi dikkat ettim canım sende izmirdeymişsin. hangi hastaneye gidiyorsun canım doktorun kim
Canım yaş 34 erkek çıkıyor..Bakalım ayın 1 kesin cinsiyetini söylerim dedi...gülfuren seninle günlerimiz aynı benimde çin takviminde erkek çıkıyor ..yaş kaç senin benim 32 suan içinde olduğumuz yaşa bakıyoruz dimi??hihoyyyt
Canım yaş 34 erkek çıkıyor..Bakalım ayın 1 kesin cinsiyetini söylerim dedi...
Çin takvimi ne kadar doğru acaba kızlar benimde takvime göre erkek çıkıyor.Benim yaptığım herkeste doğru çıktı acaba benimkide erkek mi CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?