- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.881
cinsiyetlerle kafayı bozacağız..kaydirigubbakcemile3
insan merak ediyor işteee...acaba bu geçtikten sonra neye merak salıcağız..
hmm hemen geldi aklıma hareket etti mi,hissettik mi?boshayallersmile
benim çin takvimine göre kız çıkıyor,
birde rus takvimi var ona göre de erkek çıkıyor..
hatta dün burda bir topikten başka bir yöntem öğrendim..
azcık bilimsel hatta
kadınlar 3 yılda bir,erkekler 4 yılda bir hücre yenilermiş..
buna göre hamile kalınan yılda en son kimin yenilendiğiyse
onun cinsiyeti oluyormuş..% 90 a yakın doğru çıkıyormuş ama
yinede emin olmak için çok erken...
Efet cnm cinsiyetinin ne olacağı konusu hepimizin derdi..Benimde çin takviminde erkek rus takviminde kız çıkıyor. Diğer dediğin hücre yenilemesi ise sanırım rus takviminde kullanılıyor. Ayrıca önceki sayfalarda bir arkadaş göbek deliği aşağıya bakıosa kız yukarı bakıosa erkek demişti yanlış hatırlamıyorsam.
Merhaba kızlar a.s.
Bugün doktora gittim miniğim 2,5 m olmuş :asigim:
Dün bi arkadaş ciğer yiyebilirmiyim diye sormuştu bende bugün doktoruma sordum yiyebilirsin tabi dedi iyi pişirdikten sonra hiç bi sorun yok dedi..
bu konuda merakta olanlar varsa bilgileri olsun istedim a.s.
Merhaba kızlar a.s.
Dün bi arkadaş ciğer yiyebilirmiyim diye sormuştu bende bugün doktoruma sordum yiyebilirsin tabi dedi iyi pişirdikten sonra hiç bi sorun yok dedi..
Efet cnm cinsiyetinin ne olacağı konusu hepimizin derdi..Benimde çin takviminde erkek rus takviminde kız çıkıyor. Diğer dediğin hücre yenilemesi ise sanırım rus takviminde kullanılıyor. Ayrıca önceki sayfalarda bir arkadaş göbek deliği aşağıya bakıosa kız yukarı bakıosa erkek demişti yanlış hatırlamıyorsam.
Merhaba kızlar a.s.
hadi bakalım canım. öğrenir öğrenmez müjdelerim zatenopuyorumnanaktanbakalım tahminimiz tutacakmı
bende ki cinsiyet tahmini sonucları
1. çin takvimi = kız
2. rus takvimi = kız
3. göbek deliği = aşağı dogru çıkıyor gene kız
4. kan yenileme bende en son yenilenmiş çıkıyor yani yine kız ben 33 yasındayım eşim 31 yasında
5. bıçak makas oalyında ben önce makası seçip son anda bıçağa oturdum ama annem aklından önce hangisi geçiyorsa o olur dedi yani bıcaga da otursam aklım makasta oldugu için gene kızmıs
haftaya cinsiyetimiz belli olabilir sonucu size yazarım
bende ki cinsiyet tahmini sonucları
1. çin takvimi = kız
2. rus takvimi = kız
3. göbek deliği = aşağı dogru çıkıyor gene kız
4. kan yenileme bende en son yenilenmiş çıkıyor yani yine kız ben 33 yasındayım eşim 31 yasında
5. bıçak makas oalyında ben önce makası seçip son anda bıçağa oturdum ama annem aklından önce hangisi geçiyorsa o olur dedi yani bıcaga da otursam aklım makasta oldugu için gene kızmıs
haftaya cinsiyetimiz belli olabilir sonucu size yazarım kaydirigubbakcemison yönten dışında benimde diğerlerine göre erkek çıkıyor ve etrafımdaki herkeste erkek diyor ..Hayırlısı olsun öncelikle ..ama bende heyecan yaptı biran önce öğrenip ona bişeyler almak istiyorum.Haftaya kontrolüm var belli olurmu acaba ??
kızlaaaarrrrrr bugun bebeğimin cinsiyetini öğrendim doktor %90 kız dedi okadar mutlu oldumki 2li tarama testi için gitmiştik herşey okadar net görünüyorki cinsel organını bile gördük allah sizinde gönlünüze göre versin...buarada aranızda biga ya yakın oturan varsa can özel hastanesini aşırı tavsiye ederim çok güzel bir hastane muayene 35 tl test 40 tl 75 tl ye hepsini halettik çok uygun geldi bana ve değer herşeye...
canım cok sanslıısn benim bebişim 11.+0 da göstermemişti ama dr kız gibi duruyır kız dmeiyorum demişti çok yaılmalar olur dedi haftaya perşembe bakalım ne diyecek cinsiyetini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?