2011 Nisan Anneleri

Efet cnm cinsiyetinin ne olacağı konusu hepimizin derdi..Benimde çin takviminde erkek rus takviminde kız çıkıyor. Diğer dediğin hücre yenilemesi ise sanırım rus takviminde kullanılıyor. Ayrıca önceki sayfalarda bir arkadaş göbek deliği aşağıya bakıosa kız yukarı bakıosa erkek demişti yanlış hatırlamıyorsam.

aa bak bir tane daha çıktı..
nasıl yaa göbek deliğinin bakış yönü de mi vaar akannehir

selamlar nasıl gidiyor hamilelikler

ben evdeyim 10 günlük bi iznim var evdeyim şükür

ben de bi boşvermişlikmi desem halsizlikmi desem öyle bişeyler var

göbeğinin aşağı yukarı olması olayını ben de duymuştum ama bi doğum yaptıktan sonra doğan çocuğun göbeğine bakacakmışsın

Kızlar bence çin ve rus takvimi gibi şeylere inanmayın.Ben bildiğim tutmayan çok var.Zaten % 50 ihtimal var ya tutacak ya tutmayacak.
Bu arada çok komik bir olay oldu.Bir öğrencimin annesi hamileydi yaz tatiline girmeden.Kız olacaktı ve hatta öğrencim çok heyecanlıydı ismini ben koyucam öğretmenim demişti.Dün sordum,kardeşin doldu mu adını ne koydunuz dedim.Evet doğdu öğretmenim,adını yunus koyduk dedi :))) Ben şok tabi. Hani kız olacaktı dedim. Sormayın doktor 7. aya kadar kız demişti ama sonra erkek olduğunu söyledi dedi.Valla ne kötü ya.7. ay yine iyi.Benim kuzenim kız beklerken erkek doğurdu.Herşeyini de almıştı pembe pembe.İnşallah böyle durumlar yaşamayız.Sanırım ara renkler almak lazım ne olur ne olmaz diye.

öncelikle bebişinin ve senin iyi olduğuna çok sevindim cnm ayrıca ciğeride sormayı unutmadığın için çok sağol teşekkür ederim ....

cnm gözün aydın büyüyo meleklerimiz.

evet hepimiz merak içindeyiz :)
hücre yenilenmesine rus takvimi diyorlar aynı şey yani.
göbek deliğinide bi arkadaş banada söyledi aşağı bakarsa erkek yukarı olursa kız oluyomuş.

kızlar bnm çin takvimine göre erkek çıkmıştı şimdi zar zor rus takviminede baktım onda da erkek çıkıyor ALLAH ım hayırlısını versin bakalım ne kadar dogru çıkacak:)))))

gözünaydın canım peki ultrasonda göüntüsü nasıldı elleri kolları hareket etmeye başlamışıydı bende haftaya gidicem çok merak ediyorumda:asigim:

mrb kızlar bende cbbegımın cınsıyetını merak edıyorum.bıde eskılerın tahmın yontemı anne gormeden bı mınderın altına bıcak bı mınderın altınada makas koyarlarmış anne hangısıne oturursa cınsıyetı o na gore tahmın ederelermış makas kız-bıcak erkek

bende ki cinsiyet tahmini sonucları

1. çin takvimi = kız
2. rus takvimi = kız
3. göbek deliği = aşağı dogru çıkıyor gene kız
4. kan yenileme bende en son yenilenmiş çıkıyor yani yine kız ben 33 yasındayım eşim 31 yasında
5. bıçak makas oalyında ben önce makası seçip son anda bıçağa oturdum ama annem aklından önce hangisi geçiyorsa o olur dedi yani bıcaga da otursam aklım makasta oldugu için gene kızmıs

haftaya cinsiyetimiz belli olabilir sonucu size yazarım

2011 kız senesı dıyorlar bır de

Kızlar merhaba...Nasılsınız??? Ben daha yeni eve geldim yemek yapcam daha ( Dün gece kötüydüm bir gaz sancısı girdi tam yatarken fena oldum...Bugün doktora sordum gazdır korkma dedi.Kabızlığı atlatamazsam ilaç vereceğini söyledi (
Bu arada 2li test sonucumuda aldım normal çıktı herşey 5000de 1 oranında riskli çıkmış.
Cinsiyet merakları sürüyor ama daha bekletcek minikler bizi anlaşılan :)))

kızlaaaarrrrrr bugun bebeğimin cinsiyetini öğrendim doktor %90 kız dedi okadar mutlu oldumki 2li tarama testi için gitmiştik herşey okadar net görünüyorki cinsel organını bile gördük allah sizinde gönlünüze göre versin...buarada aranızda biga ya yakın oturan varsa can özel hastanesini aşırı tavsiye ederim çok güzel bir hastane muayene 35 tl test 40 tl 75 tl ye hepsini halettik çok uygun geldi bana ve değer herşeye...

canım cok sanslıısn benim bebişim 11.+0 da göstermemişti ama dr kız gibi duruyır kız dmeiyorum demişti çok yaılmalar olur dedi haftaya perşembe bakalım ne diyecek cinsiyetini

gözünaydın hayırlı olsun cnm.
ne güzel teker teker cinsiyetler geliyo.
sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

canım cok sanslıısn benim bebişim 11.+0 da göstermemişti ama dr kız gibi duruyır kız dmeiyorum demişti çok yaılmalar olur dedi haftaya perşembe bakalım ne diyecek cinsiyetini

ya bende geçen hafta gittiğimde ultrasonda 12+4 çıkmıştı ama göstermedi malesef 15 gün sonra gel dedi.bende haftaya perşembe gidicem doktora.kesin söylerim dedi ama bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…