- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.861
ağustos ayında gebelik bekleyenler diye bir topik vardı oraya takılıyordum genelde tüp bebeğe giden arkadaşlar vardı bende gitmeyi düşünüyordum diye daha sık takılıyordum biz 3 yıla yakındır bebek istiyorduk tedavi görüyordum çok şükür hiç ummadığım bir anda allahın izniyle bebişim geldi.sende o topikteki hamiş kalan arkadaşmısın?benim 9.haftam yeni bitti canımgüleysacığım sen de tüp bebkten değil miydin ya
ne kadar oldu seninki canım
hayırlısıyla sağlıcakla olsunda cinsiyeti önemli değil yaaaOnu ben de çok merak ediyorum. Benimki çin ve rus takvimine göre kız ama bilemiyorum tabibilmiyorumkismile
ağustos ayında gebelik bekleyenler diye bir topik vardı oraya takılıyordum genelde tüp bebeğe giden arkadaşlar vardı bende gitmeyi düşünüyordum diye daha sık takılıyordum biz 3 yıla yakındır bebek istiyorduk tedavi görüyordum çok şükür hiç ummadığım bir anda allahın izniyle bebişim geldi.sende o topikteki hamiş kalan arkadaşmısın?benim 9.haftam yeni bitti canım
hayırlısıyla sağlıcakla olsunda cinsiyeti önemli değil yaaa
Merhaba kızlar a.s.
Bugün doktora gittim miniğim 2,5 m olmuş :asigim:
Dün bi arkadaş ciğer yiyebilirmiyim diye sormuştu bende bugün doktoruma sordum yiyebilirsin tabi dedi iyi pişirdikten sonra hiç bi sorun yok dedi..
bu konuda merakta olanlar varsa bilgileri olsun istedim a.s.
Onu ben de çok merak ediyorum. Benimki çin ve rus takvimine göre kız ama bilemiyorum tabibilmiyorumkismile
Bambik 2,5 m derken cm demek istedin herhalde heyecandan
benimde 33 yas çin takvimine göre temmuzda hamiş kaldım bilyorum son adetim 26 haziran ama eşim yanımda yoktu 3 temmuz da gelmişti 31 temmuzda da bebeğimizin geldiğini öğrendik .hamile kaldıgımız ay önemli değilmi son adet ayı değil ?
rus takvimindede kız cıkıyor
birde aramızın 2 hafta odugu arkadaşagecen hafta söylediler erkek oldugunu o haziranda hamile kalmıstı
benimde 33 yas çin takvimine göre temmuzda hamiş kaldım bilyorum son adetim 26 haziran ama eşim yanımda yoktu 3 temmuz da gelmişti 31 temmuzda da bebeğimizin geldiğini öğrendik .hamile kaldıgımız ay önemli değilmi son adet ayı değil ?
rus takvimindede kız cıkıyor
birde aramızın 2 hafta odugu arkadaşagecen hafta söylediler erkek oldugunu o haziranda hamile kalmıstı
canım bencde snein kızın olucak içime doğdu bir anda
Canım yaş 34 erkek çıkıyor..Bakalım ayın 1 kesin cinsiyetini söylerim dedi...
:ecrin_bebek:canım benim 29 eylülde ikili testim var acaba banada o zaman söylermiki.tam 12+1 oluyorum ogün zaten sanırım ondan sonraki kontrolümde 2 hafta sonra olur 14 - 15 haftalıkken sanırım o zamanda zaten kesin olarak söyler yanılmıyorsam.:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?