2011 Nisan Anneleri

güleysacığım sen de tüp bebkten değil miydin ya
ne kadar oldu seninki canım
ağustos ayında gebelik bekleyenler diye bir topik vardı oraya takılıyordum genelde tüp bebeğe giden arkadaşlar vardı bende gitmeyi düşünüyordum diye daha sık takılıyordum biz 3 yıla yakındır bebek istiyorduk tedavi görüyordum çok şükür hiç ummadığım bir anda allahın izniyle bebişim geldi.sende o topikteki hamiş kalan arkadaşmısın?benim 9.haftam yeni bitti canım
Onu ben de çok merak ediyorum. Benimki çin ve rus takvimine göre kız ama bilemiyorum tabibilmiyorumkismile
hayırlısıyla sağlıcakla olsunda cinsiyeti önemli değil yaaa

hayırlısıyla sağlıcakla olsunda cinsiyeti önemli değil yaaa[/QUOTE]

tabi hayırlısı olsun canım sağlam ve sağlıklı olsun ama insan merak ediyo işte elinde olmdan.

Tabiki canım hepimizin ilk temennisi sağlıkla kavuşmak ama insanoğlunun mizacında var merak. Fark etmese de ne olduğunu bilmek istiyor. Ben kendi adıma merak ediyorum yani

slm kızlar...bu cinsiyet 12. haftadan sonramı belli ediyo...peki % kaç emin olabiriz bu hafta öğrendiğimizden..bende bebişimiz çok merak ediyorum cinsiyetinide beklicem mecbur ama 12 hft lık belli oluyo bu gidişimde öğrenirim inş..

kızlar çin takvimine göre benim bebiş kız olcakmış..garip tarafı yaşım 21 bu yıl içinde tek 1 ay oda ocakta kız olma ihtimali varmış.. bene kız istiyorum ama sağlıklı olsun yeter inş...

Merhaba kızlar a.s.

Bugün doktora gittim miniğim 2,5 m olmuş :asigim:

Dün bi arkadaş ciğer yiyebilirmiyim diye sormuştu bende bugün doktoruma sordum yiyebilirsin tabi dedi iyi pişirdikten sonra hiç bi sorun yok dedi..
bu konuda merakta olanlar varsa bilgileri olsun istedim a.s.

Bambik 2,5 m derken cm demek istedin herhalde heyecandan

benimde 33 yas çin takvimine göre temmuzda hamiş kaldım bilyorum son adetim 26 haziran ama eşim yanımda yoktu 3 temmuz da gelmişti 31 temmuzda da bebeğimizin geldiğini öğrendik .hamile kaldıgımız ay önemli değilmi son adet ayı değil ?
rus takvimindede kız cıkıyor
birde aramızın 2 hafta odugu arkadaşagecen hafta söylediler erkek oldugunu o haziranda hamile kalmıstı

Hamile kaldığın ay önemli canım ben öyle biliyorum temmuza bakacaksın sen .

Hamile kaldığın ay önemli,
hamile kaldığın yaşın karşısındaki temmuz ayı yani olumunekankayizsmile

kızlar benimde çin ve rus takvimine göre kız hayrlısı bakalım rabim ne nasip edicek bizlere 2 ekimde randevum var 13+1 oluyo o zaman cinsiuyeti söyler mi acaba doktor gerçi biraz pimpirikli ama
deniycem şansımı yinede

tamam o zamam kızlar doğru bakmısım 33 yaş temmuz ayı ç,n takviminde kız diyor , rus takvimide kız diyor

canım bende haftaya perşembe gideceğim o zaman tam bizde 13+0 olacağız 11 + 0 da 13.haftada söyleriz demişti

Canım yaş 34 erkek çıkıyor..Bakalım ayın 1 kesin cinsiyetini söylerim dedi...

:ecrin_bebek:canım benim 29 eylülde ikili testim var acaba banada o zaman söylermiki.tam 12+1 oluyorum ogün zaten sanırım ondan sonraki kontrolümde 2 hafta sonra olur 14 - 15 haftalıkken sanırım o zamanda zaten kesin olarak söyler yanılmıyorsam.:teytey:

cinsiyetlerle kafayı bozacağız..kaydirigubbakcemile3
insan merak ediyor işteee...acaba bu geçtikten sonra neye merak salıcağız..
hmm hemen geldi aklıma hareket etti mi,hissettik mi?boshayallersmile

benim çin takvimine göre kız çıkıyor,
birde rus takvimi var ona göre de erkek çıkıyor..

hatta dün burda bir topikten başka bir yöntem öğrendim..
azcık bilimsel hatta
kadınlar 3 yılda bir,erkekler 4 yılda bir hücre yenilermiş..
buna göre hamile kalınan yılda en son kimin yenilendiğiyse
onun cinsiyeti oluyormuş..% 90 a yakın doğru çıkıyormuş ama
yinede emin olmak için çok erken...

canım senle günlerimiz aynı nerdeyse
hatta en son benim bebek 2 gün önden gidiyordu...
bende 29 eylülde gidicem kontrole..
inş.hep beraber güzel sonuçlarla döneriz..cinsiyeti görünmesede
sonuçlar çok da önemli..nasılsa en geç 1 aya % 90 öğreneceğiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…