2011 Nisan Anneleri

gözün aydın canım.darısı diğer meraklı tüm annelere ..ne güzel senin 11. haftada söylemiş cinsiyeti .burada 12 haftayı geçmiş arkadaşlar var hala cinsiyetleri söylenmemiş. sanırım artık yavaş yavaş bundan sonra gideceğimiz ilk kontrollerde söylenecek opuyorumnanaktan

selam kızlar... ben de nisan annesi olucam inşallah.. 11 haftalık hamileyim.... birbuçuk yaşında bi kızım var... 2009 mart annelerinden buraya geçiş yaptım... hepimiz sağlıcakla bebeklerimize kavuşuruz umarım...

öncelikle bebişinin ve senin iyi olduğuna çok sevindim cnm ayrıca ciğeride sormayı unutmadığın için çok sağol teşekkür ederim ....

teşekkür ederim Balküpüm opuyorumnanaktan
Rica ederim canım ne demek kaydirigubbakcemile5

cnm gözün aydın büyüyo meleklerimiz.

Teşekkür ederim Aysucum opuyorumnanaktan

gözünaydın canım peki ultrasonda göüntüsü nasıldı elleri kolları hareket etmeye başlamışıydı bende haftaya gidicem çok merak ediyorumda:asigim:

Papatyam teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Doktorum acil sezeryane gidiyodu 2-3 dk ancak bakabildik ama oynamıyodu, arkadaşım 11. yada 12.haftada mutlaka görmelisin demişti dans ediyor gibi oluyormuş
Doktorumda zaten 12.haftada çağırdı bakalım :asigim:

Ama benim bebişim geçen ultrason resminde kafası sağdaydı şimdi solda yani dönmüş herhalde :asigim:
orada heyecandan doktora sormayı unuttum akannehir

İlk defa duydum, denemekten zarar gelmez teşekkürler olumunekankayizsmile
benim çin takvimine göre kız çıkıyor babası kız hissediyor ve neredeyse etrafımdaki herkes kız hissediyor :hulya: Hayırlı sağlıklı sıhhatli olsunda :asigim:

Geçmiş olsun canım bana da geçenlerde gaz sancısı gibi bişi oldu olduğum yerde kaskatı kesildim akannehir Sıcak tutmaya çalış kendini olumunekankayizsmile

Ne güzel test sonucun gayet iyi çıkmış darısı başımıza kaydirigubbakcemile5

Baby86 gözün aydın hadi hayırlısı Allah gönlüne göre versin olumunekankayizsmile

Selam rebeca hoşgeldin opuyorumnanaktan hayırlı olsun bebeğin
amin :Saruboceq:

merhaba arkadaşlara.a.s.

maşşalllah cinsiyetleri öğrenenler bile olmuş...
ama ben bu aylardaki tahminlere pek güvenmiyorum...
rabbim sağlıcakla gelmelerini nasip etsinde kız erkek hiç önemli değil..

kızlar bugün 2 li teste gittim ama bebişim çok inat çıktı....
maşşallah çok hareketliydi ama bir türlü dr un ölçeceği pozisyona gelmedi...
1.5 saat aralıklarla 3 kere utrasona girdim çıktım...
dr baya uğraştı...ama olmadı...
dr bu ölçüm önemli böyle ölçersek yanlış olur yarına erteleyelim dedi...
yarın yine gideceğim...
hayırlısı artık inş değer iyi çıkar...
dr ne inatçı bebekmiş dedi:)))
annemde söyledik desene sizin çekeceğiniz var diyor:)))

bu arada maşallah bebeşim büyümüş...
12+2 günlük çıktı...5.5 cm de boyu...

hoşgeldin aramızaa.s.
sağlıcakla kucaklarsın inş...

kızlar belki bira erken ama bebişlerinize hiç birşey aldınız mı ben çok sabırsızlanıyorum da kaydirigubbakcemile2
ben almadım...
çok erken diye düşünüyorum...
ama evet iinsan sabırsızlanıyor...

Bammbik
canım seninde kotrolun varmış maşallah herşey yolundaymış...
gözün aydın canım...
hep iyi olur inş..

kızlar belki bira erken ama bebişlerinize hiç birşey aldınız mı ben çok sabırsızlanıyorum da kaydirigubbakcemile2

bize ilk hediyemiz geldi ama biz daha bişey almadık cinsiyeti belli olsun dalıcam ondan sonra..ya çok erken diyorlar ama ben kendimi zor tutuyorum şimdiden mesela bir erkek bi kız odası avizesi beğendim bile düşünün artık kıyafetleri ne yapıcaz ...

bizimkisine de ilk hediyesi teyzesinden geldi kanguru almıs bitane çok şeker:)))) kuzenimde bir tulum bir zıbın birde çorap almış annemde do alcakmıs donansın diye ama bulamamıs zıbın almış oda:) daha bişi almışlardır kesinde bana vermeye korkuyorlardır muhtemelen diye düşünüyorummm:))

bende cinsiyetinin belli olmasını bekliyorum inan

kızlar günaydın ben 2 gundur rapor aldım evde ıstırahatdeydım üşütmüşüm çok fenaydım bugun daha ıyıyım evde ful yattım uyudum zaten uyumaya ıhtıyacımda vardı.uyuyamadıgım zamanlarda huzursuz mutsuz oluyordum,şimdi mutlu huzurluyum çok şükür.

bebişleriniz nasıl?

kızlar ben birşey duymuştum bunun doğru olup olmadıgını öğrenmek istiyorum.ilk 7 hafta 1 aylık sonrakı 5 hafta yanı 12.haftaya kadar 2 aylık daha sonrakı her 4 hafta da 3.ay,4.ay ......diye devam edermıs oylemı?yanı 1.ay=7 hafta 2.ay=5 hafta 3.4.5.6.7.8.9. ay= 4 hafta toplamda 40 haftayı dolduruyormuşuz.doğrusu böylemi?

Hafta = Ay
01-06 = 1. Ay
07-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay bende böyle olduğunu duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…