- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.901
canım aynı gün gidiyoruz kontrole hadi bakalım sağlıklı olsunlarda
kızlaaaarrrrrr bugun bebeğimin cinsiyetini öğrendim doktor %90 kız dedi okadar mutlu oldumki 2li tarama testi için gitmiştik herşey okadar net görünüyorki cinsel organını bile gördük allah sizinde gönlünüze göre versin...buarada aranızda biga ya yakın oturan varsa can özel hastanesini aşırı tavsiye ederim çok güzel bir hastane muayene 35 tl test 40 tl 75 tl ye hepsini halettik çok uygun geldi bana ve değer herşeye...
öncelikle bebişinin ve senin iyi olduğuna çok sevindim cnm ayrıca ciğeride sormayı unutmadığın için çok sağol teşekkür ederim ....
cnm gözün aydın büyüyo meleklerimiz.
gözünaydın canım peki ultrasonda göüntüsü nasıldı elleri kolları hareket etmeye başlamışıydı bende haftaya gidicem çok merak ediyorumda:asigim:
mrb kızlar bende cbbegımın cınsıyetını merak edıyorum.bıde eskılerın tahmın yontemı anne gormeden bı mınderın altına bıcak bı mınderın altınada makas koyarlarmış anne hangısıne oturursa cınsıyetı o na gore tahmın ederelermış makas kız-bıcak erkek
Kızlar merhaba...Nasılsınız??? Ben daha yeni eve geldim yemek yapcam daha( Dün gece kötüydüm bir gaz sancısı girdi tam yatarken fena oldum...Bugün doktora sordum gazdır korkma dedi.Kabızlığı atlatamazsam ilaç vereceğini söyledi (
Bu arada 2li test sonucumuda aldım normal çıktı herşey 5000de 1 oranında riskli çıkmış.
Cinsiyet merakları sürüyor ama daha bekletcek minikler bizi anlaşılan :)))
selam kızlar... ben de nisan annesi olucam inşallah.. 11 haftalık hamileyim.... birbuçuk yaşında bi kızım var... 2009 mart annelerinden buraya geçiş yaptım... hepimiz sağlıcakla bebeklerimize kavuşuruz umarım...
hoşgeldin aramızaa.s.selam kızlar... ben de nisan annesi olucam inşallah.. 11 haftalık hamileyim.... birbuçuk yaşında bi kızım var... 2009 mart annelerinden buraya geçiş yaptım... hepimiz sağlıcakla bebeklerimize kavuşuruz umarım...
ben almadım...kızlar belki bira erken ama bebişlerinize hiç birşey aldınız mı ben çok sabırsızlanıyorum da kaydirigubbakcemile2
kızlar belki bira erken ama bebişlerinize hiç birşey aldınız mı ben çok sabırsızlanıyorum da kaydirigubbakcemile2
bize ilk hediyemiz geldi ama biz daha bişey almadık cinsiyeti belli olsun dalıcam ondan sonra..ya çok erken diyorlar ama ben kendimi zor tutuyorum şimdiden mesela bir erkek bi kız odası avizesi beğendim bile düşünün artık kıyafetleri ne yapıcaz ...
Herkese günaydın kızlarrrrropuyorumnanaktanNasılsınız bugün?
iyiyiz çok şükür hem ben hem bebeğimmmmm:ecrin_bebek:
kızlar ben birşey duymuştum bunun doğru olup olmadıgını öğrenmek istiyorum.ilk 7 hafta 1 aylık sonrakı 5 hafta yanı 12.haftaya kadar 2 aylık daha sonrakı her 4 hafta da 3.ay,4.ay ......diye devam edermıs oylemı?yanı 1.ay=7 hafta 2.ay=5 hafta 3.4.5.6.7.8.9. ay= 4 hafta toplamda 40 haftayı dolduruyormuşuz.doğrusu böylemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?