2011 Nisan Anneleri

Amin canım, çok teşekkürler. Yine tüp bebek çolacağından biraz uzaklaşıp dinleneceğiz, sonrasında Rabbim nasip eder inşallah.

slm kızlar dün ikili test sonuçlarını dr a göstermeye gitmiştim ama dr izindeymiş. orda başka bi dr bakmak istedi ve ona gösterdim herşey yolunda sonuçlar ii çıkmış dedi p.tesi de kendi druma tekrar göstercem bakalım. inş sizlerde ii haberler alırsınız.:Saruboceq:

:çok üzgünüm: başınız sağolsun, Allah sabır versin, inşallah bundan sonra herşey çok güzel olur

Sizler kendinize ve bebişlere iyi bakın, Allaha emanet olun inşallah.

Güzel dileklerin için teşekkürler mercancım

Canım benimm Allah sabır ve bundan sonraki aylarda çok güzel bebişler nasip etsin,nisan annesi olmazsan eylül annesi olursun olmadı kasım annesi,sıkma canını ve yüreğini ferah tut,Rabbim güzel günler göstersin sana,bizim için dualarında da Allah razı olsun.:Saruboceq:

sizleri üzmek isteiyorum yazarak ama 10. hafta kontrolümüze gittik geçen salı günü bebeğimin kalbi çoktan durmuş, ertesi gün apar topar aldılar
çok geçmiş olsun canım....
çok üzüldüm yaaa(
rabbim bir daha yaşatmasın...ilk ve son kaybın olur inş...

gözün aydın canım...
inş hep güzel sonuçlar alırız...

Sizler kendinize ve bebişlere iyi bakın, Allaha emanet olun inşallah.

inşallah canm allahım hayırlısından daha saglıklısını verır.benımkıde tüp bebek senı en ıyı ben anlayabılırım sanırım cunkı ona sahıp olmak ıcın nelerden fedakarlık ettıgımızı ne sancılı gunler gecırdıgımızı bı bız bıde esımız bılır. hep bu ıhtımal aklımızda olur zaten.kurban oldugum rabbım en kısa sürede hayırlısı ıle yavrunu kucağına almayı nasıp eder ınsallah kendını sakın uzme o senı cennette bekleyecek annesı.ınş sende bu surede ablası yada abısını kucagına alırsın.herseyın hayırlısı olsun bızım ıcın.allahım çekilmeyecek sıkıntı vermez sınav dunyasındayız her bırımız sınav ıcındeyız.ama ınanıyorumkı en kısa surede sende kavusacaksın bebegıne.üzme tatlı canını sakın.kendıne dıkkat et.vereliniortak

Son düzenleme:
canım bizim randevu 8.40 da ama dr kalabalık oluyor yine 9 gibi gireriz yarın ense kaınlıgı ölçülecek meleğimizin .
iyilerdir annesi hep olumlu düşünelim bu ara son 2-3 gundur cok uykum geliyor

baya erkenmiş randevun ne güzel.benim akşam 5 te.eşimm ancak o saatte gelebiliyo.tabi işlerini ayarlayabilirse.

gözünaydın cnm.

selan kızlar
biz şimdi geldik doktordan 2 li testimizi yaptırdık. çok şükür ultrasonda bir sorun çıkmadı bebişimi gördüm çok net olarak ayrıntılı ultrasonda çok güzel gözüküyor cd mizide aldık özleyince bakıcaz artık.pazartesi kan sonuçlarımız belli olacak inşallah onlarda temiz çıkar. darısı yaptıracak bütün arkadaşların başına . normalde 12+1 olmamız gerek ama ultrasonda 12+3 çıktı 2 gün öndeyiz fakat cinsiyetimizi göstermedik ya dr daha 2-3 haftan var diyor (((

cnm gözün aydın.testlerinde temiz çıkar inşallah.
hangi hastaneye gidiyosun cnm?detaylı ultrasona dışarımı gönderdi doktorun?

gözünaydın canım çok sevindim. darısı başımıza inş:Saruboceq:bu arada maşallah bebişimize annesi

canım, çok üzüldüm :gitme: ben de 2009 kasımında tüp bebeğimi kaybettim. inşallah ara vermeden hemen toparlanıp yeni bir denemeye geçersin. ben tekrar başlayamam benim için bitti demiştim ama ikinci deneme için tatili iple çekmiştim. inşallah ikinci denemede yavrunu kucağına alırsın. kan pıhtılaşma testlerini mutlaka yaptır. ben de o sorun çıkmıştı. rabbim sabır versin.

edit tuşu gelmiş bol bol kullanacam artık. arkadaşlar benim iki günde bir bulantım oluyor. oda sadece bir kere. ama iştah fena arttı. bu günleri göreceğime inanmazdım. cokacimcoook kendimi zor zapdetiyorum. 52 kilo ile başlayan eltim 26. haftada 52.5 kilo olmuş. bebeği şimdiden 1 kilo. onu aklıma getirip az yemye çalışıyorum. ama gidişat iyi değil canım ev lahmacunu, yoğurtla soslanmış ev kebabı, kısır, içli köfte vs vs hepsini hepsini istiyorum biri beni durdursun kafamçokkarıştı

hastaneden aradılar az önce doktorumuzun babası rahatsızlanmıs ist la gitmiş randevunuz iptal bakalım en kısa zamanda dönücez dediler neyse vardır bunda da bir hayır

maşallah canım kıymetini bil benceyerimsenibenbenim de hiç iştahım yok baştan beri. kendimi zorluyorum yemek için. böylesi daha kötükafamçokkarıştıeltinin de maşallahı var ebru şallı gibi olacak herhaldecanın istiyorken ye gitsin, ahh ahh benim de birşey istese koşa koşa gidip yiyeceğim:bbo:

Çok geçmiş olsun canım, sana ve ailene sabırlar diliyorum. Rabbim tez zamanda sabrının karşılığını verir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…