2011 Nisan Anneleri

Kızlar günaydın, dün başım çok ağrıdı, sonra başım mideme vurdu, sabah ilk defa çıkardım, şimdi ıhlamur içiyorum bi zararı varmıdır.

cnm benım doktorum ıhlmur ve papatya caylarının en hamilelikte en yararlı bıtkı cayları oldugunu soyledı ben her sabah gune papatya cayıyla baslıyor sukurler olsun iyim inşallah bebişlerimizde iyidir herşey onlar için:)))

kızlar diğer aylardaki annelerin göbüş topiği var artık bizde açsak göböş topiği ne dersiniz kızlar?
bizimde çıkmaya başladı göbüşler

hastaneden aradılar az önce doktorumuzun babası rahatsızlanmıs ist la gitmiş randevunuz iptal bakalım en kısa zamanda dönücez dediler neyse vardır bunda da bir hayır

vardır bir hayır cnm.
senin adına üzüldüm ama tamda az kalmışken randevuna.

nasıl oluyor bu göbiş topiği?

göbüşlerimiz büyüdükçe resimlerini çekip koyuyoruz cnm.

mart anneleri temmuz 28 açmış topiği biz bir ay geç kalmışız. aysu senden alalım yeni topiği ve ilk göbeği :icecream: .

cnm topiği fadime yani tatlişoğlum arkadaşımız açarsa daha ii olur.hem ilk sayfadaki listemizin altınada linkini yazar.topik açılsın koyarım ben göbüşümü.zaten öncedende vardı :) anlıcağın benimki baya bi büyük :CüvCüv:

inşallah cnm fazla bekletmezler seni.

şimdi konustum hemşilerle dr sabah bir ameliyat yapıp apar topar gitmiş haber bekliyoruz dediler sizi biliyoruz merak etmeyin dedi hemşire dua ediyorumda ciddi birşey olmasın ama bu hafta randevular iptal haftaya kaldık sanırım o sorun değilde ense kalınlıgı için son haftamız bilmiyorumkismile

aa evet cnm 2 günün kalmış ense kalınlığı için.
başka bi doktor yokmu gidebiliceğin?

aa evet cnm 2 günün kalmış ense kalınlığı için.
başka bi doktor yokmu gidebiliceğin?

canım ticker ileri bebeğimden geç döllendiği için bugün 12+ 6 yız yani tam 8 gunumuz var 8 günde de gelir dr um gelmezse çarşamba falan en geç başka bir dr un muayenehanesine gideceğim aslında başka dr ada gidesim yok ünkü biliyorsun başka dr gittim boş gebelik dedi meleğime dua ediyporum doktorumuz hemen gelsin ve babası sağlıklı olsun diye

anladım cnm.o zaman daha zaman varmış.hayırlısı inşallah gelir doktorun

Selam kızlar...Nasıl bakalım bebişler??? Biz çoookkk yorgunuz.Kayınvalidemler geldi bizdeler bayrama kadar adaptasyon sorunu çekiyorum.Koşuşturmaya alışmışım şimdi bir kenara çekilip oturamıyorum.Okulda yoğun Bebeğimide çok özledim...Pazaretsi devlt hs. gidip görcm valla dayanamıyorum :)))

Slm kızlar, ohh maş 2li testler yapılıyor sonuçlar alınıyor.İnş güzel çıkar herkesin sonuçları darısı bizim bazımıza bakalım:Saruboceq:
Çok yoğunum kızlar eskisi gibi foruma giremiyorum sabahtan akşama kadar dersim var.Yatarken biraz bakıyorum foruma haberlerinizi alıyorum o kadar....Hepinizi çok özleedimolumunekankayizsmile
Kızlar yaaa bişey sorcam şimdi doktor söyledi cinsel ilişki yok diye ama tabi kastettiği cinsel birleşme.Cinsel birleşme olmadan yapıldığında kasılmaların bebeğe bir zararı olu mı ki yawwkafamçokkarıştıBunları da soramıyorsun ki erkek doktora.Sizler neler yapıyorsunuz üff yaa eşleri de düşünmek lazım:uhm:

İyiyiz güzelim yaaa aynen valla okula gidip gelmek bile yoruyor beni.Allah yardımcımız olsun...
Ohh kız ne güzel işte kayınvalden yanında sana yardımcı olsun boşver yat dinlen sen kendine ve bebeğe iyi bak:lepi:

Selam kızlar nasılsınız...Ben iyi değildim ama şimdi iyiyim...Cumartesi gününden beri hastanede yatıyordum...İshal mide bulantım ve kusmam vardı ve yatırdılar...Pazartesi günü çıkmıştım ama salı tekrar acillik olarak yattım...Bugün dr. Mardin cenazeye gideceğinden 4 gün yokmuş hemşirede izne çıkıyormuş yani bakan olmayacağından 4 gün yatmak istemedim ve çıkışımı istedim...İnşallah tekrarlamaz...

kızlar merhaba ya bnm bebişe nazar oldu herhalde eskisi gibi pek hissedemiyorum,alışmışım ya bütün dikkatim onun üzerinde cok meraklandım inşalla iyidir.Dün atletimi cıkrtırken takıldı bende bıraz yukarı dogru cektım kolarımı hmn sol tarafımda bi acı hissettim ama fazla degıl sızı gibi hmnde gecti ama vesesesi kaldı bana yrn doktoruma gıtcem ense olcumu ve burun kemiğine bakılacak inşallah hem benimki hemde sizinkiler coook cokkk saglılılardır valla daha epeyce zamanımız var ben bu gıdısle kafayı yemezsem iyi bi de bişey daha eklemek ıstıyorum artık olayı ıyıcene abartıp stetoskopla kalp atıslarını dınler oldum arada gelıyor ses 9.haftadan sonra zaten duyulabılıyormus ALLAH ım hepimizinkini korusun maşallah bebişkolarımıza

Mrb kıslar Doktora gidip güzel sonuçlar alan herkesi tebrik ediyorum,darısı biz sıradakilerin başına.Sanırım bebeği hissedememe olayını birçoğumuz yaşıyoruz.Hepimizin haftaları da üç aşağı beş yukarı yakın olduğuna göre belki bu haftalarda normal olan birşeydir bu.Normalde benim de kontrolüm 13 ekimde ama ben dayanamadım ve yarın için randevu aldım başka bir doktordan.2 haftadır görmüyorum bebişimi,bir görüp rahatlamam lazım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…