- 6 Şubat 2010
- 622
- 179
- 323
- 39
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.621
Kızlar günaydın, dün başım çok ağrıdı, sonra başım mideme vurdu, sabah ilk defa çıkardım, şimdi ıhlamur içiyorum bi zararı varmıdır.
hastaneden aradılar az önce doktorumuzun babası rahatsızlanmıs ist la gitmiş randevunuz iptal bakalım en kısa zamanda dönücez dediler neyse vardır bunda da bir hayır
kızlar diğer aylardaki annelerin göbüş topiği var artık bizde açsak göböş topiği ne dersiniz kızlar?
bizimde çıkmaya başladı göbüşler
vardır bir hayır cnm.
senin adına üzüldüm ama tamda az kalmışken randevuna.
nasıl oluyor bu göbiş topiği?
mart anneleri temmuz 28 açmış topiği biz bir ay geç kalmışız. aysu senden alalım yeni topiği ve ilk göbeği :icecream: .
sorma canım ya nasılda özlemişitm miniğimi neyse vardır bunda da bir hayır belki yarın gelir cuma da alırlar bizi dua ediyorum
inşallah cnm fazla bekletmezler seni.
şimdi konustum hemşilerle dr sabah bir ameliyat yapıp apar topar gitmiş haber bekliyoruz dediler sizi biliyoruz merak etmeyin dedi hemşire dua ediyorumda ciddi birşey olmasın ama bu hafta randevular iptal haftaya kaldık sanırım o sorun değilde ense kalınlıgı için son haftamız bilmiyorumkismile
aa evet cnm 2 günün kalmış ense kalınlığı için.
başka bi doktor yokmu gidebiliceğin?
canım ticker ileri bebeğimden geç döllendiği için bugün 12+ 6 yız yani tam 8 gunumuz var 8 günde de gelir dr um gelmezse çarşamba falan en geç başka bir dr un muayenehanesine gideceğim aslında başka dr ada gidesim yok ünkü biliyorsun başka dr gittim boş gebelik dedi meleğime dua ediyporum doktorumuz hemen gelsin ve babası sağlıklı olsun diye
Selam kızlar...Nasıl bakalım bebişler??? Biz çoookkk yorgunuz.Kayınvalidemler geldi bizdeler bayrama kadar adaptasyon sorunu çekiyorum.Koşuşturmaya alışmışım şimdi bir kenara çekilip oturamıyorum.Okulda yoğunBebeğimide çok özledim...Pazaretsi devlt hs. gidip görcm valla dayanamıyorum :)))
Selam kızlar...Nasıl bakalım bebişler??? Biz çoookkk yorgunuz.Kayınvalidemler geldi bizdeler bayrama kadar adaptasyon sorunu çekiyorum.Koşuşturmaya alışmışım şimdi bir kenara çekilip oturamıyorum.Okulda yoğunBebeğimide çok özledim...Pazaretsi devlt hs. gidip görcm valla dayanamıyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?