2011 Nisan Anneleri

bnde ikili test için gitmiştim doktorum ben 4lü istiyorum ikiliye gerek yok dedi.
ama ben de 4 lüyü yaptırmak istemem daha.

ense kalınlığına omurgası vs inceledi herhangi bi sorun gözükmüyor dedi.
bide zaten yaşın çok genç dedi.

Allahım bize güç versin..Gerçekten durum;evde istirahat edemeden geçirenler için inanılmaz güç..

Maalesef anne karnında bir tedavisi olmuyor Allah korusun birsorun varsa ee Allah korusun öyle oldu diye bebeğimden vazgeçicek değilim o yüzden ben yaptırmıycam gerek görmüyorum hiçirini yaptırmıycam,down sendromu için yapılıyor genelde onunda çaresi yok

günaydın hanımlar. iki gündür midem beni mahvetti yaa. ne yaptıysam kar etmedi.çok kötü yanıyor. zaten mide sorunum hamilelikten önce de vardı ilaç alıyodum. şimdi ilaçta alamıyorum. benim ikili testim de haftaya ben de kararsızım, bilemiyorum ne yapacağımı.

Hanımlar 11. haftamdayım ve cumartesi gününden beri karnım çok şişti öyle böyle değil benim gibi olan var mı bu neden olur sanki beş aylık hamile gibiyim şuanki kilomda aynı anlamadım komşum 5 aylık hamile onunla aynı karnım.

günaydınlar kızlar duyguş seninle aynı satlarımız 2 temmuz bende kısmetse c.tesi gidicem doktora nasıl bebiş hareketlenmiş mi allah korusun onları
Efet canm hareketlenmiş sol tarafta yatıyordu dün drum baktığında sağ tarafa geçmişti bu demek oluyor ki hareketlenmiş :) 4gün önden gidiyordu gelişimi

selam hanımlar nasılsınız bakalım umarım sizler iyisinizdir. ben biraz kötü gibiyim miğde bulantılarım hala geçmedi istifrada edemiyorum yaptıım yemekleride yiyemiyorum.nezamana kadar srecek onuda bilmiyorum çildırıcam resmen oğlumda böyle olmamıştı valla. oğlumda hiç aşermedim bile varya...

kızlar bende 2 li yaptırmayacağım direk 4lütest benimde karnım baya büyüdü sabah kalktııgmda bişi k 2 lokma bişi yiyorum davul gibi oluyor . yarınkontrolumuz var meleğimle ense kalınlıgı ölçülecek inaşşah herşey yolundadır bulantılrımda cok cok azaldıgı için diyprum eskiden bulantıyla hissederdim varklıgını şimdi hareketlirde daha hissedilmiyor geçi işyerindeki arkadaşlar iyiir iyidir diyorlar gögüslerin büyüdü karnında dolaya başaldı iyidir melek diyorlar bakalım biizmde yarın cinsiyetimiz belli olacak mı bende konusayımda meleğimle göstersin bize cinsiyetini

kızlar dün fatihte civil mağzasına gittim hamile kıyafetleride satıyo hemde çok uygun 30tl pantolonlar etekler 20-30 tl bluzlar 50-60 takumlar falan bayağı uygundu istanbulda oturanlara tavsiye ederim başka yerde mağzası var mı bilmiyorum

cnm çok geçmiş olsun inaşallah en kısa sürede geçer bulantıların.

bende hiç bişi hissetmiyorum malesef mide bulanım geçti göğüsleriminde o eski dokgunluğu yok.sadece akşama doğru şişen davul gibi olan bi karnım var.
onun için çok merak ediyorum miniğimi.
arad karnım kalp atar gibi atıyo ama onun bebek olduğunu sanmıyorum nabız atıyo sanırım çünkü genelde yorulunca oluyo.
bazen çok korkuyorum ya kalbi durduysa diye.arkadaşımın 8 aylık bebeğinin kalbi durmuştu karnında ve ne kanama neden başka bişi olmamıştı tesadüf öğrenmişlerdi.
rabbim bütün meleklerimizi korusun.allahım miniklerimiz sana emanet. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…