- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.561
Canım maalesef ki hiçbirşey yemesende istiğfarlar olacaktır,ben 3 haftadır her sabah istisnasız yaşıyorum o durumu,meyve ye bol bol iyi gelir miğdene ,rahatlatır.Birde evden çıkmadan istiğfar etmeye çalış ki işyerinde daha çok rahatsız olursun.Sabredicez geçecek bu süre inşallah seninkinin devamı gelmez.
Günaydın Magenta, bende yaptırmayacak olanlardanım.. :))Günaydın hanımlar,benim gibi ikili test yaptırmak istemeyen var mı?
Günaydın hanımlar,benim gibi ikili test yaptırmak istemeyen var mı?
canım bende yaptırmak istemiyorum zaten doktorumada söledim
geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede geçer dayanılacak gibi değil çünkü 9 ay o bulantının devam etmesi
Efet canm hareketlenmiş sol tarafta yatıyordu dün drum baktığında sağ tarafa geçmişti bu demek oluyor ki hareketlenmiş :) 4gün önden gidiyordu gelişimigünaydınlar kızlar duyguş seninle aynı satlarımız 2 temmuz bende kısmetse c.tesi gidicem doktora nasıl bebiş hareketlenmiş mi allah korusun onları
Günaydın Güzel bebişlerin güzel anneleri. İki gündür hastanede olduğumdan giremedim nete hızına yetişmek ne mümkün. Pazar gecesi aşırı mide bulantısıyla acile gittik ve drum yatışımı yaptı 2gün hastanede yattım ve 5 şişe serum yedim. 13. haftaya g,rmek üzereyim ama hala bulantılarım geçmedi. Neyin iyi geldiğinide bulmuş değilim daha şayet bu bulantılar 40 hafta sürecek olursa vay halime. Çünkü kimi bünyelerde doğuma kadar sürüyormuş...
Ultrasonda bebişimi gördüm tekrar. cinsiyetini sordum bıdık bacağıyla kapatmış görülmüyormuş drm emin olmamakla birlikte ben erkek diye düşünüyorum dedi. Bakalım 8 ekimde diğer druma gidicem ozaman görebilcekmiyiz...
Hepinize güzel bulantısız günler diliyorum...
bende 2 li test için gidicem de acaba 11.hafta mı gitsem 12.hafta mı karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?