- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.581
kızlar dün fatihte civil mağzasına gittim hamile kıyafetleride satıyo hemde çok uygun 30tl pantolonlar etekler 20-30 tl bluzlar 50-60 takumlar falan bayağı uygundu istanbulda oturanlara tavsiye ederim başka yerde mağzası var mı bilmiyorum
Kızlar Nisan annesi olmayı ümit ediyordum sizlere katılmıştım ama biz yolumuzu tamamlayamadan bitirdik...
Umarım bundan sonrası güzel olur, sizlere çok rahat geçcek bir hamilelik diliyorum, hepiniz bebeklerinizi kucaklarınıza alın inşallah...
bende hiç bişi hissetmiyorum malesef mide bulanım geçti göğüsleriminde o eski dokgunluğu yok.sadece akşama doğru şişen davul gibi olan bi karnım var.
onun için çok merak ediyorum miniğimi.
arad karnım kalp atar gibi atıyo ama onun bebek olduğunu sanmıyorum nabız atıyo sanırım çünkü genelde yorulunca oluyo.
bazen çok korkuyorum ya kalbi durduysa diye.arkadaşımın 8 aylık bebeğinin kalbi durmuştu karnında ve ne kanama neden başka bişi olmamıştı tesadüf öğrenmişlerdi.
rabbim bütün meleklerimizi korusun.allahım miniklerimiz sana emanet. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canım aklıa kötü şeyler getirme bende hep endişeliyim sonucta biz onalra gözümüz gibi bakıyoruzgerisi yüce rabbime kalmıs ben öyle diyorum artık ama minim cok sağlıklı olacak bıdıklarımız buugn çok düşündüm ponu kollarıma aldıgımı mis kokusunu burnuma çektiğimi
canım yarın bol bol bakalım meleklerimize
selam kızlarrr... bakıyorumda artık hamile kıyafetlerine bakılmaya başlanmış.. bende fırsat bulsam alacağım ama... pantalonumun düğmesini açıp öyle çalışıyorum :))) o değil inşallah birgün düşmez pantalon :))) rezillik diz boyu olur valla...
canım ne oldu da yaa nasıl olur
sizleri üzmek isteiyorum yazarak ama 10. hafta kontrolümüze gittik geçen salı günü bebeğimin kalbi çoktan durmuş, ertesi gün apar topar aldılar
sizleri üzmek isteiyorum yazarak ama 10. hafta kontrolümüze gittik geçen salı günü bebeğimin kalbi çoktan durmuş, ertesi gün apar topar aldılar
Kızlar Nisan annesi olmayı ümit ediyordum sizlere katılmıştım ama biz yolumuzu tamamlayamadan bitirdik...
Umarım bundan sonrası güzel olur, sizlere çok rahat geçcek bir hamilelik diliyorum, hepiniz bebeklerinizi kucaklarınıza alın inşallah...
bende öyle düşünmeye çalışıyorum.
rabbime emanetler.
yarın uzun uzun bakıcam inşallah miniğime.
senin kaçta randevun?
:çok üzgünüm: böyle durumlarda ne denir nasıl teselli verilir bilmiyorum ama çok geçmiş olsun herşeyde bi hayır vardır :çok üzgünüm:
Peki bi şikayetin varmıydı yoksa rutin kontroller için mi gitmiştin?
çok üzüldüm canım. Allah sabrını versin. Herşeyin hayırlısı. Allah tez zamanda kucağını doldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?