2011 Nisan Anneleri

civile bende gidip bakayım bugün....dışarı çıkacaktım zaten topuksuz bi ayakkabı almaya...hiç sevmiyorum topuksuız ayakkabuları ama napalım bebeğim içn giyicem mecbur...bu arada ben bi iki tane hamile pantolonu ve bir elbise aldım...normalde 34-36 beden giyiyordum ama ne mümkün şimdi o pantolonların içine girmek....hamile pantolonunu bile 38 beden aldım anca oldu...

selam kızlarrr... bakıyorumda artık hamile kıyafetlerine bakılmaya başlanmış.. bende fırsat bulsam alacağım ama... pantalonumun düğmesini açıp öyle çalışıyorum :))) o değil inşallah birgün düşmez pantalon :))) rezillik diz boyu olur valla...

aa cidden özellikle pantolon fıyatı cok uygunmus kayserıdede yenı acıldı cıvıl bende bakayım gebe de gecen gun pantolonlara baktım 100 tl cok pahalı geldı ama burası uygunmus kızlar aklınızda olsunda lcw de de hamıle pantolon bluzlar var ve fıyatları da uygun.ben kotumu oradan aldım ve karnımı sıkmadan yumusacık gıyorum.tavsıye ederım:hulya:

Kızlar Nisan annesi olmayı ümit ediyordum sizlere katılmıştım ama biz yolumuzu tamamlayamadan bitirdik...
Umarım bundan sonrası güzel olur, sizlere çok rahat geçcek bir hamilelik diliyorum, hepiniz bebeklerinizi kucaklarınıza alın inşallah...

canım ne oldu da yaa nasıl olur

canım aklıa kötü şeyler getirme bende hep endişeliyim sonucta biz onalra gözümüz gibi bakıyoruz gerisi yüce rabbime kalmıs ben öyle diyorum artık ama minim cok sağlıklı olacak bıdıklarımız buugn çok düşündüm ponu kollarıma aldıgımı mis kokusunu burnuma çektiğimi

canım yarın bol bol bakalım meleklerimize

bende öyle düşünmeye çalışıyorum.
rabbime emanetler.
yarın uzun uzun bakıcam inşallah miniğime.
senin kaçta randevun?

ay sorma tatlışkom aynı durumdayız buguntayt giydim mesela napıyım artık üzerineden uuzn tunik ve ince bir hırka giydim eşimle aynı işyerindeyiz nasıl oldu dedim seksi mi yok çok şirin oldu dedi altına da babet giydim elbise falan tayt artık idare edicez herkez karnın sivrildi diyo hehe cok hoşuma gidiyor birde bugun frkettimki karnım değil artık midemde şişmeye başamıs yani gögüs altından gelen bir şişkinlik benim hamiş göbeğim :CüvCüv:

sizleri üzmek isteiyorum yazarak ama 10. hafta kontrolümüze gittik geçen salı günü bebeğimin kalbi çoktan durmuş, ertesi gün apar topar aldılar

:çok üzgünüm: böyle durumlarda ne denir nasıl teselli verilir bilmiyorum ama çok geçmiş olsun herşeyde bi hayır vardır :çok üzgünüm:

Peki bi şikayetin varmıydı yoksa rutin kontroller için mi gitmiştin?

sizleri üzmek isteiyorum yazarak ama 10. hafta kontrolümüze gittik geçen salı günü bebeğimin kalbi çoktan durmuş, ertesi gün apar topar aldılar

çok geçmiş olsun cnm inanki çok üzüldüm.
çok zor bir durum rabbim sabırlar versin.
inşallah en kısa sürede cennetten bir minik daha gönderir sana rabbim ve meleğin.

Hakkında hayırlısı olsun tatlım..Merak ettim, senin hamileliğine n'oldu ? Hayırdır!?

çok üzüldüm ama sakın ümidini kaybetme benimde bir düşüğüm oldu onunda kalbi atmadı.inş. bir dahaki sefere sağlıcakla bebeişini kucağına alırsın.önce kendini toparla psikolojik olarak hazırla.çok geçmiş olsun canım.:teselli:

bende öyle düşünmeye çalışıyorum.
rabbime emanetler.
yarın uzun uzun bakıcam inşallah miniğime.
senin kaçta randevun?

canım bizim randevu 8.40 da ama dr kalabalık oluyor yine 9 gibi gireriz yarın ense kaınlıgı ölçülecek meleğimizin .
iyilerdir annesi hep olumlu düşünelim bu ara son 2-3 gundur cok uykum geliyor

Canım hiçbir şikayetim yoktu, 8. haftakalp atışlarımız çok güzeldi.
Tüp bebek ile oldu zaten tek embriyo ile kalmıştım. 8. hafta merkezle ilişkimiz kesildi.

10. hafta gebelik takibi için gittiğim doktorumda ultasona girince anladık maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…