- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.661
gözün aydın canım...
inş hep güzel sonuçlar alırız...
.
gözünaydın cnm.
Kızlar desteğiniz için sağolun...inş kimse yaşamaz...ben hisar hospital a gidiyorum
CAnım mesaj sayım itibariyle özel mesaj atamıyorum oyüzden burdan görcek sanırım beni artık tatlişoğlum inşallah görür ben bilgileri yazar arada bi güncellerim artıkım...
:gitme: kızlar dün gece kabus gibi bi gün yaşadım...dün biraz üzüldüm birazda değil baya...ağladım ama ilk defa böle üzüldüm...geçe ikide kanamam oldu:gitme: idrara çıktın peçeteyle sildim kan geldi..hemen yattım progestan aldım..kocamda rizeden gelmiştin annemden almıştı beni...ayaklarım titredi yatakda..karnımda kramp..dedim oh geçti 6 da sabaha doğru yine idrarla geldi..devamında açık pembeye döndü böle üç kere oldu... acili aradım işte bu hastanenin bu yönünü seviyorum..hemen ilgilendiler hemde acil de prof duruyo kadın doğum uzmanı..dedi yat progestan al 3 tane..sonra doktorum nezaman olursa ara demişti ama geç saat die aramadım..sonra randevu aldım benim doktorum öğlenden sonra gelcek die...başkasına aldım...sonra doktorumu aradım dedi ben sana bakıcam...benim için erken geldi hastaneye hiç bekletmedi aldı..telefonda bile umut veriyodu..resmen bitane doktorum...nese gittim baktık..rahmim kasılmış sitresten rahmin içinde keseye çok yakın değil kan var...çok şükür şuan bişeyim yok haftaya randevum var..bebişim çok iyi hareket ettiğini gördük..anlatamam size hislerimi..RABBİM YAŞATMASIN Bİ DAHA...annem geldi yine hep yatıcakmışım...bu arada bebişim 3 gün geriden gelirken şimdi 2 gün ileride 5 gün arayı kapttık... annem iyi bakmış bana...hihoyyyt sonu güzel oldu ama yatıcam işte..KIZLAR SAKIN ÜZÜLMEYİN SİNİRLENMEYİN...BEBİŞLERİ DÜŞÜNÜN...
ya cnm ben hissediyordum herkeze anlata anlata hissetmez oldum gerçi ALLAH muhafaza bişey olsaydı şimdiye kadar belirti verirdi herhalde öyle değilmi dr gitmemize saatler kaldı ama ben ölcem meraktan arkadaşlarla cıktık saolsunlar moral verdiler ama ordan burdan derken çok güldük şimdide eyvah çok güldüm ya başıma bişey gelirse diye korkar oldum delirdim herhalde benAmin canım ya.Okulun tek güzel yanı günler hızlı geçiyor.Haftalarda...Birde şu yor ulmalar olmasa...
Geçmiş olsun canım ya dikkat et aman hava değişimleri çarpıyor bizleri...Allahım sağlık versin hepimize...
Amann dikkat et hareketlerine.Gerçi sana diyorum ama bende unutuyorum hamile olduğumu sonra bir sızı hatırlayor.Bebişler bizden daha dikkatli.
Steteskop ha :)))Allah iyiliğini versin...bende şu angelsound denen dinleme aletini almayı kafaya taktımdı ama eşim piskopata bağlarsın tüm gün elinde o aletle geze geze dedi ve almadımbir an önce hissetsekte kurtulsak böyle stresten...
Canım ya çok üzüldüm dikkat et kendine.Bebişine de maaşallah büyümüş ne güzel...Üzülmemek lazım işte ama elden gelmiyor ki :kedi:
hoşgeldin aramızaa.s.Merhaba arkadaşlar...
Benide Nisan ayı annesi olarak kabul ederseniz sevinirim... Bu arada 3 haftaya yakın mayıs anneleri topiğinden bugün aldığım sonuçla buraya taşındım...:))
Hep geç döllenme diye düşünüyorduk ama bugün bebeğim arayı kapattı ve doğumum 28 Nisan oldu...Bende aranıza gelmiş oldum böyleliklea.s.a.s. Bu arada çizelgem düzeltcem 9+6 yım bugün itibariyle....
çok geçmiş olsun canım...:gitme: kızlar dün gece kabus gibi bi gün yaşadım...dün biraz üzüldüm birazda değil baya...ağladım ama ilk defa böle üzüldüm...geçe ikide kanamam oldu:gitme: idrara çıktın peçeteyle sildim kan geldi..hemen yattım progestan aldım..kocamda rizeden gelmiştin annemden almıştı beni...ayaklarım titredi yatakda..karnımda kramp..dedim oh geçti 6 da sabaha doğru yine idrarla geldi..devamında açık pembeye döndü böle üç kere oldu... acili aradım işte bu hastanenin bu yönünü seviyorum..hemen ilgilendiler hemde acil de prof duruyo kadın doğum uzmanı..dedi yat progestan al 3 tane..sonra doktorum nezaman olursa ara demişti ama geç saat die aramadım..sonra randevu aldım benim doktorum öğlenden sonra gelcek die...başkasına aldım...sonra doktorumu aradım dedi ben sana bakıcam...benim için erken geldi hastaneye hiç bekletmedi aldı..telefonda bile umut veriyodu..resmen bitane doktorum...nese gittim baktık..rahmim kasılmış sitresten rahmin içinde keseye çok yakın değil kan var...çok şükür şuan bişeyim yok haftaya randevum var..bebişim çok iyi hareket ettiğini gördük..anlatamam size hislerimi..RABBİM YAŞATMASIN Bİ DAHA...annem geldi yine hep yatıcakmışım...bu arada bebişim 3 gün geriden gelirken şimdi 2 gün ileride 5 gün arayı kapttık... annem iyi bakmış bana...hihoyyyt sonu güzel oldu ama yatıcam işte..KIZLAR SAKIN ÜZÜLMEYİN SİNİRLENMEYİN...BEBİŞLERİ DÜŞÜNÜN...
cnm 1 kereye mahsuz benim dokttoruma git...120 tl muayene+kontrol iyi gelir eminim...
günaydın kızlar ne haber nasılsınız sız ve bebeklerınız?:teytey:
kızlar kansızlık için neler yapıyorsunuz, ilk aylar bulantıdan beslenemediğim için kanım düşmüş biraz...kan ilacı başladı dr um onu kullanacağım, ama besin takviyeside şart...
Herkese merhaba sanırım ben de 2011 nisan annesiyim, sanırım diyorum çünkü ultrasona göre bebeğim 25 niasnda doğacak ama bu kesin bi ölçümmüdür bilmiyorum, hamilelik konusunda çok bilinçsiz değilim sürekli araştırıyorum beslenme gelişim vs. dikkat etmeye çalışıyorum yanlız bi sorunum var acaba aynı sorun sizlerde de var mı merak ediyorum biliyosunuz hamileliğimiz henüz çok yeni ama benim karnım inanılmaz şiş kilo desem değil çünkü sadece karın bölgem öyle yani bebek daha çok küçükken karnım böyle olunca haliyle psikolojim bozuluyo yememede dikkat ediyorum düzenli meyve sebze süt vs ağırlıklı besleniyorum ayrıca göğüslerimde hissedilir ölçüde büyüdü ve dolgunlaştı sanki bilmiyorum yaa sizlerinki nasıl????????
Günaydın kansızlık için keçi boynuzu pekmezi,karnıbahar,bezelye,domates,ıspanak bol bol tüketmek gerekiyor.Birde ıhlamur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?