2011 Nisan Anneleri

gözün aydın canım...
inş hep güzel sonuçlar alırız...
.
gözünaydın cnm.
Kızlar desteğiniz için sağolun...inş kimse yaşamaz...ben hisar hospital a gidiyorum

kızlar çok tşk ederim darısı tüm güzel haber bekleyenlerin başına.
esrayağmurcum çok geçmiş olsun cnm valla insan bu durumlarda çok korkuyo iki sefer kanaması olan biri olarak çok ii anlıyorum seni yat, bol bol dinlen ayaklarını hafif kaldırarak yat cnm benim. rabbim bir daha yaşatmasın sana ve tüm bebek bekleyenlere (AMİN):Saruboceq:

CAnım mesaj sayım itibariyle özel mesaj atamıyorum oyüzden burdan görcek sanırım beni artık tatlişoğlum inşallah görür ben bilgileri yazar arada bi güncellerim artıkım...

HOŞ GELDİN ARAMIZA CNM. a.s. RABBİM SAĞLIK SIHHAT VERSİN SANA VE BEBİŞİNE. İLK BEBEĞİN Mİ?

geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine allahım hepimizin yardımcısı olsun

aman kızlar dikakt edelim kendimize dolayısıyla meleklerimize göbüşler ne alemde valla eşim çok kızıyor elbise yada etek giy diyor bende düğmesi açık giyiyorum pantalonumu ay bir gun düşecek işyerinde rezil olcam valla kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ya cnm ben hissediyordum herkeze anlata anlata hissetmez oldum gerçi ALLAH muhafaza bişey olsaydı şimdiye kadar belirti verirdi herhalde öyle değilmi dr gitmemize saatler kaldı ama ben ölcem meraktan arkadaşlarla cıktık saolsunlar moral verdiler ama ordan burdan derken çok güldük şimdide eyvah çok güldüm ya başıma bişey gelirse diye korkar oldum delirdim herhalde ben
bana cok moral verecek iyi bir doktora yada psikoloğa ihtiyacım olcak sanırım.....

hoşgeldin aramızaa.s.
bebişini sağlıcakla kucaklarsın inş...

çok geçmiş olsun canım...
aman dikkat et kendine...
inş kanama bir daha olmaz...

cnm 1 kereye mahsuz benim dokttoruma git...120 tl muayene+kontrol iyi gelir eminim...

canım inan artık parasında değilim işin ama okadr bunaldımki anlatamam benimde Türkiyedeki doktorum cok iyi ama ben suanda yurtdısındayım biz Türkiyemizde çokfazla ılgıye alakaya alıştıgımız ıcın burdaki doktorlar vız gelıyor.Adam son gıttımde bi baktı tmm herseyi normal herşey yolunda boyle dvm et korkulcak bişey yok ıkılı testi sormustum yaşın hamılelık ıcın musait ailede dowm sendromlu olan kımse yok e arada akraba evliliğide yok hiç gerek yok ıkılı teste ense klınlıgını olceriz bide burun kemıgıne baktıkmı tmamdır dedi baklım yrn sabah hayırlısıyla gitcem dr inşallah hersey yolundadır bu arada sen hangi sehirdesn ve doktorum kim ist deysen senın doktoruna gıtmem koly olur cunku Türkiye ye dönüşte mecburen ist de 1 gece kalcam önceden randevu alıp giderim artık bu arada ilgin için çok teşekkür ederim.....

günaydın kızlar...salı kontrolümüzü olduk çok şükür yolunda herşey dünde ikili testimizi verdik inşallah güzel çıkar hepimizin...

günaydınlarr cici anneler ve melekleri nasılsınız bakalım bu sabah...
benim dr um genelde gerek görmüyo ikiliyi de üçlüyü yaptırıyo bakalım bende
ekim 4 de gidicem kontrole. hayırlısı bakalım ne olucak bende merak ediyorum...

kızlar kansızlık için neler yapıyorsunuz, ilk aylar bulantıdan beslenemediğim için kanım düşmüş biraz...kan ilacı başladı dr um onu kullanacağım, ama besin takviyeside şart...

Son düzenleme:
günaydın kızlar
esra yağmur hastaneyi ve doktoru çok övmüşsün bende ii bi doktor arıyorum nerde yeri bende sürekli endişeleniyorum bebşim için üç haftadır göremiyorm bakalım c.tesi kısmetse kontrolümüz allah korusun inş meleklerimizi

günaydın kızlarrrrrrrrrrr nasılsınız
benim bulantılar geçti gibi acaba kullandığım vitamindenmi? midem bulanmıyor diye bunalıma girdim ay inşallah bişey yoktur

Herkese merhaba sanırım ben de 2011 nisan annesiyim, sanırım diyorum çünkü ultrasona göre bebeğim 25 niasnda doğacak ama bu kesin bi ölçümmüdür bilmiyorum, hamilelik konusunda çok bilinçsiz değilim sürekli araştırıyorum beslenme gelişim vs. dikkat etmeye çalışıyorum yanlız bi sorunum var acaba aynı sorun sizlerde de var mı merak ediyorum biliyosunuz hamileliğimiz henüz çok yeni ama benim karnım inanılmaz şiş kilo desem değil çünkü sadece karın bölgem öyle yani bebek daha çok küçükken karnım böyle olunca haliyle psikolojim bozuluyo yememede dikkat ediyorum düzenli meyve sebze süt vs ağırlıklı besleniyorum ayrıca göğüslerimde hissedilir ölçüde büyüdü ve dolgunlaştı sanki bilmiyorum yaa sizlerinki nasıl????????

kızlar kansızlık için neler yapıyorsunuz, ilk aylar bulantıdan beslenemediğim için kanım düşmüş biraz...kan ilacı başladı dr um onu kullanacağım, ama besin takviyeside şart...

Günaydın kansızlık için keçi boynuzu pekmezi,karnıbahar,bezelye,domates,ıspanak bol bol tüketmek gerekiyor.Birde ıhlamur.

karnının şişmesi normal benimde öyle çünkü şişlik ve gazın etkisiyle oluyor bence...

Günaydın kansızlık için keçi boynuzu pekmezi,karnıbahar,bezelye,domates,ıspanak bol bol tüketmek gerekiyor.Birde ıhlamur.

keçi boynuzu değilde üzüm pekmezi içilmeliymiş canım kanı yükseltmede onun etkisi daha çokmuş, ben iki pekmezide içeceğim...sağol bilgiler için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…