2011 Nisan Anneleri

günaydın kızlar...salı kontrolümüzü olduk çok şükür yolunda herşey dünde ikili testimizi verdik inşallah güzel çıkar hepimizin...

günaydın tualina, özelde mi devlette mi verdin testini?
yani şunu merak ediyorum aslında özelde sonucu hemen gittiğimiz gün öğrenemiyormuyuz?
yine bekletiyorlar mı? yarın gitcem de çok heyecanlıyım!!

günaydın tualina, özelde mi devlette mi verdin testini?
yani şunu merak ediyorum aslında özelde sonucu hemen gittiğimiz gün öğrenemiyormuyuz?
yine bekletiyorlar mı? yarın gitcem de çok heyecanlıyım!!

ben devlette verdim canım kanlar il dışına gidiyormuş 1 hafta sonra öğreneceğim sonucunu, haftayada hacettepede vereceğim inşallah...bence bekletiyorlardır canım hemen bakılacak bir test değil çünkü detaylı bayagı...

hayırlı sabahlar kızlara.s.

günaydın kızlar...salı kontrolümüzü olduk çok şükür yolunda herşey dünde ikili testimizi verdik inşallah güzel çıkar hepimizin...
maşallah canım...
inş testte güzel canım...

hoşgeldin aramızaa.s.

şişkinlik bendede çok fazla...
sabahları az ama akşam yatarken göbeğim bazen 4 aylık kadar gözüküyor...

keçi boynuzu değilde üzüm pekmezi içilmeliymiş canım kanı yükseltmede onun etkisi daha çokmuş, ben iki pekmezide içeceğim...sağol bilgiler için...
hımmm...bende dut pekmezi almıştım...
acaba buda kan yaparmı...

Son düzenleme:
keçi boynuzu değilde üzüm pekmezi içilmeliymiş canım kanı yükseltmede onun etkisi daha çokmuş, ben iki pekmezide içeceğim...sağol bilgiler için...

Üzüm pekmezi de yemiştim aynı zamanda dut pekmezide babam sağolsun hepsinden almıştı çocukluktan beri var bende kansızlık siyah üzümde çekirdeğiyle yersen iyi gelir.

Günaydın hanımlar
nasılsınız?
ben sütten çok soğudum hiç içemiyorum bunun nasıl bir etkisi var acaba? en son doktora gittiğimde çok su içmem gerektiğini söyledi ki bana göre ben çok içiyorum, 5-6 bardak içiyordum çünkü günde. Ama daha çok içmek lazımmış. Aklınızda olsun hanımlar suyu ihmal etmeyin.

en az 6-8 bardak içmek lazım suyu canım...

Şişkinlik bende de var cumartesi gününden beri karnım çok şişmişti hemde çoooook dün akşam dedim artık eşime yarın doktora gidicem böyle olmaz neyse gece hafif inmiş şimdi daha iyiyim,bugün rezene çayına başlıycam inşaallah dün araştırdım iyi geliyormuş günde bir fincan içicem hem sütüde artırıyormuş sakinleştiriyormuş,birde prebiyotik yoğurtlardan yiycem artık kuru kayısıyıda her gün.
Şişkinlik kabızlık hamilelikten öncede vardı bende tabi hamilelikte daha arttı karının şişmesi kiloyla alakalı değil bağırsak faaliyetleriyle alakalı endişelenmeyin ilk üç ay olurmuş şişkinlik.

Canım bende süt içemiyorum ismi bile midemi bulandıror. yoğurt ayran içiyorum onun yerine suda günde 3 litre yakın içiyorum .

Canım bende süt içemiyorum ismi bile midemi bulandıror. yoğurt ayran içiyorum onun yerine suda günde 3 litre yakın içiyorum .

bende hiç süt içemiyorum canım:sinifsinif:normalde de hiç sevmezdim onun yerine bende sürekli tatlı istediği için canım sütlü tatlı peynir ve yoğurt yiyorum..yerini tutuyordur insallah..

3 litre çok iyiymiş maşallah canım. dünden beri bende suyu biraz daha arttırayım dedim masama büyük bir bardak koydum öğlene kadar 4 bardak içmeyi umuyorum :)

bi de arkadaşlar bu dönemde özellikle gaz yapan yiyeceklerden kaçınmak gerekiyormuş, malum karın bölgesinde büyümeye çalışan bir yapı var ve onu baskılayacak şeylerden uzak durmak gerekiyormuş dr sölemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…