- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.681
günaydın kızlar...salı kontrolümüzü olduk çok şükür yolunda herşey dünde ikili testimizi verdik inşallah güzel çıkar hepimizin...
günaydın tualina, özelde mi devlette mi verdin testini?
yani şunu merak ediyorum aslında özelde sonucu hemen gittiğimiz gün öğrenemiyormuyuz?
yine bekletiyorlar mı? yarın gitcem de çok heyecanlıyım!!
maşallah canım...günaydın kızlar...salı kontrolümüzü olduk çok şükür yolunda herşey dünde ikili testimizi verdik inşallah güzel çıkar hepimizin...
hoşgeldin aramızaa.s.Herkese merhaba sanırım ben de 2011 nisan annesiyim, sanırım diyorum çünkü ultrasona göre bebeğim 25 niasnda doğacak ama bu kesin bi ölçümmüdür bilmiyorum, hamilelik konusunda çok bilinçsiz değilim sürekli araştırıyorum beslenme gelişim vs. dikkat etmeye çalışıyorum yanlız bi sorunum var acaba aynı sorun sizlerde de var mı merak ediyorum biliyosunuz hamileliğimiz henüz çok yeni ama benim karnım inanılmaz şiş kilo desem değil çünkü sadece karın bölgem öyle yani bebek daha çok küçükken karnım böyle olunca haliyle psikolojim bozuluyo yememede dikkat ediyorum düzenli meyve sebze süt vs ağırlıklı besleniyorum ayrıca göğüslerimde hissedilir ölçüde büyüdü ve dolgunlaştı sanki bilmiyorum yaa sizlerinki nasıl????????
hımmm...bende dut pekmezi almıştım...keçi boynuzu değilde üzüm pekmezi içilmeliymiş canım kanı yükseltmede onun etkisi daha çokmuş, ben iki pekmezide içeceğim...sağol bilgiler için...
ben devlette verdim canım kanlar il dışına gidiyormuş 1 hafta sonra öğreneceğim sonucunu, haftayada hacettepede vereceğim inşallah...bence bekletiyorlardır canım hemen bakılacak bir test değil çünkü detaylı bayagı...
keçi boynuzu değilde üzüm pekmezi içilmeliymiş canım kanı yükseltmede onun etkisi daha çokmuş, ben iki pekmezide içeceğim...sağol bilgiler için...
Üzüm pekmezi de yemiştim aynı zamanda dut pekmezide babam sağolsun hepsinden almıştı çocukluktan beri var bende kansızlık siyah üzümde çekirdeğiyle yersen iyi gelir.
Günaydın hanımlar
nasılsınız?
ben sütten çok soğudum hiç içemiyorum bunun nasıl bir etkisi var acaba? en son doktora gittiğimde çok su içmem gerektiğini söyledi ki bana göre ben çok içiyorum, 5-6 bardak içiyordum çünkü günde. Ama daha çok içmek lazımmış. Aklınızda olsun hanımlar suyu ihmal etmeyin.
Günaydın hanımlar
nasılsınız?
ben sütten çok soğudum hiç içemiyorum bunun nasıl bir etkisi var acaba? en son doktora gittiğimde çok su içmem gerektiğini söyledi ki bana göre ben çok içiyorum, 5-6 bardak içiyordum çünkü günde. Ama daha çok içmek lazımmış. Aklınızda olsun hanımlar suyu ihmal etmeyin.
günaydın kızlar nasılsınız?
Canım bende süt içemiyorum ismi bile midemi bulandıror. yoğurt ayran içiyorum onun yerine suda günde 3 litre yakın içiyorum .
Canım bende süt içemiyorum ismi bile midemi bulandıror. yoğurt ayran içiyorum onun yerine suda günde 3 litre yakın içiyorum .
leegörkemm hoşgeldin canım nasılsın?dün görüşemedik dışardaydım hep..
yssknk canım dün yoktun merak ettim seni
aynı anda yazdık sanırımiyiyim canım seni sormalı?ben de 2010 nisan annelerinin göbiş topiğine bakıyordumkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?