2011 Nisan Anneleri

çok büyüyorl son aylarda gercektenkaydirigubbakcemile3şimdilik göbişimiz yokki coğu şişkinlik..

evet canım ama ben fark ediyorum baya değişiklik var henüz kilo almasamda.sanırım dediğin gibi şişkinlik çünkü daha çok erken. hele akşam yemeğinden sonra kendimi çok şiş hissediyorum, kıyafetlerim falan oluyor sıkmıyor, düğmesini falan da açmıyorum ama ne bileyim belki de psikolojik. fakat eşim de söyledi alt taraf hafif bombe yaptı diyekaydirigubbakcemile3bakalım ne zaman geçecek bu şişkinlik o zaman belli olur

4.aydan sonra artık göbişler iyice cıkar sanırımkaydirigubbakcemile3akşamları bende de cok oluyor şişkinlik..ya bir de baska bir topikte gördüm bal yemek zararlı diyor hiç böyle bir şey duydun mu?

4.aydan sonra artık göbişler iyice cıkar sanırımkaydirigubbakcemile3akşamları bende de cok oluyor şişkinlik..ya bir de baska bir topikte gördüm bal yemek zararlı diyor hiç böyle bir şey duydun mu?

canım hiç duymadım gerçekten halbuki bal zararlı birşey de değilkibilmiyorumkismile

günaydın tualina, özelde mi devlette mi verdin testini?
yani şunu merak ediyorum aslında özelde sonucu hemen gittiğimiz gün öğrenemiyormuyuz?
yine bekletiyorlar mı? yarın gitcem de çok heyecanlıyım!!

yok cnm ben hiç beklemedim. ben üniversite hastanesinde sabah verdim saat 4 de sonucum çıktı.

kıalr günaydın bugun meleğimi görüp belkide cinsiyetini size söyleyecektm ama doktorumuzun babsası rahatsızlanmıs ist. la gitmiş haber bekliyorum hastaneden neyse vardır bunda da bir hayır diyorum artık

ii sayılırım kahverengi akıntı hala devam ediyor az da olsa işteyim kendimi zorlamadan dinlene dinlene çalışıyorum.
akşam eşimin steskopunu karnıma koyup evde oğlumla kardeşini dinlemeye çalıştık ama duyamadık bişey bağırsak hareketlerinden başka.:))

kıalr günaydın bugun meleğimi görüp belkide cinsiyetini size söyleyecektm ama doktorumuzun babsası rahatsızlanmıs ist. la gitmiş haber bekliyorum hastaneden neyse vardır bunda da bir hayır diyorum artık

günaydın canım oluyor bazen aksilik bebişle sen iyiysen biz bekleriz canımkaydirigubbakcemile3artık söyler sanrım cinsiyet bende öğrenmek istiyorum artık:Saruboceq:

bide yüzük deneyini yaptık kız çıktı bende kız hissediyorum çin takvimindede kız çıktı rus takviminde erkek bakalım hayırlısı

internette bazı yerlerde yazıyordu gercekten duyulabilir diyekaydirigubbakcemile3ultrasonu bekliycez napalımboshayallersmile

kızlar ikili test sonuçlarınız nasıl çıktı.. benim bebiş 13 buçuk haftalık ve ense kalınlığı 2.2 çıktı biraz moralim bozulur gibi oldu ama dr. gayet normal dedi. dün kan verdim. bugün sonucu alıcaz.inşallah bişeycik çıkmaz..

Her işte vardır bir hayır belki daha geç gitmeniz cinsiyeti öğrenmeniz için bir sebep olur:)

Maşallah,bozma canım moralini doktorda normal demiş,bir sorun olsaydı söylerdi zaten.Bebişlerimiz inş sağlıklı sıhhatli gelecekler

içini ferah tut canım, haftasının ileri olmasından kaynaklanabilir, kaldı ki bu testler sadece istatiktik açıdan yorumluyor, yani oran yüksek olsa da ille de olumsuz bir durum olacak diye bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…