2011 Nisan Anneleri

ya kızla r çok saolun moral oluyosunuz bana.. ben de pko olduğu için benim gebe kaldığım tarih meçhul o nedenle her ultrasona gittiğimde tarih bi kaç gün falan sapıyor.. yani hiç bi zaman kesin şu kadar haftalıksın denemedi.. her gittiğim hafta ayrı bişey söylüyor.. ama bi önceki kontrole göre gelişimi olması gerektiği gibiymiş.. ne bileyim kafam çok karışık.. ama içimi ferah tutmaya çalışıyorum..

benim ense kalınlığı 1.14
bhcg:25,1 corr mom:0,58

papp-a:1,63 corr mom0,93
biochem risk+ ense: 1/10000
double test:1/10000
yaş risk:1/990
trisomy 18 + ense: 1/10000
bir şey anlayan var mı bu sonuçlardan?CADIARZU

cnm özel hastane..sgk geçmiyo ama özel sigortan varsa anlaşmalı iyi olur...HİSAR HOSPİTAL ümraniyede.. mükemmel diye bilirim doktorumda süper..o olmasa şimdie ben ne halde olurdum psikiloajik olarakta..çok şükür çok iyiyim..ve mükemmel teşhis koyuyo.. muayene+kontrol(15 gün içinde) 120 tl...1 kere denemeye değer

benim ense kalınlığı 1.14
bhcg:25,1 corr mom:0,58

papp-a:1,63 corr mom0,93
biochem risk+ ense: 1/10000
double test:1/10000
yaş risk:1/990
trisomy 18 + ense: 1/10000
bir şey anlayan var mı bu sonuçlardan?CADIARZU

canım ben daha yaptırmadım ama risk10000de 1 diyor yani yok denebilir maşallah

merhaba canım hos geldın aramıza.bendede aynı sey oluyo karnım asırı şiş.şiş diyorum çünki akşamları yatarken dahada fena oluyo doktora sordugumda kullandıgın ılaclardan olabılır dedı ama enınde sonunda şişecek biz anne oluyoruz boşver gere gere gez karnını.hiç takmıyorum ben yeterkı o ıyı olsunda.benımde göguslerın bayagı buyuduler daha buyuk beden çamaşır aldım kullanıyorum bıle cunkı dıgerlerı sıkmaya basladı coktan.bunlar hep yavrularımızın bızde yarattıgı etkıler cok mutluyum bu halımle.Allah korusun hepımızıde.:Saruboceq:

Doktordan geldim kıslar.Çok şükür bebişim iyi.Valla yerinde durmadı,bir o yana bir bu yana.Yüzüstü dönüyo,poposunu çeviriyo :))Boyunu zor ölçtü doktor,kıpırdamadan durmadı ki sıpa :) 2 hafta sonra da 2 li testlerim yapılacak.İnşallah o da iyi sonuçlanır.Biz biraz olsun özlem giderdik bebişimle.Darısı sizlerin başına

yenii doğan bebeklere de zararlı olduğunu duymustum. ama hamileykenbilmiyorumkismile tatlı şeyler yediğim için hep balı da araştırıyorum

desene oğluş geliyoo oğluşkaydirigubbakcemile3ben hala tatlı şeyler yiyemiyorumyerimsenibendoktora sor bakalım canım ne diyecek. bu arada biraz işim var gecikmeli cevap vereceğim

amın canım ınşallah senınde gozun aydın.maaşallah

cnm çok çok geçmiş olsun bol bol dinlen aman üzme kendini hiç bişi bizden ve bebişimizden değerli değildir boşver.

kızlar kansızlık için neler yapıyorsunuz, ilk aylar bulantıdan beslenemediğim için kanım düşmüş biraz...kan ilacı başladı dr um onu kullanacağım, ama besin takviyeside şart...

cnm bendede kansızlık çıkmıştı ilk aylarda doktorum o zaman vermedi kan hapı.üzüm pekmezi ve siyah üzüm yedim çekirdeğiyle bol bol.tavsiye ederim.

hoşgeldin aramıza cnm
o şişlik bendede var gaz kabızlık hepsi birden normal yani cnm.

cnm gözünaydın hareketli seninde miniğin
sağlıkla kucağınada alırsın inşallah.

kızlar göbiş topiği açılmış hayırlı olsun.daha tam göbeğimiz yok şişkinlik ama olsun genede koyarız resimlerimiz.
ben birazdan çıkıcam evden doktora gidicem ama öncesinde kendime yeni ciciler alamam gerek artık pantalonum olmuyo birazcık karnımı acıtıyo.
benim gebelikten öncede karnım vardı zaten şimdi iice şişti 5 aylık gibi nerdeyse.birazdan fotoğraf çekip koyabilirim.

hadı beklıyoruz.:sm_cool:

aysu 87 eğer civilime gideceksen bizede ne ne kadar gelınce bılgı verebılırmısın bıze cok buyuk kolaylıkolur anca işten cıkıp bızde hemen alır eve gecerız.sana zahmet olacak ama.hadı ıyı alısverısler sanasositososito

Son düzenleme:
eevt her işte hayır vardır kızalr şüküriyiyim ben de inşallah meleğimde iyidir inşallah kızlar şimdilik çabuk yorulma ve uykumun gelmesi dısına bir sorunum yok şükür buugn tam 13 + 0 olduk

desene oğluş geliyoo oğluşkaydirigubbakcemile3ben hala tatlı şeyler yiyemiyorumyerimsenibendoktora sor bakalım canım ne diyecek. bu arada biraz işim var gecikmeli cevap vereceğim

haftaya gittiğimde sorarım bakalım ne diycek..mart anneleri göbişlrine bakıyordum:1shok:kocaman göbişler daha 11-12 haftalıkken.

cnm civile bugün gidemem ama belki yarın gidebilrim.bugün lcw bakıcam.şişlide olucam çünkü.ama ordaki fiyatları bildiririm hatta bişiler alırsam resimlede eklerim.

kızlar ben göbüşümü ekledim.
şimdi çıkıyorum.akşama yazamazsam evde değilim demektir.bakalım cinsiyetide öğrenebilicezmi.
görüşürüz.

cnm civile bugün gidemem ama belki yarın gidebilrim.bugün lcw bakıcam.şişlide olucam çünkü.ama ordaki fiyatları bildiririm hatta bişiler alırsam resimlede eklerim.

canım nette civil sitesi var hamile kıyafetlerini göstermiyo ama bebek ürünleri var fiyatları falan bi bakın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…