- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.101
bi ben gidemedim lcw kilere çarşı pazara nasıl güç buluyonuz eve zor atıyom kendimi işe fitilli eşofmanla geliyom kimse bana dokunmuyor kendi haline bıraktılar beni saldım iyicemafoldumben
benim henüz yok ama olacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum
ama o çok ödem yapmıştı o yüzden anacım herkez aynı olmuyorki ödem olmaması için tuzu kesmek lazım
yok canım yaa kabızlık var ne ishalı:roflol:
ben tuzsuz yiyememki hiç eyvahedigeldismileeşimin ayakkabılarıda yetmeye bilir bana yani:2:
maaşallah canım am agercekten lcw da pantolon yumusacık hamıle esofmanları bluzler var komık yazılı cok hos ve uygun.1 kere gıdıp alıp gelınce oluyo öyle artık eskısı gıbı geze geze alısverıs yok hemen şipşak derler ya ondan.:ecrin_bebek::CüvCüv::teytey::dance:hihoyyytalkisalkisalkis
banada doktorum sakın tuzu kesme dedi. benim tansiyon 9-6 belki ondan demiştir
bu arad dün bende bi tane hamiş pantalonu aldım lcw den.
düşük bek ve penye dikilmiş karnın üstüne kadar penyenin ucundada ilikli lastik var istediğin kadar daraltıp genişletebiliyosun.40 tl aldım kızlar.baya uzun bi sürede giyerim bunu.tavsiye ederim sizede çok rahat.
evet tatlım ben böyle giderse mart sonuna denk gelicek doğum sanırım.ama son aylarda belli oluyomuş net tarih.QUOTE]
ewet doğuma yakın belli oluyor...benim eltim 1 ay erken doğum yapmış ilk oğluna....kuzenin eşi normal doğurcam diye tutturduğu için 3 hafta geç oldu doğumu(sezeryanla) arkadaşım var yeni doğum yapan...o da neredeyse 20 gün geç doğurdu gününden.... belli olmuyor yani bebişlerin ne zaman geleceğ...
ben şimdi lavaboya gidiyorum bi bakıp gelcem varmı yokmu diye
teşekkürler bende evden yastık getirmiştim arkama destek yapıyordum bu dönemde bizim oturuşumuzdan kaynaklanan bel ağrıları olurmuş belimizi mutlaka desteklememiz lazımmış kaydirigubbakcemile5
hani o içinden bebek gülümsüyor falan tişortlar varya onlardan istiyorm ben ama biraz daha karnım çıksın görgüsüz gibi olmayayım dedim.
rica ederim canım..
bende evden yastık getirmiştim ama gördüm ki çok fark varmış
tabi yastığına göre değişebilir,ama kesinlikle tavsiye ederim ayrıca
her zaman lazım olan birşey
aşk olsun kız ben evde gıyorum mıs gıbı rahatca 2 tane aldım bırı su an tam oluyo bırıde daha buyuk o buyuk olanı ılerıkı gunlerde karnımı gere gere göstere göstere gıyecegım ınş.ama şimdi çekiniyorumkı hatrı sayılır şekılde karnım cıktı.aksamları daha fena oluyo zaten.şişlik oluyo çok fazla ama ben mutluyum göbişimle:dance:
baktım yok bişey bende çok silik varla yok arası bi çizgi:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?