2011 Nisan Anneleri

bi ben gidemedim lcw kilere çarşı pazara nasıl güç buluyonuz eve zor atıyom kendimi işe fitilli eşofmanla geliyom kimse bana dokunmuyor kendi haline bıraktılar beni saldım iyicemafoldumben

maaşallah canım am agercekten lcw da pantolon yumusacık hamıle esofmanları bluzler var komık yazılı cok hos ve uygun.1 kere gıdıp alıp gelınce oluyo öyle artık eskısı gıbı geze geze alısverıs yok hemen şipşak derler ya ondan.:ecrin_bebek::CüvCüv::teytey::dance:hihoyyytalkisalkisalkis

ben tuzsuz yiyememki hiç eyvahedigeldismileeşimin ayakkabılarıda yetmeye bilir bana yani:2:

bende yiyemiyorum tatlım şişecem kesin son 2 ay çıkmam evden dışarı
bu arada kızlar benim doktor cins mi ne 2 li test te sorun çıkmazsa 3 lü istemiycem onun yerine dobler yaptırıcaz diyodu

o çizgide bende gecen hafta pazar dan beri fark ettim çok afedersiniz oradan başlıyor ve aşağıda daha koyu az bişi 3 cm falan yukarı doğru azalıyor ama ışıkta cok net

hani o içinden bebek gülümsüyor falan tişortlar varya onlardan istiyorm ben ama biraz daha karnım çıksın görgüsüz gibi olmayayım dedim.

Selam...

Valla benim de göbeğimde çizgi falan yok daha.Bu arada bebeğimi besleyemiyorum diyenlere söylüyorum.Daha dün doktorumla konuştuk bu konuyu,çok sağlıklı beslenemiyorum dedim.Dedi ki ilk 3 ay çok önemli değilmiş.Çünkü zaten bebek bizim yediklerimizden beslenmiyormuş.Beslenme kesesi gibi birşey varmış,ama bu kese 3 aydan sonra kaybolmaya başlıyormuş.İşte o zaman bizim yediklerimiz önemliymiş.Şimdi kendini üzme şunu yiyemiyorum bunu yiyemiyorum diye dedi.Siz de kafanıza takmayın ama 3 aydan sonrası çok önemli.

kaydirigubbakcemile3 aysucum saol wallaa sayende kurtuldum kaydirigubbakcemile3
bende geçen lcwden 2 pantolon aldım ama göbek kısmı çok bol oluyor tabi..
lastiği farketmemiştim şimdi süper oldu,kaydirigubbakcemile5
ayrıca çok rahat ettim iyiki almışım pant.

oh kızlar ne kaynatmışsınız yahu..oku oku bitmedi valla...şöyle dicem..karnımda tüylenme feci...korkuyorum kendimden bi canavara döncem bu gidişle...hiç hamiş elbisesi almayı düşünmüyorum..tesettürlü olduğum için.etekleri göğüsün altına getiririm artık gerisi gelir hihih...idare ederiz..zaten bu sıpanın masrafından kendime bi göz kalemi bile alamıcam gibi geliyo.. ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM KIZLAR...LEKEM YOK DURDU..PERŞEMBE KONTROL VAR..İNŞ KAN BÖLEGESİ GEÇERDE RAHATLARIM...STRES YOK KZLAR SAKIN...ÜZÜLME YOK...

teşekkürler bende evden yastık getirmiştim arkama destek yapıyordum bu dönemde bizim oturuşumuzdan kaynaklanan bel ağrıları olurmuş belimizi mutlaka desteklememiz lazımmış kaydirigubbakcemile5

rica ederim canım..
bende evden yastık getirmiştim ama gördüm ki çok fark varmış
tabi yastığına göre değişebilir,ama kesinlikle tavsiye ederim ayrıca
her zaman lazım olan birşey

hani o içinden bebek gülümsüyor falan tişortlar varya onlardan istiyorm ben ama biraz daha karnım çıksın görgüsüz gibi olmayayım dedim.

aşk olsun kız ben evde gıyorum mıs gıbı rahatca 2 tane aldım bırı su an tam oluyo bırıde daha buyuk o buyuk olanı ılerıkı gunlerde karnımı gere gere göstere göstere gıyecegım ınş.ama şimdi çekiniyorumkı hatrı sayılır şekılde karnım cıktı.aksamları daha fena oluyo zaten.şişlik oluyo çok fazla ama ben mutluyum göbişimle:dance:

benim daha göbüş yok giysem komşular hemen aaa hamilemiş derler yani biraz çıksın alıcam
yada doğru alıp evde giyeyim nefsim körelsin:içelim:

baktım yok bişey bende çok silik varla yok arası bi çizgi:kedi:

öyle oluyor zaten canım zamanla artıyor ben pko hastası oldugum için tüylenme var benim göbeğimde canm tüylerden pek anlayamamısm dün dr a gidemeyince ağdaya gittim akşam net belliydi çizgim kuzumu sağlıkla dunyaya getireyim laser epilasyona başlıcam onu bekledim hep bugune dek sağlıkla gelsinde meleklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…