- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.121
kaydirigubbakcemile3 aysucum saol wallaa sayende kurtuldum kaydirigubbakcemile3
bende geçen lcwden 2 pantolon aldım ama göbek kısmı çok bol oluyor tabi..
lastiği farketmemiştim şimdi süper oldu,kaydirigubbakcemile5
ayrıca çok rahat ettim iyiki almışım pant.
yssknk
desene tam adamına söylemişim. sen artık fikir verir yol gösterirsin süsleme konusundaguclubacismile
öyle oluyor zaten canım zamanla artıyor ben pko hastası oldugum için tüylenme var benim göbeğimde canm tüylerden pek anlayamamısm dün dr a gidemeyince ağdaya gittim akşam net belliydi çizgim kuzumu sağlıkla dunyaya getireyim laser epilasyona başlıcam onu bekledim hep bugune dek sağlıkla gelsinde meleklerimiz
geçmiş olsun canım ya,amann iki kere dikkat et kendineyasakkelime
çok saolun kızlar darısı sizlerin başına inşallah.
sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah miniklerimizi.
cnm çok saol inşallah seninde sonuçların güzel çıkar.
çok saolun kızlar darısı sizlerin başına inşallah.
sağlıkla kucağımızada alırız inşallah.
cnm çok çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine.
gözünaydın cnm.
banad doktorum dün %90 erkek dedi.
hayırlısıyla kucağımızada alırız inşallah.
çok saol cnm darısı seninde başına inşallah.
cnm bana doktorum soda önermişti çokta ii geliyo.ama sade soda.
aramıza hoşgeldin cnm.
sağlıkla kucağına alırsın miniğini inşallah.
oh kızlar ne kaynatmışsınız yahu..oku oku bitmedi valla...şöyle dicem..karnımda tüylenme feci...korkuyorum kendimden bi canavara döncem bu gidişle...hiç hamiş elbisesi almayı düşünmüyorum..tesettürlü olduğum için.etekleri göğüsün altına getiririm artık gerisi gelir hihih...idare ederiz..zaten bu sıpanın masrafından kendime bi göz kalemi bile alamıcam gibi geliyo.. ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM KIZLAR...LEKEM YOK DURDU..PERŞEMBE KONTROL VAR..İNŞ KAN BÖLEGESİ GEÇERDE RAHATLARIM...STRES YOK KZLAR SAKIN...ÜZÜLME YOK...
evet tatlım ben böyle giderse mart sonuna denk gelicek doğum sanırım.ama son aylarda belli oluyomuş net tarih.QUOTE]
benim kızım mart doğumlu
ewet doğuma yakın belli oluyor...benim eltim 1 ay erken doğum yapmış ilk oğluna....kuzenin eşi normal doğurcam diye tutturduğu için 3 hafta geç oldu doğumu(sezeryanla) arkadaşım var yeni doğum yapan...o da neredeyse 20 gün geç doğurdu gününden.... belli olmuyor yani bebişlerin ne zaman geleceğ...
kızım 1 hafta geç doğdu o da sezeryanle
aşk olsun kız ben evde gıyorum mıs gıbı rahatca 2 tane aldım bırı su an tam oluyo bırıde daha buyuk o buyuk olanı ılerıkı gunlerde karnımı gere gere göstere göstere gıyecegım ınş.ama şimdi çekiniyorumkı hatrı sayılır şekılde karnım cıktı.aksamları daha fena oluyo zaten.şişlik oluyo çok fazla ama ben mutluyum göbişimle:dance:
giy giy ben de düşünüyorum ev için almayı ben dışarda da giyemem onlardan
utanırım ne biliyim
ne demek cnm o lastik olmasa çok bol oluyo giyemiyorum düşüyodu benim belimden.
aynısını dün gebe dede baktım 109 tl di valla.
tabi canımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3gercekten korktum ama
bende korktum ama yaşayıp göreceğiz galiba.kaydirigubbakcemile3
ben lazer epilasyona başlamıştım hatta genital bölgem bitti ama diğer taraflarım yarım kaldı malesef.artık doğumdan sonra devam edicem.
o çizgide bende gecen hafta pazar dan beri fark ettim çok afedersiniz oradan başlıyor ve aşağıda daha koyu az bişi 3 cm falan yukarı doğru azalıyor ama ışıkta cok net
kızlar bende cıkıyorum mesaı bıtecek bırazdan toparlanayım artık.sağlıklı sıhhatlı hafta sonları olsun butun annelere.ıyıce dınlenın kızlar ben oyle yapacagım artık ohh gel keyfım gel.hafta ıcınınacısını cıkaracagım ınsallah pazar gunude at çiftliğine bruncha gıdeceğiz arkadaslarla.ohh nefis...:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?