2011 Nisan Anneleri

ne demek cnm o lastik olmasa çok bol oluyo giyemiyorum düşüyodu benim belimden.
aynısını dün gebe dede baktım 109 tl di valla.

kızlar hiç don meselesine girmiyorsunuz ben çok rahatsızım anneme pazardan XL don aldırdım da biraz rahatladım hamile kilotlarıda varda
evde giyesim gelmiyor.....

bende doğumdan sonra epilasyon yaptıracam inşallah
sağlıcakla o günlere bebişlerimizle erelimde

kızlar ben çıkıyorum biraz yürüyüş yapım doktorum hergün 30 dk yürü dedi.gelince görüşürüz kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım ya,amann iki kere dikkat et kendineyasakkelime

sağol canım benim
inşallah bi daha olmaz

sağol canım senin de hayırlı olsun oğluşun

ben de tesettürlüyüm ama benim kızımdan kalan elbiselerim filan var
ama yine alırım kaç kere hamile kalıyoruz ki dimi ama
bir de doğum sonrası kilolarıyla başım dertteyken giydiklerim var 60-62 kiloyken
şimdi 52 kiloyum baya idare ederiz yani

ben lazer epilasyona başlamıştım hatta genital bölgem bitti ama diğer taraflarım yarım kaldı malesef.artık doğumdan sonra devam edicem.

Bende lazere başlamıştım...bebiş isteyince bıraktık...ama emzirme dönemindede yapılmıyo..... Inş o günleri bi görelimde...hop atıcam kendimi lazere inş...

ben lazer epilasyona başlamıştım hatta genital bölgem bitti ama diğer taraflarım yarım kaldı malesef.artık doğumdan sonra devam edicem.

oooh ne güzel en öenmli yeri bitirmişsin..
bende ne yazıkki orası yarım kaldı..üstler bitti
altlar duruyoor :kedi:
dr.a sordum ama doğumdan sonra dedi,çok net bir bilgi yok
bunla ilgili oyuzden en sağlamı o dedi ama doğumda naapacağımı şimdiden düşünüyorumeyvahedigeldismile

kızlar bende cıkıyorum mesaı bıtecek bırazdan toparlanayım artık.sağlıklı sıhhatlı hafta sonları olsun butun annelere.ıyıce dınlenın kızlar ben oyle yapacagım artık ohh gel keyfım gel.hafta ıcınınacısını cıkaracagım ınsallah pazar gunude at çiftliğine bruncha gıdeceğiz arkadaslarla.ohh nefis...:teytey:

kızlar süt içemeyenler hergün mutlaka yoğurt yeyin
yoğurt yiyemeyen peynir yesin
peynir yiyemeyen çökelek yesin
ama mutlaka yesin .

o çizgide bende gecen hafta pazar dan beri fark ettim çok afedersiniz oradan başlıyor ve aşağıda daha koyu az bişi 3 cm falan yukarı doğru azalıyor ama ışıkta cok net

tatlım o çizgi bende ilk aydan hatta ilk öğrendiğimden beri var..
ben esmerim birde belki ondan da erken belirdi..
hatta ablam farketti daha önce doğum yaptığından,
ama şöyle ilginç birşey daha var ki,diğer ablam bekar ama onda da çok hafif var:bbo:

oh ne güzel... bizde şile yolundaki köy kahvaltısına gitmiştik otantik bi yerde brunc yapmıştık...uzun uzun muhappetler...bambaşka...ama dışarda artık bişey iyemiyorum...midem almıyo ya kahvaltı dışında...sana iyi eğlenceler cnm...bizim içinde gez toz...anlatırsın bize :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…