- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.061
oh be içime sular serpildi Allah razı olsun benimde 7 ekim geçmi kaldım diye hesap kitap peşine düştümdü.öptüm seni canım benim :1hug:
bende falım yada damla sakızı kullanıyorum canım...
önemli değil tatlım birbirmize destek için burdayızolumunekankayizsmileinsallah sağlıkla doğar bebişlerimizopuyorumnanaktan
Allah Allah tamda küsecektim sizlere cevap vermiyonuz diye benim niye böylekine bilmiyorumkismile
benim arkadaşta kış hamilesiydi son ay eşinin spor ayakkabısı ancak sığdı
bide arkadaşlar araya kurban bayramı giriyor ben oturdum hesap yapıyorum 3 lü testi denk gelenler dikkat etsinler uyarayım dedim şimdiden arayıp hastaneyi randevumu aldım her ihtimale karşı sağlıcakla o günlere ereriz inşallah bebişlerimizle
bide arkadaşlar araya kurban bayramı giriyor ben oturdum hesap yapıyorum 3 lü testi denk gelenler dikkat etsinler uyarayım dedim şimdiden arayıp hastaneyi randevumu aldım her ihtimale karşı sağlıcakla o günlere ereriz inşallah bebişlerimizle
olamazeyvahedigeldismileben 38 giyiyorum eşim 44 okadar olmaz dimiohaoldumsmile
akannehirakannehirakannehirakannehireyvahhhh yandıkk ben de eşimin ayakkabılarını süslemeye başlayayım bari önlerine toka falan birşeyler yapayımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
inşallah canım benim hareketlerini hissediyormusun
benimde randevu almam gerekiyor o zamn günlerimiz cok yakın benimde o zmana denk gelirbilmiyorumkismileuyardığın için saol canım..
sağol canım ama içim rahat etmiyor sanki bebişi besleyemiyorum gibi:1no2:
beni 3 lü test için 3 hafta sonra çağırdı doktorum.ekimin sonuna doğru gidicem.
taze ceviz fazla yeme ishal yapar olabildiğince az ye.kurusunu istediğin kadar yiyebilirsin
36 dı ayakları eşinin 43 numarasını giydi valla çok dalga geçiyoduk
kızlaar,bel ve sırt ağrıları çeken özellikle masa başı işlerde çalışanlara
bir tavsiyem var..benim bel ve sırt ağrım hep oluyor,oyuzden bir tane ofis
sandalyeleri için olan bel yastağı aldım,ve inanılmaz rahat bişeymiş..
hem dik oturabiliyorsun,öyle yamulmuyorsun hemde baya rahatlatıyor..
üstelik çok da ucuz,metrodan 15 tl gibi bişeye aldım,tavsiye ederim..yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?