2011 Nisan Anneleri

bide arkadaşlar araya kurban bayramı giriyor ben oturdum hesap yapıyorum 3 lü testi denk gelenler dikkat etsinler uyarayım dedim şimdiden arayıp hastaneyi randevumu aldım her ihtimale karşı sağlıcakla o günlere ereriz inşallah bebişlerimizle

benim arkadaşta kış hamilesiydi son ay eşinin spor ayakkabısı ancak sığdı

akannehirakannehirakannehirakannehireyvahhhh yandıkk ben de eşimin ayakkabılarını süslemeye başlayayım bari önlerine toka falan birşeyler yapayımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ikili test normal çıkarsa 3 lü test yapmaya gerek var mı ki

benimde randevu almam gerekiyor o zamn günlerimiz cok yakın benimde o zmana denk gelirbilmiyorumkismileuyardığın için saol canım..

kızlaar,bel ve sırt ağrıları çeken özellikle masa başı işlerde çalışanlara
bir tavsiyem var..benim bel ve sırt ağrım hep oluyor,oyuzden bir tane ofis
sandalyeleri için olan bel yastağı aldım,ve inanılmaz rahat bişeymiş..
hem dik oturabiliyorsun,öyle yamulmuyorsun hemde baya rahatlatıyor..
üstelik çok da ucuz,metrodan 15 tl gibi bişeye aldım,tavsiye ederim..yerimseniben

bu arad dün bende bi tane hamiş pantalonu aldım lcw den.
düşük bek ve penye dikilmiş karnın üstüne kadar penyenin ucundada ilikli lastik var istediğin kadar daraltıp genişletebiliyosun.40 tl aldım kızlar.baya uzun bi sürede giyerim bunu.tavsiye ederim sizede çok rahat.

sağol canım ama içim rahat etmiyor sanki bebişi besleyemiyorum gibi:1no2:

dr kaaan kocatepe diyor ki ilk 3 ay bebeğinizi besleyemediğinizi düşünmeyin çünkü onun bu zamandaki gelişmesi sizin çok yemenizle alakalı değil diyor...siz yemek yiyemiyor bile olsanız(hiç yememek değil tabı ) o alması gerekeni alır diyor...ancak 4. aya girdiğinizde iyi beslenmelisiniz diyor... ben 3 kg aldım ama bu kiloyu alacak kadar yediğimi sanmıyorum...bana kızıyorlar bile hiç yemiyorsun diye

sağol canım bende çok şikayetçiyim bu durumdan. hemen deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…