- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.081
dr kaaan kocatepe diyor ki ilk 3 ay bebeğinizi besleyemediğinizi düşünmeyin çünkü onun bu zamandaki gelişmesi sizin çok yemenizle alakalı değil diyor...siz yemek yiyemiyor bile olsanız(hiç yememek değil tabı ) o alması gerekeni alır diyor...ancak 4. aya girdiğinizde iyi beslenmelisiniz diyor... ben 3 kg aldım ama bu kiloyu alacak kadar yediğimi sanmıyorum...bana kızıyorlar bile hiç yemiyorsun diye
cnm benimde sat ıma göre ilerde gidiyo bebek.tickerda 14 gözüküyo bugün ultrasona göre 14+5
yok canımcım 3 lü test 16-18 hafta arasında oluyormuş bizimki denkgelmiyor vereliniortak
hem de hiiiççç:1no2:yalnız bir ara tuzlu kuru pasta istemişti ahh ahh ne güzel günlerdi:roflol:bakalım belki de 3 aydan sonra iştah patlaması yaşarım
leegörkemm o zman modelleri düşünelim hayatım ayakkabı süslemesinde birlikte yaparızeyvahedigeldismile
bu arad dün bende bi tane hamiş pantalonu aldım lcw den.
düşük bek ve penye dikilmiş karnın üstüne kadar penyenin ucundada ilikli lastik var istediğin kadar daraltıp genişletebiliyosun.40 tl aldım kızlar.baya uzun bi sürede giyerim bunu.tavsiye ederim sizede çok rahat.
dr kaaan kocatepe diyor ki ilk 3 ay bebeğinizi besleyemediğinizi düşünmeyin çünkü onun bu zamandaki gelişmesi sizin çok yemenizle alakalı değil diyor...siz yemek yiyemiyor bile olsanız(hiç yememek değil tabı ) o alması gerekeni alır diyor...ancak 4. aya girdiğinizde iyi beslenmelisiniz diyor... ben 3 kg aldım ama bu kiloyu alacak kadar yediğimi sanmıyorum...bana kızıyorlar bile hiç yemiyorsun diye
kızlaar,bel ve sırt ağrıları çeken özellikle masa başı işlerde çalışanlara
bir tavsiyem var..benim bel ve sırt ağrım hep oluyor,oyuzden bir tane ofis
sandalyeleri için olan bel yastağı aldım,ve inanılmaz rahat bişeymiş..
hem dik oturabiliyorsun,öyle yamulmuyorsun hemde baya rahatlatıyor..
üstelik çok da ucuz,metrodan 15 tl gibi bişeye aldım,tavsiye ederim..yerimseniben
ama o çok ödem yapmıştı o yüzden anacım herkez aynı olmuyorki ödem olmaması için tuzu kesmek lazım
sağol canım ama içim rahat etmiyor sanki bebişi besleyemiyorum gibi:1no2:
arkadaşlar göbeğinde benim gibi hamişlik çizgisi bellli olamaya başlayan varmı nolur yazın gııııı kaydirigubbakcemile3
aynısından bende aldım aldıgım ılk gunden yadım buray cok rahat bısey karnını hıc sıkmıyo yumusacık:dance:
leegörkemm o zman modelleri düşünelim hayatım ayakkabı süslemesinde birlikte yaparızeyvahedigeldismile
arkadaşlar göbeğinde benim gibi hamişlik çizgisi bellli olamaya başlayan varmı nolur yazın gııııı kaydirigubbakcemile3
ee sen başımızı çekiyosun baktım da nisan ayının ilklerindensin hayırlısı ile arkandan da biz geliriz inş
2li testi ozaman siz çoktan yaptırmışsınızdır ben tickere satı yanlış girmişim ha bu
arada oğlan hayırlı uğurlu olsun çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucaklarız inşallah bebişlerimizi
:içelim::CüvCüv:
iyi olur canım şöyle süslü süslü giyeriz sonra da bebişletre gösteririz sizin için neler yaptık diye gerçi çocuk o ayakkabıyı görünce korkabilir tabikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aynısından bende aldım aldıgım ılk gunden yadım buray cok rahat bısey karnını hıc sıkmıyo yumusacık:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?