2011 Nisan Anneleri

evet bende dün uzman tv den izledim aynı şeyi diycektim demin

cnm benimde sat ıma göre ilerde gidiyo bebek.tickerda 14 gözüküyo bugün ultrasona göre 14+5

2li testi ozaman siz çoktan yaptırmışsınızdır ben tickere satı yanlış girmişim ha bu
arada oğlan hayırlı uğurlu olsun çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucaklarız inşallah bebişlerimizi
:içelim::CüvCüv:

hem de hiiiççç:1no2:yalnız bir ara tuzlu kuru pasta istemişti ahh ahh ne güzel günlerdi:roflol:bakalım belki de 3 aydan sonra iştah patlaması yaşarım

canım ben 13+1 im ama 12. haftaya girdiğimde 1 hafta falan acayip iştahım arttı ama sonradan gene normale döndü

Son düzenleme:

aynısından bende aldım aldıgım ılk gunden yadım buray cok rahat bısey karnını hıc sıkmıyo yumusacık:dance:

evet canım benim doktor da dedi kaç kere ayyy adamı da bayıyorum vallakaydirigubbakcemile3rahat tutayım bari içimi elden birşey gelmiyor

arkadaşlar göbeğinde benim gibi hamişlik çizgisi bellli olamaya başlayan varmı nolur yazın gııııı kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

teşekkürler bende evden yastık getirmiştim arkama destek yapıyordum bu dönemde bizim oturuşumuzdan kaynaklanan bel ağrıları olurmuş belimizi mutlaka desteklememiz lazımmış kaydirigubbakcemile5

sağol canım ama içim rahat etmiyor sanki bebişi besleyemiyorum gibi:1no2:

aynen canım bende vicdan yaptım ama önemli olan 12. haftadan sonra beslenmeye dikkat etmek...elinden geldiği kadar faydalı şeyler yemeye çalış, birde bizden çok onların büyümesi ve kilo alması önemli...opuyorumnanaktan

aynısından bende aldım aldıgım ılk gunden yadım buray cok rahat bısey karnını hıc sıkmıyo yumusacık:dance:

bi ben gidemedim lcw kilere çarşı pazara nasıl güç buluyonuz eve zor atıyom kendimi işe fitilli eşofmanla geliyom kimse bana dokunmuyor kendi haline bıraktılar beni saldım iyicemafoldumben

leegörkemm o zman modelleri düşünelim hayatım ayakkabı süslemesinde birlikte yaparızeyvahedigeldismile

iyi olur canım şöyle süslü süslü giyeriz sonra da bebişletre gösteririz sizin için neler yaptık diye gerçi çocuk o ayakkabıyı görünce korkabilir tabikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anneler hafta sonu inşallah cok guzel dınlenmeyı dusunuyorum ozellıkle sabahları hıc olmazsa 9 a kadar yatmayı hayal edıyorum sımdıden.uykuya doyamıyorum kı ben gunduz uykusunu asla sevmeyen bırıydım yavrum bana yenı yenı huylar edındırdı sımdı öğle arsında bıle gozum uykuda hemen kafamı koyacak yer arıyorum.:CüvCüv:

ee sen başımızı çekiyosun baktım da nisan ayının ilklerindensin hayırlısı ile arkandan da biz geliriz inş

evet tatlım ben böyle giderse mart sonuna denk gelicek doğum sanırım.ama son aylarda belli oluyomuş net tarih.

evet cnm 12 eylüldemi ne yaptırmıştık.
çok saol cnm darısı sizlerin başına.

arkadaşlar göbeğinde benim gibi hamişlik çizgisi bellli olamaya başlayan varmı nolur yazın gııııı kaydirigubbakcemile3

bende bi çizgi oluşmadı henüz cnm.

iyi olur canım şöyle süslü süslü giyeriz sonra da bebişletre gösteririz sizin için neler yaptık diye gerçi çocuk o ayakkabıyı görünce korkabilir tabikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim işim bu zaten geleneksel türk el sanatları mezunuyum:roflol::roflol:çiçekliböcüklü yaparız tatlım nolcaksırnaşık şey

ben henüz kilo almadıgımdab o pantolanalrın 36 sı bile bol geldialamamdım şimdi beli lastikli bir kot eteğim var gene lcw den almıstım gecen kış öylesine 10 tl mi ne hemde cok ucuz diye aldıydım ama hamiş eteği değil iyikide almısım öyle rahat ettimki onunla artık hep onu giyerim kilo almasamda belim odun gibi oldugu için pantalonlarımın beli açık giyiyordum rahatladım baya

birde bu etegin pantalonu defacto da varmıs benden 2 hafta önce olan arkadaşım mıs epey giyerim dedi yarın defactoya bakıcam onadan bulursam alıcam .en azından hamiş pantalonu giyene dek idare eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…