2011 Nisan Anneleri

bende yeni basladım yürüyüşlere korkuyodum daha önce bende günlük tutuyorum bebegime hemde babasına babamız asker bizim artık beraber okuyup gülerlermi benimle dalgamı gecerler bilemiycem ....:)))))))

Cnm benim...allah kat kat sabır versin...inş az kalmıştır kavuşmanız....ben yeni başlıcam..üzülmekten korktumda..inş 9. Aya kadar devamı gelir..

bide yüzük deneyini yaptık kız çıktı bende kız hissediyorum çin takvimindede kız çıktı rus takviminde erkek bakalım hayırlısı

Mrhba mormaske bişey sorucam ben de çin takvimine baktım temmuz için erkek ağustos için kız diyo benim olduğunu tahmin ettiğim ay ağustos ama doktorum son adet günümü baz alıp hamilelik haftamı söyledi yani 3 haftalık evliyken 5 haftalık hamilesin dedi şimdi benimki temmuz mu olur ağustos mu

Selam kizlar. Bugün eczaneden bitki cayi aliyorduk: kadina hamilelikte mide bulantisi gibi sorunlar icin tavsiye edebilecegi herhangi birsey olup olmadigini sorduk. Kadin zencefil dedi. Zencefilin hapida varmis.Gerci almadik ilk basta biraz daha arastirayim dedim. Bir sonraki kontrol 18 ekimde. Doktora sormak icin 2 haftadan fazla beklemem gerek yani ama internette bulduklarima gore bayagi ise yariyor gibi.
Yakin zamanda kontrolü olan arkadaslar sorabilirse hala mide sorunu yasayan arkadaslara belki faydasi dokunabilir. Kendinize ve bebelere iyi bakin..

Yapılan çalışmalar kısa dönemde günlük 1 gr zencefil tüketiminin hamilelikli ilişkili mide bulantısı ve kusma gibi şikayetlerinin azalmasında etkili ve güvenli olacağı görüşünü destekliyor.
Günümüzde zencefil kökleri, yaygın olarak mide kaynaklı sindirim problemlerinin tedavi edilmesinde kullanılır. Ayrıca sağlık uzmanları tarafından seyahat sırasında gelişen, hamilelik döneminde ve kanser kemoterapisi nedeniyle oluşan mide bulantısı ve kusma şikayetlerinin önlenmesi ve tedavisi amaçlı kullanımı önerilmektedir.
Beslenme Uzmanı Selahattin Dönmez, yurtdışında yapılan bir araştırmadan söz ederek şu sonuçlardan bahsediyor:

İnsanlar üzerinde yapılmış çalışmaların bazıları kısa dönemde (4 günden fazla olmamak kaydıyla) günlük 1 gr zencefil tüketiminin hamilelikli ilişkili mide bulantısı ve kusma gibi şikayetlerinin azalmasında etkili ve güvenli olacağı görüşünü desteklemektedir. Yapılan bir çalışmada; mide bulantısı ve kusma şikayeti olan 70 hamile kadına, düşük miktarlarda zencefil verilince şikayetlerinde azalma olduğu görülmüştür.

Baska bir siteden alinti.Umarim isinize yarar.

Son düzenleme:

canım bende yapıcam günlük hatta aldımda ama daha sonra üzülmemek adına geç başlayım dedim çok 12. hafta itibariyle herşeyi yapmaya başladı. birde tüm tahlillerim resimleri herşeyi biriktirdim şu anda.. teyzesi ve anneannesinin ilk duyduklarında bodrumdalardı orda yazdıkları mektuplar varmış ama daha bana vemediler. onlarıda kullanarak kolaj bir pano yada albüm hazırlamayı düşünüyorum ama veriler daha da dolsun diye bekliyorum:)))

ya bişi diyimmi inanmayacaksın dalga geçme ama doğumda dağıtılcak şekerleri bile hazırlamaya basladım:))) utanıyorum sölemeye vallahi dalga geçecekler diye:))

slm kızlar nasılsınız iyi sonuç alan arkadaşlar tebrik ederim bizde bugün gittik kuzumu gördük ayy son gittiğimde sadece tek noktaydı şimdi kocaman olmuş yaaa Allah'ın mucizesi eli kolu bacakları sonra güç bende der gibi kollarını iki yana sallladı bir öksürdüm kuzum takla attı çok güldük yaaa bu arada teyzeleri iki günde öndeymiş bu gidişle annesinin doğum gününde doğacak:)

Son düzenleme:

aşk olsun ne dalgası..ne güzel ya...kendi ellerinle emek vererek...rabbim o günleri göstersin... resmini koysana bi ara kopya çekim zemuszemus ne güzel mektup falanda var... oh ne güzel ilgi...zemuszemus

ya bende cinsiyetini bir öğrensem başlıycam oda süsleri ve şekerleri hazırlamaya.çok özeniyorum görünce ya..bence dalgageçilecek birşey yokki bunda :):teselli::dance:Allah sağlık versin önce inşallah yaparız hepsini

cnm benim..bende 10 hftlık gittim... benimde 2 gün önde..çok şirin hareketleri...izliyorum cd sini sıpanın...ay biliyomusun cnm..benim rahmim ters..normal bi durum bu..onun için karnımdan net göremiyo doktor...vajinadan bakıyo..onun için karnım çok çıkmıcakmış benim ama yağlarım o açığı kapatır :) kilolu değilim ama karnım..işte... sempatiksalakcinni ben vajinadan çok korkardım..ama doktoruma öle emanet ettimki kendimi içim rahat yoksa öle bi kasıyodum ki kendimi ilk gebelikte..doktor deli demişti ki sen zor doğum yaparsın dokun çok sıkı..sempatiksalakcinni aklinialirimsmile allah allah dedim içimde sanki hergün alttan parnaklanıyok :) hihihilülülülülülü öle işte..

aşk olsun ne dalgası..ne güzel ya...kendi ellerinle emek vererek...rabbim o günleri göstersin... resmini koysana bi ara kopya çekim zemuszemus ne güzel mektup falanda var... oh ne güzel ilgi...zemuszemus

evet canım sorma ilk torunda:))) annem nerdeyse odayıda alacak habire modeller bulup bulup resm yolluyor. ilk başta ben onlara almayın bişey durun acele etmeyin falan diyodum ama artık bende kaptırdım kendimi:))

tamam canım koyarım bir ara bende bir sürü model var ben daha önce organizasyon işiyle uğrastım 6 sene kadar bursadayken. şu andada önceden tanıdığım düğünlerini nikah şekerlerini yaptığım insanların daha sonrasındada bebek şekerlerini mevlüt organizasyon ve hediyeliklerini yaptığım için dünya kadar model var elimde:)

sorma canım yaa bizimde cinsiyeti sölemedi doktor taa bir ay sonra öğrenicem.. şimdilik o yüzden beyaz zeminle basladım artık üzerine pembe yada mavi süslemelerle devam edicem:))))

Günaydın kızlar...Haftasonu bari geç uyanayım diyorum ama akşamları 9'da yatakta olduğum için erken kalkıyorum doğal olarak:) Bünyem kötü alıştı ya 9 dan sonra dayanamıyorum.Eşim de fosur fosur uyuyor.Ben de takılayım dedim burda ama kimsecikler yok

günaydın kızlar
bugün doktor kontrolüm var 13+1 olduk bakalım bebişim nasıl dua edin hayırlı haberler alayım inş allah korusun bebklerimizi belki cinnsiyetrinide söyler benim pek ümiididm yok ama hayırlısı inşş

Hadi bakalım canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.

hadi bakalım canım... hayırlısı olsun inşallahhh. iyi haberlerini bekliyorum.:)

günaydınnnnn kızlar bende pazartesi gideceğim inş tekrardan doktora ikili test ve kan uyşmazlığı testlerinin sonucunu göstercem.inş bebişimide görürüm.bu sefer eşimde yanımda geliyor bu seferde o soracak bakalım cinsiyetini belki söyler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…