2011 Nisan Anneleri

hadi canım hayırlısı umarım öğrenirsiniz cinsiyetini bol şanslar

ayy canım hadi hayırlısı olsun söyle inşallah benim randevum taa 25 ekimde ama dayanamıcam ben heralde 2 hafta sonra falan gitmeyi düşünüyorum..:)

herkese günaydın....

günaydın canım:)))

En güzel Nisan anneleri nasılsınız bakalım,hastaneye gidecekler var,cinsiyetini öğrenenler var,günlük hazırlamaya hatta bebek şekerleri hazırlamaya başlayanlar var,Allah hepimizin heyecanını güzel ve sonunu muhteşem göstersin.Sizlerden bunları okudukça benimde heyecanım artıyor beni de gaza getiriyorsunuz
Bizim doktor randevumuz haftaya Perşembe günü o zamanın gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum çünkü içimde bi veledin sürekli dolaştığını hissedebiliyorum bunu birde ultrosonda görmek istiyorum.Çok güzel bir duyguymuş insanın içinde bir canlının hareket ettiğini hissetmesi.Rabbim yaşamayanlara ve yaşamak isteyen her kadına bu duyguyu göstersin.:Saruboceq:

kaçıncı haftandasın?

Günaydın güzel nisan anne adaylarıa.s.
Ohh maş doktora gidenler, gelenler, güzel sonuçlar alanlar gözünüz aydın:teyteyarısı bizim başımıza teyzeleri:ecrin_bebek:
Biz de 2 hafta sonra 2li test için gidicez asscık da özleyeceğim bebişimiboshayallersmile
Ne güzel cinsiyetler de yavaş yavaş belli oluyor .Aysucum tebrikler canım prensin oluyormuş hadi inş darısı bize:)
Peki çin ve rus takvimleri tuttu mu canımcım???
Çok öpüyorum herkesi sağlıcakla kalınopuyorumnanaktan

selsm arkadaslar bebegini bu haftada hissetmesi imkansiz gibi birsey.benim bir tane oglum var ilk cocugu olanlar en erken 20 haftada hissetmeye basliyolar,eger ikinci defa hamileyseniz bu tecrübeli annelerde 16.haftadan sonra hissedilmeye baslayabiliyor.ama 12. haftalarda hissettigi sadece ve sadece bagirsak hareketleri.benimbildigim bu en azindan...

Ben de çok şaşırdımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Valla karnıma dokununca ne tarafta olduğunu hissediyorum ayrıca bağırsak hareketini 25 yıldır biliyoruz,ayrıca birçok anneye sordum üç ay olmadan hissetmeye başlayanlar var,ilerde daha net hissedicez ama bugün ilk defa, kasılmadan sonra elimi karnıma koydum sağ tarafım sertti,daha sonra o sertlik yavaş yavaş sola kaydı buda bağırsak hareketi olabilir mi kızlar,ne dersiniz bağırsaklarım belki sağa sola geziniyordurkaydirigubbakcemile3 belkide haklısınızdır gittimizde doktor ablamıza sorarız bakalım hissettiğimiz gerçekten bir canlının varlığımı yoksa bir gazın mı?

Merhaba arkadaşlar doktordan geliyorum 1 kg daha almışım 56 idim 58 olmuşum bu arada bebiğimi gördüm elleri kolları hareket ediyodu maşşallah kzuuma çok şirindi allah herkese nasip etsin inşş doktor çok güzel büyümüş dedi cinsiyetini söylemedi bidahaki gelişine dedi
1 ay sonra tabi ben dayanamam o kadar diye 3 hafta sonraya randevu aldım:)

cnm az kalmış kontrole hadi hayırlısı belki bu sefer söyler cinsiyetini.

cnm çok teşekkür ederim evet bi prens geliyomuş bize.
benim çin ve rus takvimim tuttu cnm.

cnm gözünaydın ne güzel kıpır kıpırmış miniğin.
hayırlısı ile kucağınızada alırsınız inşallah.

kızlar ben günlük tutmaya daha ilk öğrendiğim gün başlamıştım.
ama şuan bebeğimi hissedemediğim için sadece doktor kontrollerimizi yazıyorum.inşallah en kısa sürede hissetmeyede başlarız.

AY bende tutmaya ilk baştan niyetliydim ama eşime şöle bi kokoş defter aldıramadım... bebek günlüğü al dedim meğer doğduktan sonra olan varmış mavi pembe die... ama olsun zihnimde herşey...ilk randevudaki duygularım..geç olmadan yazsam iyi olcak.. hihi... idrar testimi bilem saklıyorum ALLAH tan kapağı var hijyen yani :)

merhaba güzel annişlerrrrrr

ne zamandır foruma girememiştim özlemişim işe başlayınca akşamları bir uyku hali alıyordu beni :))
bugün doktordan geldik 12.haftadayız ense kalınlığı ölçüldü 2li test için 1.25 mm çıktı inşaalah kan testiyle birlikte güzel sonuçlar alırız
yüzünü bize döndü hopladı zıpladı kereta bide cd verdiler doktor pek söylemek istemedi ama erkek gibiydi sanki :)) erkek çocukları biraz erken anlaşılabilio 1 ay sonra cinsiywt netleşicek bakalım

sizler nasılsınız şekerler :))

canim benim yazdiklarim internette bakarsan bircok yerde yaziyo bakarsan görürsün.gerci doktoruna gittiginde soruncada en saglikli bilgiyi alabilirsin.altta yapistirdigim intten bir alinti..yani bunu ben uydurmuyorum.belki seninki gaz olmasada bebektir.

Bebek hareketleri ilk ne zaman hissedilir ?

Daha önce doğum yapmış olan hanımlar bu konuda da tecrübelerini gösterirler. Bu hanımlar genelde 16. hafta civarında bebeğin oynadığını hissederken ilk gebeliğini yaşayanlar 19-20. haftalarda bu hisle tanışırlar. Hanımlar bunu içlerinde bir kuşun kanat çırpmasına benzetmektedirler.

bak ayrica burdada bu konu islenmis okumak istersen bakabilirsin.senin hissetigin rahimden baska birsey degil. o hissettim diyen annelerde ne hissettigini tam olarak biliyo mu acaba..

http://www.kadinlarkulubu.com/bebegim-buyuyor/236558-bebek-hareketleri-2.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…