- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.181
günaydınnnnn kızlar bende pazartesi gideceğim inş tekrardan doktora ikili test ve kan uyşmazlığı testlerinin sonucunu göstercem.inş bebişimide görürüm.bu sefer eşimde yanımda geliyor bu seferde o soracak bakalım cinsiyetini belki söyler:))
günaydınnnnn kızlar bende pazartesi gideceğim inş tekrardan doktora ikili test ve kan uyşmazlığı testlerinin sonucunu göstercem.inş bebişimide görürüm.bu sefer eşimde yanımda geliyor bu seferde o soracak bakalım cinsiyetini belki söyler:))
herkese günaydın....
hadi canım hayırlısı umarım öğrenirsiniz cinsiyetini bol şanslar
ayy canım hadi hayırlısı olsun söyle inşallah benim randevum taa 25 ekimde ama dayanamıcam ben heralde 2 hafta sonra falan gitmeyi düşünüyorum..:)
En güzel Nisan anneleri nasılsınız bakalım,hastaneye gidecekler var,cinsiyetini öğrenenler var,günlük hazırlamaya hatta bebek şekerleri hazırlamaya başlayanlar var,Allah hepimizin heyecanını güzel ve sonunu muhteşem göstersin.Sizlerden bunları okudukça benimde heyecanım artıyor beni de gaza getiriyorsunuz
Bizim doktor randevumuz haftaya Perşembe günü o zamanın gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum çünkü içimde bi veledin sürekli dolaştığını hissedebiliyorum bunu birde ultrosonda görmek istiyorum.Çok güzel bir duyguymuş insanın içinde bir canlının hareket ettiğini hissetmesi.Rabbim yaşamayanlara ve yaşamak isteyen her kadına bu duyguyu göstersin.:Saruboceq:
kaçıncı haftandasın?
12.haftadayız:CüvCüv:
12.haftadayız:CüvCüv:
selsm arkadaslar bebegini bu haftada hissetmesi imkansiz gibi birsey.benim bir tane oglum var ilk cocugu olanlar en erken 20 haftada hissetmeye basliyolar,eger ikinci defa hamileyseniz bu tecrübeli annelerde 16.haftadan sonra hissedilmeye baslayabiliyor.ama 12. haftalarda hissettigi sadece ve sadece bagirsak hareketleri.benimbildigim bu en azindan...
Günaydın güzel nisan anne adaylarıa.s.
Ohh maş doktora gidenler, gelenler, güzel sonuçlar alanlar gözünüz aydın:teyteyarısı bizim başımıza teyzeleri:ecrin_bebek:
Biz de 2 hafta sonra 2li test için gidicez asscık da özleyeceğim bebişimiboshayallersmile
Ne güzel cinsiyetler de yavaş yavaş belli oluyor .Aysucum tebrikler canım prensin oluyormuş hadi inş darısı bize:)
Peki çin ve rus takvimleri tuttu mu canımcım???
Çok öpüyorum herkesi sağlıcakla kalınopuyorumnanaktan
Merhaba arkadaşlar doktordan geliyorum 1 kg daha almışım 56 idim 58 olmuşum bu arada bebiğimi gördüm elleri kolları hareket ediyodu maşşallah kzuuma çok şirindi allah herkese nasip etsin inşş doktor çok güzel büyümüş dedi cinsiyetini söylemedi bidahaki gelişine dedi
1 ay sonra tabi ben dayanamam o kadar diye 3 hafta sonraya randevu aldım:)
Valla karnıma dokununca ne tarafta olduğunu hissediyorum ayrıca bağırsak hareketini 25 yıldır biliyoruz,ayrıca birçok anneye sordum üç ay olmadan hissetmeye başlayanlar var,ilerde daha net hissedicez ama bugün ilk defa, kasılmadan sonra elimi karnıma koydum sağ tarafım sertti,daha sonra o sertlik yavaş yavaş sola kaydı buda bağırsak hareketi olabilir mi kızlar,ne dersiniz bağırsaklarım belki sağa sola geziniyordurkaydirigubbakcemile3 belkide haklısınızdır gittimizde doktor ablamıza sorarız bakalım hissettiğimiz gerçekten bir canlının varlığımı yoksa bir gazın mı?
Valla karnıma dokununca ne tarafta olduğunu hissediyorum ayrıca bağırsak hareketini 25 yıldır biliyoruz,ayrıca birçok anneye sordum üç ay olmadan hissetmeye başlayanlar var,ilerde daha net hissedicez ama bugün ilk defa, kasılmadan sonra elimi karnıma koydum sağ tarafım sertti,daha sonra o sertlik yavaş yavaş sola kaydı buda bağırsak hareketi olabilir mi kızlar,ne dersiniz bağırsaklarım belki sağa sola geziniyordurkaydirigubbakcemile3 belkide haklısınızdır gittimizde doktor ablamıza sorarız bakalım hissettiğimiz gerçekten bir canlının varlığımı yoksa bir gazın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?