- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.201
arkadaşlar bulantılarınız bittimi
mrb kızlar ben bugun ıkılı teste gttım bebış ıyı ultrasondan baktı dr sorun yok kan sonucunu da bır hafta sonra verecek çok hareketlı bır dk durmadı cınsıyetını soylemedı benım drum.görümcemın ısrarı uzerıne ordan başka dr gttık % 75 kız dedı derin hanım gelıyor teyzelerı ılk hedıyesınıde bugun aldık
kızlar bugün doktora gittik bebişi görmek istedim büyümüş miniğim 4,5 cm olmuş kıpır kıpırdı gene parmaklarını bile gördüm 11+3 çıktı ultrasonda maşallahneredeyse her gittiğimde birkaç gün büyük çıkıyor bebiş toplamda SAT'a göre 6 gün önden gidiyor bu bebeğin gelişimindenmi kaynaklanıyor acaba doktora soracaktım unuttum ters bir durum yoktur değilmi?
arkadaşlar bulantılarınız bittimi
kızlar bugün doktora gittik bebişi görmek istedim büyümüş miniğim 4,5 cm olmuş kıpır kıpırdı gene parmaklarını bile gördüm 11+3 çıktı ultrasonda maşallahneredeyse her gittiğimde birkaç gün büyük çıkıyor bebiş toplamda SAT'a göre 6 gün önden gidiyor bu bebeğin gelişimindenmi kaynaklanıyor acaba doktora soracaktım unuttum ters bir durum yoktur değilmi?
of kızlar nerdesiniz....
masallah masallah benim bebegim 6cm o9lmus 20gr benim beebgiminde gelişimmi çook iyi masallah
Canım bebeğin önde gitmesi sorun olur mu hiç.Geriden gelmesi problem.Ayrıca bebişin ileri gitmesinin sebebi doktorlar standartlara göre değerlendiriyorlar ya gelişimi bizim bebiş biraz hevesliyse büyümeye değişiyor günü.Mesela benimki baş çevresine göre 5 gün öndeydi bacak boyuna göre 3 gün.Fark bundan kaynaklanıyor yani sanırsam şekercim.
Mrhba mormaske bişey sorucam ben de çin takvimine baktım temmuz için erkek ağustos için kız diyo benim olduğunu tahmin ettiğim ay ağustos ama doktorum son adet günümü baz alıp hamilelik haftamı söyledi yani 3 haftalık evliyken 5 haftalık hamilesin dedi şimdi benimki temmuz mu olur ağustos mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?