2011 Nisan Anneleri

ben mesela 8. hftda hareket imkansız ama bebeğin buluduğu yeri biliyordum..doktor karnımda aradı ama ben bebeğin sağ tarafta olduğunu söylediğimde şaşırdı çünkü bi yoğunluk vardı..hatta bi ağırlık veriyodu bana..sanki orda bi portakal koymuşlar benden değil de sonradan olma gibi...kendimi dinlemeye çok zamanım var benim onun da etkisi var..ama şuan hiç bi hissim yok..çünkü kasık ağrısıda bitti azda bitti...maşallah yok gibi...çünkü kasılmalar tedirgin ederdi beni..

mrb kızlar ben bugun ıkılı teste gttım bebış ıyı ultrasondan baktı dr sorun yok kan sonucunu da bır hafta sonra verecek çok hareketlı bır dk durmadı cınsıyetını soylemedı benım drum.görümcemın ısrarı uzerıne ordan başka dr gttık % 75 kız dedı derin hanım gelıyor teyzelerı ılk hedıyesınıde bugun aldık

Son düzenleme:

gözünüz aydın ne güzel öğrenmişsiniz ..bu haftada benim doktor söylemezse çıkıp bende başka doktora gidicem ya .çarşamba kontrolümüz 13+3 oluyoruz o gün. ya çok merak ediyorum bende bişiler almak istiyorum bebeğime :ecrin_bebek:

Kızlar merhaba...Bebek hareketlerini konuşmuşsunuz hareket değil ama bende nerde yoğunlaştığını hissediyorum bebeğimin.Solda hep,hatta karnıma baktığımda sol taraf sağa göre daha şişkin.
Ve çok şükür benim bulantılar geçti eh artık 14 haftayı bitiriyoruz çok şükür...Pazartesi bende gitcem devlet hastanesine,özledim meleğimi...Kontrolümüz 16.haftada. Dayanamaaaaammm :)

Kızlar göbüş topiği yaptık ama hala bebişlerin cicileri için topik açmadık.Erken ama ufaktan başlayalım. Ben henüz birşey almadım ama örgülerim var ufaktan arkadaşlara örerken özenip kendimede yaptığım:))
Tatlişoğlum bu konuyada bir el at şekerim istersen :)))

kızlar bugün doktora gittik bebişi görmek istedim büyümüş miniğim 4,5 cm olmuş kıpır kıpırdı gene parmaklarını bile gördüm 11+3 çıktı ultrasonda maşallah neredeyse her gittiğimde birkaç gün büyük çıkıyor bebiş toplamda SAT'a göre 6 gün önden gidiyor bu bebeğin gelişimindenmi kaynaklanıyor acaba doktora soracaktım unuttum ters bir durum yoktur değilmi?

Canım bebeğin önde gitmesi sorun olur mu hiç.Geriden gelmesi problem.Ayrıca bebişin ileri gitmesinin sebebi doktorlar standartlara göre değerlendiriyorlar ya gelişimi bizim bebiş biraz hevesliyse büyümeye değişiyor günü.Mesela benimki baş çevresine göre 5 gün öndeydi bacak boyuna göre 3 gün.Fark bundan kaynaklanıyor yani sanırsam şekercim.

masallah masallah benim bebegim 6cm o9lmus 20gr benim beebgiminde gelişimmi çook iyi masallah

masallah masallah benim bebegim 6cm o9lmus 20gr benim beebgiminde gelişimmi çook iyi masallah

maşallah canım senin bebiş kaç haftalık?

sağol canım içim rahatladı herşeyi takıyorum işte hayırlısıyla bir doğsalarda rahatlasak.

mrb canım benim de aynıdurum var çin takviminde ama ben sürekli test çubuğu ile takipteydim. 3 ağustosta oldu benimki antalya da tatil hatırası bu durumda kız oluyo ama bilmem artık hayırlısı daha doktor sölemedi perşembe gidince soracam bakalımm

günaydın kızlar nasılsınız iyi pazarlarbende bugün biraz geçmişi okucam ayy çok geride kaldımsositososito bu arada çatlaklar için kreme ne zaman başlayacaksınız daha erkenmi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…